ετσι ειναι !!
συνεχης προσπαθεια για βελτιωση!
never give up !(αγαπημενη μου φραση)
Printable View
Η χειρότερη μου εμπειρία δεν έχει να κάνει με την ψύχωση που περνάω μιας και τα παίρνω κάπως στα αστεία αυτά που περνώ αν και δύσκολα, αλλά ένας καβγάς που είχα με τη μητέρα μου λίγο προτού πεθάνει
Άσχημες εμπειρίες;
Χμ...στα 12 ο πρώτος θάνατος πολύ αγαπημένου προσώπου σε τροχαίο. Ενα χρόνο μετά αρρωσταίνει σοβαρά άλλο πρόσωπο της οικογένειας. Στα 18 επόμενος θάνατος που με τσακίζει πάλι σε τροχαίο, στα 19 επανάληψη μη τυχόν και δεν το κατάλαβα.
Η πιο πρόσφατη άσχημη εμπειρία ήταν όταν ανακάλυψα οτι ο φίλος μου χρειαζόταν βοήθεια ειδικού και εγώ δεν μπορούσα να τον βοηθήσω.
Πολλες... (edited :P)
Θα ρθουν και τα καλά και θα σε εντυπωσιάσουν :) Θετική σκέψη !!!
Μπα...πλεον αρχιζω να ασπαζομαι τις βουδιστικες αρχες: 1) η ζωη ειναι πονος :P
2) ο πονος πηγαζει απο την μη εκπληρωση της επιθυμιας
3) το να απελευθερωθεις απο την επιθυμια θα σε απελευθερωσει απο τον πονο...μικρο καλαθι που λενε κι αλλιως :P
Η κατα τον Καζαντζακη, δεν ελπιζω τιποτα δεν φοβαμαι τιποτα ειμαι ελευθερη! :P χαχαχαχα
Φυσικα αστειευομαι αλλα ολα αυτα ειναι πιο κοντα στο πως αισθανομαι παρα η θετικη σκεψη...βασικα μη με παρεξηγεις αλλα οποιος χαιρεται και εχει θετικη σκεψη θελω να τον χτυπησω :P (οχι εσενα χαχαχαχα)
[QUOTE=Natalia_sups;655897]
ωχ την εβαψα χαχαχα :P
Οι γονείς μου.
εγραψα καποια πραματα αλλα μετανοιωσα κ τα εσβησα.απο χειροτερες εμπειριες παντως να φανε κ οι κοτες..
H χειρότερη εμπειρία της ζωής μου είναι η ίδια μου η ζωή.Το ότι είμαι αναγκασμένος,να ζω,να υπάρχω και να περιμένω πότε θα έρθει και η δική μου σειρά να πάψω να υπάρχω και κατά συνέπεια να βασανίζομαι μιας και πιστεύω ότι τα πάντα τελειώνουν για τον άνθρωπο με τον θάνατο
Η Σωματόμορφη Διαταραχή Πόνου που βίωσα έντονα την τριετία 2009-2012....
Η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου ηταν 2 χωρισμοι που ειχα απο μακροχρνιες σχεσεις, αυτοι με εκαναν να ψαχτω για βοηθεια και να γραφτω εδω στο φορουμ.