Originally Posted by
elisabet
Θα σου εξομολογηθώ μια προσωπική ιστορία που μου είχε τύχει πολλάααα χρόνια πίσω. Ήταν η πρώτη μου σχέση (μιλάμε τώρα για ηλικίες γύρω στα 20 μέσο όρο και οι δύο εγώ λίγο μικρότερη). Υπήρχε μια που την έπεφτε στον δικό μου σε σημείο αηδίας και είχε πέσει στην αντίληψη μου. Δεν έκανα τίποτα, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που ζήλευα κτλ, αλλά είχα τον νου μου. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι έχουν κλείσει ραντεβού να βρεθούνε δύο τους. Εδω να σου πω ούτε εγώ είχα πει τίποτα στον δικό μου για την λεγάμενη, ούτε αυτός σε μένα, αυτά τα μάθαινα από τρίτους. Λέω...αποκλείεται...θα στηθώ να δω αν θα παει ο δικός μου στο ραντεβού κι αν πάει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Βρίσκω μια δικαιολογία οτι είχα δουλειά και δεν θα βρισκόμασταν, τον ρωτάω κι αυτόν τι θα κάνει, μου λέει τίποτα, θα μείνω μέσα και στήνομαι να δω τι θα γίνει. Και τον βλέπω να πηγαίνει στο ραντεβού.
Φυσικά έγινα έξαλλη, του έτριψα στη μούρη οτι τα ήξερα όλα , εκείνος επέμενε οτι δεν έγινε τίποτα, εγώ δεν άκουγα κουβέντα και χωρίσαμε.
Θα σου φανεί εντελώς απίστευτη ιστορία αλλά σου δίνω τον λόγο μου είναι εντελώς αληθινή.
Μετά από 1-2 μήνες (τότε ήταν ακόμα εποχή με μη ψηφιακές γραμμές στην επαρχία που ζούσα και ήταν συχνό φαινόμενο να μπερδεύονται οι γραμμές) καθώς προσπαθούσα να πάρω ένα τηλέφωνο, ακούω διάλογο από μέσα. Και ναι, ήταν η λεγάμενη με τον πρώην μου πια όπου εκείνος την έβριζε και της ζητουσε να μην τον ενοχλεί κι εκείνη συνέχιζε να επιμένει οτι τον θέλει. Φυσικά τεντώθηκα να ακούσω όσο γίνεται περισσότερα. Και δεν έφτανε το σοκ για το βρίσιμο που άκουγα, αλλά της αναφέρει κιόλας εκείνος οτι "τι άλλο θες πια; δέχτηκα να σε δω και να σου εξηγήσω από κοντά, εξαιτίας σου χώρισα, τι άλλο θες για να καταλάβεις πώς δεν γουστάρω;;;" και να την απειλεί ακόμα και με αστυνομία αν συνέχιζε τα τηλέφωνα.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ηλίθια ένιωσα. Το ίδιο επιβεβαίωσα μετά κι από τους τρίτους που μου τα λέγανε και πριν, πως σε εκέινη την συνάντηση για την οποία εγώ τον είχα χωρίσει, την είχε βρίσει, γιαυτό είχε πάει, για να της πει να τον αφήσει ήσυχο γιατί τον ενοχλούσε όλη μέρα στο σπίτι του με τηλέφωνα.
Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε φίλοι μέχρι σήμερα, δεν ξαναήμασταν μαζί ποτέ και μέχρι πρόσφατα δεν του είχα αναφέρει ποτέ αυτό το τηλεφώνημα που είχα "κρυφακούσει" από ντροπή για το πόσο δύσπιστη ήμουν.