Originally Posted by
Zinnia
μπα αυτό που υπονοείς φέρνει υπερένταση!
Γενικά θα προσπαθήσω με φυσικές μεθόδους-ό,τι πιο ισχυρό υπάρχει- και ηρεμία....έχει κολλήσει το μυαλό μου εκεί τώρα, γενικά όλο και κάπου κολλάει. Νομίζω γενικοτερα ειναι λογικό σε αλλαγές εργασίας περιβάλλοντος, αντικειμένου κτλ να υπάρχει υπερένταση και άστατος ύπνος....Εγώ-μιας και έχω αλλάξει αρκετές εργασίες- πάντα θέλω μίνιμουμ έναν μήνα να αρχίσω να μπαίνω σε ρυθμούς και να κοιμάμαι κάπως. Οπότε εκεί χρειάζομαι βοήθεια αλλά αυτή τη φορά θέλω με μέτρο...ας με αφήσω να μείνω άυπνη και να κουραστώ ώστε να αναγκαστώ να κοιμηθώ κάποια στιγμή και να το απομυθοποιήσω , κάπως έτσι. Με όλα αυτά νομίζω αν δει κανείς οτι μπορεί, μετά το ξεπερνάει σε μεγάλο βαθμό.Σε παρουσιάσεις πχ που ανέφερες κ εγώ έπαιρνα xanax , ώσπου μια μέρα πήγα απλά χωρίς τίποτα. Είχα πολύ καλή ψυχολογία βέβαια...έγινα κατακόκκινη για 2 λεπτά και μετά επανήλθα και όλα μια χαρά. Θέτω το ερώτημα δλδ κατά πόσο θα πρέπει να κοιτάμε τους φόβους μας κατάματα?? Στο πλαίσιο του εφικτού βέβαια και χωρίς να καταστρέφουμε την ποιότητα της ζωής μας.