Originally Posted by
Remedy
το "αγαθουλη αγγελο", ειναι δικη σου προεκταση και ισως δικος σου φοβος? μηπως σε περασουν για τον καλο μαλακα?
εγω το εννοω ως αγγελο- γυναικαρα, η αγγελο- θεογκομενος.
δεν ειναι ουτε υποτιμηση ουτε αγιοποιηση το να σκεφτεις, οτι διακινδυνευεις ο'τι καλυτερο σου εχει τυχει για μια μαλακια ανευ σημασιας που δεν εχεις καν σκοπο να συνεχισεις.
δεν θεωρεις χαζο οποιον δεν ξερει οτι του λενε ψεματα.
δεν χρειαζεται βλακεια για να μην ξερεις οτι σου λενε ψεματα. χρειαζεται ακεραιοτητα. μερικες φορες. δεν σου παει το μυαλο οτι ο αλλος θα κανει κατι που δεν θα εκανες εσυ.
πιστευω ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ, δεν μπορω να σου πω ποσο πολυ, οτι αν η κατασταση ειναι οντως επιδερμικη και βιωσιμη και μιλαμε για κατι ασημαντο (για την σχεση) και επιπολαιο, παιζει ρολο και η ηλικια, το ποσο αβγαλτος ειναι κανεις, τι εμπειριες εχει και ποσο ξερει τα πατηματα του, δλδ τον εαυτο του.
διοτι αν ειναι ωριμος ανθρωπος , γεματος απο εμπειριες και συνειδητοποιημενος για το τι θελει, ειναι κατι που δεν "κοβεται" το ξενοπηδημα και σιγουρα θα επαναληφθει.
να σου πω προσωπικη εμπειρια.
εχει συμβει και σε μενα, σε νεαρη ηλικια. και δεν εννοω ανηλικη... εννοω απο 24-27. οχι ολο το διαστημα φυσικα, αλλα καπου εκει μεσα εγινε.
εγω ημουν ο "θυτης"...
σε διαβεβαιωνω ξεροντας το απο πρωτο χερι οτι ημουν τρελα ερωτευμενη με τον δικο μου, οτι αυτος με τον οποιο τον απατησα ηταν πολυ υποδεεστερος απο τον καλο μου, σε ολα, απο εμφανιση και δεν συζητω καν για προσωπικοτητα,
ο λογος ηταν ξεκαθαρα η επιβεβαιωση και η επιπολαιοτητα. στο υπογραφω. τπτ παραπανω.
ως αβγαλτη νομιζα οτι οποιος ανδρας σε κυνηγαει, σε θεωρει την ωραιοτερη γυναικα που ξερει, δεν ηξερα τοτε οτι οι περισσοτεροι ανδρες πηδανε και τους φραχτες...
ειχα σιγουρα θεμα αυτοπεποιθησης και ημουν και επιπολαιη.
θεωρησα οτι κατι τοσο ασημαντο (για μενα) ουτε θα επηρρεασει την σχεση μου, ουτε θα στεναχωρησει εκεινον, γιατι απλουστατα δεν θα το μαθαινε ποτε. ετσι νομιζα.
και καθενας που κανει μια ξεπετα επιπολαια, χωρις να σημαινει κατι γι αυτον, την κανει επειδη ειναι βεβαιος οτι δεν θα την μαθει ο καλος /η του.
αν ηξερε τον πραγματικο κινδυνο, ουτε θα το διανοουνταν.
τελικα, καθαρα απο τυχη, οντως δεν το εμαθε.
και σε πληροφορω οτι ξαναγυρισα στην σχεση μου ακομα περισσοτερο ερωτευμενη γιατι ειχα και την συγκριση (μπλιαχ). καταλαβα και ποσο χυμα ειναι οι ανδρες με το σεξ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ πραγματικα δεν σημαινει ουτε για το ποσο ωραια εισαι, ουτε για το ποσο μοιραια, κι ουτε ξανασχοληθηκα με το σπορ...
συμφωνω οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για αγαπη οταν διακινδυνευεις κατι τοσο ωραιο για κατι τοσο χαζο και ειδικα οταν διακινδυνευεις να "σκοτωσεις" τον ανθρωπο που αγαπας και θελεις διπλα σου.
μιλαμε ομως σιγουρα για ερωτα τρελο και επιλογη συνειδητοτατη να ειμαι με εκεινον και κανεναν αλλον, στο υπογραφω αυτο.
δεν νομιζω οτι μπορει να αγαπησει καποιος με τετοιες σοβαρες ελλειψεις στην (υπο διαμορφωση ισως) προσωπικοτητα του.
δεν ηταν ουτε βολεμα ουτε φοβος το οτι ηθελα να ειμαι με τον δικο μου. ηταν ΕΡΩΤΑΣ με ολα κεφαλαια. ξεκαθαρα. στο υπογραφω. και βλακεια, με ολα πεζα, αυτο που εκανα. αλλα βολεμα δεν ηταν.
αν μου "αξιζε" να με χωρισει? ναι, μου αξιζε. απο τυχη δεν το εμαθε, κι αν το μαθαινε ακομα, δεν ξερω αν θα με χωριζε, αλλα σιγουρα θα δηλητηριαζοταν .
αυτο δεν αλλαζει κατι στο οτι ηταν μια μαλακια και μιση αυτο που εκανα και μια επιπολαιοτητα. τπτ παραπανω.
χαρηκα παρα πολυ που πηρα μια δευτερη ευκαιρια (απο την σημαια βεβαια) και εζησα μια σχεση ονειρικη με εκεινον τον ανθρωπο που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν τον εφτανε ο "τριτος".
γι αυτο σου λεω μετα βεβαιοτητας.
ηταν ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑ. δεν μπορουσε να γεμισει αυτο που μου ελειπε, γιατι δεν ηεξρα τι μου γινεται, οχι γιατι δεν ηταν αρκετος.
και πραγματικα, η "κουτσουκελα" μου ηταν το σκαλι που πατησα για να εκτιμησω αυτο που ειχα για να μην σου πω το πατακι που σκουπισα τα λασπωμενα παπουτσια μου και προφανως νομιζα οτι δεν μου αξιζει για να το διακινυδνευω για κατι τοσο ασημαντο.
δεν εκμεταλλευτηκα κανεναν τριτο. ηξερε πολυ καλα ο "τριτος" οτι ειχα σχεση αλλα δεν τον ενοιαζε και με κυνηγουσε για να επωφεληθει το ατομακι του...
καλα να παθει αν ηθελε και συνεχεια, σκασιλα του μεγαλη αν ηθελε μονο να πηδηξει.
τον δικο μου εκμεταλλευτηκα/προδωσα που του ελεγα οτι ειμαι αφοσιωμενη.
υπηρχαν και οι "ειδικες συνθηκες", τυπου επαγγελματικο ταξιδι, ο ηλιος, το ποτο , τα λογια του παπα, αλλα ολα αυτα ειναι αστειες δικαιολογιες και αφορμες, η αιτια ηταν αυτη που σου ειπα.
εννοειται οτι τον αδειασα με συνοπτικες διαδικασιες κι ουτε γυρισα να κοιταξω πισω μου. δεν ηταν τπτ για μενα
ετσι ξερω καλα καλη μου νατ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ μπορει να ειναι για μας καποιος που μπορει να μας πεισει να κανουμε σεξ μαζι του, αλλα πρεπει να συντρεχουν ΠΟΛΥ συγκεκριμενοι λογοι, κι αυτο που σου διηγηθηκα ηταν απο αυτες τις περιπτωσεις.