Results 61 to 75 of 277
Thread: Όταν σε θέλει για φίλο.....
-
16-03-2017, 00:41 #61
Καταρχήν τα παίρνεις όλα προσωπικά! Δεν σε ξέρω για να έχω και γνώμη αν είσαι καλός ή όχι, χαλάρωσε!
Παρόλα αυτά, αυτό ήταν το point μου.
Να προσέχετε αν ζητάτε ειλικρινείς απαντήσεις και να είστε προετοιμασμένοι για το τι πρόκειται να ακούσετε. Αλλιώς μην διαμαρτύρεστε για την ευγένεια.
Επίσης έχω να παρατηρήσω οτι οι τρόποι σου θέλουν λίγη δουλειά...η Κυκνος δεν σου έφταιξε τίποτα κι ούτε την ξέρεις για να βγάζεις συμπερασματα πόσους έχει πληγώσει και τι έχει κάνει.
Σε φορουμ ψυχολογίας βρίσκεσαι...πρόσεχε λίγο πως μιλάς. φιλικά στο λέω.
- 16-03-2017, 00:45 #62
16-03-2017, 00:55 #63
16-03-2017, 00:58 #64
Εχεις και την δικιά της συγνωμη που σε έβρισε
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 01:00 #65
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 01:03 #66
16-03-2017, 01:21 #67
16-03-2017, 02:25 #68
Καλησπέρα GiannisNik3! Θεωρείς ότι ο λόγος που αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα με τις κοπέλες φταίει η εξωτερική εμφάνισή σου; Ανέφερες πιο πριν ότι έφτιαξες σώμα από γυμναστήριο. Πόσο καιρό πήγαινες γυμναστήριο;
Έτσι για την ιστορία, αντιμετωπίζω ΚΑΙ εγώ το ίδιο πρόβλημα μ'εσένα και έκλεισα τα 26 πριν 1 εβδομάδα! :(
16-03-2017, 02:45 #69
Για αρκετό διάστημα το πίστευα αυτό!
Ναι πήγαινα γυμναστήριο συχνά!
Στα 21 άρχισα με 22 μετά σταμάτησα και ξανάρχισα στα 24-26....
Είχα καλά αποτελέσματα, όσον αφορά το σώμα...
Τώρα με τις γκόμενες τίποτα! Είτε πήγαινα, είτε δεν πήγαινα ήταν ένα και το αυτό!
Μάλιστα έβλεπα κάτι λαπάδες στα μπαρ να έχουν κύκλο γυναίκες γύρω τους και λέω τι κάνω τώρα εδώ και "χτυπιέμαι"; Τώρα πια έχω σταματήσει αρκετό καιρό.......
Προσέχω την εμφάνισή μου, αλλά με μέτρο.
Άλλες φορές είχα ανασφάλεια με την εμφάνιση, άλλες με τον τρόπο που μιλάω και κοιτούσα.....
Στη φάση που είμαι τα' χω "γραμμένα" όλα!
Και σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο!
Η ζωή είναι ωραία για να τη σπαταλάς με τα καπρίτσια του καθενός και της καθεμιάς...
Βγες, πήγαινε ένα ταξίδι, ασχολήσου με αυτό που σου αρέσει και άσε τις άλλες να "παίζουν" με τα golden boys.............
Κι άμα έρθει, ήρθε........
16-03-2017, 03:59 #70
Το βασικότερο, τι ηλικία έχεις; Τώρα δεν πιστεύεις πως παίζει ρόλο (έστω και λίγο) η εξωτερική εμφάνιση; Θα σου πω αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς παίζει μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση! Όχι μόνο το σώμα, άλλα και το πρόσωπο κοιτάζουν οι γυναίκες! Γιατί και το καλύτερο σώμα νά'χεις, δε θα μπορείς να το δείχνεις τον χειμώνα. Μόνο στην παραλία θα μπορείς να κάνεις φουλ επίδειξη! Επίσης, άμα δεν της αρέσει το πρόσωπό σου, τα πράματα γίνονται δύσκολα!
2 πράγματα παίζουνε ρόλο για κάνει κάποιος άντρας κάτι:
1. Εξωτερική εμφάνιση
2. Λέγειν/αυτοπεποίθηση/στυλ
Και να μην έχεις και τόσο την εμφάνιση, αν έχεις λέγειν/αυτοπεποίθηση/στυλ, θα τα καταφέρεις! Τώρα, αν δεν έχεις και τόσο το 2, άλλα είσαι πολύ ωραίος εμφανισιακά, δηλαδή κάτι σαν 8 στα 10, τότε ναι, και εκεί θα τα καταφέρεις! Εγώ προσωπικά δεν ξέρω (και δεν ακούσει) ΚΑΝΕΝΑΝ άντρα εμφάνισης της τάξης του 8/10 να είναι μπακούρης! Κανέναν! Τώρα, αν αυτός ανήκει στη μοναδική περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα οτιδήποτε, νά'ναι καμιά ψωνάρα, πολύ βαρετός, κτλ., άλλο αυτό! Εκεί αλλάζει το πράμα!
Τι εννοείς για τον τρόπο που κοιτούσες;Last edited by rolen; 16-03-2017 at 14:03.
16-03-2017, 04:06 #71
GiannisNik και Αrchangel, το θεμα σας ειναι πιο πολυ η κοινωνικοτητα σας και πως κοινωνικοποιειστε/αλληλεπιδρατε παρα η εμφανιση. Αυτο χωνεψτε το, ισχυει για ολους και ολες μας.
Τωρα ολοι και ολες περναμε διαφορες φασεις οπου αλλαζουν τα θελω και τα ζητουμενα μας. Αυτο το λεω ως απαντηση-σχολιο στις διαπιστωσεις σας οτι οι γκομενες κοιτανε μπρατσα, λεφτα, αμαξια ή να προσθεσω εγω, οτι οι αντρες κοιτανε γλουτους-στηθος σε μια γυναικα και την κατατασσουν μαλιστα σε κατηγοριες λες και ειναι ενα κομματι κρεας. Εχω φιλο που τα ειχε φτιαξει με μια, τα ειχαν κιολας 2 χρονια περιπου και τη χωρισε λεει γιατι ειχε μικρο στηθος... Και ολοι-ες εχουμε φαει απορριψεις! που μας εχουν κοστισει και χρονο και ψυχικη φθορα και ταλαιπωρια!
Ναι, γυμναζομαστε για να εχουμε ωραια εμφανιση ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ!!!
Ναι εννοειται μετραει το οικονομικο. Γιατι οταν εγω δουλευω και βγαζω το χ ποσο, δε γουσταρω να βγω για καφε ή φαγητο με εναν τυπο που δεν μπορει να πληρωσει το δικο του μεριδιο. Ή αν συζησω με καποιον, να μην καλυπτει τα δικα του εξοδα.
Σχετικα με αυτο που λετε οτι οι γκομενες γουσταρουν τα κακα παιδια, οκ και εγω στα 20 ελεγα οτι οι αντρες γουσταρουν τις τσουλαρες και τις περπατημενες, αρα εγω που ειμαι συνεσταλμενη και δεν τραβαω τα βλεμματα δεν εχω καμια ελπιδα. Τωρα στα 37 μου καταλαβαινω οτι τοτε κοιταζα σε λαθος κατευθυνση... ο εντυπωσιακος την εντυπωσιακη θα κοιταξει. Εγω που ημουν συνεσταλμενη πχ γιατι δεν κοιταζα εναν συνεσταλμενο??
Θελω να πω, ασχοληθειτε με τον εαυτο σας, αγαπηστε τον, μαθετε τον, και οταν τον γνωρισετε, θα κοιτατε κοπελες στα μετρα σας!! οι υπολοιπες θα περνανε απαρατηρητες....Ουσιαστικα αυτο που κανετε ειναι φαυλος κυκλος, εχετε αυτοεκτιμηση στο πατωμα, την προβαλλετε επανω σε πολυ εντυπωσιακες γκομενες, και αυτη η μπαζοαυτοεκτιμηση που εχετε γυριζει μπουμερανγκ εναντιον σας.
Το 2ο για σκεψη ειναι, τι ζητατε και τι προσφερετε. Μη μου πειτε, δινω σεξ και ζηταω την αντζελινα τζολι...
Τι ζωη ζειτε και τι ζωη μπορειτε να ζησετε με μια κοπελα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-03-2017, 11:45 #72
16-03-2017, 11:48 #73
16-03-2017, 12:04 #74
Τι μ@λ@κ@ς. Χωρισε την κοπέλα για το μικρό στηθός; Γτ; Το μικρο στηθος ειναι τελειο!!! Τι να κάνω ενα μεγαλο στηθός που σε 2-3 χρόνια θα φτάνει στο πάτωμα. Γτ υπάρχουν τόσο ηλιθιοι που φωνάζουν "μεγαλο στηηηθος" οπως τα ζομπι φωναζουν "μυαλααα".
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες με μικρο ή μέτριο στηθος.
Εγω γυμναζομαι για μενα. Ξεκινησα για μια κοπέλα αλλα μετα ειπα What the point? και αρχισα να το κάνω για μενα. Για να μου αρεσω.
Μαρα.... εγω πριν μερικους μηνες γνωρισα μια κοπέλα που δεν ηταν ομορφη (παλια ηταν αλλα μετα απο μια γεννα πηρε πολλα κιλα και απο κάποιες ταλαιπορίες εσπασε η ομορφιά της). ΕΙχε χαλια αυτοπεποιθηση λιγότερη κι απο μενα και παρολο που δεν ηταν κουκλαρα, μου αρεσε ο χαρακτηρας της.... ή αυτο που νομιζα πως ηταν ο χαρακτηρας της. Οταν της έλεγα πως ηταν κουκλα με ρωτουσε "αληθεια;" και αν της ελεγα ναι μου έλεγε ευχαριστω με τετοιο τρόπο λες και εκανα κι εγω δε ξερω τι.
Τελικα μόλις ανεβηκε η αυτοπεποιθηση της με παρατησε μαλλον για εναν παλιο της γκομενο που είχε επιστρεψει (αυτη απλως σταματησε να μου στελνει μηνυματα. Αν την ρωτουσα τι έχει μου έλεγε πως ο πατερας της ειναι σε κόμμα και για αυτο δε μου στελνει μηνυματα.... Πιθανον με ηθελε σαν ρεζερβα)
Δινω εμενα. ψυχη τε και σωματι. Αν δεν αρκει τότε ρωταω τι προσφερει κι αυτη;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 12:07 #75
ναι πρωτα παιζει ρολο ο αερας του ανθρωπου κ το λεγειν του, τωρα οσον αφορα την εμφανιση, αν ειναι κουκλος που μου εχει τυχει κ βγουμε κ νιωσω οτι δεν εχω κατι να πω μαζι του ή να μου πει τον απορριπτω.
θυμαμαι πιο παλια, γιατι τωρα ειμαι σε σχεση, ειχα βγει με ενα παιδι που μολις τον ειδα σε ενα παρτυ εκαναν να τα ματια μου δολλαρια!
ηταν κουκλος, τελικα μιλησαμε στο παρτυ κ ανταλλαξαμε τηλεφωνα, ημουν πολυ χαρουμενη, κανονισαμε κ βγηκαμε μια βολτα στο Γκαζι, πρατηρησα οτι αρχισε να μιλαει για τον εαυτο του κ δεν σταματαγε... κοντεψα να κοιμηθω, ενω ηταν τοσο ομορφος σε σημειο εξωφρενικο, μολις ξεκινησε να μιλαει μου εγινε παντελως αδιαφορος! βαρεθηκα σε σημειο να κοβω φλεβες..
ηταν ενας ναρκισσος κ μου την ειχε σπασει..
φυγαμε κ στον δρομο πηγε να με φιλησει κ τραβηχτηκα, μου λεει μα γιατι? κ του απαντησα οτι θελω λιγο χρονο κ οτι μολις γνωριστηκαμε..
δεν τον ξανασηκωσα ποτε το τηλ μου οταν με ξαναπηρε...
μιλαμε για απολυτη αποτυχια!
κ ειχε τελειο σωμα, απιστευτο προσωπο, αντρας που οταν περπατουσε γυρναγανε ολες να κοιταξουν...
νταξ..δεν ειχε τιποτα να μου πει..
ηταν το πιο βαρετο ραντεβου που εχω βγει.