Γυναίκα με 2 άανδρες..Τη γνώμη σας παρακαλώ.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Banned
    Ναι και αυτό παίζει.........:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλά δεν είπα να μην σε νευριάζει ....και η ηλικία όντως παίζει ρόλο....άλλο 18 άλλο 28....Το ίδιο ''μαλάκας'' είσαι ? όχι...
    Δεν ξερω αν ρωτας εμενα προσωπικα ?χαχααχ(πλακα κανω)
    Η ηλικια παιζει τεραστιο ρολο και εγω αυτο πιστευω

Banned
    Μ΄αρέσει που του είπα του ανθρώπου ότι δεν τον σεβάστηκε και έπιασα ψιλή κουβέντα στο θέμα του!!!
    Συγγνώμη manos, το βουλώνω.......χαχα

Senior Member
    μεταφερσου στο θεμα τι σκεφτεσται

Senior Member
    φιλε θεματοθετη σου ευχομαι καλη δυναμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    axxaax Δεν ειπα αυτο .Και απο τις δυο πλευρες το θεωρω ατιμο.Μην βαζεις λογια που δεν λεω :p
    Αλλα οσο να ειναι αμα ακουγα εναν αντρα να εχει δυο γκομενες θα ελεγα οτι ειναι μαλακας.Αμα ακουγα απο γυναικα να εχει δυο γκομενους θα ελεγα οτι ειναι *******.
    Η μονη διαφορα ειναι στις εκφρασεις.
    συγγνβμη αλλα προχτες ειπες ..οτι ενας αντρας δικαιολγειται να κανει την κουτσουκελα του..
    κ για τον αντρα η απιστια ειναι μια αταξιουλα..μια κουτσουκελα...ενω για την γυναικα ειναι πολυ κακο..τι παπαριες ειναι αυτες?
    σε πληροφορω οτι την ιδια αξια εχουμε κ εμεις οι γυναικες...πληγωνομαστε κ μεις hello..κ δεν ειμαστε υποχρεωμενες να συγχωρουμε τον αντρα που εκανε κουτσουκελα..αλλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ..κρινοντας αναλογα την περιπτωση φυσικα..
    οποιοσδηποτε κανει λαθος ειναι απλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ οχι αντρας ή γυναικα..κ ειναι αποφαση κ μονο υποκειμενικη του συντροφου να συγχωρεσει ή οχι.
    προσωπικα για να μιλησω κ για το θεμα του θεματοθετη εδω, η γκομενα για μενα ειναι ακυρη γιατι εκανε παραλληλη..για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εινια too much..δεν ειναι απλα ενα λαθος..αλλα ειναι ενα συνεχομενο λαθος που πληγωνει ανθρωπους..
    αλλο το ετυχε μια φορα κ αλλο το κανω σχεση κ το ζω κιολας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν είπα όλοι....αλλά είσαι πολύ αυστηρός και βάζεις ταμπέλες πάλι ο μαλάκας και η *******.... Ε δεν ξέρω....δεν είναι ωραίο...ούτε είναι κανείς άγιος....
    συμφωνω με cube..κ στην δικη μου περιπτωση ετυχε..κ δεν ειμαι αγια οχι..αλλα εμαθα απο το λαθος μου κ τελος.
    κ δεν εκανα κ σχεση οκ...χαλαρωσε νικ.
    ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    συγγνβμη αλλα προχτες ειπες ..οτι ενας αντρας δικαιολγειται να κανει την κουτσουκελα του..
    κ για τον αντρα η απιστια ειναι μια αταξιουλα..μια κουτσουκελα...ενω για την γυναικα ειναι πολυ κακο..τι παπαριες ειναι αυτες?
    σε πληροφορω οτι την ιδια αξια εχουμε κ εμεις οι γυναικες...πληγωνομαστε κ μεις hello..κ δεν ειμαστε υποχρεωμενες να συγχωρουμε τον αντρα που εκανε κουτσουκελα..αλλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ..κρινοντας αναλογα την περιπτωση φυσικα..
    οποιοσδηποτε κανει λαθος ειναι απλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ οχι αντρας ή γυναικα..κ ειναι αποφαση κ μονο υποκειμενικη του συντροφου να συγχωρεσει ή οχι.
    προσωπικα για να μιλησω κ για το θεμα του θεματοθετη εδω, η γκομενα για μενα ειναι ακυρη γιατι εκανε παραλληλη..για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εινια too much..δεν ειναι απλα ενα λαθος..αλλα ειναι ενα συνεχομενο λαθος που πληγωνει ανθρωπους..
    αλλο το ετυχε μια φορα κ αλλο το κανω σχεση κ το ζω κιολας.
    ρε Anxioys τα μισα ποστ που ανεβαζω ειναι πλακα.Κανενα δεν δικαιολογο ,ουτε αντρα ουτε γυναικα.
    Προχτες στο θεμα εκανα πλακα εχω βαλει και φατσουλες.Δεν ειμαι της αποψης οτι μπορει ο ανδρας να κανει κατι και η γυναικα οχι.Για πλακα ειπα καμια κουτσουκελα ,γυρνα στο ποστ να διαβασεις να δεις.

Και προσπαθω να πω αντε ενα φυλακι το συγχωρεις ,αλλα ρε Anxioys σε αυτο το ποστ η τυπισσα ειχε ταυτοχρονη σχεση ενα χρονο?Δλδ πως να την πω αγια?ουτε εφιλι ,ουτε απιστια τις μια μερας.Σχεση με 2 ,εγω προσωπικα μια τετοια κοπελα δεν μπορω να την χαρακτηρισω αλλιως.

Και για το πιο κατω ποστ που με ρωτας ποσο ειμαι?σου απανταω 25

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ρε Anxioys τα μισα ποστ που ανεβαζω ειναι πλακα.Κανενα δεν δικαιολογο ,ουτε αντρα ουτε γυναικα.
    Προχτες στο θεμα εκανα πλακα εχω βαλει και φατσουλες.Δεν ειμαι της αποψης οτι μπορει ο ανδρας να κανει κατι και η γυναικα οχι.Για πλακα ειπα καμια κουτσουκελα ,γυρνα στο ποστ να διαβασεις να δεις.

Και προσπαθω να πω αντε ενα φυλακι το συγχωρεις ,αλλα ρε Anxioys σε αυτο το ποστ η τυπισσα ειχε ταυτοχρονη σχεση ενα χρονο?Δλδ πως να την πω αγια?ουτε εφιλι ,ουτε απιστια τις μια μερας.Σχεση με 2 ,εγω προσωπικα μια τετοια κοπελα δεν μπορω να την χαρακτηρισω αλλιως.

Και για το πιο κατω ποστ που με ρωτας ποσο ειμαι?σου απανταω 25
    νταξ οκ..αν ειναι ετσι ..σε συγχωρω..ναι οκ.ε.χεις δικιο σε αυτο.δεν ηταν κατι της στιγμης..ηταν κατι που ηταν συνεχες..μια σχεση δλδ..οπου εμπλεκει συναιασθηματικα κ 2 ανθρωπους.αυτο ναι ειναι πολυ κακο..κ ατιμο..αληθεια..τυψεις δεν νιωθουν?

Senior Member
    Ανξιους τις τυψεις τις νιωθουν μονο αν ανακαλυφθουν. Και αυτες οχι απεναντι στα δυο προσωπα αλλα τον εαυτο τους που κατερρευσε η καλη εικονα που θελουν να προβαλλουν (στους αλλους και τον ιδιο τον εαυτο τους). Αμα βγουν ολα στη φορα τοτε τρωνε το χαστουκι της πραγματικοτητας οτι "ειμαι μαλακας"...Ετσι νομιζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    νταξ οκ..αν ειναι ετσι ..σε συγχωρω..ναι οκ.ε.χεις δικιο σε αυτο.δεν ηταν κατι της στιγμης..ηταν κατι που ηταν συνεχες..μια σχεση δλδ..οπου εμπλεκει συναιασθηματικα κ 2 ανθρωπους.αυτο ναι ειναι πολυ κακο..κ ατιμο..αληθεια..τυψεις δεν νιωθουν?
    Δεν ξερω φανταζομαι οτι δεν νιώθουν τυψεις, για εχει ταυτοχρονη σχεση με δυο τοσο καιρο.

Senior Member
    [QUOTE=manos32;612293]
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πρωτον. ποτε δεν τα φτιαχνεις με κοπελα αλλου. Είναι ανηθικο και ανανδρο. Αν παρολαυτα το κανεις δεν την ερωτευσε
    Δευτερον. Ειλικρινα πιστευεις πως δεν εκαναν σεξ; Εσυ αν είχες μια κοπελα που δεν σου εδινε..... που δεν κανατε σεξ, θα ήσουν μαζί της; Θα την ηθελες; Αν ηταν τελειωμενο θα είχαν χωρισει. Αν ήταν πλατωνικα μαζί θα ήταν φίλοι.
    Και τριτον δεν θα χωριζε. Οποιος θελει να χωρισει χωρίζει. Γιατι να χασει δυο ετοιμους για τον εναν

Που να το ξερει ο αμοιρος;! Τα εφτιαξε με μια κοπελα που την αγαπησε και αυτη ήθελε να δει πως είναι να το παίξει Σαμανθα απο το sex and the city.
    Δυστιχως δεν μπορουμε να δουμε το μελλον και ουτε να διαβασουμε το μυαλό τους....

Το ξανάπα και πιο πάνω φίλε μου,δεν απολογούμαι εδώ, το μοιράζομαι..Παραμύθι εφαγα, γι αλλη μια φορά λοιπόν 3 φορές την έκανα αλλά ολο με τράβαγε και καλά οτι είναι στα χωρίσματα.
    Κέρδιζε χρόνο..Ναι λοιπόν εγω με την πρωην μου απεφευγα το σεξ δεν είχα καμμία διάθεση ακόμα και μήνα είχαμε να το κάνουμε..
    Πλέον έχει χωρίσει όλοι βιάζονται χωρίς ν απαντήσουν χωρίς να διαβάσουν,απλά εγω εχω πληγωθεί..
    Τριτον δεν υπάρχει ορισμός του ανανδρου είναι χειριστικά αυτα τα κολλήματα, και επίσης δεν το διαλέγεις να ερωτευθείς, έρχεται μονο του και σε βαράει κατακούτελα..

Μανο μαλλον παρεξηγησες. Δε σε κατηγορω για κατι, και ουτε σε κρινω. Σου παρουσιαζω καποια δεδομενα της ιστοριας σου και σου τα αναλυω, σε περιπτωση που δεν τα εχεις προσεξει (λενε πως ο ερωτας τυφλωνει σωστά; :p).
    Δεν κανατε σεξ γτ εσυ δεν ηθελες να κανετε σεξ, επειδη είχες αρχισει να ξενερωνεις. Πηγανε εκδρομη μαζι και σου είπε οτι το μονο που εκαναν ηταν οτι την έγλειψε σωστα; Υπάρχει περιπτωση να το εκανε αυτο χωρίς να του ανταποδοσει κατι και αυτη; Τι θα ερχοταν να σου πει; Οτι την ξεπάτωσε; Φυσικα και θα σου ελεγε ψεμματα για να κερδισει χρόνο.... για να μπορει να κανει και φιγουρα στις φίλες τις πως εχει δυο και την παρακαλανε....
    Εγω είπα ότι είπα για να σε προστατεψω απο το να κάνεις ενα ακόμα λαθος, δηλαδη το να της δωσεις 4 ευκαιρια. Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Μπορει να βελτιωθουν λιγο αλλα μονο με καποιο ισχυρό παθημα. Το μονο που θα αλλαξει θα είναι πως δεν θα είσαι εσυ το τριτο ατομο.
    Συγνωμη που δεν τα διαβασα ολα, διαβασα μόνο την αρχικη σου δηλωση και σου απαντησα. Ειλικρινα σορυ!
    Για το τρίτο που εγραψες, για μενα ανανδρος είναι αυτός που δεν σεβεται τους αλλους. Αν σε πληγωσα συγνωμη δεν είχα αυτό το σκοπό.
    Παντως συμφωνω σε αυτό που είπες "δε διαλεγουμε αυτους που αγαπάμε" αλλα ο χρόνος ειναι ο καλυτερος γιατρός ακόμα και για τον.... πονοκεφαλο!! ;)

Σου αφιερωνω και το παρακατω τραγουδι

https://www.youtube.com/watch?v=dVC3enf1xdI
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345