Originally Posted by
Miliva21
Παιδια δεν ξερω τι λετε για ομορφιες και για αυτοκτονιες παντως εγω ΕΝΑ εχω να πω...για να συνεχισω αυτο που ελεγα...
Οτι εχω προς το παρον χασει το μπουσουλα κ δν ξερω πως ν φερθω.....
απο τη μια λεω να ειμαι σχετικα ζεστη αλλα κ αδιαφορη.....να μη τρεχω πισω απο κανενα...γ να μη με θεωρησει δεδομενη....να ειμαι ανοιχτη να γνωρισω καποιον αλλα γενικα να μην τον κηνυγαω ιδιαιτερα..κλαιν μαιν...γτ ισως ετσι να τον προσελκυσω περισσοτερο...απο την αλλη ομως νιωθω οτι αυτο καποιοι αντρες μπορει και να το εκμεταλλευονται...
Εννοω να εκμεταλλευονται τη κουλ κ ανετη σταση...για να κανουν τη παπια ...να παιρνουν αυτο που θελουν κ να ειναι χαλαροι κ αυτοι και αδεσμευτοι....
Ομως στη τελικη....δεν μπορεις να κανεις και αλλιως...γτ αν ειμαι πολυ ζεστη...και δειχνω οτι γουσταρω με τα χιλια..και κηνυγαω και ενδιαφερομαι πολυ ....αυτο απο την αλλη πλευρα ...θα τους κανει να καβαλησουν το καλαμι...του στυλ " καλα μιλαμε το κοριτσακι καιγεται για μενα....πωπω τι αντρας ειμαι"....ψωνιζονται και εγω δεν θελω πια να δινω τετοια δικαιωματα γτ το εχω ζησει κ εχω ξενερωσει....
ΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ Κ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ......Τι γντ??? Κουλ ή ψημενη-καψουρεμενη??
Σορρυ το παω αλλου το θεμα..αλλα συνδεεται καπως αυτο με το αρχικο ποστ και τος σχεσεις