Originally Posted by
kutchunie
Κοιμαμαι 12 ξυπναω μεσα ατη νυχτα γιατι οι πιτσιρικάδες σηκώνουν ολη την γειτονια επειδη ακομα θελουν γαλα μεσα στη νυχτα ε και το πρωι κανω κ καμια δουλεια πριν παω στη δουλεια αλλα το μεσημερι κοιμαμαι κανενα τριωρο με τα μικρα οποτε εν 7ωρο ανα 24 ωρες κοιμαμαι και ειμαι καλα. Δεν γινεται να μπουν τα παιδια ατο προγραμμα μου,οποτε μπαίνω στο δικό τους.
Τον εαυτό σου δηλαδή φοβάσαι περισσότερο μην τυχόν σε προδόσει και δςν κρίνεις σωστα τους άλλους,παρα τους άλλους.
Κοιτα, ποτε νομίζω δεν θα είμαστε σιγουροι γιατος προθέσεις των άλλων. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, πάντα το ενστικο μου λεγε αν ενας ανθρωπος αξιζε ή όχι. Πολλές φορες επειδη φοβομουν την μοναξιά ή επειδή ήθελα να μου αποδείξω οτι είμαι αποδεκτή και "καλή" και μπορώ να είμαι κοινωνική, έπεφτα με τα μουτρα σε άτομα και αν κάτι λάθος έκαναν κατηγορούσα εμένα που ήμουν προβληματική δικαιολογουσα τους υπόλοιπους και κατέληγα με τεραστεια απογοητευση. Θα σου εξομολογηθώ πως η επαναληπτική αυτη διαδικασία μπορεί να ηταν και μια διαστροφή τυπου αν καταφερω να δημιουργήσω εναν δεσμό ισχυρό με ενα ατομο που με απωθέί όπως οι γονείς μου, αυτό θα σημαίνει πως εφταιγαν αυτοι που ηταν κακοι απεναντι μου. Ολα αυτά όμως είναι χαζομάρες κυκνε μου που μου δυσκολευαν τη ζωή. Αυτό που είναι ο καθένας μας, είναι οι πράξεις του, όχι τα λογια τα ίμορφα ή οι δικαιολογίες. Πλέον σου λέω με απολυτη σιγουριά πως ο ανθρωπος που λέει ψεμματα είναι ψευτης και όχι καλοκαρδος που δς θελει να σε στενχωρήσει, ο ανθρωπος που εξαπατά πη απατά είναι απατεώνας, όχι αδύναμος που δε μπορεί να βρει αλλιώς διεξοδο στα πραγματα κοκ. Όλοι καλές προθέσεις εχουμε όταν πράτουμε κάτι,το θέμα είναι για ποιον είναι καλές οι προθέσεις και αν βλάπτουν τελικά κάποιον τότε οσο καλή κ αν είναι η προθεση δε χωρα δικαιολογία,η πράξη είναι κακή. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Και για να πάμε στα δικά σου. Σαφώς και έκανες μια πολύ κακή επιλογή με το να τον ακολουθήσεις και αυτο κρίθηκε απο το αποτέλεσμα το άσχημο. Όμως υπήρχς μία ελάχιστη πιθανοτητα στο μυαλο σου οτι μπορούσε να κάνει ότι έκανε; η κακή πράξη δςν ήταν που βγηκες έξω μαζί του, αλλά η σεξουαλική επίθεση,γιατί να χρεωθείς την πράξη του άλλου και την ευθύνη του σε αυτη την πράξη; δλδ να το είχες κανει εσύ ή να τον προκαλουσες, θα ελεγα οκ, το μετανοιωνει και παιδευεται. Εσύ εχεις ενοχές για την άσχημη προθεση κ πράξη κάποιου άλλου ανθρώπου την οποια συμπεριφορά ούτε να την προβλέψεις μπορείς ούτε να την ελέγξεις. Καταλαβαίνεις το παράλογο;
Όσο για την υπεράσπιση, αν είσαι λεπτουλα κ μικροκαμωμενη ή αδυναμη πως να τα βαλεις με εναν άντρα; αυτό προσπάθησες να το αλλάξεις; να κανεις τπτ ταε κβο ντο ή τπτ τετοιο να εχεις πιο μεγαλη αυτοπεποιθηση σε θεματα τετοια.
Γενικότερα,κράτα αυτο. Δςν μπορείς να προβλέψεις τη συμπεριφορά κανενώς. Μπορεί και ο ανθρωπος που εχεις επενδυσει τα μεγιστα να σε προδωσει ή να τον προδώσεις εσυ η ίδια. Όμως ευθυνη έχουμε μόνο γι αυτα που έχουμε κάνει εμεις οι ίδιοι. Όταν κάποιος ισχυριστεί πως κάποιος τον προκάλεσε και έκανε κάτι και δεν αναλαμβανει την ευθυνη του ειναι μεγαλη κοτα.