Παπινι εγώ κατάλαβα κάπως είναι σα να ξυπνάς με άλλο εαυτό και δεν ξέρεις ποιος είναι ο αληθινός ο παλιός η ο καινούριος το ίδιο επαθα κι εγώ αν είναι αυτό όταν ξεκίνησα τα φάρμακα αν είναι αυτό περνάει αλλά θέλει χρόνο
Printable View
Παπινι εγώ κατάλαβα κάπως είναι σα να ξυπνάς με άλλο εαυτό και δεν ξέρεις ποιος είναι ο αληθινός ο παλιός η ο καινούριος το ίδιο επαθα κι εγώ αν είναι αυτό όταν ξεκίνησα τα φάρμακα αν είναι αυτό περνάει αλλά θέλει χρόνο
Καλησπερα elis. Δεν ξερω αν ειναι αυτο αλλα οντως ειναι σαν να ειμαι κατι αλλο το οποιο δεν εχει διαθεση και ζωη...
Λογικά περνάει αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορα διάθεση άμα δεν παίρνεις τίποτα θα είναι σκατά φυσιολογικό είναι αυτό τώρα το να μην έχεις ζωή περνάει κι αυτό αλλά αργά η διάθεση πάντως θα φτιάχνει στιγμές με φυσικούς τρόπους γνωρίζοντας κόσμο αγόρια δουλειά κλπ ποτέ θα σου έρθει όρεξη για ζωή δεν ξερω αλλά συνήθως η διάθεση η δικιά μου είναι σκατά
Elis δουλευεις? και αν ναι πως με τετοια διαθεση τα καταφερνεις?
Είμαι αγρότης δε χρειάζεται να μιλάω λέω πέντε κουβέντες όλη μέρα κ δεύτερον έτσι είμαι από μικροσ κι όσοι με ξέρουν με δέχτηκαν έτσι φυσικά κι αυτοί που με δέχτηκαν μη νομίζεις ότι πάνε τελείως καλά έτσι είναι οι αγρότες όλο μαλακιεσ λέμε αγρότης που να μιλάει σοβαρά δε γεννήθηκε ακόμα
Έχουμε αλλά εμείς επειδή η δουλειά είναι εξωτερική μόνο η δουλειά μετράει πχ έχω να κόψω χόρτα μπορώ να το κάνω εγώ μπορεί κι ένας ξένος δεν κοιτάνε χαρακτήρα είναι μπορείς δε μπορείς απλά εγώ μπορώ γτ τα κάνω από μικρός πήγα σχολείο κανονικά έτσι αλλά έκανα κι αυτά για να μάθω κάτι κ τελικά έγινε δουλειά
Για να καταλάβεις αυτοί είναι συνάδελφοι εγώ είμαι 190 υψοσ 100 κιλά και δεν τους πάω κόντρα με δέχτηκαν οπωσ είμαι
https://youtu.be/rXXzH9oo178
Μαλλον δεν το πολυκαταλαβαινω γιατι εχω μεγαλωσει Αθηνα και δεν το γνωριζω το αθλημα! αν και πολλες ειναι οι φορες που αν ειχα ακρη καπου να δουλεψω μπορει να εξαφανιζομουν μπας κ αλλαξει κατι στο κεφαλι μου που εχει φρικαρει
Άμα είσαι Αθήνα δεν μπορείς να καταλάβεις την επαρχία έλα Θεσσαλονίκη έχει πολλή υγρασία κι όλοι πηγαίνουν αργά για την ακρίβεια βαριομαστε όλη μέρα στις καφετέριες γίνεται χαμός όλη μέρα είναι σα μεγάλο χωριό κατεβαίνεις το πρωί χαιρετασ τους γνωστούς σου πας πινεισ την καφεδαρα σου γυρνασ τρως το φαγητό είναι απείρως καλύτερο σα ποιότητα εδώ έχει άντρες δηλαδή ένας λάιτ θεσσαλονικιοσ είναι ένας βαρύς Αθηναίος μιλάμε δικιά μας γλώσσα όπως καταλαβεσ η δουλειά ανάλογα μπορεί να είναι περισσότερη ή λιγότερη ανάλογα αν θεσ να λουφαρεισ ή να δουλέψεις
Αυτά πάνω κάτω εγώ δεν τα αλλάζω με τίποτα αυτά
Ναι εχω παει Θεσσαλονικη πιτσιρικα οταν ημουν, 2 φορες και ηταν πολυ καλα! τυχερος που ζεις σ αυτη τη πολη!
Βγηκα χτες να παω στο σουπερ μαρκετ τελευταια στιγμη με το ζορι γιατι θα ξεμενα απο χυμο και τυρι του τοστ μιας και τρεφομαι με ελαχιστα πραγματα...οι ανθρωποι κατα 80% και λιγο λεω ειναι τοσο στραβομουτσουνιασμενοι τοσο απογοητευμενοι που πραγματικα καταλαβαινεις οτι η εξαθλιωση οικονομικη και ψυχολογικη εχει γινει καθημερινοτητα...νομιζω πως ο φιλος μου ο Κηλαηδονης μπορει με ενα τραγουδι να εξηγησει πως το μεγαλο ποσοστο για ολα τα ψυχολογικα μας που μεγαλωνουν μερα με τη μερα εχουν να κανουν με την οικονομια και την κοινωνια μας κοινως εδω που φτασαμε με τον καπιταλισμο(αυτο δεν σημαινει πως ανοικω πολιτικα καπου για να εξηγουμαστε) αλλα για σκεψου αν οι ανθρωποι δεν ζουσαν σ αυτην την ανασφαλεια την εξαθλιωση την οικονομικη και μπορουσαν να ειναι σιγουροι για την καλη δημοσια υγεια και παιδεια αν δεν ειχαν τοση απογνωση λοιπον για τα αυτονοητα και ζουσαν πιο ηρεμοι και με αλληλεγγυοι οικονομικα καλα ποσο θα ηταν μικροτερο το ποσοστο των ψυχικων ασθενειων και ποσο μικροτερο των αυτοκτονιων που απο το 2011 νομιζω δεν θυμαμαι λεπτομεριες εχει ανεβει παρα πολυ...
ααααααα ξεχασα το τραγουδακι που τα λεει ο φιλος μου απο τοτε αλλα δεν χαμπαριαζε κανεις! στην κοσμαρα μας!
https://www.youtube.com/watch?v=egwEA6R8p3c
Καλησπερες πολλες Παπινι¨)
Χαιρομαι που συμετεχεις εδώ, η οπου μπορεις να κοινωνικοποιήσεις τα σναισθηματα σου! ξερεις,,,το μπλοκ λογο του αποροσωπου βοηθα να μην υπαρχει η ντροπη! βοηθα να γραφεις ωμα την αληθεια χωρις να βαζεις 'λογοκρισιες' όπως θα καναμε σε καποιον απέναντι μας!
Προσπαθησα να διαβασω καποια από τα μηνυματασου, να καταλαβω οσο φτωχα μπορει κανεις από ένα φορουμ το τι χαρακτήρας εισαι πανω κατω!!οντως τελικα αποδηχτικε πολύ φτωχο το ιντερνετ για να εμφανησει τον ''πλουσιο'' ανθρωπο οπου κρυβεις στην ψυχουλασου! μια φτωχη συμβουλη θα σου πω!! η πρεζα δυστυχως εκτως από την σωματικη μας υγεια καταστρεφει κι την ψυχη μας! είναι καποια ατομα οπου 'παλευουν' όμως, παλευουν με αυτό το ''θυριο'' να μην τους την χαλαση!! εσυ συμπαιρενω ότι το ''θυριο'' δεν μπορει ουτε καν να σου αγγιξει αυτό το θυσαυρο που εχεις στην ψυχουλασου!!!!!!!!!!! μπραβω σου!!!!! αυτό είναι πολύ σπανιο να ξες!!
ΟΚΑΝΑ ! λοιπον,,,,,, εχουμε κι λεμε, είμαι στις αρχες, δοξα τον Θεο τα παω καλα, πολύ καλητερα από οσο φανταζόμουνα!!!!! επισεις οι εξετασεις δειχνουν ότι δεν εχω καμια ασθενεια!!! δε το χονευω τους ρωτω ξανα κι ξαναα!! πως γινετε να μην εχω κατις? επινα από σιρηγγες σε χωρες οπου οι ασθενειες είναι δεδομενες! ειχα επαφες με κοπελα εκει εξω οπο ειχε ασθενεια κι εγω δεν κολησα! δε ξερω??? αναροτιεμε πωτες ο Θεουλης θα παρει αναποδες μαζιμου κι θα μου παρει πισω το "μεγιστο δωρο"" , δυστυχως εγω προσπαθησα καποιες φωρες να του το "επιστρεψω" από μονος μου!! διοτις δεν είμαι ανταξιος αυτου του 'δωρου' αλλα καποιοι γιατροι, η καποιες συγγιριες δεν επετρεψαν να του το "στειλω πισω"!!¨),¨).
Εχεις πολ δικιο σχετικα με τον οκανα! οντως, υπαρχουν αυτά λες! αλλαααααα, όλα τα προγράμματα σκοπο εχουν να σε βοηθησουν προς το ''δρομο'' σου, σου δινουν μια απλη σπροξια, μια σταση να ξεκουραστείς για το ταξιδισου πρως την "ελευεθερια" από την σκλαβια της "γκομεναρας ηρωινης" ξες, για εμενα η ηρωινη είναι ισως η πιο καλη σύντροφος μου,,,, τις εχω δωσει τα παντα!! κι όπως σε κάθε ερωτα ,,,αυτή μου ""πινει το αιμα""¨)¨), το ιδιο κι για σενα,,, είναι σαν ο μοναδικος ανδρας που του εχεις δωθει "ψυχη κι σωματικα"" του εισουν απολυτα πιστη!!! παντα τον ειχες στο μυαλοσου! τον ηθελες όταν εισουν απογοητευμενη, ηταν το στυριγμασου στα δυσκολα¨)αλλα κι στις χΡΕς! σαν ειχες θεματα με το σπιτισου , όταν "βρισκοσουν" μαζιτου σε εκανε να τα ξεχνς όλα! ,δεν ειχες αναγκη από αλλα ατομα! εισουν απολυτα για αυτόν κι αυτος για εσενα! σωστα?
Επιστρεφω στα προγράμματα, προσπαθησε να συμπληρώσεις τα μηνυματα για να σου πω σε προσωπικο μηνυμα καποια πραγμματα σχετικα με την γνωμημου κι την αποψημου για θεραπευτες κι ιδιοτικα προγράμματα(μη κερδοσκοπικες κλινικες) . εσυ πως το βλέπεις το να πας σε καποιο πρόγραμμα κλειστο? η ανοιχτο?
Ημαστε απο μονοι μας ιστορια...Και περα απο αυτο δεν ημαστε ποτε μονοι μας οσο και αν θελει ο ορος της εξελιγμενης κοινωνιας.Το θεμα μου ειναι γιατι να κοψω?Και ξαναλεω δεν εχω πιει ποτε μου ηρωινη αλλα κολησα με το σουμπο...Ο γερος μου ηταν ηρωινομανης απο τα 18 και με οσους εξαρτημενους εχω συζητησει τα γουστα μου μου λεγανε τι το πινεις το χαπι αφου ειναι για εναν και μοναδικο σκοπο για να κοψεις την ηρωιδα...Ελα μου ντε...Γενικα με μια μυτια ειμαι απο το πρωι και τωρα ειναι 7 η ωρα 22 δεκεμβρη μενω σε γκαρσονιερι χωρις πορτοπαραθυρα και εχω κωλοπαγωσει δεν ξερω πως θανε εδω μεσα μια χαρμανουλα δεν ξερω αν θα το βαλω μπρος γτ δεν βλεπω κινητρο μονο το οικονομικο με σταματαει που πρεπει να δινω ενα 20ρικακι γκαραντι την βδομαδα μιας και εδω και εναμιση χρονο την βγαζω με σουμπο...Ολο αυτο το διαστημα δεν ιπια κανενα αλλο ναρκωτικο οχι γτ δεν μπορουσα αλλα γτ τα εχω βρει με την χαπα και δεν μου κανει κεφι ουτε για κοκα ουτε για αλλα....ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΗΔΕΝ...Δεν ξερω αληθεια δεν ξερω...Ισως μερικοι φτιαχτηκαν για να πορευοντε με ντραγκς?Τι να πω αληθεια δεν ξερω...Πρεπει μωρε ναχεις σκοπους...Εγω δεν αγωνιστηκα ποτε μου για τπτ και παντα τον ευκολο δρομο επερνα ετσι εμαθα..Δεν εχω σε καποιον να πιστεψω για να με κανει να ξεμαθω...Ο γεερος μου απο τα 16 ειναι 59 και ακομα ρουφα...Δεν την αγγιξα αλλα την ειχα σπιτι μου αναπασα στιγμη...Εχει κανει απειρες φορες οφ αφου θυμαμαι μου ελεγε αυτα τα μπουκαλακια μην διανοηθεις να τα ακομπισεις γτ θα παιθανεις μικρος που ημουνα...Το ειδα το εσπασα επεξα λιγο αλλα δεν το ρουφιξα ποτε μου γτ ξερω τι μπεμπης ειμαι και ξερω πως θα την φαω καλα...Ολο λεω θα αλλαξω και εδω και 1.5 χρονο μου ηρθανε κατι καλα αλλα εχασα την οποια ορεξη για εργασια επικοινωνια και φιλους.Απομακρυνθηκα σαν παρτακι ημερο και χαθηκα στην μουσικη μου απραξια....Ειμαι ακομη 22 εχω να δω σιγουρααα πολλα σκατουλια ακομα και δεν ξερω ευχομαι καποια στιγμη να φτασω στο σημειο που δεν θα ντρεπομαι να με αγαπησω και να με εξουσιασω.Αυτα προς το παρων.Με βλεπω μετρο τραμ και παρκακι στον βαγγελ γτ αυριο που θα ξυπνησω θα ειναι ζορικα και εχω να φτιαξω πραγματα Α και να παω για δουλεια σαν καλο ντελιβεριμποι.
Θα ηθελα να μαθω νεα απο το παπινι...Εισε καλα κοριτσαρα?
Mayroslosk καλησπερα αγορι! το ξερω εχω χαθει και εχω πολλα να σου γραψω αυτη τη στιγμη δεν προλαβαινω ομως, μπηκα να τσεκαρω και πρεπει σε λιγο να φυγω για τη δουλεια...θα ηθελα να τα πουμε να δουμε πως και τι γενικα αλλα κ συγκεκριμενα γιατι σιγουρα εχεις ωραια πραγματα μεσα σου, αυτο εχω διακρινει..και επειδη εχω πολλες ιστοριες, εμπειριες φιλων αλλα και δικες μου ισως να βρουμε μια ακρη, τη συνεχεια ομως σιγα σιγα θα πρεπει να τη βρουμε μονοι μας με την αλληλοβοηθεια σιγουρα αλλα μεσα μας τελικα και μονοι μας γιατι η ψυχες μας ειναι διαφοτετικες και εχουν επομιστει διαφορετικα πακετα...
Ερωτηση: δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα δεν πινεις ηρωινη σωστα? Το με μυτια ειμαι απο το πρωι που εγραψες σε τι αναφερετε? γιατι μπερδευτικα...
Οσο για μενα ειναι πολλα τι να πρωτοπω...παντως αυτο το χαλι που ειχα λιγο καιρο πριν κοψω και τους πρωτους μηνες που εκοψα δεν το εχω, ομως υπαρχει πανω απο το κεφαλι μου ενα συννεφο με διαφορα πραγματα...π.χ απιστευτη ανοια , βαρεμαρα και ελλειψη ενδιαφεροντος για οτιδηποτε με στιγμες αναλαμπων που αυτα δεν ισχυουν... γι αυτο πρεπει να μπω σιγα σιγα στηδιαδικασια να κανω πραγματα εστω κ αν στην αρχη θα ειναι δυσκολο...για να απασχολουμε με διαφορα και να ξεκολλησω το κεφαλι μου απο αυτη τη κατασταση...
Ευχομαι αυτη η Χρονια να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη τουλαχιστον! Αγαπη να εχουμε στη ζωη μας πολυ αγαπη αυτο ευχομαι σε ολους αλλα πιο πολυ σε ολους εμας που παλευουμε με τον εαυτο μας καιι ειμαστε μεσα σ αυτο.
Φιλια σε ολους δεν εχω ξεχασει κανεναν και παλι ευχαριστω σε ολους οσους μιλησαν μαζι μου οταν περναγα τα δυσκολοτερα της φασης αυτης με το off...