Results 61 to 75 of 84
Thread: απιστια και συγχωρεση.
-
27-07-2016, 22:55 #61
akoyse me για αρχη ακουγεσαι σε πολυ χαλια κατασταση προσπαθησε να ηρεμησεις....προτου κανεις οποιαδηποτε κινηση το καλυτερο θα ηταν να γινεις λιγο καλυτερα....
λογικο ειναι να αισθανεσαι προδωμενη 23 χρονια ειστε παντρεμενη..
οικονομικη κατασταση για να πας σ εναν ψυχολογο εχεις?
περνεις καποια αγωγη για την καταθλιψη?
κανεις κατι για να νιωσεις καλυτερα?ενοω κατι για τον εαυτο σου?
στα μηνυματα τ ελεγε>?ερωτικα ηταν?
- 27-07-2016, 23:58 #62
Καλησπέρα ,δεν είμαι και πολύ καλά οικονομικά ίσως μπορούσα αν πάω σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά την τελευταία φορά που πήγα με φόρτωσαν φάρμακα.Παίρνω 9 χρόνια αντικαταθλιπτικά και πρόσφατα άλλαξα αγωγή γιατί είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο.όσο για τα μηνυματα δεν τα διάβασα γιατί τα 'εσβηνε. Τα κορίτσια μου έβλεπαν μόνο που έγραφε και κατευθείαν διαγραφή. Επίσης τον έχουν δει να μιλάει χαμηλόφωνα και μακριά τους για να μην ακουν. Πράγματι είμαι πολύ χάλια ήμουν καλύτερα ,αλλα από το απόγευμα σήμερα κλαίω συνέχεια. Σε ευχαριστώ που μου έγραψες. α ξεχασα αν σου πω οτι αυτος μου ειπε οτι την εβριζε κι αρνιοταν να βγουν το ιδιο ειπε κι αυτη και της λεω σε δασκαλεψε τι να μου πεις?
28-07-2016, 00:05 #63
υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγειας π ειναι δωρεαν σε πολεις ...και εχουν και ψυχολογους οχι μονο ψυχιατρους..επισης εσυ μαζι με τον ψυχιατρο σου θα ορισεις αμα πααρεις την αγωγη κανενας δεν θα στην δωσει με το ζορι μην φοβασαι γι αυτο..
βρε κοπελα μου 9 χρονια με καταθλιψη πολλα δεν ειναι?>τι επαθες?την αντιμετωπισες ποτε πραγματικα?εκανες κατι π να σ ευχαριστει η συνεχεις πνιγοσουν?ξερω οτι ειναι ακυρο με αυτο π εγραφες αλλα ειναι και αυτο ενα θεμα π πρεπει να αντιμετωπισεις...
οσο για το θεμα σου.....ε ναι θα την δασκαλευε...αμα δεν την ηθελε δεν θα εστελνε μηνυματα ουτε θα μιλαγε...αφου τα εστελνε σημαινει πως ηθελε να κανει κατι μαζι της...εσυ προσπαθησες να τον ψαρεψεις η πηγες κατευθειαν στα βρισιδια?κακως επρεπε να περιμενεις να τον πιασεις επ αυτοφορο...αυτος τωρα τι σου λεει?οτι δεν εκανε τπτ?τον ρωτησες και τοτε γτ της μιλαγες αφου δεν εκανες τπτ?και τι σ ειπε?
εσυ τωρα τι σκεφτεσαι να κανεις?
28-07-2016, 09:39 #64
για μενα καλα εκανε η βιβιαν και την πατσαβουριασε, οσο για τη δημητρα θα επρεπε να την ειχε πιασει να της πει δυο κουνβεντουλες να μαζευτει.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
28-07-2016, 10:16 #65
Μου φαινεται Δημητρα οτι απλως θελεις να βγαλεις στην αλλη,το θυμο που δε θες να βγαλεις στον αντρα σου για να μην χαλασει ο γαμος σας.Τον εαυτο σου κοροιδευεις...
Ο αντρας πιθανον να το ξανακανει.
28-07-2016, 20:57 #66
Καλησπέρα ,έχω πάει ήδη σε ψυχολόγους -ψυχίατρους και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά μάλλον είχαν μαζευτεί πολλά μέσα μου και ξέσπασα. Στην αρχή με έντονη αίσθηση ότι πάσχω από καρκίνο και μετά με κρίσεις πανικού. Ο άντρας μου απών σε όλα αυτά.Δεν με στήριξε πουθενά.Δεν έκανα ποτέ κάτι που με ευχαριστεί ,πάντα ότι θέλανε οι άλλοι.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το θέμα που δημιουργήθηκε τώρα.Το ανακάλυψαν οι κόρες μου όταν είδαν κάποιες περίεργες κινήσεις του. Δεν προσπάθησα να τον ψαρέψω σε χρόνο μηδεν έμαθα τα πάντα για αυτή και την έκανα σκουπίδι.Μου είπε οτι της μίλαγε χωρίς να ξέρει ποια είναι και από περιέργεια ήθελε να μάθει και ότι δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί της γιατί αγαπάει εμένα και τα παιδιά.
Εγω έχω κλονιστεί πολύ μέσα μου νιωθω πληγωμένη και ταπεινωμένη.το τι θα κάνω απο δω και περα παραγματικά δεν ξέρω . Ο άντρας μου θέλει να τα ξεχάσω όλα να μη του αναφέρω τίποτα σαν να μη συνέβη ποτέ κάτι ...αλλά δεν μπορώ ,η κατάθλιψη μου υποτροπίασε και αυτός δεν κάνει κάτι για να σώσει τον γάμο μας και να με βοηθήσει να κατανοήσω τι άκριβώς συνέβη.
Το μόνο καλό που με κρατάει είναι ότι σύντομα πιάνω δουλειά κάπου με σύμβαση και στο τέλος του χρόνου θα κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό δώρο από μια θεία μου.Επίσης και η αγάπη που έχω στα κορίτσια μου....
28-07-2016, 21:14 #67
εφοσον δεν προσπαθει να σ ευχαριστησει?να σ κανει να νιώσεις καλυτερα?δεν σ εχει βοηθησει καθολου μ την καταθλιψη ,ουτε κανει κατι για εσενα..επιπλεον πηγε η σε κερατωσε τι τον θες?πραγματικα?
σου ειπε ψεματα οτι δεν ηξερε πια ηταν...ηξερε και παραηξερε...μην τον πιστευεις...αμ δεν ηξερε δεν θα μιλαγε..και δεν υπαρχει περιεργεια υπαρχει μονο το θελω να την π@δ@ξ@ αυτη....μην σ κοροιδευει και μην τον πιστευεις..
αυτη ειναι η αποψη μου...
οσο για την καταθλιψη η αγωγη σε βοηθαει?
καλο ειναι οτι πιανεις δουλεια...και θα κανεις και ταξιδακι θα σ βοηθησουν πιστευω..
τωρα τι σκεφτεσαι να κανεις?πιστευεις οτι αξιζει αυτος ο αντρας να μενεις μαζι τ και να τρως την ζωη σου?φοβασαι μην μεινεις μονη σου αμα χωρισετε η σ εμποδιζει κατι αλλο απο το να χωρισεις?
γιατι απο αυτα π μου λες αυτος ο ανθρωπος οχι μονο σ κερατωσε αλλα δεν σ στηριξε και ποτε...αυτο θες?
29-07-2016, 21:43 #68
Kαλησπέρα,εδω και κάποιες μέρες δείχνει πραγματικά μετανιωμένος κάνει ότι μπορεί για να τον πιστέψω ,μάλιστα κανόνισε ένα 2ημερο να πάμε κάπου. Υπάρχουν 3 παιδιά και μια κοινή ζωή 25 χρόνων μαζί τα 23 παντρεμένοι. Τον αγάπαω και τον πονάω δεν θέλω να χαλάσω στην ουσία τον γάμο μου αλλά μέσα μου ειδικά μόλις αρχίζει και βραδιάζει πονάω πολύ. Θα μου πάρει πάρα πολύ χρόνο να το ξεπεράσω αν και πιστέυω δεν θα το ξεχάσω ποτέ. ίσως φταίω και εγώ εδώ και 6 μήνες στο σπίτι επικρατεί γκρίνια και καυγάδες για κάποιο λόγο .Τον ότι δεν την είχε δει είναι καρα τσεκαρισμένο του παρουσιαστηκε στο τηλ με άλλο όνομα και δεν του έλεγε που τον έχει δει ούτε που δουλέυει ,,,αυτός λεει είχε μεγάλη περιέργεια να μαθει ,,,αλλά άντρας δεν είναι σιγά μην έμενα στο άντε σε είδα πάω σπίτι μου τώρα ,αν και ήταν ένα μπάζο αυτή στην εμφάνιση.Τώρα αν του παρουσιαζόταν κάτι καλό δεν ξέρω τι θα έκανε,,,αυτός λεει τίποτα γιατί θα φοβόταν μη το μάθω και τον χωρίσω, Χθες βράδυ φτιάχτηκα και βγήκα για ποτο με μια φίλη ...καλά μιλάμε κόντεψε να σκασει από την ζήλεια του μέχρι που έκλαιγε όταν γύρισα μια μου έλεγε με απατάς? και από την άλλη έλεγε πέφτω στα πόδια σου μη χωρίσουμε θα τρελαθω....είμαι ανω κάτω ψυχολογικά....
29-07-2016, 22:22 #69
kopelia δικια σου αποφαση ..εγω απλα προσπαθησα να σ βοηθησω απο το να καταλαβεις την κοροιδια....απο εκει και περα εσυ ξερεις τι θα κανεις και πως θα προχωρησεις...
απλα μην εισαι τοσο αγαθιαρα.....και πιστευεις το παραμικρο π σ λεει ....και αυτος μπορει να παιζει θεατρο για να μην χασει την σιγουρια του...εμεις οι αντρες δεν γνωριζουμε κοπελες χωρις λογο....και να ξερεις παιζει το ματακι μας πολυ...
παντως αμα δεν την ηθελε δεν θα μιλαγε μαζι της στο τηλεφωνο αυτο στο υπογραφω..και επισης για να μιλαγε με μπαζο φανατσου τι κερατο θα ετρωγες αμα γνωριζε και καμια ομορφη ουτε π θα κρατιοτανε...
τεσπα ζυγισε τα και αποφασισε παντως μην εισαι χανος και πιστευεις τα παντα....στο λεω...μην πιστευεις τα παντα πονηρεψου λιγο...
29-07-2016, 23:07 #70
Λες να μην υπάρχουν εξαιρέσεις δλδ ο άντρας να αγαπάει πραγματικά την γυναίκα του? και να μη θέλει όντως να πάει με άλλη? απλά να κολακεύτηκε ή ακόμα και να είχε περιέργεια ποια είναι αυτή που τον ξέρει και θέλει να συναντηθούν.....μιλούσαν για 3 εβδομάδες περίπου. Τώρα σίγουρα μεγάλο λάθος του που συνέχισε να της μιλάει ...και δεν ξέρω και τι θα γινόταν αν το μπάζο κατάφερνε να βγει γαιτί τον ξεσηκωσε να βρεθούνε και μετά έλεγε ότι δεν έχει που να αφήσει τα παιδιά της και τι να πει από τον άντρα της,...πάντως τους ξεφτίλησα και τους 2 ...για χρόνια θα με θυμούνται !!Ελπίζω μόνο η π@@@@@να να μη μπει ξανά ανάμεσα σε άλλο ζευγάρι.
30-07-2016, 00:05 #71
Επέτρεψε μου να ρωτησω κάτι...ο σύζυγος σου είναι αβουλο ον; Οτι του πουν το κάνει; Τον ξεσηκωσε ή π@@τανα που λες και αυτό ήταν, ακολούθησε; Άμα μελλοντικα τον ξεσηκώσει και άλλη; Κι άλλη; Και παράλλη; Αφού όπως μας τα λες δεν έχει δικιά του βούληση μήπως να του εβαζες κάνα λουρί; Αλυσίδα στο καλοριφέρ του σπιτιού σας ακόμα καλύτερα, ώστε να μη τον βλέπει και τον λιγουρευεται τον έρμο καμία π@@τανα...
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη περιγραφή ετσι; Μα πόσο λουκούμι είναι πια αυτός ο άντρας σου και τον παραπλανούν άλλες κακες γυναίκες :P
Τι θέλω να πω...; Θέλω να πω πως το επέτρεψε μη σου πω και το επεδίωξε με τη συμπεριφορά του, το λιγότερο την ενθάρρυνε αν δεν το ξεκίνησε ο ίδιος. Ναι είναι πατσαβουρα ή άλλη αλλά κακώς ασχολήθηκες. Όσο θυμό εβγαλες πάνω της έπρεπε να τον βγάλεις στον άντρα σου. Αυτός πήγε να σε προδώσει, αυτός έδωσε όρκους στο γάμο σας όχι αυτή. Για τον άντρα της ποιος νομίζεις είναι ο μπασταρδος της υπόθεσης; Ο δικός σου μήπως; Ειδες πόσο σχετικά ειναι όλα; Και πολλη αξία της έδωσες. Ο άντρας σου σε κάθε περιπτωση ήταν στο χέρι του τι θα κάνει και τι όχι. Το παράδειγμα με το λουρί στο έφερα για να δεις ότι είναι 100℅ δικιά του ευθύνη αν θα σου είναι πιστός ή όχι. Δηλαδή αν του τη πέφτει καθε εβδομάδα και άλλη θα σε στολίζει με τόσα κέρατα όσα λαμπάκια έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα του το δικαιολογεις ότι του την έπεσε ή τάδε π@@τανα και τον παραπλανήσε τον κακομοίρη; Τι νόημα έχει να σου είναι πιστός αν δεν έχει την επιλογή; Το να μαλωνεις με την άλλη ή την κάθε άλλη αυτό κάνει. Δεν ξέρω πες με ανώμαλη αλλά εγώ ας πούμε θα ήθελα να ξέρω πως ο σύντροφός μου επιλέγει ελεύθερα εμενα, όχι επειδή "αστυνομευεται"...οπότε σε αυτή την περίπτωση ή σωστή αντίδραση κατ'εμε είναι "έκανες την επιλογη σου, άντε γεια"...το ποσό θα πανικοβληθει ή όχι μετά και το αν σε νοιάζει αυτό ή όχι είναι μία άλλη ιστορια.
Τελοσπαντων επρεπε να μην ασχοληθεις μαζί της και να τα πάρεις αγρια στο κρανίο μαζί του. Γιατί δεν ξέρω αν σε αγαπάει ή όχι, με τον σεβασμό όμως έχετε πρόβλημα σαν ζευγάρι και όπως εξελίχτηκε το πράγμα θα γίνει ακόμα χειρότερο αν δεν το διαχειριστεις.
Αλλά σου είναι πιο εύκολο να ρίξεις το βάρος της δύσκολης αυτής κατάστασης αλλού, στην άλλη, σε τρίτο πρόσωπο, σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα παρά να ρίξεις μία καλή καθαρή μάτια στον άντρα σου και το γάμο σας. Είναι πιο ζορικο αυτό...
Δεν λέω να φύγεις αφού είναι φως φανάρι πως δεν σκοπεύεις, αλλά σκεψου τα λίγο αυτά...και κράτα τον άντρα σου υπαίτιο των ευθυνών του, μη του προσφερεις τις δικαιολογίες στο πιάτο με το να ξεσπάς σε ασχετα με τον γάμο σας άτομα...τον βολεψες αφάνταστα έτσι...
30-07-2016, 00:16 #72
Και τι θα πει κολακευτηκε...εσένα αν σε κολακευε άλλος άντρας θα υπεκυπτες; Θα υποθεσω οχι. Ε τι είσαι εσύ απο πέτρα; Άρα; Κάτι άλλο ήταν το πρόβλημα...και δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο (που ναι είναι πατσαβουρα δεν το δικαιολογώ κατά τα άλλα)
Αλλά μήπως εστιασες στα λάθος πράγματα και πρέπει να εστιάσεις τη προσοχή σου αλλού; Στο πραγματικό πρόβλημα..;
Α και δεν πήγε μονο αυτή να μπει σε ζευγάρι...το ίδιο ακριβώς πήγε να κάνει και ο άντρας σου...ωπ. Το σκεφτηκες; Ποσο αθώος είναι;
Πάλεψε το αφού το θες αλλά μη τα χαφτεις ολα αμασητα και κάνε τον να αναγνωρίσει και να αναλάβει την ευθύνη του και να μη κρύβεται πίσω απο το μικρό του δαχτυλακι και να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ότι πρόβλημα υπάρχει. Πολύ στο ντουκου το πας...
Επιλογή σου βέβαια....εύχομαι να είναι η σωστή...
30-07-2016, 00:16 #73
kai ama s αγαπαει τι παει να πει>?δεν μπορει να σ φορτωσει 50 κερατα?αμα οπως λες σ αγαπουσε γτ μιλαγε με την αλλη?το αν την πηδηξε δεν το ξερεις και δυστυχως δεν θα το μαθεις ποτε...
κολακευτηκε και της μιλαγε 3 εβδομαδες ειναι δυνατον?βρε κοπελα μ μονο μην σ δουλευει ψηλο γαζι και εσυ τα τρως ολα..και σ κανει και δηθεν ζηλειες και τετοια ...εγω απλα σ λεω προσεχε και κανε προσεκτικα τα επομενα βηματα σου
δεν υπαρχει περιεργεια υπαρχει θελω να κανω σεξ τα υπολοιπα ειναι ψεματα στο ξαναλεω μην χαβεις τα παντα
30-07-2016, 06:16 #74
Χωρις ναχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ , αμα καποιος-α το κανει μια φορα , θα το ξανακανει , ειναι βεβαιον .........βεβαια , το 70% απατα τον συντροφο του , οποτε θεωρω τον γαμο , τουλαχιστον σε μικρη σχετικα ηλικια , κατι ξεπερασμενο , αν περιμενεις βεβαια απολυτη πιστη ............... εγω ακομα και στους μακροχροονιους δεσμους μου , το θεωρω δεδομενο οτι μεχουν απατησει , δεν μαρεσει να κοροιδευω τον εαυτο μου .............................
31-07-2016, 09:53 #75
Kαλημέρα,προσπαθώ να το παλέψω όπως λες .Κάποιες μέρες είμαι καλά ,χθες όμως έγινε ο κακός χαμός. Είμαι διαλυμένη....του ζήτησα την 2η κάρτα από το κινητό του γιατί καθώς το έψαχνα βρήκα 191 sms απεσταλμένα. Άρχισε να λέει ότι του κάνω πόλεμο και να σταματήσω όλο αυτό. Η αλήθεια ήταν πολύ κουρασμένος και ταλαιπωρημένος. Εγώ συνέχισα και του λέω βρήκα κάποιον ηλεκτρονικό που θα επαναφέρει τα μνμ τα. Ε εκεί έγινε βατερλώ ....φώναζε με έβρισε άσχημα και σπάει το κινητό του και τα γυαλία του. Μετά φευγει μαζέυοντας από κάτω το κινητό διαλυμένο και αργότερα υπήρχε μόνο η κάρτα της δουλειάς του που δεν χρησιμοποιούσε για τα μνμ τα. Δεν είναι περίεργο που χάθηκε η ένοχη κάρτα ? σίγουρα την πέταξε!!Σκέφτομαι σοβαρά τον χωρισμό...δεν πάει άλλο ...νιώθω ένα ζώον που 23 χρόνια έχω δώσει την ζωή μου και τι κατάλαβα??????