λιγο περπατημα και μερικες ασκησης με βαρακια τη να σου κανουν....... ειναι λιγο πως περιμενεις να χασεις κιλα δεν ειναι τοσο ευκολο
λιγο περπατημα και μερικες ασκησης με βαρακια τη να σου κανουν....... ειναι λιγο πως περιμενεις να χασεις κιλα δεν ειναι τοσο ευκολο
δημητρη χωρις να ξερω πολλα ειχα διαβασει οτι υπαρχει ενα αντιδιαβητικο φαρμακο το metformin που δινουν για την παρενεργεια της αυξησης του βαρους με τα αντιψυχωτικα.
ΟΧΙ ΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΥΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΥΤΣΑ ΤΑΚΤΙΚΑ.ΔΛΔ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.... ΥΓ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΑΖΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Αν κανεις διαδρομο περισσοτερο?? με πιο απαιτητικη προπονηση?
δηλαδη περισσοτερα χιλιομετρα, καποια απο αυτα και με κλιση??
DYSKOLA MARA PONAEI TO PODI MOY ENTONA
Κι εγώ δυστυχώς από τότε που παίρνω τα φάρμακα για την ψύχωση έχω βάλει 40 κιλά. Το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω 5 κιλά με πολύ έντονη γυμναστική ενώ τα ξαναέβαλα αργότερα όταν άφησα την γυμναστική
Το θεμα ειναι να γινει τροπος ζωης και οχι κατι περιστασιακο. Μακρυα απο την ζαχαρη
Αγαπητη Μαρα , για να χασεις κιλα , ειναι 75 % η διατροφη , και μονο 25% ασκηση , και δεν υπαρχει λογος να το παρακανεις , τωρα κανω 4 ωρες /βδομαδα και ειναι μια χαρα , στα φορτε μου , αντε νακανα 6-7 ωρες/ βδομαδα , θελει τον χρονο του το σωμα για ξεκουραση ......οχι τρεις μερες πχ εν σειρα , ασε καθε 2 μερες μια για ξεκουραση .....
ΠΑΙΔΙΑ δεν ειναι το θεμα η ζαχαρη ή να συμβουλεψουμε τονα λλον να φαει μαρουλια αφου δεν ειναι απλη βουλιμια αυτο που εχουμε .ψυχωση κ βουλιμια σε μας κ φαρμακα ειναι σχεδον το ιδιο.
η λυση εχει πιο βαθυτερα αιτια
απογοητευμενη μην με αντιλαμβανεσαι σαν εχθρο σου.λαθος ειναι.ειπα κατι ψιλο ειπες κατι.σιγα.ουτε εγω ειμαι εχθρικα προσκειμενος σε σενα ουτε εσυ ελπιζω(αλλιως δεν φταιω εγω...), η ψυχωση ειναι ο κοινος εχθρος μας.ακομη κ τα κιλα δεν ειναι ο κυριως εχθρος μας κ αυτα παραγωμενο της ψυχωσης ειναι....επι του θεματος η λυση δεν ειναι να παρουμε διαιτολογικη συμβουλη αλλα βαθυτερη αφου κ να χαθουν τα κιλα ο λογος π τα πηραμε εφισταται(τα φαρμακα) θα τα ξαναπαρουμε δυστυχως.η λυση ειναι αλλου... ΥΓ αν υπαρχει λυση... ΥΓ2 απογοητευμενη αν δεν δωσεις τοπο στην οργη κεσυ θα το εκλαμβω οτι δεν με επιτρεπεις ουσιαστικα να γραψω στο θρεντ σου αυτο κ θα προσπαθησω να το σεβαστω οσο μπορω δλδ δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ κ θα το παρακολουθω μονο σιωπηλα αλλα καλυτερα ΕΛΑ!!!