Την απαταει την μαμά μου; εγω τι να κανω; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εστω πες πως γινεται καμια φορα για τους λογους που το περιγραφεις...αναγκη για επιβεβαιωση μπλα μπλα. Αλλα το οτι δεν σου αρκει η επιβεβαιωση του ατομου που υποτιθεται οτι αγαπας δε σημαινει πως δεν το εχεις οσο ψηλα στα ματια σου οσο θα επρεπε; Γιατι να θες την επιβεβαιωση του ενος και του αλλου αμα εχεις αυτην του πιο σημαντικου ατομου για εσενα; Αρα μηπως η γνωμη του/της δεν πολυμετραει για εσενα; Ε αρα σκεπτικο εις βαρος του συντροφου δεν ειναι αυτο;
    Και εστω πως εχεις δικιο, πως ετσι ειναι οπως το λες και οχι οπως το λεω εγω...μετα το γεγονος εχεις δυο επιλογες: η το κρυβεις απο τη συντροφο η της το λες, και στις δυο περιοτωσεις παλι χανεις το σεβασμο σου για εκεινη και μονος σου τη ριχνεις στα ματια σου. Στη μια περιπτωση επειδη της κρυβεις κατι και ειναι σε φαση "αχ καημενη να ηξερες" και στην αλλη περιπτωση αν ειναι διατεθειμενη να μεινει παιρνει το μηνυμα οτι οκ δεν εγινε κατι, το ανεχτηκε αρα μπορω να το ξανακανω αμα θελησω κι αμα δε το κανω δε το κανω ξανα γιατι δε θελω ξανα ιδιο πονοκεφαλο...παλι χανεις την εκτιμηση σου δηλαδη, μπορει να σκεφτεις πως ειναι αδυναμοι και δεδομενοι...πως ειναι δυνατον λοιπον να συνεχιστει με υγιη τροπο μια σχεση μετα απο αυτο; Και καλα να ηταν πριν και να εγινε "καταλαθος" η "χωρις λογο" ε παλι δε ραγιζει το γυαλι με εναν απο τους τροπους που περιεγραψα; Δεν ξερω...
    Ισως το ζευγαρι που σου λεω ειναι πολυ απασχολημενο με τα παιδια τωρα που ειναι πολυ μικρα ε και μεσα στο ολο τζερτζελο καλο ειναι και το γουτσι...και δε ξερουμε και τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες, η καρδια τους το ξερει. Εκτος αν ειναι μια χαρα και τα κερατα μεσα στο προγραμμα τι να σου πω νταξει...τιποτα δεν με εκπλησσει πια λολ, θα με εξεπληττε το αντιθετο μαλλον και δε πιστευω οταν μου λενε να ο ταδε ο δεινα...η απαντηση μου συνηθως ειναι ενα απο τα εξης: 1) δεν εγινε ακομα 2)δεν ειχε την ευκαιρια/δεν τον επαιρνε 3)δε το εμαθε ποτε κανεις... Λολ...αυτα τα ομορφα :P
    οσο
    και να το παιδεψουμε, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερει κανεις μας τι συμβαινει μεσα σε ενα ξενο σπιτι, οποτε για τους γνωστους σου/μας, μονο αυτο που φαινεται μπορουμε να συζηταμε. εκτος αν μιλαμε πια για τους ελαχιστους ανθρωπους που μας λενε και τους λεμε τα παντα χωρις αναστολες. μαλλον δεν μιλας για τετοια περιπτωση.

σε ολο το υπολοιπο, εγω το βλεπω εντελως αντιθετα.
    αν ο αλλος εχει θεμα επιβεβαιωσης, δεν το εχει επειδη δεν εισαι εσυ αρκετη για να το καλυψεις...
    αλλα επειδη η ανασφαλεια ειναι ενας κουβας χωρις πατο... ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. αυτο πρεπει να το εμπεδωσεις , οπου αλλου κι αν διαφωνεις.

στην συνεχεια ΑΝ ΕΣΥ κρινεις και αποφασισεις οτι αυτο που εγινε 1) ηταν ασημαντο για εκεινον 2)πειθεσαι οτι δεν θα επαναληφθει 3) νοιωθεις τα ιδια αισθηματα ακομα 4) αξιζει μιας δευτερης ευκαιρας,
    και αποφασιζεις να του/της την δωσεις,
    δεν του δινεις λευκη επιταγη σε καμια περιπτωση καλη μου...
    τον καλεις να κερδιζει καθε μερα την σχεση σας και την εμπιστοσυνη σου, οχι με θυσιες η αγωνες πεινας, αλλα παντως με εργα.
    δλδ, χωρις να το ζητας εσυ, να σε κανει να νοιωθεις ασφαλης στην σχεση σας.
    πως? ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    αν δεν νοιωσεις ετσι, φευγεις.
    οταν θετεις εσυ τους ορους με τους οποιους νοιωθεις καλα μεσα στην σχεση , μια χαρα και σεβεται και σε παραδεχεται.
    ολο το θεμα ειναι να νοιωθεις εσυ καλα και να μηνεχεις αμφιβολιες οτι ηταν κατι εντελως ασημαντο. απαξ και το αποφασισεις, εννοειται οτι συνεχιζεις μονο εφοσον εμπρακτα σε σεβεται και σου προσφερει αγαπη και ασφαλεια.

το παραπανω ειναι για την περιπτωση που του το λες.
    αν το κρυψεις, γιατι να τον απαξιωσεις ρε συ? δεν το καταλαβαινω!
    ισα ισα, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ και λες "κοιτα με τι αγγελο τα εχεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ κι εσυ με τις παπαριες σου διακινδυνευεις την σχεση σας".
    στην περιπτωση που κρινεις την κουτσουκελα σου ασημαντη ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ειμαι της γνωμης να μην του την πεις, γιατι μπορει να ειναι σημαντικη για εκεινον και να χασεις μια ομορφη σχεση για μια μαλακια σου.
    το λεω ξεκαθαρα.
    μην το ξανακανεις, αλλα αν ειναι ασημαντο για σενα, μην το πεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσο
    και να το παιδεψουμε, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερει κανεις μας τι συμβαινει μεσα σε ενα ξενο σπιτι, οποτε για τους γνωστους σου/μας, μονο αυτο που φαινεται μπορουμε να συζηταμε. εκτος αν μιλαμε πια για τους ελαχιστους ανθρωπους που μας λενε και τους λεμε τα παντα χωρις αναστολες. μαλλον δεν μιλας για τετοια περιπτωση.

σε ολο το υπολοιπο, εγω το βλεπω εντελως αντιθετα.
    αν ο αλλος εχει θεμα επιβεβαιωσης, δεν το εχει επειδη δεν εισαι εσυ αρκετη για να το καλυψεις...
    αλλα επειδη η ανασφαλεια ειναι ενας κουβας χωρις πατο... ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. αυτο πρεπει να το εμπεδωσεις , οπου αλλου κι αν διαφωνεις.

στην συνεχεια ΑΝ ΕΣΥ κρινεις και αποφασισεις οτι αυτο που εγινε 1) ηταν ασημαντο για εκεινον 2)πειθεσαι οτι δεν θα επαναληφθει 3) νοιωθεις τα ιδια αισθηματα ακομα 4) αξιζει μιας δευτερης ευκαιρας,
    και αποφασιζεις να του/της την δωσεις,
    δεν του δινεις λευκη επιταγη σε καμια περιπτωση καλη μου...
    τον καλεις να κερδιζει καθε μερα την σχεση σας και την εμπιστοσυνη σου, οχι με θυσιες η αγωνες πεινας, αλλα παντως με εργα.
    δλδ, χωρις να το ζητας εσυ, να σε κανει να νοιωθεις ασφαλης στην σχεση σας.
    πως? ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    αν δεν νοιωσεις ετσι, φευγεις.
    οταν θετεις εσυ τους ορους με τους οποιους νοιωθεις καλα μεσα στην σχεση , μια χαρα και σεβεται και σε παραδεχεται.
    ολο το θεμα ειναι να νοιωθεις εσυ καλα και να μηνεχεις αμφιβολιες οτι ηταν κατι εντελως ασημαντο. απαξ και το αποφασισεις, εννοειται οτι συνεχιζεις μονο εφοσον εμπρακτα σε σεβεται και σου προσφερει αγαπη και ασφαλεια.

το παραπανω ειναι για την περιπτωση που του το λες.
    αν το κρυψεις, γιατι να τον απαξιωσεις ρε συ? δεν το καταλαβαινω!
    ισα ισα, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ και λες "κοιτα με τι αγγελο τα εχεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ κι εσυ με τις παπαριες σου διακινδυνευεις την σχεση σας".
    στην περιπτωση που κρινεις την κουτσουκελα σου ασημαντη ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ειμαι της γνωμης να μην του την πεις, γιατι μπορει να ειναι σημαντικη για εκεινον και να χασεις μια ομορφη σχεση για μια μαλακια σου.
    το λεω ξεκαθαρα.
    μην το ξανακανεις, αλλα αν ειναι ασημαντο για σενα, μην το πεις.
    Βρε η ανασφαλεια οντως ειναι κουβας χωρις πατο...αλλα γιατι να μη τον γεμιζει η αποδοχη του ανθρωπου που υποτιθεται οτι αγαπας και θαυμαζεις; Εγω πιστευω οτι σε τετοια περιπτωση σκατα τον θαυμαζεις/εκτιμας και κατ'επεκταση σκατα τον αγαπας. Αυτα τα την αγαπω αλλα νταξει δε σημαινει τιποτα τα θεωρω εκλογικευσεις δηλαδη...απλα δε θες να χασεις την ασφαλεια που σου προσφερει αυτος ο ανθρωπος και βολευει, οχι οτι τον αγαπας, τι θα πει αυτο στο κατω κατω; Μια κουβεντα ειναι κλαιν, δε σημαινει τιποτα μια φραση, σκετα λογια ειναι αμα δεν διοχετευονται στις αναλογες πραξεις.

Οσο για τα κριτηρια που θετεις δε μπορω να φανταστω κανενα μα κανενα σεναριο στο οποιο θα πειθομουν για οποιοδηποτε απο αυτα. Και θεωρω πως οποιος πειθεται εθελοτυφλει...αμα μπορει να το κανει και ειναι χαρουμενος καλα κανει. Αλλα εγω δε μπορω. Μου φαινεται τελειως ξενο και αδιανοητο αυτο το σκεπτικο...πιστευω βασιζεται στο φοβο τη συνηθεια και στο "ελα μωρε που να τρεχουμε τωρα"..

Οσο για τη περιπτωση που το κρυβει καποιος που λες το να σκεφτεται " κοιτα με τι αγγελο τα εχεις ρε μαλακα" παλι δεν ειναι καλο, απαισιο ειναι βασικα. Το να σε θεωρει αγαθουλη αγγελο δεν ειναι καλο, χαλαει τελειως η ισορροπια δυναμεων στη σχεση...σκεψου λιγο, ποσο εκτιμας την νουμοσυνη των ανθρωπων απο τους οποιους κρατας μυστικα; Θες δε θες οχι οσο αν δεν τους κρατουσες μυστικα παντως...κατα εναν διεστραμμενο τροπο χανεις εσυ την εμπιστοσυνη απεναντι τους και τη πιστη στην εξυπναδα και τη δυναμη τους, τους βαζεις μεσα στο ιδιο σου το μυαλο ασυνειδητα και αθελα σου σε μειονεκτικη θεση ακομα και "αγιοποιωντας" τους. Το να σε αγιοποιησουν και να προστατευουν την "αγιοσυνη" σου με ψεμματα πανω στα ψεμματα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που θα μπορουσαν να συμβουν σε καποιον κατα τη γνωμη μου. Γιατι εμ σε δουλευουν, εμ δουλευουν και τον εαυτο τους οτι σε προστατευουν τον χαζουλη αθωο αδυναμο κακομοιρουλη που ζει μες στην αγνοια και νιωθουν και ηθικη ικανοποιηση με το "βαρυ φορτιο που κουβαλανε και γινονται θυσια για παρτη σου". Ιου. Με εξοργιζει η προοπτικη.

Senior Member
    Βρε η ανασφαλεια οντως ειναι κουβας χωρις πατο...αλλα γιατι να μη τον γεμιζει η αποδοχη του ανθρωπου που υποτιθεται οτι αγαπας και θαυμαζεις; Εγω πιστευω οτι σε τετοια περιπτωση σκατα τον θαυμαζεις/εκτιμας και κατ'επεκταση σκατα τον αγαπας. Αυτα τα την αγαπω αλλα νταξει δε σημαινει τιποτα τα θεωρω εκλογικευσεις δηλαδη...απλα δε θες να χασεις την ασφαλεια που σου προσφερει αυτος ο ανθρωπος και βολευει, οχι οτι τον αγαπας, τι θα πει αυτο στο κατω κατω; Μια κουβεντα ειναι κλαιν, δε σημαινει τιποτα μια φραση, σκετα λογια ειναι αμα δεν διοχετευονται στις αναλογες πραξεις.

Οσο για τα κριτηρια που θετεις δε μπορω να φανταστω κανενα μα κανενα σεναριο στο οποιο θα πειθομουν για οποιοδηποτε απο αυτα. Και θεωρω πως οποιος πειθεται εθελοτυφλει...αμα μπορει να το κανει και ειναι χαρουμενος καλα κανει. Αλλα εγω δε μπορω. Μου φαινεται τελειως ξενο και αδιανοητο αυτο το σκεπτικο...πιστευω βασιζεται στο φοβο τη συνηθεια και στο "ελα μωρε που να τρεχουμε τωρα"..

Οσο για τη περιπτωση που το κρυβει καποιος που λες το να σκεφτεται " κοιτα με τι αγγελο τα εχεις ρε μαλακα" παλι δεν ειναι καλο, απαισιο ειναι βασικα. Το να σε θεωρει αγαθουλη αγγελο δεν ειναι καλο, χαλαει τελειως η ισορροπια δυναμεων στη σχεση...σκεψου λιγο, ποσο εκτιμας την νουμοσυνη των ανθρωπων απο τους οποιους κρατας μυστικα; Θες δε θες οχι οσο αν δεν τους κρατουσες μυστικα παντως...κατα εναν διεστραμμενο τροπο χανεις εσυ την εμπιστοσυνη απεναντι τους και τη πιστη στην εξυπναδα και τη δυναμη τους, τους βαζεις μεσα στο ιδιο σου το μυαλο ασυνειδητα και αθελα σου σε μειονεκτικη θεση ακομα και "αγιοποιωντας" τους. Το να σε αγιοποιησουν και να προστατευουν την "αγιοσυνη" σου με ψεμματα πανω στα ψεμματα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που θα μπορουσαν να συμβουν σε καποιον κατα τη γνωμη μου. Γιατι εμ σε δουλευουν, εμ δουλευουν και τον εαυτο τους οτι σε προστατευουν τον χαζουλη αθωο αδυναμο κακομοιρουλη που ζει μες στην αγνοια και νιωθουν και ηθικη ικανοποιηση με το "βαρυ φορτιο που κουβαλανε και γινονται θυσια για παρτη σου". Ιου. Με εξοργιζει η προοπτικη.
    το "αγαθουλη αγγελο", ειναι δικη σου προεκταση και ισως δικος σου φοβος? μηπως σε περασουν για τον καλο μαλακα?
    εγω το εννοω ως αγγελο- γυναικαρα, η αγγελο- θεογκομενος.

δεν ειναι ουτε υποτιμηση ουτε αγιοποιηση το να σκεφτεις, οτι διακινδυνευεις ο'τι καλυτερο σου εχει τυχει για μια μαλακια ανευ σημασιας που δεν εχεις καν σκοπο να συνεχισεις.
    δεν θεωρεις χαζο οποιον δεν ξερει οτι του λενε ψεματα.
    δεν χρειαζεται βλακεια για να μην ξερεις οτι σου λενε ψεματα. χρειαζεται ακεραιοτητα. μερικες φορες. δεν σου παει το μυαλο οτι ο αλλος θα κανει κατι που δεν θα εκανες εσυ.

πιστευω ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ, δεν μπορω να σου πω ποσο πολυ, οτι αν η κατασταση ειναι οντως επιδερμικη και βιωσιμη και μιλαμε για κατι ασημαντο (για την σχεση) και επιπολαιο, παιζει ρολο και η ηλικια, το ποσο αβγαλτος ειναι κανεις, τι εμπειριες εχει και ποσο ξερει τα πατηματα του, δλδ τον εαυτο του.
    διοτι αν ειναι ωριμος ανθρωπος , γεματος απο εμπειριες και συνειδητοποιημενος για το τι θελει, ειναι κατι που δεν "κοβεται" το ξενοπηδημα και σιγουρα θα επαναληφθει.

να σου πω προσωπικη εμπειρια.
    εχει συμβει και σε μενα, σε νεαρη ηλικια. και δεν εννοω ανηλικη... εννοω απο 24-27. οχι ολο το διαστημα φυσικα, αλλα καπου εκει μεσα εγινε.
    εγω ημουν ο "θυτης"...
    σε διαβεβαιωνω ξεροντας το απο πρωτο χερι οτι ημουν τρελα ερωτευμενη με τον δικο μου, οτι αυτος με τον οποιο τον απατησα ηταν πολυ υποδεεστερος απο τον καλο μου, σε ολα, απο εμφανιση και δεν συζητω καν για προσωπικοτητα,
    ο λογος ηταν ξεκαθαρα η επιβεβαιωση και η επιπολαιοτητα. στο υπογραφω. τπτ παραπανω.

ως αβγαλτη νομιζα οτι οποιος ανδρας σε κυνηγαει, σε θεωρει την ωραιοτερη γυναικα που ξερει, δεν ηξερα τοτε οτι οι περισσοτεροι ανδρες πηδανε και τους φραχτες...
    ειχα σιγουρα θεμα αυτοπεποιθησης και ημουν και επιπολαιη.
    θεωρησα οτι κατι τοσο ασημαντο (για μενα) ουτε θα επηρρεασει την σχεση μου, ουτε θα στεναχωρησει εκεινον, γιατι απλουστατα δεν θα το μαθαινε ποτε. ετσι νομιζα.
    και καθενας που κανει μια ξεπετα επιπολαια, χωρις να σημαινει κατι γι αυτον, την κανει επειδη ειναι βεβαιος οτι δεν θα την μαθει ο καλος /η του.
    αν ηξερε τον πραγματικο κινδυνο, ουτε θα το διανοουνταν.
    τελικα, καθαρα απο τυχη, οντως δεν το εμαθε.
    και σε πληροφορω οτι ξαναγυρισα στην σχεση μου ακομα περισσοτερο ερωτευμενη γιατι ειχα και την συγκριση (μπλιαχ). καταλαβα και ποσο χυμα ειναι οι ανδρες με το σεξ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ πραγματικα δεν σημαινει ουτε για το ποσο ωραια εισαι, ουτε για το ποσο μοιραια, κι ουτε ξανασχοληθηκα με το σπορ...

συμφωνω οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για αγαπη οταν διακινδυνευεις κατι τοσο ωραιο για κατι τοσο χαζο και ειδικα οταν διακινδυνευεις να "σκοτωσεις" τον ανθρωπο που αγαπας και θελεις διπλα σου.
    μιλαμε ομως σιγουρα για ερωτα τρελο και επιλογη συνειδητοτατη να ειμαι με εκεινον και κανεναν αλλον, στο υπογραφω αυτο.
    δεν νομιζω οτι μπορει να αγαπησει καποιος με τετοιες σοβαρες ελλειψεις στην (υπο διαμορφωση ισως) προσωπικοτητα του.
    δεν ηταν ουτε βολεμα ουτε φοβος το οτι ηθελα να ειμαι με τον δικο μου. ηταν ΕΡΩΤΑΣ με ολα κεφαλαια. ξεκαθαρα. στο υπογραφω. και βλακεια, με ολα πεζα, αυτο που εκανα. αλλα βολεμα δεν ηταν.

αν μου "αξιζε" να με χωρισει? ναι, μου αξιζε. απο τυχη δεν το εμαθε, κι αν το μαθαινε ακομα, δεν ξερω αν θα με χωριζε, αλλα σιγουρα θα δηλητηριαζοταν .
    αυτο δεν αλλαζει κατι στο οτι ηταν μια μαλακια και μιση αυτο που εκανα και μια επιπολαιοτητα. τπτ παραπανω.
    χαρηκα παρα πολυ που πηρα μια δευτερη ευκαιρια (απο την σημαια βεβαια) και εζησα μια σχεση ονειρικη με εκεινον τον ανθρωπο που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν τον εφτανε ο "τριτος".
    γι αυτο σου λεω μετα βεβαιοτητας.
    ηταν ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑ. δεν μπορουσε να γεμισει αυτο που μου ελειπε, γιατι δεν ηεξρα τι μου γινεται, οχι γιατι δεν ηταν αρκετος.
    και πραγματικα, η "κουτσουκελα" μου ηταν το σκαλι που πατησα για να εκτιμησω αυτο που ειχα για να μην σου πω το πατακι που σκουπισα τα λασπωμενα παπουτσια μου και προφανως νομιζα οτι δεν μου αξιζει για να το διακινυδνευω για κατι τοσο ασημαντο.
    δεν εκμεταλλευτηκα κανεναν τριτο. ηξερε πολυ καλα ο "τριτος" οτι ειχα σχεση αλλα δεν τον ενοιαζε και με κυνηγουσε για να επωφεληθει το ατομακι του...
    καλα να παθει αν ηθελε και συνεχεια, σκασιλα του μεγαλη αν ηθελε μονο να πηδηξει.
    τον δικο μου εκμεταλλευτηκα/προδωσα που του ελεγα οτι ειμαι αφοσιωμενη.

υπηρχαν και οι "ειδικες συνθηκες", τυπου επαγγελματικο ταξιδι, ο ηλιος, το ποτο , τα λογια του παπα, αλλα ολα αυτα ειναι αστειες δικαιολογιες και αφορμες, η αιτια ηταν αυτη που σου ειπα.
    εννοειται οτι τον αδειασα με συνοπτικες διαδικασιες κι ουτε γυρισα να κοιταξω πισω μου. δεν ηταν τπτ για μενα

ετσι ξερω καλα καλη μου νατ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ μπορει να ειναι για μας καποιος που μπορει να μας πεισει να κανουμε σεξ μαζι του, αλλα πρεπει να συντρεχουν ΠΟΛΥ συγκεκριμενοι λογοι, κι αυτο που σου διηγηθηκα ηταν απο αυτες τις περιπτωσεις.
    Last edited by Remedy; 26-04-2017 at 08:55.

Senior Member
    ναταλακι ετσι ειναι οπωσ στα λεει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "αγαθουλη αγγελο", ειναι δικη σου προεκταση και ισως δικος σου φοβος? μηπως σε περασουν για τον καλο μαλακα?
    εγω το εννοω ως αγγελο- γυναικαρα, η αγγελο- θεογκομενος.

δεν ειναι ουτε υποτιμηση ουτε αγιοποιηση το να σκεφτεις, οτι διακινδυνευεις ο'τι καλυτερο σου εχει τυχει για μια μαλακια ανευ σημασιας που δεν εχεις καν σκοπο να συνεχισεις.
    δεν θεωρεις χαζο οποιον δεν ξερει οτι του λενε ψεματα.
    δεν χρειαζεται βλακεια για να μην ξερεις οτι σου λενε ψεματα. χρειαζεται ακεραιοτητα. μερικες φορες. δεν σου παει το μυαλο οτι ο αλλος θα κανει κατι που δεν θα εκανες εσυ.

πιστευω ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ, δεν μπορω να σου πω ποσο πολυ, οτι αν η κατασταση ειναι οντως επιδερμικη και βιωσιμη και μιλαμε για κατι ασημαντο (για την σχεση) και επιπολαιο, παιζει ρολο και η ηλικια, το ποσο αβγαλτος ειναι κανεις, τι εμπειριες εχει και ποσο ξερει τα πατηματα του, δλδ τον εαυτο του.
    διοτι αν ειναι ωριμος ανθρωπος , γεματος απο εμπειριες και συνειδητοποιημενος για το τι θελει, ειναι κατι που δεν "κοβεται" το ξενοπηδημα και σιγουρα θα επαναληφθει.

να σου πω προσωπικη εμπειρια.
    εχει συμβει και σε μενα, σε νεαρη ηλικια. και δεν εννοω ανηλικη... εννοω απο 24-27. οχι ολο το διαστημα φυσικα, αλλα καπου εκει μεσα εγινε.
    εγω ημουν ο "θυτης"...
    σε διαβεβαιωνω ξεροντας το απο πρωτο χερι οτι ημουν τρελα ερωτευμενη με τον δικο μου, οτι αυτος με τον οποιο τον απατησα ηταν πολυ υποδεεστερος απο τον καλο μου, σε ολα, απο εμφανιση και δεν συζητω καν για προσωπικοτητα,
    ο λογος ηταν ξεκαθαρα η επιβεβαιωση και η επιπολαιοτητα. στο υπογραφω. τπτ παραπανω.

ως αβγαλτη νομιζα οτι οποιος ανδρας σε κυνηγαει, σε θεωρει την ωραιοτερη γυναικα που ξερει, δεν ηξερα τοτε οτι οι περισσοτεροι ανδρες πηδανε και τους φραχτες...
    ειχα σιγουρα θεμα αυτοπεποιθησης και ημουν και επιπολαιη.
    θεωρησα οτι κατι τοσο ασημαντο (για μενα) ουτε θα επηρρεασει την σχεση μου, ουτε θα στεναχωρησει εκεινον, γιατι απλουστατα δεν θα το μαθαινε ποτε. ετσι νομιζα.
    και καθενας που κανει μια ξεπετα επιπολαια, χωρις να σημαινει κατι γι αυτον, την κανει επειδη ειναι βεβαιος οτι δεν θα την μαθει ο καλος /η του.
    αν ηξερε τον πραγματικο κινδυνο, ουτε θα το διανοουνταν.
    τελικα, καθαρα απο τυχη, οντως δεν το εμαθε.
    και σε πληροφορω οτι ξαναγυρισα στην σχεση μου ακομα περισσοτερο ερωτευμενη γιατι ειχα και την συγκριση (μπλιαχ). καταλαβα και ποσο χυμα ειναι οι ανδρες με το σεξ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ πραγματικα δεν σημαινει ουτε για το ποσο ωραια εισαι, ουτε για το ποσο μοιραια, κι ουτε ξανασχοληθηκα με το σπορ...

συμφωνω οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για αγαπη οταν διακινδυνευεις κατι τοσο ωραιο για κατι τοσο χαζο και ειδικα οταν διακινδυνευεις να "σκοτωσεις" τον ανθρωπο που αγαπας και θελεις διπλα σου.
    μιλαμε ομως σιγουρα για ερωτα τρελο και επιλογη συνειδητοτατη να ειμαι με εκεινον και κανεναν αλλον, στο υπογραφω αυτο.
    δεν νομιζω οτι μπορει να αγαπησει καποιος με τετοιες σοβαρες ελλειψεις στην (υπο διαμορφωση ισως) προσωπικοτητα του.
    δεν ηταν ουτε βολεμα ουτε φοβος το οτι ηθελα να ειμαι με τον δικο μου. ηταν ΕΡΩΤΑΣ με ολα κεφαλαια. ξεκαθαρα. στο υπογραφω. και βλακεια, με ολα πεζα, αυτο που εκανα. αλλα βολεμα δεν ηταν.

αν μου "αξιζε" να με χωρισει? ναι, μου αξιζε. απο τυχη δεν το εμαθε, κι αν το μαθαινε ακομα, δεν ξερω αν θα με χωριζε, αλλα σιγουρα θα δηλητηριαζοταν .
    αυτο δεν αλλαζει κατι στο οτι ηταν μια μαλακια και μιση αυτο που εκανα και μια επιπολαιοτητα. τπτ παραπανω.
    χαρηκα παρα πολυ που πηρα μια δευτερη ευκαιρια (απο την σημαια βεβαια) και εζησα μια σχεση ονειρικη με εκεινον τον ανθρωπο που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν τον εφτανε ο "τριτος".
    γι αυτο σου λεω μετα βεβαιοτητας.
    ηταν ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑ. δεν μπορουσε να γεμισει αυτο που μου ελειπε, γιατι δεν ηεξρα τι μου γινεται, οχι γιατι δεν ηταν αρκετος.
    και πραγματικα, η "κουτσουκελα" μου ηταν το σκαλι που πατησα για να εκτιμησω αυτο που ειχα για να μην σου πω το πατακι που σκουπισα τα λασπωμενα παπουτσια μου και προφανως νομιζα οτι δεν μου αξιζει για να το διακινυδνευω για κατι τοσο ασημαντο.
    δεν εκμεταλλευτηκα κανεναν τριτο. ηξερε πολυ καλα ο "τριτος" οτι ειχα σχεση αλλα δεν τον ενοιαζε και με κυνηγουσε για να επωφεληθει το ατομακι του...
    καλα να παθει αν ηθελε και συνεχεια, σκασιλα του μεγαλη αν ηθελε μονο να πηδηξει.
    τον δικο μου εκμεταλλευτηκα/προδωσα που του ελεγα οτι ειμαι αφοσιωμενη.

υπηρχαν και οι "ειδικες συνθηκες", τυπου επαγγελματικο ταξιδι, ο ηλιος, το ποτο , τα λογια του παπα, αλλα ολα αυτα ειναι αστειες δικαιολογιες και αφορμες, η αιτια ηταν αυτη που σου ειπα.
    εννοειται οτι τον αδειασα με συνοπτικες διαδικασιες κι ουτε γυρισα να κοιταξω πισω μου. δεν ηταν τπτ για μενα

ετσι ξερω καλα καλη μου νατ, ποσο ΤΙΠΟΤΕ μπορει να ειναι για μας καποιος που μπορει να μας πεισει να κανουμε σεξ μαζι του, αλλα πρεπει να συντρεχουν ΠΟΛΥ συγκεκριμενοι λογοι, κι αυτο που σου διηγηθηκα ηταν απο αυτες τις περιπτωσεις.
    Μαλιστα...σε ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες μαζι μου την εμπειρια σου. Ωστοσο παλι δεν πειθομαι οτι κατι τετοιο μπορει να ειναι ανευ σημασιας λογω του σημειου που εβαλα με μπολντ...
    Λες πω τοτε νομιζες οτι οποιος επιδιωκει το σεξ μαζι σου σε θεωρει την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου...ετυχε να μην σε θεωρει. Αυτο ηθελες ομως,να σε θεωρησει. Αν οντως σε θεωρουσε ομως; Και προσκυνουσε την αιθερια ομορφια σου και το ποσο ενδιαφερουσα εισαι και σε ηθελε σα τρελος και δε ξερω τι; Ο θαυμασμος του δεν θα σου προσεφερε συναισθηματικα οσα δεν καταφερνε να σου προσφερει ο θαυμασμος του συντροφου σου; Γιατι για συναισθηματικη αναγκη επροκειτο οπως τα λες σωστα; Πεδιο του συντροφου σου δεν ειναι αυτο; Μαζι του δεν επρεπε να το λυσεις; Αρα σκεπτικο εις βαρος του δεν ηταν αυτο;
    Αλλιως γιατι το επιχειρησες; Λογικα για να καλυψεις αυτο το κενο..ασχετα που βγηκε μαπα το καρπουζι και επειδη ηταν ωμη χυμα η εμπειρια με τον αλλον και ξερεις οτι δε σε θαυμαζε γυρισες στον ανθρωπο που σε θαυμαζε μετανιωμενη και τον εκτιμησες/λατρευες κλπ επειδη παιζει και να τρομαξες οτι δε σε θαυμαζει αλλος και κοιτα μαλακα που πηγες να χασεις τον μονο ανθρωπο που σε θαυμαζει/θελει/αγαπαει. Αν σε γουσταρε στα αληθεια πολυ ο αλλος θα ηταν διαφορετικη η εμπειρια σου και διαφορετικη η συζητηση μας νομιζω...

Κατα τα αλλα συμφωνουμε οτι δεν τον αγαπουσες...του το ελεγες ομως; Αυτο με πειράζει μονο. Να λεγονται τετοια σε εναν ανθρωπο απλα επειδη τον θελεις και εξυπηρετουνται ετσι καποιες αναγκες σου μαζι του. Ερωτευμενος με αυτη την εννοια του ποθου και του ενθουσιασμου μπορει να εισαι με πεντε μαζι, κλαιν. Καλα υπερβαλλω...αλλα δυο/τρεις χαλαρα. Δεν εχει τοση αξια ο ερωτας οση του αποδιδουμε...

Και ναι πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις υποβοσκει το σκεπτικο οτι "καλος μαλακας εισαι"...και φυσικα και το λεω επειδη το επαθα. Καλος μαλακας ημουν και με "προστατευε" με τα ψεμματα του :P

Τελοσπαντων...σε ευχαριστω για τις σκεψεις σου πανω στο θεμα ασχετα που οι αποψεις μας αποκλινουν λιγο :)

Senior Member
    Μαλιστα...σε ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες μαζι μου την εμπειρια σου. Ωστοσο παλι δεν πειθομαι οτι κατι τετοιο μπορει να ειναι ανευ σημασιας λογω του σημειου που εβαλα με μπολντ...
    Λες πω τοτε νομιζες οτι οποιος επιδιωκει το σεξ μαζι σου σε θεωρει την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου...ετυχε να μην σε θεωρει. Αυτο ηθελες ομως,να σε θεωρησει. Αν οντως σε θεωρουσε ομως; Και προσκυνουσε την αιθερια ομορφια σου και το ποσο ενδιαφερουσα εισαι και σε ηθελε σα τρελος και δε ξερω τι; Ο θαυμασμος του δεν θα σου προσεφερε συναισθηματικα οσα δεν καταφερνε να σου προσφερει ο θαυμασμος του συντροφου σου; Γιατι για συναισθηματικη αναγκη επροκειτο οπως τα λες σωστα; Πεδιο του συντροφου σου δεν ειναι αυτο; Μαζι του δεν επρεπε να το λυσεις; Αρα σκεπτικο εις βαρος του δεν ηταν αυτο;
    Αλλιως γιατι το επιχειρησες; Λογικα για να καλυψεις αυτο το κενο..ασχετα που βγηκε μαπα το καρπουζι και επειδη ηταν ωμη χυμα η εμπειρια με τον αλλον και ξερεις οτι δε σε θαυμαζε γυρισες στον ανθρωπο που σε θαυμαζε μετανιωμενη και τον εκτιμησες/λατρευες κλπ επειδη παιζει και να τρομαξες οτι δε σε θαυμαζει αλλος και κοιτα μαλακα που πηγες να χασεις τον μονο ανθρωπο που σε θαυμαζει/θελει/αγαπαει. Αν σε γουσταρε στα αληθεια πολυ ο αλλος θα ηταν διαφορετικη η εμπειρια σου και διαφορετικη η συζητηση μας νομιζω...

Κατα τα αλλα συμφωνουμε οτι δεν τον αγαπουσες...του το ελεγες ομως; Αυτο με πειράζει μονο. Να λεγονται τετοια σε εναν ανθρωπο απλα επειδη τον θελεις και εξυπηρετουνται ετσι καποιες αναγκες σου μαζι του. Ερωτευμενος με αυτη την εννοια του ποθου και του ενθουσιασμου μπορει να εισαι με πεντε μαζι, κλαιν. Καλα υπερβαλλω...αλλα δυο/τρεις χαλαρα. Δεν εχει τοση αξια ο ερωτας οση του αποδιδουμε...

Και ναι πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις υποβοσκει το σκεπτικο οτι "καλος μαλακας εισαι"...και φυσικα και το λεω επειδη το επαθα. Καλος μαλακας ημουν και με "προστατευε" με τα ψεμματα του :P

Τελοσπαντων...σε ευχαριστω για τις σκεψεις σου πανω στο θεμα ασχετα που οι αποψεις μας αποκλινουν λιγο :)
    μα
    οοοοχι!
    και ο δικος μου με θαυμαζε και το εξεφραζε και τον θαυμασμο του και τον ερωτα του, και ο αλλος με "θαυμαζε"!!!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

δλδ τυπου " ναι με θαυμαζει, αλλα ετυχε, μου εχει αδυναμια, ειναι ολιγαρκης, ειναι καλος ανθρωπος, βλεπει αλλα καλα και λεει κι αλλα 10 που δεν ισχυουν"
    καταλαβες?
    γι αυτο οταν εχεις ΕΣΥ ελλειψεις θελεις κι αλλο. οχι οταν δεν ειναι αρκετος ο συντροφος σου. οταν δεν ειναι αρκετος ο συντροφος σου, ερωτευεσαι και ΦΕΥΓΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑς ΣΕ ΞΕΠΕΤΕΣ.
    επειδη κανεις δεν μπορει να αντικαταστησει αυτο ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

οσο για τον "αλλον" , δεν εφυγα επειδη ηξερα οτι ολοι οπου βρουν πηδανε, αυτο δεν το ηξερα τοτε. το εμαθα με τα χρονια.
    γυρισα γιατι δενε φυγα ποτε. ποτε δεν σκεφτηκα να τον αφησω, ηταν προμελετημενο το εγκλημα. δεν το εκανα με σκοπο να φυγω αν με θελει ο αλλος....
    αφετερου βεβαια καμια συγκριση δεν υπηρχε στην εμπειρια μαζι του με την σχεση μου, οποτε δεν θα κατεληγα μαζι του, ουτε αν χωριζα (το μαθαινε, με χωριζε κλπ)

το σημαντικο στην ιστορια ηταν οτι ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ουτε γνωρισα καποιον σημαντικο για μενα, ουτε ειχα καποια ελλειψη στην σχεση μου, στον θαυμασμο και τον ερωτα για τον δικο μου, κλπ
    κι ο τριτος ασημαντος ηταν για μενα και η εμπειρια μαζι του, επισης.
    η για να ειμαι ακριβης, η χρησιμοτητα της ηταν οτι εκτιμησα ακομα περισσοτερο αυτον που ειχα.

ps: στην πορεια αλλαξα. καταλαβα και τι αξιζω (που ειναι το βασικο για να μην ψαχνεσαι) και τι συμβαινει στις σχεσεις και τι συμβαινει με τις ευκαιριακες γνωριμιες και το 'ενδιαφερον' των ανδρων.
    ε ημουν και μικρουλα. οι περισσοτεροι μικρουληδες τις εχουν κανει τις μλκιες τους μεχρι να δοκιμαστουν και να πηξει το μυαλο τους, μην βλεπεις που δεν τα λενε..
    Last edited by Remedy; 26-04-2017 at 17:10.

Senior Member
    Ναι οι μικρουληδες μέχρι να πηξει το μυαλο, οι μεγαλουληδες επειδη τους επιασε κριση των - αντα/-ηντα και δικαιολογιες ενα σωρο να χαμε να λεγαμε. Για καθε ηλικια υπαρχει μια δικαιολογια. Οποτε γιατι ψαχνουμε εξηγησεις και δεν αναγνωριζουμε το αυτονοητο, οτι δηλαδη ειναι νορμα και αναμενομενο;
    Και να σου πω κατι; Που το ξερεις οτι δεν εκανε κατι αντιστοιχο και δεν το εμαθες ποτε; Λολ
    Κοιτα το βλεπω οτι φασκω και αντιφασκω κι εγω. Απο τη μια τα ισοπεδωνω ολα και απο την αλλη λεω μα δεν αγαπαει ο ταδε/δεινα αμα κανει αυτο/εκεινο, ε αμα πιστευω στην ισοπεδωση τοτε σε αντιθεση με ποια ιδανικη περιπτωση δεν αγαπαει ο ταδε/δεινα; Ειναι σαν να υποθετω οτι υπαρχει το ιδανικο σε αλλες περιπτωσεις.
    Αλλα οχι δε πιστευω οτι αυτες οι περιπτωσεις υπαρχουν. Πες μου οτι θες δειξε μου οποιους θες και θα βρω χιλια σφαλματα και χιλιους τροπους να ισοπεδωσω το οποιοδηποτε καλο παραδειγμα.
    Σχιζοφρενεια που ελεγε και το τραγουδι λολ
    Πολυ θα ηθελα να ειχες συμμετασχει σε ενα ποστ που ειχα ανοιξει καποτε περι αγαπης/σχεσεων/μονογαμιας/πολυγαμιας κλπ...αλλα τεσπα δε πειραζει, ειναι που κωλοβαραω σημερα στο ρεπο και με πιανει αμπελοφιλοσοφικη διαθεση χαχα

Senior Member
    Μερακλης ειναι μην αγχεσαι. Παιζει απλα να φλερταρει μονο. Ακομη και αυτο σως τον ξανανιωνει

Senior Member
    Ναταλία για την περίπτωσή σου βρήκες τον τυπακο σου στο έπαιξε ιστορία τον ερωτεύτηκες και βρήκε μία πιο μπασμενη στα κόλπα κ πήγε μαζί της δε σημαίνει ότι δε σε αγάπησε απλά η άλλη ήταν μπασμενη στα κόλπα στο είπα κ άλλη φορά τα ξεκολα κάνουν κουμάντο εσύ είσαι του επιπέδου κ καθηγητή πανεπιστημίου να βρεις κ του κουνηθεί ξεκολο με το ξεκολο θα πάει δε σημαίνει ότι σε φυσιολογικές συνθήκες δεν καταλαβαίνει την αξία σου αλλά η ζωή είναι μικρή όλοι θέλουν εμπειρίες κλπ το ότι πήγε με άλλη δε σημαίνει τίποτα για την αξία σου αυτό πρέπει να το εμπεδωσεισ

Senior Member
    Θα σε πω κ κάτι άλλο κάτσε κ σκέψου αυτοί που δεν ξέρουν γράμματα τι ξέρουν πως ζούμε κ αυτοί κ τα καταφέρνουν τι μαθαίνουν κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναταλία για την περίπτωσή σου βρήκες τον τυπακο σου στο έπαιξε ιστορία τον ερωτεύτηκες και βρήκε μία πιο μπασμενη στα κόλπα κ πήγε μαζί της δε σημαίνει ότι δε σε αγάπησε απλά η άλλη ήταν μπασμενη στα κόλπα στο είπα κ άλλη φορά τα ξεκολα κάνουν κουμάντο εσύ είσαι του επιπέδου κ καθηγητή πανεπιστημίου να βρεις κ του κουνηθεί ξεκολο με το ξεκολο θα πάει δε σημαίνει ότι σε φυσιολογικές συνθήκες δεν καταλαβαίνει την αξία σου αλλά η ζωή είναι μικρή όλοι θέλουν εμπειρίες κλπ το ότι πήγε με άλλη δε σημαίνει τίποτα για την αξία σου αυτό πρέπει να το εμπεδωσεισ
    Ελις καταρχην που τα θυμασαι και τα ξεθαβεις λολ...καταδευτερον το εχω εμπεδωσει παρα πολυ καλα, δεν αμφεβαλα για την δικη μου την αξια. Επισης ποιος σου ειπε οτι δε μπορω εγω να ειμαι το ξεκωλο; χαχαχα πλακιτσα. Επισης οχι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με αγαπησε στο ελαχιστο. Σε αλλες περιπτωσεις μπορει να ισχυει δεν ξερω, αλλα οχι στη συγκεκριμενη, καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Δεν υπηρχε αγαπη ουτε ερωτας, τον βολευα. Αμα τα βρηκε αυτα με την επιλογη που εκανε με γεια του με χαρα του και μπραβο, αν οχι παλι καλα, εφυγα απο μια κατασταση οπου δεν με εκτιμουσε ο αλλος οπως μου αξιζει, οποτε και να μην υπηρχε αλλη τι να το εκανα; Μια βλακεια και μιση ηταν :)
    Επισης τα κολπα να τα βαλετε εκει που ξερετε, μη με βλεπεις που αναλυω τα παντα στο μυαλο μου, στη πραξη θελω τα πραγματα να ειναι απλα. Ενα κι ενα κανουν δυο. Εισαι εδω Μπραβο. Κανεις μαλακιες; Δε με νοιαζει γιατι ουτε θα κατσω να ερμηνεψω και να δικαιολογησω, εφυγες. Και αυτο θεωρω πως πρεπει να κανουν ολοι...δεν εχω σεβασμο για οποιον μενει. Δε πα να χουν οχτω παιδια πεντε ακινητα τρια αυτοκινητα και κοινη επιχειρηση; Ολα χι για μενα. Δε θα βλεφαριζα καν αλλη φορα. Ουτε προσωπικα θα το επαιρνα. Απλα τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα σε πω κ κάτι άλλο κάτσε κ σκέψου αυτοί που δεν ξέρουν γράμματα τι ξέρουν πως ζούμε κ αυτοί κ τα καταφέρνουν τι μαθαίνουν κλπ
    Και αυτοι τις ιδιες μαλακιες κανουν και χειροτερες γιατι δεν εχουν επιλογη λολ...Ξερω ετσι οικογενεια, η κοπελα νεα ωραια κι ανεργη, εχουν και μωρο παιδι. Αυτος την απατουσε την απαταει και θα την απαταει για παντα. Αλλα που να παει αυτη;

Οπως λεει το τραγουδακι:
    Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια ο βοριας θα τα κανει συντριμια κομματια.
    Στη ζωη ξεκιναμε με ονειρα χιλια,
    Τα γκρεμιζει ο πονος η φτωχια κι η ζηλια

:P

Senior Member
    Εντάξει Ναταλάκι έχω δηλώσει την αγάπη μου σε σένα οπότε πάω πάσο σε καταλαβαίνω απόλυτα απλά δε συμφωνώ γτ εγώ δε διαγράφω κανένα άσχετα που φεύγουν όλοι λόγω συνθηκών ζωής εγώ δεν τους διαγράφω

Και αυτοι τις ιδιες μαλακιες κανουν και χειροτερες γιατι δεν εχουν επιλογη λολ...Ξερω ετσι οικογενεια, η κοπελα νεα ωραια κι ανεργη, εχουν και μωρο παιδι. Αυτος την απατουσε την απαταει και θα την απαταει για παντα. Αλλα που να παει αυτη;

Οπως λεει το τραγουδακι:
    Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια ο βοριας θα τα κανει συντριμια κομματια.
    Στη ζωη ξεκιναμε με ονειρα χιλια,
    Τα γκρεμιζει ο πονος η φτωχια κι η ζηλια

:P
    Συνηθως αυτα που έκαναν πριν το γάμο τα κάνουν και μετα. Από το πολλή πάρε εδώσε με γυναίκες απέκτησε την εμπειρια στις γυναίκες και συνεπώς είχε τον τρόπο και του ήταν εύκολο να κερδίσει μια ωραία γυναίκα για σύζυγο. Αυτό συμβαίνει σε πλείστες περιπτώσεις!
    Όμως ο γαμος ενός τέτοιου άντρα δεν ξεγράφει ποτέ τις συνήθειες του παρελθόντος. Απλα τον πρώτο καιρό του γαμου παραμένει πιστός και συνεπής. Μετα επιστρεφει στον προηγουμενο τροπο ζωης. Η σύζυγος απλα αποτελει την οικογενειακή βάση. Την έχει δέσει με τη παιδί και τις βιοτικές ανάγκες ώστε να μην μπορεί να του φυγει κι αυτος κάνει την ζωη του απατώντας την κανονικά. Απλα φροντιζει να της κανει κανα δώρο και αρκετα χάδια ώστε όπως πιστευει να σβήνει την απογοητευση της.
    Η κοπελα αυτη ειτε θα πρεπει να τον χωρίσει είτε να συνηθίσει τον ρόλο της απατημένης συζηγου για το υπολοιπο της ζωης της.
    γιάννης

Πόσο σε λυπάμαι μικρούλα θεματοθέτρια! Μόνο ένας καλός ειδικός ψυχολογος ή κάποιος ώριμος στη ζωη, ξύπνιος/ευστροφος και ειλικρινής/έντιμος δικός σου άνθρωπος θα μπορούσε να σου δωσει την πιο υπεύθυνη απάντηση για το τι θα πρεπει να κανεις! Εγω προσωπικά αν ημουν στη θεση σου θα του έμπαινα. Θα του μιλούσα στα ίσια, πως καταλαβα τι κάνει, δεν μπορεί να μου κρυφτεί και θα τον απειλούσα με συνέπειες αν δεν σταματήσει όπως, να τον καρφωσω σε συγγενεις, στον αδερφο ακομα και στο τελος στη μανα. Να εισαι δυστυχως και παλι έτοιμη για συνεπειες, πχ καυγάδες, ψυχροτητα, κρατησε όμως εσυ όσο μπορεις την ψυχη σου ανέπαφη κι αυτο το τελευταιο ειναι εξισου σημαντικο με όλα τα υπολοιπα.
    γιάννης

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast