Results 61 to 74 of 74
Thread: Η εγκυμοσυνη και αυτος..
-
15-07-2016, 13:33 #61
Και επειδή ειναι πιο μικρές; Δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν...καλά λέει ο αλαφροίσκιωτος όσο έχεις περίοδο πρέπει να έχεις και το νου σου.
Η μαμα μου στα 36-37 με γέννησε...και δεν πετυχα, έτυχα.
Και έχω ενα ξαδερφάκι που είναι αυτη τη στιγμή που μιλάμε 12 χρονών και η θεία μου το έκανε στα 41! Δεν προσπαθούσε κι αυτή, της έτυχε. Στα 40 πιθανόν δεν είχε τα καλύτερης ποιότητας ωάρια ναι...αλλά αν τύχει να σκάσει μύτη σε κάνα κύκλο το τελεύταίο των μοικανών καλό ωάριο; Δεν είναι κατι που ελέγχουμε.
Τελοσπάντων μακάρι να μην είναι τπτ αν σε αγχώνει και δεν είναι κατι που θέλεις. Εντάξει τυχαίνουν στραβές με τους κύκλους που και που χωρίς λόγο, μπορεί να είσαι τυχερή. Αλλιώς δεν ξέρω... τι γίνεται ρε παιδια σε αυτό το φόρουμ όλες έγκυες θα μείνουν τελικά; Να φύγω μήπως; Λολ.
Σορυ που αστειέυομαι αλλα μου φάινεται λίγο κουλό :) Ισως επηρεάστηκες βρε anxious απο το θέμα και τη συζητηση που ανοίξαμε και έχεις καθυστέρηση λόγω στρες; Σου έχει ξανατύχει καθυστέρηση καθαρά απο άγχος η τη κόπωση/για άσχετους λόγους; Θυμάμαι είχες παλιά και διατροφικά θέματα αν κάνω λάθος διόρθωσε με...και αυτά προκαλούν προβλήματα με τη περίοδο, είχες καμια μεταβολή βάρους; Ιδέες ρίχνω...
- 15-07-2016, 14:03 #62
15-07-2016, 14:16 #63
οχι γλυκουλα μου..εχω κυκλο ρολοι αλλα μια φορα το χρονο σε ολες τυγχανει μια καθυστερηση..μπορει κ να ειναι λογω ζχεστης κ μπανιων στην θαλασσα..η διατροφη μου ειναι πλουσια..ισα ισα εδω κ κατι μερες τρωω σαν βοδι και δεν μπορω να αντισταθω σε οποιαδηποτε τροφη..εχω λιγο πρηστει..αλλα εγω παντα απο την ωορρηξια κ μετα μεχρι να ερθει περιοδος τρωω ασυστολα, ονειρευομαι φαγητα κ νιωθω συνεχεια υπνηλια..μια ζωη ειμαι ετσι..
δεν ξερω μωρε τυχαιο θα ειναι....δεν πολυπιστευω οτι συμβαινει κατι τετοιο παντως..γενικως δεν το πιστευω οτι θα ξανατυχει σε μενα γιατι νιωθω οτι δεν το πολυθελω κ μου χει καρφωθει η ιδεα οτι οταν κατι δεν το θελεις κ τοσο δεν ερχεται..νταξ θα δουμε..
το πρωι μονο οταν το σκεφτομαι με το που ξυπναω εχω στρες ..παντα εμενα το στρες το πρωι με χτυπαει ο.τι κ αν συμβαινει...μετα απο καμια ωρα ειμαι μια χαρα κ κουλ κ δεν δινω καμια σημασια.ξεχνιεμαι κ ακολουθω το προγραμμα μου.παντως νιωθω οτι δεν θα κανω παιδι ποτε..δεν ξερω γιατι απλα το νιωθω μεσα μου.! μου το λεει το ενστικτο μου.
15-07-2016, 14:18 #64
15-07-2016, 14:19 #65
Λοιπόν, λέω να μεταφερθείτε έτσι όπως είστε στο φόρουμ mammyland.gr, ΟΛΕΣ!
15-07-2016, 14:22 #66
15-07-2016, 14:27 #67
15-07-2016, 15:06 #68
τουλαχιστον εχεις σωστο μυαλο..γτ οι περισσοτερες γυναικες απο μικρες αυτο ονειρευονται...να παντρευτουν και να κανουν παιδι...πραγμα π το θεωρω λαθος ..αν δεν νιώθεις ετοιμος....απλα ετσι τις μεγαλωνουν απο μικρες...
εχεις ακομα αντοχες μικρουλα εισαι...δεν σ εχουν παρει και τα χρονια...
δεν μπορω να ξερω πως ειναι να εχεις παιδι αλλα απο αυτα π ακουω μονο στην αρχη σ τα σπαει....
και εγω εχω σκοπο να γλεντησω τερμα την ζωη μου μεχρι 30 κατι και μετα να ερθει η οικογενεια...βεβαια αμα εχω βρει αυτη π θα μ κανει το κλικ για κατι τετοιο...
15-07-2016, 15:18 #69
Ε φυσικα πρεπει να βρεςι κ τον καταλληλο ανθρωπο..κ οχι φυσικα να γινει αυτοσκοπος ζωης..κοιτα την φρικη εγω την εφαγα γυρω στα 35 μου σχειτκα με το θεμα παιδι..
ηθελα να κανω δλδ..μετα εφοσον δεν γινοταν να ξεκινησουμε προσπαθειες επειδη ο αντρας ηταν ανεργος..περασαν κανα δυο χρονακια..κ περασεκ ο καιρος..κ γω αναθεωρησα..ειδα οτι ειμαι μια χαρα χωρις αυτο..ζω υπεροχα με τον ανθρωπο μου..παμε οπου θελουμε..γλενταμε ακομα σαν εφηβοι..παμε διακοπες εκδρομες..βγαινουμε κλπ...
εχουμε το σπιτακι μας ..φτιαχνουμε τα ωραια φαγητα μας, κανουμε τις μουσικες μας τις προβες μας κλπ..εχουμε μεγαλο κοινωνικο κυκλο κ ειναι ολοι τους κεφατοι ανθρωποι..
καποιες φορες αραζουμε στο κρεβατι αγκαλια κ βλεπουμε ταινιες, εχουμε τα σκυλακια μας τα οποια μας γεμιζουν την ζωη αφανταστα..γελαμε μαζι τους..ειναι γλυκα πολυ κ μας κανουν κ γελαμε..τα παιρνουμε παντου μαζι μας..οποτε δνε βλεπω τον λογο γιατι να θελω ενα παιδι να μου γεμισει την ζωη..
περναμε τοσο ομροφα που ισως φοβομαστε μηπως ενα παιδι μας χαλασει την ισορροπια δεν ξερω...
αν βεβαια ενα παιδι θελει να ερθει ας ερθει..καλοδεχουμενο θα ειναι ..κ ας αγχωνομαι εγω..
εκτρωση δεν ξανακανω με τιποτα..κ με καμια δυναμη..θα το λουστω θελω δε θελω που λενε..πατνως το μεγαλυτερο συμπερασμα απο ολη την ιστορια κ μαθημα που πηρα ειναι οτι ειμαι ευγνωμων για οσα εχω..κ ο.τι θελει ας ερθει..κ αν δεν ερθει δεν πειραζει..κ παλι θα ειμαι μια χαρα ευτυχισμενη με τον συντροφο μου κ ολα οσα εχω !
ειλικρινα δεν θελω τιποτα αλλο για να νιωσω ευτυχια..εχω υγεια..εχω τα αδερφια μου..την δουλεια μου..κ ολα οσα εγω ηθελα..
να θυμαστε το εξης..οτι οσα δεν αποκτησαμε σητν ζωη, ηταν οσα δεν θελαμε αρκετα..κ αυτο ειναι μεγαλος συμβουλος για την ζωη μας.
15-07-2016, 16:39 #70
15-07-2016, 16:41 #71
να θυμαστε το εξης..οτι οσα δεν αποκτησαμε σητν ζωη, ηταν οσα δεν θελαμε αρκετα..κ αυτο ειναι μεγαλος συμβουλος για την ζωη μας.[/QUOTE]
ΕΓΡΑΨΕΣ!
15-07-2016, 17:01 #72
ετσι ειναι Κασσανδρα μου...γι αυτο ποτε μα ποτε μη νιωσεις οτι επειδη δεν εκανες παιδι εισαι ενα τιποτα, ή μια αποτυχημενη ή δεν εκανες τιποτα στη ζωη σου..
οταν θελουμε κατι ολο το συμπαν συνομωτει..το ακουει..στελνουμε vibes..εγω πιστευω πολυ σε αυτη την ενεργεια της δυναμης μας κ της θελησης μας..
εισαι αρτιμελης κ απλα ζησε τη ζωη σου κ περνα καλα!
εισαι ελευθερη να κανεις ο.τι εσυ γουσταρεις...για σκεψου να εχεις ενα μωρακι να σε ξυπναει οποτε θελει αυτο..να μην μπορεις να κατουρησεις παρα μονο οταν αυτο θελει κλπ..
δεν ειναι τοσο ρομαντικο τελικα ολο αυτο...η μανα μου που εκανε 4 παιδια μου λεει "κατσε στ αυγα σου...τα παιδια ειναι μονο εννοιες!! ζησε ελευθερη!"
αυτο μου λεει συνεχεια...
15-07-2016, 21:16 #73
Κάνε ένα τεστ ανξιους4εβερ να σου φύγει το άγχος.
16-07-2016, 10:45 #74
επανερχομαι σε αυτο που ειπε νομιζω η ιματζιν.
τα παιδια δεν 'τυχαινουν".. εκτος απο τα ανεπιθυμητα, οποτε μιλαμε για ατυχημα/απροσεξια, οχι για θεοσταλτο δωρο ή θεοσταλτη τιμωρια...
αν πραγματικα δεν θελεις , τοτε ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, και φυσικα και ΔΕΝ θα τυχει.
αν δεν προσεχεις, σημαινει οτι ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ να συμβει. παραδεξου το και κανε οτι καλυτερο για να συμβει. χωρις να βασανιζεσαι φυσικα.
αν θελεις και το επιδιωκεις, φυσικα και εχεις πολλες πιθανοτητες να συμβει.
απλα ειναι τα πραγματα δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.