Originally Posted by
Mara.Z
GiannisNik και Αrchangel, το θεμα σας ειναι πιο πολυ η κοινωνικοτητα σας και πως κοινωνικοποιειστε/αλληλεπιδρατε παρα η εμφανιση. Αυτο χωνεψτε το, ισχυει για ολους και ολες μας.
Τωρα ολοι και ολες περναμε διαφορες φασεις οπου αλλαζουν τα θελω και τα ζητουμενα μας. Αυτο το λεω ως απαντηση-σχολιο στις διαπιστωσεις σας οτι οι γκομενες κοιτανε μπρατσα, λεφτα, αμαξια ή να προσθεσω εγω, οτι οι αντρες κοιτανε γλουτους-στηθος σε μια γυναικα και την κατατασσουν μαλιστα σε κατηγοριες λες και ειναι ενα κομματι κρεας. Εχω φιλο που τα ειχε φτιαξει με μια, τα ειχαν κιολας 2 χρονια περιπου και τη χωρισε λεει γιατι ειχε μικρο στηθος... Και ολοι-ες εχουμε φαει απορριψεις! που μας εχουν κοστισει και χρονο και ψυχικη φθορα και ταλαιπωρια!
Ναι, γυμναζομαστε για να εχουμε ωραια εμφανιση ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ!!!
Ναι εννοειται μετραει το οικονομικο. Γιατι οταν εγω δουλευω και βγαζω το χ ποσο, δε γουσταρω να βγω για καφε ή φαγητο με εναν τυπο που δεν μπορει να πληρωσει το δικο του μεριδιο. Ή αν συζησω με καποιον, να μην καλυπτει τα δικα του εξοδα.
Σχετικα με αυτο που λετε οτι οι γκομενες γουσταρουν τα κακα παιδια, οκ και εγω στα 20 ελεγα οτι οι αντρες γουσταρουν τις τσουλαρες και τις περπατημενες, αρα εγω που ειμαι συνεσταλμενη και δεν τραβαω τα βλεμματα δεν εχω καμια ελπιδα. Τωρα στα 37 μου καταλαβαινω οτι τοτε κοιταζα σε λαθος κατευθυνση... ο εντυπωσιακος την εντυπωσιακη θα κοιταξει. Εγω που ημουν συνεσταλμενη πχ γιατι δεν κοιταζα εναν συνεσταλμενο??
Θελω να πω, ασχοληθειτε με τον εαυτο σας, αγαπηστε τον, μαθετε τον, και οταν τον γνωρισετε, θα κοιτατε κοπελες στα μετρα σας!! οι υπολοιπες θα περνανε απαρατηρητες....Ουσιαστικα αυτο που κανετε ειναι φαυλος κυκλος, εχετε αυτοεκτιμηση στο πατωμα, την προβαλλετε επανω σε πολυ εντυπωσιακες γκομενες, και αυτη η μπαζοαυτοεκτιμηση που εχετε γυριζει μπουμερανγκ εναντιον σας.
Το 2ο για σκεψη ειναι, τι ζητατε και τι προσφερετε. Μη μου πειτε, δινω σεξ και ζηταω την αντζελινα τζολι...
Τι ζωη ζειτε και τι ζωη μπορειτε να ζησετε με μια κοπελα.