Φιλε αν θες μια ξεπετα πηγαινε με πουτ...να. Πιο φτηνα θα σου ερθει.
Printable View
ΥΓ. Και στο λεω εκ πειρας!!!!!
Γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κλειδωθει το νημα?
παρεπιπτοντως αυτοι θα βγαιναν σημερα το βραδυ /:
μα γιατι να παω με π... ??
όταν μπορώ να έχω μια κοπέλα που θέλω τόσο πολύ και μπορώ να περνάω καλά μαζί της... γιατί σας φαίνεται ότι τρολλαρο? φυσικά και δεν έχω αυτο το σκοπό... απλά δεν με νοιάζει τι θα κάνει ας με κερατώσει.. εγώ θέλω να ζήσω για το τώρα και όπως έρθουνε τα πράγματα... δεν θα κάτσω να πονέσω κιόλας... :)
Καταλαβαμε οτι τρολαρεις γτ ειπες αυτο στο # 46
Αν ελεγες πχ.θα την πηδ...ξω και μετα στα αρχ...δια μου αν βρει αλλο χεστηκα, τοτε θα σου εεγα μαζί σου.... αλλο αυτο που ειπες 2 ειδη ανθρωπων θα το ελεγαν. Ενα τρολ και καποιο αλλο ειδος που δεν θες να εισαι....
Γτ για μια ξεπετα θα δωσεις περισσοτερα απο οτι θα εδινες για να πας με πουτ...... και αν κανεις και κατι. Εγω πχ. πλησιασα μια για τον ιδιο σκοπο (ελευθερη ηταν.....ή τουλαχιστον αυτο ειπε. Λεσβια ηταν με γκομενα) και τελικα μονο τα εξοδα μου εμειναν.... κριμας τα λεφτα.
το θέμα όσο πάει γίνετε και πιο τραβηγμένο..
1.akis1: Μπράβο σου, έκανες ένα μεγάλο βήμα, που ήθελε θάρρος, ασχέτως με το αν συμφωνώ ή όχι με την επιλογή σου. Δεν θα σε κρίνω ούτε εσένα, ούτε την κοπέλα, ανα φάση τη ζωής μας και ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματα μας αλλάζουν και οι απόψεις και οι στάσεις μας.
2.Παιδιά, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι όταν υπάρχει αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, δεν υπάρχουν χαραμάδες για τρίτους. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν ότι η αγάπη θα διορθώσει τα πάντα σε μία σχέση, διότι χρείαζονται κι άλλα. Ωστόσο, είναι ένας σοβαρός λόγος να μην θέλέις και να μην αντέχεις να πληγώσεις τον άλλον. Και ακόμη, πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...για να μην πω και για τα τρία.
Γιατί οι άντρες σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι; Απορία.............
Archangel ωραία μας τα έλεγες στην αρχή τώρα λίγο στο τέλος μας τα χάλασες.
Ακης, no comment.
Nightcrawler, έτσι είναι και οι γυναίκες και οι άντρες, όλοι απατάνε δυστυχώς για ψύλλου πήδημα.........Λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν........δυστυχώς.
Εντωμεταξύ μιας και μιλάμε για σεξ, το γ.........σατε το θέμα.
παιδιά δεν ξέρω γιατί νομίζετε ότι σας τρολλαρω... ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω αυτο τον σκοπό το είπα και πιο πριν... εγώ απλά λέω αυτο που συμβαίνει, είναι ο τρόπος που γραφω? ισως? αυτός είναι ο αληθινός μου ευατός και δεν μπορώ να αλλάξω... άσχετα με τι πιστεύει ο καθένας
περίμενα χτες τηλέφωνο της για να βγούμε έξω με πήρε κατά τις 1:15 το βραδυ και μου είπε πως δεν είχε και πολύ διάθεση να βγει και είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της.. έτσι και πήγα πέρασα πραγματικά πανέμορφα μαζί της... ήτανε λες και είχαμε πραγματική σχέση... είναι η κοπέλα που πραγματικά με έκανε να ξεχάσω τα πάντα... πέρασα όλο το βραδυ μαζί της και το πρωί την πήγα στην δουλειά της.. κανονίσαμε να τα πούμε το απόγευμα και όπως μου είπε και η ίδια περνάει πανέμορφα μαζί μου...! ειδικά όταν μου είπε ότι έκανε το καλύτερο sex μαζί μου αυτο μου ανέβασε και την ψυχολογία... πάμε δυναμικά...!
είναι αυτο που έψαχνα να βρω... εγώ θέλω να περνάω καλά... το ίδιο και αυτή... δεν θέλει να πληγωθεί δεν τις αρέσει να κάνει σχέσεις που κάποια στιγμή θα τελειώσουνε... θέλει κάτι που θα κρατήσει όπως μου είπε.. είμαι το κατάλληλο άτομο για την κοπέλα αυτή...! γιατί μαζί θα καταφέρουμε πολλά...! :)