Νομιζω οτι η γνωμη σου οπως και των αλλων παιδιων εδω μεσα θα με βοηθησουν αρκετα για αυτο ανοιξα το θεμα. Προσπαθω να καταλαβω εαν ειναι στραβος ο γυαλος η εγω αρμενιζω στραβα και να κινηθω αναλογως!
Printable View
Κατά την γνώμη μου στραβά αρμενίζεις αλλά μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι προκατειλημμένος λόγω βιωμάτων. Πάντως μακάρι να μπορούσα να σου "πετάξω" κάποιον άνδρα από τους πολλούς που γνωρίζω στην ηλικία σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο να σου κάνω "κονέ" από εδώ. Φαντάζομαι ούτε εσύ το θες.
Δεν μιλάω για άτομα από εδώ, μιλάω για γνωστούς μου, μαθητές, συναθλητές σε παρόμοια ηλικία και ζητούμενα με εσένα.
Αυτό λέω και εγώ. Εφόσων δεν θέλω να με γνωρίσεις δεν βλέπω κάποιον τρόπο να σου γνωρίσω κάποιον, εκτός από το παράλογο σενάριο του να σου πω που θα βρίσκεται/συχνάζει κάποιος κάποια συγκεκριμένη ώρα/ημέρα και να συναντηθείτε "τυχαία" ή κάτι άλλο παρόμοιο και περίεργο.
Παιιδια να βοηθησω;
Απλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω στοιχεία για το άτομο μου σε περίπτωση που κάποιος καταλάβει την ταυτότητα μου. Δεν είμαι και κάποιος τελείως αφανής, μπορεί να με αναγωρίσει κάποιος που προέρχεται από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο. Το ότι είσαι ψυχολόγος δεν έχει κάποια άμεση σχέση. Το ότι σπούδασες στο καποδιστριακό έχει γιατί ίσως με γνώριζες.
Πως μπορείς να βοηθήσεις; Πραγματικά θα ήθελα να της γνωρίσω κάποιον νέο της ηλικίας της αλλά χωρίς να εμπλακώ.
Χαχα.Εχεις αισθηση του χιουμορ.Καλο αυτο!
Υπέθεσα πως σπούδασες Αθήνα.
Σε πειραζει ο agnostos κοπελα μου; Ή θελουμε να μας πειραξει και δεν...εχω μπερδευτει%#=%#_#&