Τελικα τι φταιει? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Δεν είμαι φοιτητής πια, είμαι πανεπιστημιακός αλλά ας το αφήσουμε αυτό. Πιστεύεις πως μπορώ να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο; Αν και είσαι γυναίκα οπότε είναι εξαιρετικά απίθανο να καταλήξεις στην κατάσταση μου, είναι κρίμα να περάσεις την μοναξιά που πέρασα εγώ.
    Νομιζω οτι η γνωμη σου οπως και των αλλων παιδιων εδω μεσα θα με βοηθησουν αρκετα για αυτο ανοιξα το θεμα. Προσπαθω να καταλαβω εαν ειναι στραβος ο γυαλος η εγω αρμενιζω στραβα και να κινηθω αναλογως!

Κατά την γνώμη μου στραβά αρμενίζεις αλλά μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι προκατειλημμένος λόγω βιωμάτων. Πάντως μακάρι να μπορούσα να σου "πετάξω" κάποιον άνδρα από τους πολλούς που γνωρίζω στην ηλικία σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο να σου κάνω "κονέ" από εδώ. Φαντάζομαι ούτε εσύ το θες.

Senior Member
    Κατά την γνώμη μου στραβά αρμενίζεις αλλά μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι προκατειλημμένος λόγω βιωμάτων. Πάντως μακάρι να μπορούσα να σου "πετάξω" κάποιον άνδρα από τους πολλούς που γνωρίζω στην ηλικία σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο να σου κάνω "κονέ" από εδώ. Φαντάζομαι ούτε εσύ το θες.
    Δεν ξερω ατομα απο εδω για να πω οτι "οκ θα βγω ραντεβου με καποιον απο εδω" Παρακολουθω το forum εδω και καιρο και δεν νομιζω οτι γινονται κονε μεταξυ μελων εδω γενικα

Δεν μιλάω για άτομα από εδώ, μιλάω για γνωστούς μου, μαθητές, συναθλητές σε παρόμοια ηλικία και ζητούμενα με εσένα.

Senior Member
    Δεν μιλάω για άτομα από εδώ, μιλάω για γνωστούς μου, μαθητές, συμφοιτητές σε παρόμοια ηλικία και ζητούμενα με εσένα.
    Μα δεν σε ξερω για να μου κανεις κονε...

Αυτό λέω και εγώ. Εφόσων δεν θέλω να με γνωρίσεις δεν βλέπω κάποιον τρόπο να σου γνωρίσω κάποιον, εκτός από το παράλογο σενάριο του να σου πω που θα βρίσκεται/συχνάζει κάποιος κάποια συγκεκριμένη ώρα/ημέρα και να συναντηθείτε "τυχαία" ή κάτι άλλο παρόμοιο και περίεργο.

Senior Member
    Αυτό λέω και εγώ. Εφόσων δεν θέλω να με γνωρίσεις δεν βλέπω κάποιον τρόπο να σου γνωρίσω κάποιον, εκτός από το παράλογο σενάριο του να σου πω που θα βρίσκεται/συχνάζει κάποιος κάποια συγκεκριμένη ώρα/ημέρα και να συναντηθείτε "τυχαία" ή κάτι άλλο παρόμοιο και περίεργο.
    Το παραλογο σεναριο ειναι οντως...παραλογο και αδυνατο. Γιατι δεν θες να με γνωρισεις? απο περιεργεια ρωταω, τι σχεση εχει αυτο με το οτι ειμαι ψυχολογος?

Senior Member
    Παιιδια να βοηθησω;

Απλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω στοιχεία για το άτομο μου σε περίπτωση που κάποιος καταλάβει την ταυτότητα μου. Δεν είμαι και κάποιος τελείως αφανής, μπορεί να με αναγωρίσει κάποιος που προέρχεται από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο. Το ότι είσαι ψυχολόγος δεν έχει κάποια άμεση σχέση. Το ότι σπούδασες στο καποδιστριακό έχει γιατί ίσως με γνώριζες.

Πως μπορείς να βοηθήσεις; Πραγματικά θα ήθελα να της γνωρίσω κάποιον νέο της ηλικίας της αλλά χωρίς να εμπλακώ.

Senior Member
    Απλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω στοιχεία για το άτομο μου σε περίπτωση που κάποιος καταλάβει την ταυτότητα μου. Δεν είμαι και κάποιος τελείως αφανής, μπορεί να με αναγωρίσει κάποιος που προέρχεται από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο. Το ότι είσαι ψυχολόγος δεν έχει κάποια άμεση σχέση. Το ότι σπούδασες στο καποδιστριακό έχει γιατί ίσως με γνώριζες.
    ποτε ειπα οτι σπουδασα στο ΕΚΠΑ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Παιιδια να βοηθησω;
    Ελαααααααααα ολοι οι καλοι χωρανε στο θεμα μου!!! :)

Senior Member
    Χαχα.Εχεις αισθηση του χιουμορ.Καλο αυτο!

Υπέθεσα πως σπούδασες Αθήνα.

Senior Member
    Σε πειραζει ο agnostos κοπελα μου; Ή θελουμε να μας πειραξει και δεν...εχω μπερδευτει%#=%#_#&

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast