Originally Posted by
Natalia_sups
Και επειδή ειναι πιο μικρές; Δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν...καλά λέει ο αλαφροίσκιωτος όσο έχεις περίοδο πρέπει να έχεις και το νου σου.
Η μαμα μου στα 36-37 με γέννησε...και δεν πετυχα, έτυχα.
Και έχω ενα ξαδερφάκι που είναι αυτη τη στιγμή που μιλάμε 12 χρονών και η θεία μου το έκανε στα 41! Δεν προσπαθούσε κι αυτή, της έτυχε. Στα 40 πιθανόν δεν είχε τα καλύτερης ποιότητας ωάρια ναι...αλλά αν τύχει να σκάσει μύτη σε κάνα κύκλο το τελεύταίο των μοικανών καλό ωάριο; Δεν είναι κατι που ελέγχουμε.
Τελοσπάντων μακάρι να μην είναι τπτ αν σε αγχώνει και δεν είναι κατι που θέλεις. Εντάξει τυχαίνουν στραβές με τους κύκλους που και που χωρίς λόγο, μπορεί να είσαι τυχερή. Αλλιώς δεν ξέρω... τι γίνεται ρε παιδια σε αυτό το φόρουμ όλες έγκυες θα μείνουν τελικά; Να φύγω μήπως; Λολ.
Σορυ που αστειέυομαι αλλα μου φάινεται λίγο κουλό :) Ισως επηρεάστηκες βρε anxious απο το θέμα και τη συζητηση που ανοίξαμε και έχεις καθυστέρηση λόγω στρες; Σου έχει ξανατύχει καθυστέρηση καθαρά απο άγχος η τη κόπωση/για άσχετους λόγους; Θυμάμαι είχες παλιά και διατροφικά θέματα αν κάνω λάθος διόρθωσε με...και αυτά προκαλούν προβλήματα με τη περίοδο, είχες καμια μεταβολή βάρους; Ιδέες ρίχνω...