Originally Posted by
ΒΙΒΙΑΝ
Καλησπέρα ,δίαβασα τις απαντήσεις που δώσατε στην Δήμητρα,αντιμετωπίζω κι εγώ κάτι παρόμοιο και είμαι σε απόγνωση. Ύστερα από 23 χρόνια γάμου και χωρίς ποτέ να έχω τουλάχιστον εγώ καταλάβει κάτι έμαθα ότι ο άντρας μου είχε συνομιλία μέσω κινητού με κάποια. Τον ανακάλυψαν οι κόρες μας -εχω 3 παιδιά-. έπεσα από τα σύννεφα. 'Εγινε ο κακός χαμός στο σπίτι ,τα έσπασα όλα λιποθύμησα , είχα να φάω 8 μέρες ,έπεσε η πίεση μου 4-9 και μιλάμε είμαι υπερτασική. Υποφέρω από κατάθλιψη εδώ και 9 χρόνια και παίρνω φάρμακα. Νιώθω ένα κουρέλι ,ταπεινωμένη και προδωμένη. Την βρήκα αυτή και την πήρα τηλέφωνο και δεν μπορώ να σας πω τι άκουσε. παντρεμένη κι αυτή με 2 μικρά παιδάκια. Την απέιλησα ότι θα τα πω στον άντρα της και πήγε λέει να αυτοκτονήσει , δεν μπορώ να σηκώσω ενοχές το τι θα γίνει με τα παιδακια της και δεν πηρα στον αντρα της ,αυτή την έκανα σκουπίδι και της άξιζαν αυτά που της είπα. Ο άντρας μου ορκίζεται οτι δεν την είδε καν μόνο μιλούσαν με sms και στο τηλέφωνο. Αυτή το ξεκίνησε όταν τον είδε μια μέρα που πήγε στην δουλειά της . Αυτός μόλις την βρήκα και του έδειξα φώτο της στο fb έπαθε πλάκα ,έτσι έδειξε τουλάχιστον την γνώρισε ποια είναι μέχρι τότε του έλεγε ψεύτικα στοιχεία. Το θέμα είναι τώρα ότι σκέφτομαι τι θα γινόταν άραγε αν δεν το μάθαινα? θα πήγαινε μαζί της? Είναι πολύ πρόσφατο , την πρώτη εβδομαδα είμασταν χάλια μεταξύ μας τώρα προσπαθώ να το ξεχάσω ,αλλά έρχονται στιγμές που καταρρέω. Έδω και 23 χρόνια έχω βάλει στην άκρη τον εαυτο μου και δίνω μόνο στην οικογενεια . Κάποτε μια ψυχίατρος με είπε ότι είμαι σαν σκουπιδοτενεκες που ρίχνουν όλοι τα σκουπίδια τους.
Σκέφτηκα διάφορα όπως να εξαφανιστώ , να φύγω στο εξωτερικο για πάντα, να χωρίσω , να κάνω κακό στον εαυτό μου ,αλλά μετά σκέφτομαι τα κορίτσια μου που μου τα ειπαν όλα και με υποστήριξαν. Χρειάζομαι επειγόντως ψυχολόγο είμαι χάλια....