Τι έγινε βρε παιδιά όσο έλειπα; Πάει το επίπεδο, τόσο κράτησε; χαχαχα
Αν δεν είναι τρολλαρισμα (συμφωνώ με την υποψία σου imagine), απλά λυπάμαι.
Printable View
Τι έγινε βρε παιδιά όσο έλειπα; Πάει το επίπεδο, τόσο κράτησε; χαχαχα
Αν δεν είναι τρολλαρισμα (συμφωνώ με την υποψία σου imagine), απλά λυπάμαι.
Τέλος πάντων εσείς ξέρετε πάντως είναι απαράδεκτος επιοικωσ
Εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακά στην ανθρωπολογία
Έδωσε ένα λινκ ο μ 87 κι είπα να κάνω μία βόλτα στο σάιτ κ βρήκα την ίδια ιστορία στην πρώτη σελίδα άρα δεν έχει θυμό έχει πρόβλημα
Εχεις δικιο elis,η σκληροτητα δεν είναι αρνητικη όταν καποιος την εννοει σαν δυνάμωμα.Ενιωσα όμως κατι διαφορετικο από αυτό .Ισως η λεξη δεν ηταν επιτυχης..
Την χαρακτηρισε επειδή του χαλασε τα σχεδια!!Δεν πονεσε όπως λεει για τον χωρισμο διοτι δεν του εδωσε εξηγήσεις και επεστρεψε στη λασπη.Πονας ,πιστευω,ανεξαρτητα από όλα αυτά.Εχω την υποψια κι εγω πως τρολαρει..δεν μπορει..
Ποιος ανθρωπος δεν αντιλαμβάνεται το επαχθες επιπεδο της συντροφου του μεσα σε εξι χρονια?Και ποια σύντροφος υποκρινεται για τοσο καιρο??
Τεσπα τωρα δεν εχει νοημα να το συζητάμε.
Για να λέει την ίδια ιστορία παντού μάλλον έχει πρόβλημα άκου τον παλιό
χαχαχαΑλλο ένα τρολοπροφίλ που γουστάρει να ασχολούνται μαζί του..Αφήσαμε τους κόπτες,πιάσαμε τους καθολικούς,τις χυλόπιτες και τώρα αυτή την νέα ιστορία.Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτή την φορά είχε περισσότερη φαντασία.
Θα προτείνω την επόμενη φορά να πάρεις υλικό και από τις ανώνυμες εξομολογήσεις της lifo.Γράφονται πολλά περίεργα εκεί πέρα με τα οποία μπορείς να πλέξεις νέα σενάρια για να νιώθεις ότι ασχολείται ένα ολόκληρο φόρουμ μαζί σου.
Έγινε bullying εδώ ή μου φαίνεται; 'Οσο άδικο και αν είχε δεν μου αρέσει που του την πέσατε όλοι μαζί. Η διαφωνία του ήταν με την ελισάβετ, όχι με τους υπόλοιπους, και αυτή τον πρόσβαλε πρώτη. Κακώς αναμειχθήκατε οι υπόλοιποι.
Εγώ είπα να ειρωνευτώ γιατί η ιστορία μου φάνηκε ότι πρόκειται για τρολοπροφίλ και αυτό μου το επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερο αυτό το ποστ του elis https://www.e-psychology.gr/forum/th...l=1#post650561
Το είδα δεν το γράψα έτσι