Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κ αφου λες οτι μπορεις ν εισαι με μια
    Και να πας με μια αλλη... αφου ειναι για ξεκαυλωμα γτ δεν της το λες...και το κρυβεις.....???

Οχι μονο εσυ.....οι περισσοτεροι
    Για να εχει και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο φυσικα.
    Αμα μπορει να κανει οτι θελει πιστευοντας οτι θα αποφυγει τις συνεπειες γιατι να μην το κανει;
    Οποιος αγαπαει ομως δεν σκεφτεται αν θα πιαστει η οχι...απλα δεν το κανει καν, δεν μπορει να το διανοηθει.
    Τα αλλα ειναι ηλιθιες εκλογικευσεις κατα τη γνωμη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Για να εχει και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο φυσικα.
    Αμα μπορει να κανει οτι θελει πιστευοντας οτι θα αποφυγει τις συνεπειες γιατι να μην το κανει;
    Οποιος αγαπαει ομως δεν σκεφτεται αν θα πιαστει η οχι...απλα δεν το κανει καν, δεν μπορει να το διανοηθει.
    Τα αλλα ειναι ηλιθιες εκλογικευσεις κατα τη γνωμη μου.
    Θα συμφωνήσω...ξέρω από το facebook ένα παιδί που ήταν μήνες ολόκληρους μακριά απ' την κοπέλα του μιας κι έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά κι εκείνη πήγε πριν λίγες μέρες να ζήσει μαζί του και τόσο καιρό αυτός δεν είχε κάνει τίποτα από την αγάπη του για εκείνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα συμφωνήσω...ξέρω από το facebook ένα παιδί που ήταν μήνες ολόκληρους μακριά απ' την κοπέλα του μιας κι έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά κι εκείνη πήγε πριν λίγες μέρες να ζήσει μαζί του και τόσο καιρό αυτός δεν είχε κάνει τίποτα από την αγάπη του για εκείνη...
    Και αμα ειχε κανει θα το ξερατε ειτε εσυ ειτε η κοπελα του; Χαχαχα
    Αυτο λεμε ντε...αμα δεν μαθαινεται ευκολα ειναι που θα παει να το κανει ο αλλος και πιο ευκολα. Αει πες μου εσυ τωρα που ξερουμε τι κανει καποιος σε αλλη χωρα.
    Εγω το εχω σχεδον δεδομενο οτι οπωσδηποτε κατι θα κανει ο αλλος υπο τετοιες συνθηκες...αμα τον παιρνει. Αμα δεν κανει ειναι επειδη δεν τον παιρνει για τον Α η Β λογο. Αντρας που μπορει, που ειναι μακρια και που δεν θα μαθευτει ποτε το τι κανει δεν βλεπω αλλο λογο να μην κανει κατι αμα προκυψει.
    Εξαρχης το εκλογικευει με το "δε σημαινει τιποτα και δε θα το μαθει η κοπελα μου ποτε" και με θρασος θα παει και θα το κανει. Δεν εχει ουτε "ουπς λαθος" ουτε "αστο καλυτερα". Εχει μονο "θα το μαθει/δεν θα το μάθει".

Senior Member
    Αυτο λεμε ντε...αμα δεν μαθαινεται ευκολα ειναι που θα παει να το κανει ο αλλος και πιο ευκολα. Αει πες μου εσυ τωρα που ξερουμε τι κανει καποιος σε αλλη χωρα.
    Εγω το εχω σχεδον δεδομενο οτι οπωσδηποτε κατι θα κανει ο αλλος υπο τετοιες συνθηκες...αμα τον παιρνει. Αμα δεν κανει ειναι επειδη δεν τον παιρνει για τον Α η Β λογο. Αντρας που μπορει, που ειναι μακρια και που δεν θα μαθευτει ποτε το τι κανει δεν βλεπω αλλο λογο να μην κανει κατι αμα προκυψει.
    Εξαρχης το εκλογικευει με το "δε σημαινει τιποτα και δε θα το μαθει η κοπελα μου ποτε" και με θρασος θα παει και θα το κανει. Δεν εχει ουτε "ουπς λαθος" ουτε "αστο καλυτερα". Εχει μονο "θα το μαθει/δεν θα το μάθει".
    Βρε Ναταλία αλήθεια τώρα, με το χέρι στην καρδιά το πιστεύεις αυτό για όλους;
    Δηλαδή για σένα μόνο όταν κινδυνεύει να μαθευτεί δεν το κάνει, κατάλαβα καλά τι λες;

Senior Member
    Δηλαδή το αποκλείεις όντως να την αγαπάει και γι' αυτό να μην έχει κάνει τίποτα με άλλη; Εγώ όχι, δεν ξέρω αν είμαι αφελής αλλά δεν το αποκλείω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Βρε Ναταλία αλήθεια τώρα, με το χέρι στην καρδιά το πιστεύεις αυτό για όλους;
    Δηλαδή για σένα μόνο όταν κινδυνεύει να μαθευτεί δεν το κάνει, κατάλαβα καλά τι λες;
    Μπορει και να μη το κανει επειδη δεν ετυχε (αμα δεν ηταν τοσο ανικανοποιητος στη σχεση του ωστε να το επιδιωξει)...
    αλλα αμα τυχει (και του αρεσει προφανως η περιπτωση η τον εξιταρει) δεν βλεπω γιατι θα πει οχι εκτος αν φοβαται οτι θα μαθευτει. Αφου βλεπεις, λενε στη ψυχρα και συμφωνουν ολοι οτι μπορουν να ριξουν εναν π@@ο χωρις να το πολυσκεφτονται.
    Αρα κατα την γνωμη σου για ποιον αλλον λογο δεν θα το κανει καποιος;

Senior Member
    Μπορει και να μη το κανει επειδη δεν ετυχε (αμα δεν ηταν τοσο ανικανοποιητος στη σχεση του ωστε να το επιδιωξει)...
    αλλα αμα τυχει (και του αρεσει προφανως η περιπτωση η τον εξιταρει) δεν βλεπω γιατι θα πει οχι εκτος αν φοβαται οτι θα μαθευτει. Αφου βλεπεις, λενε στη ψυχρα και συμφωνουν ολοι οτι μπορουν να ριξουν εναν π@@ο χωρις να το πολυσκεφτονται.
    Έχεις φίλους άντρες?Εννοώ χωρίς να τρέχει τίποτα ερωτικό, μπορεί να ναι ξαδέρφια, παιδικοί φίλοι κτλ
    Εγώ έχω, οκ δεν θα πω οτι δεν υπάρχει κι αυτό που λες, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, αλλά βρε συ δεν είναι όλοι έτσι! Τους ακούω κι εγώ να λένε οτι ναι δεν το πολυσκέφτονται να πάνε και με μια άλλη, αλλά δεν το κάνουν τελικά όλοι και οι ευκαιρίες που λες, εντάξει μπορεί να τύχει κι αυτό και να πάει μια να τους τριφτεί στο άσχετο, αλλά βλέπω και περιπτώσεις που δεν δίνουν δικαιώματα για να υπάρξει τέτοια ευκαιρία

Senior Member
    Θα σου εξομολογηθώ μια προσωπική ιστορία που μου είχε τύχει πολλάααα χρόνια πίσω. Ήταν η πρώτη μου σχέση (μιλάμε τώρα για ηλικίες γύρω στα 20 μέσο όρο και οι δύο εγώ λίγο μικρότερη). Υπήρχε μια που την έπεφτε στον δικό μου σε σημείο αηδίας και είχε πέσει στην αντίληψη μου. Δεν έκανα τίποτα, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που ζήλευα κτλ, αλλά είχα τον νου μου. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι έχουν κλείσει ραντεβού να βρεθούνε δύο τους. Εδω να σου πω ούτε εγώ είχα πει τίποτα στον δικό μου για την λεγάμενη, ούτε αυτός σε μένα, αυτά τα μάθαινα από τρίτους. Λέω...αποκλείεται...θα στηθώ να δω αν θα παει ο δικός μου στο ραντεβού κι αν πάει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Βρίσκω μια δικαιολογία οτι είχα δουλειά και δεν θα βρισκόμασταν, τον ρωτάω κι αυτόν τι θα κάνει, μου λέει τίποτα, θα μείνω μέσα και στήνομαι να δω τι θα γίνει. Και τον βλέπω να πηγαίνει στο ραντεβού.
    Φυσικά έγινα έξαλλη, του έτριψα στη μούρη οτι τα ήξερα όλα , εκείνος επέμενε οτι δεν έγινε τίποτα, εγώ δεν άκουγα κουβέντα και χωρίσαμε.
    Θα σου φανεί εντελώς απίστευτη ιστορία αλλά σου δίνω τον λόγο μου είναι εντελώς αληθινή.
    Μετά από 1-2 μήνες (τότε ήταν ακόμα εποχή με μη ψηφιακές γραμμές στην επαρχία που ζούσα και ήταν συχνό φαινόμενο να μπερδεύονται οι γραμμές) καθώς προσπαθούσα να πάρω ένα τηλέφωνο, ακούω διάλογο από μέσα. Και ναι, ήταν η λεγάμενη με τον πρώην μου πια όπου εκείνος την έβριζε και της ζητουσε να μην τον ενοχλεί κι εκείνη συνέχιζε να επιμένει οτι τον θέλει. Φυσικά τεντώθηκα να ακούσω όσο γίνεται περισσότερα. Και δεν έφτανε το σοκ για το βρίσιμο που άκουγα, αλλά της αναφέρει κιόλας εκείνος οτι "τι άλλο θες πια; δέχτηκα να σε δω και να σου εξηγήσω από κοντά, εξαιτίας σου χώρισα, τι άλλο θες για να καταλάβεις πώς δεν γουστάρω;;;" και να την απειλεί ακόμα και με αστυνομία αν συνέχιζε τα τηλέφωνα.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ηλίθια ένιωσα. Το ίδιο επιβεβαίωσα μετά κι από τους τρίτους που μου τα λέγανε και πριν, πως σε εκέινη την συνάντηση για την οποία εγώ τον είχα χωρίσει, την είχε βρίσει, γιαυτό είχε πάει, για να της πει να τον αφήσει ήσυχο γιατί τον ενοχλούσε όλη μέρα στο σπίτι του με τηλέφωνα.

Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε φίλοι μέχρι σήμερα, δεν ξαναήμασταν μαζί ποτέ και μέχρι πρόσφατα δεν του είχα αναφέρει ποτέ αυτό το τηλεφώνημα που είχα "κρυφακούσει" από ντροπή για το πόσο δύσπιστη ήμουν.

Senior Member
    Έχεις φίλους άντρες?Εννοώ χωρίς να τρέχει τίποτα ερωτικό, μπορεί να ναι ξαδέρφια, παιδικοί φίλοι κτλ
    Εγώ έχω, οκ δεν θα πω οτι δεν υπάρχει κι αυτό που λες, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, αλλά βρε συ δεν είναι όλοι έτσι! Τους ακούω κι εγώ να λένε οτι ναι δεν το πολυσκέφτονται να πάνε και με μια άλλη, αλλά δεν το κάνουν τελικά όλοι και οι ευκαιρίες που λες, εντάξει μπορεί να τύχει κι αυτό και να πάει μια να τους τριφτεί στο άσχετο, αλλά βλέπω και περιπτώσεις που δεν δίνουν δικαιώματα για να υπάρξει τέτοια ευκαιρία
    Εχω αρκετα παραδειγματα...Αδερφια, ξαδερφια, γνωστους, εναν καλο φιλο στην Ελλαδα...ολα τα παραδειγματα σε αυτα τα συμπερασματα με βγαζουν.
    Δεν ειναι οτι εβγαλα συμπερασματα απο ενα δυο δειγματα.
    Αυτο με τις περιπτωσεις που βλεπεις γινεται επειδη βλεπεις, λολ...αμα δεν βλεπεις δεν ξερεις τι ισχυει.
    Επισης αλλο το ειμαι πιστος επειδη βαριεμαι και βολευομαι για την ωρα, δεν εχω χρονο η ενεργεια να καλυπτω τις μαλακιες μου η επειδη δεν τυχαινει κατι η δεν μου καθεται αλλη και αλλο επειδη ετσι θελω.

Ναι πιστευω ενας αντρας μπορει να ειναι πιστος σε μια γυναικα απο επιλογη για οσο κραταει ο εντονος ενθουσιασμος και ερωτας στην αρχη μιας σχεσης (οχι πολυ αρχη γιατι μπορει ακομα να ψαχνεται και μονο αμα ειναι πολυ ερωτευμενος)...αλλα μολις γινει οικειο το πραγμα παει...ειναι θεμα τυχης αν θα σου ριξει κερατο η οχι.
    Οσο για τα δικαιωματα που λες...υποτιθεται και αυτος ο φιλος μου δεν δινει δικαιωματα οταν ειναι σε σχεση, δεν εχει απατησει ποτε απο οτι καταλαβα. Αλλα αμα ακουγες τι μου λεει και πως μιλαει για τις γυναικες που του αρεσουν, για τις σκεψεις του και τα κριτηρια του... Θα ηξερες και εσυ τι εννοω οταν λεω "κατα τυχη πιστος"...η τελοσπαντων πιστος για λογους τελειως ασχετους απο το αν αγαπαει τη κοπελα κλπ...
    Μου μιλαει λες και ειμαι το φιλαρακι του ωρες ωρες ο μαλακας. Αντε οι αντρες μεταξυ τους να λενε μαλακιες για να "δειξουν κατι" λεμε ο ενας στον αλλον...σε μενα γιατι να λεει καφριλες αμα δε σκεφτεται οντως ετσι;
    Και χα χα ξεκαρδιζομαι και προτιμω να μασαω παρα να μιλαω αλλα η ψυχουλα μου το ξερει ποσο γαμιεται -__- λολ

Το βλεπω παντου βασικα αυτο που σου λεω...

Senior Member
    Θα σου εξομολογηθώ μια προσωπική ιστορία που μου είχε τύχει πολλάααα χρόνια πίσω. Ήταν η πρώτη μου σχέση (μιλάμε τώρα για ηλικίες γύρω στα 20 μέσο όρο και οι δύο εγώ λίγο μικρότερη). Υπήρχε μια που την έπεφτε στον δικό μου σε σημείο αηδίας και είχε πέσει στην αντίληψη μου. Δεν έκανα τίποτα, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που ζήλευα κτλ, αλλά είχα τον νου μου. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι έχουν κλείσει ραντεβού να βρεθούνε δύο τους. Εδω να σου πω ούτε εγώ είχα πει τίποτα στον δικό μου για την λεγάμενη, ούτε αυτός σε μένα, αυτά τα μάθαινα από τρίτους. Λέω...αποκλείεται...θα στηθώ να δω αν θα παει ο δικός μου στο ραντεβού κι αν πάει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Βρίσκω μια δικαιολογία οτι είχα δουλειά και δεν θα βρισκόμασταν, τον ρωτάω κι αυτόν τι θα κάνει, μου λέει τίποτα, θα μείνω μέσα και στήνομαι να δω τι θα γίνει. Και τον βλέπω να πηγαίνει στο ραντεβού.
    Φυσικά έγινα έξαλλη, του έτριψα στη μούρη οτι τα ήξερα όλα , εκείνος επέμενε οτι δεν έγινε τίποτα, εγώ δεν άκουγα κουβέντα και χωρίσαμε.
    Θα σου φανεί εντελώς απίστευτη ιστορία αλλά σου δίνω τον λόγο μου είναι εντελώς αληθινή.
    Μετά από 1-2 μήνες (τότε ήταν ακόμα εποχή με μη ψηφιακές γραμμές στην επαρχία που ζούσα και ήταν συχνό φαινόμενο να μπερδεύονται οι γραμμές) καθώς προσπαθούσα να πάρω ένα τηλέφωνο, ακούω διάλογο από μέσα. Και ναι, ήταν η λεγάμενη με τον πρώην μου πια όπου εκείνος την έβριζε και της ζητουσε να μην τον ενοχλεί κι εκείνη συνέχιζε να επιμένει οτι τον θέλει. Φυσικά τεντώθηκα να ακούσω όσο γίνεται περισσότερα. Και δεν έφτανε το σοκ για το βρίσιμο που άκουγα, αλλά της αναφέρει κιόλας εκείνος οτι "τι άλλο θες πια; δέχτηκα να σε δω και να σου εξηγήσω από κοντά, εξαιτίας σου χώρισα, τι άλλο θες για να καταλάβεις πώς δεν γουστάρω;;;" και να την απειλεί ακόμα και με αστυνομία αν συνέχιζε τα τηλέφωνα.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ηλίθια ένιωσα. Το ίδιο επιβεβαίωσα μετά κι από τους τρίτους που μου τα λέγανε και πριν, πως σε εκέινη την συνάντηση για την οποία εγώ τον είχα χωρίσει, την είχε βρίσει, γιαυτό είχε πάει, για να της πει να τον αφήσει ήσυχο γιατί τον ενοχλούσε όλη μέρα στο σπίτι του με τηλέφωνα.

Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε φίλοι μέχρι σήμερα, δεν ξαναήμασταν μαζί ποτέ και μέχρι πρόσφατα δεν του είχα αναφέρει ποτέ αυτό το τηλεφώνημα που είχα "κρυφακούσει" από ντροπή για το πόσο δύσπιστη ήμουν.
    Ε μπορει απλα να μη την γουσταρε. Επισης μπορει να τον ξενερωνε η επιμονη προσεγγιση της, σου λεει τι απελπισμενη λυσσαρα ειναι αυτη και για αυτο να μη τη γουσταρε. Επισης η επιμονη της δειχνει οτι μπορει και να σκιαχτηκε ο ανθρωπος οτι αυτη ειναι κουκουρουκου.
    Νταξει δεν θελω να σου ακυρωνω τα δικα σου βιωματα, αλλα εγω με βαση δικα μου παραδειγματα και βιωματα δυσπιστω πολυ για το αν υπαρχει αυτο στο οποιο αναφερεσαι.
    Εντωμεταξυ προσεξε ε...; Οι αντρες εξαφανιστηκαν απο τη συζητηση λολ.
    Πειτε μας τη γνωμη σας καλεεε...εδω ειμαστε μια παρεα :P
    Ανωνυμη κι ολας...

Senior Member
    Ε μπορει απλα να μη την γουσταρε. Επισης μπορει να τον ξενερωνε η επιμονη προσεγγιση της, σου λεει τι απελπισμενη λυσσαρα ειναι αυτη και για αυτο να μη τη γουσταρε. Επισης η επιμονη της δειχνει οτι μπορει και να σκιαχτηκε ο ανθρωπος οτι αυτη ειναι κουκουρουκου.
    Νταξει δεν θελω να σου ακυρωνω τα δικα σου βιωματα, αλλα εγω με βαση δικα μου παραδειγματα και βιωματα δυσπιστω πολυ για το αν υπαρχει αυτο στο οποιο αναφερεσαι.
    Εντωμεταξυ προσεξε ε...; Οι αντρες εξαφανιστηκαν απο τη συζητηση λολ.
    Πειτε μας τη γνωμη σας καλεεε...εδω ειμαστε μια παρεα :P
    Ανωνυμη κι ολας...
    Βρε το καταλαβαίνω, είναι λογικό ο καθένας να μιλάει με τα δικά του βιώματα ή γνωστών του κτλ γιαυτό σου ανέφερα αυτή την ιστορία. Με κυνηγάει από τοτε χαχαχα
    Εντάξει δεν μπορώ να πω οτι πιστεύω στην απόλυτη πίστη που ο άλλος δεν θα σε απατήσει ποτέ κι ας του την πέφτουν τα δίμετρα μοντέλα, δε το χω φτάσει ποτέ εκεί, αλλά προσπαθώ από τότε να είμαι πιο επιφυλακτική στο τι πιστεύω και να μη βγάζω γρήγορα συμπεράσματα.

Έχω να σου πω κι από την ανάποδη ουκ ολίγες ιστορίες από φίλες/γνωστές κτλ, δεν υποστηρίζω οτι το δικό μου είναι ο κανόνας και φυσικά παίζουν κ αυτά που λες, να μην του άρεσε η συγκεκριμένη κτλ.

Απλά έχω πάψει να το σκέφτομαι πια όταν είμαι σε σχέση, δηλαδή λέω...οκ χαζή δεν είμαι, αν τύχει κάτι, κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Αν δεν τον τσακώσω και δεν το μάθω ποτέ, μαγκιά του στην τελική, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ας έχει την χαρά οτι με έπιασε κορόιδο, εγώ χαρούμενη θα είμαι στην άγνοια μου.

Senior Member
    Βρε το καταλαβαίνω, είναι λογικό ο καθένας να μιλάει με τα δικά του βιώματα ή γνωστών του κτλ γιαυτό σου ανέφερα αυτή την ιστορία. Με κυνηγάει από τοτε χαχαχα
    Εντάξει δεν μπορώ να πω οτι πιστεύω στην απόλυτη πίστη που ο άλλος δεν θα σε απατήσει ποτέ κι ας του την πέφτουν τα δίμετρα μοντέλα, δε το χω φτάσει ποτέ εκεί, αλλά προσπαθώ από τότε να είμαι πιο επιφυλακτική στο τι πιστεύω και να μη βγάζω γρήγορα συμπεράσματα.

Έχω να σου πω κι από την ανάποδη ουκ ολίγες ιστορίες από φίλες/γνωστές κτλ, δεν υποστηρίζω οτι το δικό μου είναι ο κανόνας και φυσικά παίζουν κ αυτά που λες, να μην του άρεσε η συγκεκριμένη κτλ.

Απλά έχω πάψει να το σκέφτομαι πια όταν είμαι σε σχέση, δηλαδή λέω...οκ χαζή δεν είμαι, αν τύχει κάτι, κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Αν δεν τον τσακώσω και δεν το μάθω ποτέ, μαγκιά του στην τελική, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ας έχει την χαρά οτι με έπιασε κορόιδο, εγώ χαρούμενη θα είμαι στην άγνοια μου.
    Χαχαχα εν ολογοις ετσι ειναι, μονο ετσι παλευεται...να εισαι χαρουμενη στην αγνοια σου.
    Απλα για να γινει αυτο και να εθελοτυφλησεις σε αυτα τα πραγματα θελει να ερωτευτεις για να παψεις να τα σκεφτεσαι αντικειμενικα ωστε να μην συγκρουεται αυτο το σκεπτικο με την ευφορια και την ηρεμια και με τα θετικα συναισθηματα που αισθανεσαι και θελεις να διατηρησεις. Αμα αισθανθεις καλα φυσικα και θες παση θυσια να συνεχισεις να αισθανεσαι καλα, δε θες να κατσεις να σκαλισεις την αληθεια, κανεις την παπια/το κοροιδο...οχι σαν συνειδητη επιλογη φυσικα, γινεται απο μονο του αυτο.

Ωστοσο για να φτασω σε αυτο το σημειο εγω πρεπει να βρεθεί καποιο πολυ μεγαλο τσακαλι για να με πιασει κοροιδο λολ
    Αλλα πρωτον αντρας πιο τσακαλι απο εμενα δεν υπαρχει η δεν εχω δει πουθενα τετοιο παραδειγμα χαχαχαχα
    Δευτερον ακομα και αν υπαρχει δεν εχει λογο να ασχοληθει μαζι μου, τοσο τσακαλι πια λογικα μπορει να κανει οτι θελει με οποια θελει οποτε θελει.
    Και τριτον για να "εθιστεις" στο να νιωθεις ομορφα και καποιον και να πιαστεις κοροιδο μαζι του θελει πρωτα να εχεις αφησει τον εαυτο σου να νιωσει ομορφα με καποιον. Με τα παραπανω σκεπτικα ομως να τρεχουν στο μυαλο μου δυσκολο να γινει.
    Οποτε πρεπει μαλλον να βρω τροπο να τη βρισκω μονη μου με την εξυπναδα μου χαχαχαχα
    Και μη με παρεξηγεις, εισαι τυχερη που μπορεις να αφεθεις και να εισαι καλα... :)

Senior Member

ναι, ολα τα διμετρα μοντελα παρακαλανε δεσμευμενους...
    αλλη δουλεια δεν εχουν.
    μονο κατι κακομοιρουλες που δεν τις παιρνει ουτε ο χαρος. οι αλλες εχουν επιλογες, δεν χρειαζεται να παρακαλανε.
    μου εκανε εντυπωση η εμπειρια σου.
    ειχα παρομοια εμπειρια επισης προ αμνημονευτων χρονων με μια γνωστη μας που κυνηγουσε το τοτε αγορι μου και για να τον αφησει ησυχο χρειαστηκε να την αδειασει πολυ αγρια και επανειλλημενα.
    μισοτρελη εκεινη. ειχε μεθοδευσει να με πιασει μια κοινη μας φιλη και να μου βαλει ιδεες οτι κατι τρεχει μεταξυ τους, μπας και φυγω απ την μεση , να τον παρακαλαει με την ησυχια της.
    εγω δεν τον χωρισα ευτυχως. για κακη της τυχη ακουσα το παρακαλετο και το αδειασμα που εφαγε πριν κανω καμια βλακεια,
    ακομα θυμαμαι τι μου ειχε πει οταν τον ρωτησα αν εχει κατι με την ταδε, μου λειπε επι λεξη "σκατα εχουμε" και μου ειπε το αληθινο στορι χαρτι και καλαμαρι και μου κολλησε στα μουτρα και τις αποδειξεις .
    ζωη σε μας :)
    η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ χαλια η ταδε. αν ηταν καμια που βλεποταν και τον παρακαλουσε ετσι, δεν ξερω ποια θα ηταν η συνεχεια.. αλλα ειπαμε, αυτες που αξιζουν εχουν αλλες επιλογες.

Senior Member
    γεια σου ναταλακι γκαυλερο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ολα τα διμετρα μοντελα παρακαλανε δεσμευμενους...
    αλλη δουλεια δεν εχουν.
    μονο κατι κακομοιρουλες που δεν τις παιρνει ουτε ο χαρος. οι αλλες εχουν επιλογες, δεν χρειαζεται να παρακαλανε.
    μου εκανε εντυπωση η εμπειρια σου.
    ειχα παρομοια εμπειρια επισης προ αμνημονευτων χρονων με μια γνωστη μας που κυνηγουσε το τοτε αγορι μου και για να τον αφησει ησυχο χρειαστηκε να την αδειασει πολυ αγρια και επανειλλημενα.
    μισοτρελη εκεινη. ειχε μεθοδευσει να με πιασει μια κοινη μας φιλη και να μου βαλει ιδεες οτι κατι τρεχει μεταξυ τους, μπας και φυγω απ την μεση , να τον παρακαλαει με την ησυχια της.
    εγω δεν τον χωρισα ευτυχως. για κακη της τυχη ακουσα το παρακαλετο και το αδειασμα που εφαγε πριν κανω καμια βλακεια,
    ακομα θυμαμαι τι μου ειχε πει οταν τον ρωτησα αν εχει κατι με την ταδε, μου λειπε επι λεξη "σκατα εχουμε" και μου ειπε το αληθινο στορι χαρτι και καλαμαρι και μου κολλησε στα μουτρα και τις αποδειξεις .
    ζωη σε μας :)
    η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ χαλια η ταδε. αν ηταν καμια που βλεποταν και τον παρακαλουσε ετσι, δεν ξερω ποια θα ηταν η συνεχεια.. αλλα ειπαμε, αυτες που αξιζουν εχουν αλλες επιλογες.
    Μην το λες...μερικες ομορφες ελκυστικες γυναικες μπορει οντως να προτιμουν δεσμευμενους αμα βαρανε ψυχολογικα. Με την εννοια πως καποιες απολαμβανουν το να τις επιλεγει ο αλλος και να χαλαει κατι σταθερο και μακροχρονιο και σοβαρο για παρτη τους...ειναι και ναρκισσιστικο το θεμα καμια φορα. Δεν ειναι ολες οι ομορφες ευτυχισμενες η στα συγκαλα τους. Ξερω κανα δυο τετοιες.
    Οχι αυτη που με απατησε ο πρωην μου δεν ηταν τετοια, μην παει εκει ο νους σας λολ. Αν και σιγουρα το ευχαριστηθηκε με την εννοια που περιγραφω παραπανω αντλωντας επιβεβαιωση και θεωρωντας πως ειναι καμια μοιραια. Ειχε ωραιο σωμα και ασχημη φατσα...ειναι ξεκαθαρο λοιπον το γιατι ειχε αναγκη να το κανει αυτο...την ηθελαν πολλοι για το σωμα της και ειχε αναγκη να χωνεται σε ζευγαρια για να επιβεβαιωθει οτι αξιζει για κατι παραπανω με το να "θυσιασει" ο αλλος για εκεινη τον γαμο η τη σχεση του. Τα ειχε και με παντρεμενο και με αλλους δεσμευμενους στο παρελθον απο οτι μου ειπε ατομο που την ηξερε χρονια. Και ειχε και παιδι και της ειχε μπει εμποδιο αυτο σε προηγουμενη σχεση και γενικα οντως ειχε θεματα και ηταν απελπισμενη οπως λες κι εσυ ρεμεντι...και βρηκε τον δικο μου τον μουλιάπα και μου ανοιξε αθελα της τα ματια χαχαχχαα
    Τωρα πια γελαω, κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι, ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα :)

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast