Εξαλλου σ εχω δει να γραφεις πολυ περισσοτερα και να δινεις πολυ περισσοτερα.Quote:
Originally posted by krino
μαστα,
εχεις εντοπισει που ειναι το προβλημα σχετικα με τα οσα γραφεις???
Γι αυτο απορησα που πηρες την διαγραφη τοσο προσωπικα.
Printable View
Εξαλλου σ εχω δει να γραφεις πολυ περισσοτερα και να δινεις πολυ περισσοτερα.Quote:
μαστα,
αφηστε τα μιση και αρχιστε το γ@$@$ι αχαχαχ
Quote:
Originally posted by weird
nullQuote:
δευτερη φορα εδω μεσα που νιωθω μαλακας, οπου ενας χρηστης σβηνει τα μυνηματα του.
1. Ναι ετσι νομιζω οτι ειναι οντως προσωπικο μου θεμα.
Ναι, ο αλλος δεν φταιει αν εσυ αισθανεσαι αυτο.
Δεν νομιζω να ειπα οτι φταιει καποιος για το τι αισθανομαι εγω.
Απορω πως εβγαλες τετοιο λανθασμενο συμπερασμα.
2. Να δουλεψω τι??? το λογο που αισθανθηκα μαλακας???
Εσυ οταν βρισκεσαι εκτος απροοπτου σε μια κατασταση που εχεις δωσει τον εαυτο σου και αυτο γκρεμιζεται επειδη ετσι του αρεσει καποιου, καθεσαι και το δουλευεις???ναι. Αρα οταν δινεις κι ο αλλος αντιδρα με εναν τροπο που δεν περιμενες, αισθανεσαι μαλακας. Γιατι ομως?
Γιατι την υποθεση αμοιβαιας αλληλεγγυης αναμεσα στους ανθρωπους την θεωρω ενα αγαθο το οποιο για μενα ειναι ανεκτιμητο και ισως απο τα ελαχιστα ιδανικα που εχουν γινει αμολυντα στην εποχη μας.
Με αυτη την εννοια δεν δεχομαι να συζητω αν δεν τηρουνται καποιες τετοιες προδιαγραφες.
Εσυ απο που κι ως που εισαι μαλακας ? Μηπως απλα επειδη του εδωσες κι αυτος σου ειπε δεν θελω αλλο!
α δεν καταλαβες,
του να μου πει ο αλλος δεν θελω αλλο, το σεβομαι και παω πασο!
Το να μου αναιρεσει ομως ολα αυτα που ειπαμε μεχρι στιγμης, ε τι να κανουμε νιωθω μαλακας.
Ειπαμε εγω φταιω και θα το χρεωθω σαν γεγονος, αλλα δεν θα δωσω και βραβειο στον αλλον για αυτη την κινηση του.
Σορρυ για αυτο ε?
Οσο για το \"επειδη ετσι του αρεσει\" ειναι αυθαιρετο.
αυθαιρετο το λες εσυ,
εγω το λεω οπως το ειπα, \"επειδη ετσι του αρεσει\".
Δεχομαι να μου πει οτι σορρυ δεν γουσταρω, τα σβηνω.
Συζηταω οποτε μου γουσταρει και σβηνω οποτε μου γουσταρει???
Δηλαδη ετσι εσυ βλεπεις ενα θεμιτο διαλογο???
Προφανως ειχε τους λογους της.
δεν αντιλεγω, και εγω εχω τους δικους μου λογους για τα οσα ειπα.
Δεν βλεπω να ανακαλυψαμε την αμερικη με ολα αυτα....
Η ερμνηνεια που δινεις ΕΣΥ στο delete ειναι κι αυτη δικο σου θεμα και σιγουρα θα βοηθαει στην ενδυναμωση αυτου του συναισθηματος, νιωθω μαλακας εγω παω να τον βοηθησω κι αυτος με φτυνει.
δεν ενιωσα φτυσμενος, καμια σχεση.
Απλα οταν δινω ενα κομματι του εαυτου μου, θελω αυτο να εκτιμιεται.
Αλλιως δεν εχει αξια καμια συζητηση εδω μεσα....
Θα βαλω δηλαδη οσους εκτιμησαν τα οσα εχω πει κατα καιρους εδω μεσα, με την συγκεκριμενη χρηστρια που εγραψε οτι ειπα στην ιδια μοιρα???
Δεν νομιζεις οτι ετσι αδικουμε καποιους???
3. Μπορεις να με κριτικαρεις οσο θες οπως και να με πιεσεις.
Οταν κανεις κριτικη πρεπει να δεχεσαι εξισου.
βρε κρινο, συζητηση θελω να σου κανω κυριως.
ναι οκ αλλα η συζητηση παντα εχει ορους κυριαρχιας απο ολες τις πλευρες, αν το γνωριζεις αυτο.
Τελος αρνουμαι να σπαταλαω τα δευτερολεπτα της ζωης μου ασκοπα.
Και αυτο παλι δικαιωμα μου ειναι.
ε ενταξει. Δεν το ξερεις ουτε αυτο. Οταν λεμε κατι σε καποιον μπορει να το επεξεργαστει την ιδια στιγμη και να μας δειξει οτι τον βοηθησαμε, μπορει να μην το κανει και ποτε, μπορει να αργησει..u neber know. ισα ισα,πιθανον καποια απο αυτα που της ειπαμε να χτυπησαν ευαισθητα σημεια της και γι αυτο να αντεδρασε σπασμωσικα. Χασιμο χρονου ειναι?
κοιτα,
εδω μεσα δεν ειμαστε το κρεβατι του ψυχολογου.
Και δυστυχως εκει υπαρχει η μεγαλη παρεξηγηση.
Υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι μπορει να συμπεριφερεται ακριβως οπως θα ηταν αν πηγαινε σε ενα ψυχολογο και αυτο ειναι μεγα λαθος απο παρα πολλες πλευρες.
Για το τελευταιο σχολιο σου, θεωρω οτι αν η χρηστρια διαβασει τα οσα λεμε εδω, ισως να της χρησιμευσουν τα οσα συζηταμε.
Γιατι θα καταλαβει οτι οταν θες να ανοιχτεις σε κοσμο αυτο δεν γινεται ανευ ορων αλλα εχει καποιες - ελαχιστες εστω - δεσμευσεις.
Αλλιως 50 ευρω και στο κρεβατι του γιατρου.
:cool:
Και εγω πιστευω οτι βοηθήσαμε , μέχρι το σημείο που μας επέτρεψε . Στο συγκεκριμμένο θέμα μπορεί να μην έλαβα μέρος , αλλα το σκηνικό έχει συμβεί και στο παρελθόν . Σε καμμία περίπτωση δεν νιώθω μαλάκας επειδή κάποιος δεν αντέχει να δουλέψει περισσότερο στο πρόβλημα του . Αυτα που ειπώθηκαν μπορεί και να του φανούν χρήσιμα , μπορεί και οχι . Αυτο όμως είναι ανεξάρτητο απο το delete .
Σίγουρα καλό είναι να μένουν στο φόρουμ τα γραπτά , ωστε να βοηθηθούν περισσότεροι του ενός , αλλα αν κάποιος δεν το αντέχει , το σέβομαι . Στο κατω-κατω εχει και ο ίδιος απώλειες απο την φυγή του και επομένως δεν τον ζηλεύω .
Μην ξεχνάμε επίσης οτι το να θεωρούμε κάποιον ίσο , δεν σημαίνει οτι είναι ίδιος . Επίσης μην ξεχνάμε οτι αυτός που εκθέτει το πρόβλημα , βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση .
Τελος κρίνο , δεν εχω διαβάσει την έκθεση κάποιου δικού σου προβλήματος . Μηπως μπορεις να με παραπέμψεις με κάποιο λινκ ? Εχεις βρεθεί στη θέση της κοπέλας που δεχτηκε δύσκολη κριτική , και αν ναι πως αντέδρασες ?
weird.....σόρι καταρχήν που μπαίνω ανάμεσα στη συζήτηση σας, αλλά θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου.....
Ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθιά και έχουμε κάνει συζητήσεις άπό τις οποίες εγώ τουλάχιστον έχω εισπράξει πολλά και σημαντικά πράγματα.
Ξέρεις ότι με τον Krino έχω σκοτωθεί άπειρες φορές σε πολλά θέματα, αλλά σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί του και δεν κάνω το δικηγόρο κανενός, απλά μπλέκτηκα πριν κάποιες σελίδες σε αυτή την ιστορία και τα άκουσα και α΄πό πάνω.
ΝΑΙ....κατά τη γνώμη μου είναι άθλιο να καθόμαστε κάποιοι να χαραμίζουμε το χρόνο μας και το συναίσθημα μας προσπαθώντας να βοηθήσουμε κάποιον, (σωστά ή λάθος αυτό δεν έχει σημασία), και ο άλλος να συμπεριφέρεται καθ\' αυτό τον τρόπο.
Είναι προσβολή και αγένεια.
Φαντάσου να έμπαινα στα θέματα που είχαμε μιλήσει μαζί και να έσβηνα τα δικά μου ποστ.
Πως θα ένιωθες?
maria.....γίνεται μια σοβαρή συζήτηση αν δεν το έχεις καταλάβει.
Σε περίπτωση που θες να παίξεις μπορείς να γράψεις σε άλλα τόπικ...εγώ προσωπικά ενοχλούμαι....
Quote:
μαστα,
Σιγουρα δεν θα με εχουν αδειασει ετσι ε?
Quote:
Originally posted by maria...
αφηστε τα μιση και αρχιστε το γ@$@$ι αχαχαχ
δεν ειναι κακη ιδεα...
Quote:
Quote:
nullQuote:
Δεν νομιζω να ειπα οτι φταιει καποιος για το τι αισθανομαι εγω.
Απορω πως εβγαλες τετοιο λανθασμενο συμπερασμα.
Α οκ, νομιζα οτι κατηγορησες την κοπελα για την πραξη της.
Γιατι την υποθεση αμοιβαιας αλληλεγγυης αναμεσα στους ανθρωπους την θεωρω ενα αγαθο το οποιο για μενα ειναι ανεκτιμητο και ισως απο τα ελαχιστα ιδανικα που εχουν γινει αμολυντα στην εποχη μας.
Με αυτη την εννοια δεν δεχομαι να συζητω αν δεν τηρουνται καποιες τετοιες προδιαγραφες.
Για πια υποσχεση ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ αλλληλεγγυης μιλας ? Ποιος σου την εδωσε? Μαλλον μονος σου πας να διασφαλισεις το αμοιβαιο, πραγμα λιγο οξυμωρο.Μπορεις να διασφαλισεις την δικη σου αλληλεγγυη απεναντι στους αλλους.Ωραιο θα ηταν καθε φορα που καποιος ενεργουσε απο θυμο ή απερισκεπτα ή παρορμητικα να σκεφτοταν και τα δικα μου συναισθηματα χαριν μιας αμοιβαιας αλληλεγγυης αλλα καλο ειναι να χαραξω εγω τα ορια της δικης μου αλληλεγγυης σε περιπτωση που ο αλλος δεν εχει το ιδιο οραμα αντι να θυμωνω με αυτο.
α δεν καταλαβες,
του να μου πει ο αλλος δεν θελω αλλο, το σεβομαι και παω πασο!
Το να μου αναιρεσει ομως ολα αυτα που ειπαμε μεχρι στιγμης, ε τι να κανουμε νιωθω μαλακας.
Ειπαμε εγω φταιω και θα το χρεωθω σαν γεγονος, αλλα δεν θα δωσω και βραβειο στον αλλον για αυτη την κινηση του.
Σορρυ για αυτο ε?
Ε δεν ειπαμε να δωσεις και βραβειο.. Δεν αναιρεσε την δικη σου φραση, τα δικα της διεγραψε.
Οσο για το \"επειδη ετσι του αρεσει\" ειναι αυθαιρετο.
αυθαιρετο το λες εσυ,
εγω το λεω οπως το ειπα, \"επειδη ετσι του αρεσει\".
Δεχομαι να μου πει οτι σορρυ δεν γουσταρω, τα σβηνω.
Συζηταω οποτε μου γουσταρει και σβηνω οποτε μου γουσταρει???
Δηλαδη ετσι εσυ βλεπεις ενα θεμιτο διαλογο???
Συζηταω οταν το εχω αναγκη και οταν δεν το εχω αναγκη μια απο τις λυσεις που θα επιλεξω(και που δεν υποστηριζω οτι ειναι και οι πιο δοκιμη ) ειναι να κανω delete.Για μενα ενας διαλογος πρεπει να γινεται στη βαση της ελευθεριας του καθενος.Τα ορια σου μπορεις να τα θεσεις με το να αποχωρησεις, οχι ομως με το να απαιτεις απο τον αλλο .Αυτη ειναι η γνωμη μου
δεν αντιλεγω, και εγω εχω τους δικους μου λογους για τα οσα ειπα.
Δεν βλεπω να ανακαλυψαμε την αμερικη με ολα αυτα....
Η διαφορα μας ειναι δεν ειναι οτι αντιλεγεις αλλα οτι ερμηνευεις αυτους τους λογους κατα τη γνωμη μου αυθαιρετα.
δεν ενιωσα φτυσμενος, καμια σχεση.
Απλα οταν δινω ενα κομματι του εαυτου μου, θελω αυτο να εκτιμιεται.
Α μαλιστα, ολοι οσοι της αμαντησαμε, αν νιωθαμε οτι δεν μας εκτιμα με το delete της, φανταζεσαι τι εγωκεντρικο φορουμ θα ηταν αυτο?
Αλλιως δεν εχει αξια καμια συζητηση εδω μεσα....Για σενα μιλωντας... να το διευκρινιζουμε.
Θα βαλω δηλαδη οσους εκτιμησαν τα οσα εχω πει κατα καιρους εδω μεσα, με την συγκεκριμενη χρηστρια που εγραψε οτι ειπα στην ιδια μοιρα???
Δεν νομιζεις οτι ετσι αδικουμε καποιους???Το θεμα του να ιεραρχεις τον καθε χρηστη αναλογα με τι ποσα εκτιμησε απο αυτα που του ειπες ειναι τελειως διαφορετικο. Προσωπικα δεν λειτουργο ετσι.
[/b]
ναι οκ αλλα η συζητηση παντα εχει ορους κυριαρχιας απο ολες τις πλευρες, αν το γνωριζεις αυτο.
Συμφωνω, γι αυτο οταν δω οτι μονομαχουμε υπερ της κυριαρχιας της αποψης μας πιο πολυ. θα αποχωρησω...
κοιτα,
εδω μεσα δεν ειμαστε το κρεβατι του ψυχολογου.
Και δυστυχως εκει υπαρχει η μεγαλη παρεξηγηση.
Υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι μπορει να συμπεριφερεται ακριβως οπως θα ηταν αν πηγαινε σε ενα ψυχολογο και αυτο ειναι μεγα λαθος απο παρα πολλες πλευρες.
Ειναι λαθος επειδη το λες εσυ? Τους κανονες τους θετει ο διαχειριστης του φορουμ, απο εκει και περα ο καθενας θα φερεται οπως πιστευει εκεινος... Απο εκει και περα, εχω πει κι εχω ακουσει παρα πολλες φορες να λεμε διαφοροι οτι δεν ειμαστε ψυχολογοι και να παροτρυνουμε επισκεψη σε ειδικο.
Για το τελευταιο σχολιο σου, θεωρω οτι αν η χρηστρια διαβασει τα οσα λεμε εδω, ισως να της χρησιμευσουν τα οσα συζηταμε.
Γιατι θα καταλαβει οτι οταν θες να ανοιχτεις σε κοσμο μην αναφερεσαι στον εαυτο σου σαν να εκπροσωπει όλον τον κόσμο, στο ξαναλεω.αυτο δεν γινεται ανευ ορων αλλα εχει καποιες - ελαχιστες εστω - δεσμευσεις.
Αλλιως 50 ευρω και στο κρεβατι του γιατρου.
:cool:
Quote:
Originally posted by Kleiw
Τελος κρίνο , δεν εχω διαβάσει την έκθεση κάποιου δικού σου προβλήματος . Μηπως μπορεις να με παραπέμψεις με κάποιο λινκ ? Εχεις βρεθεί στη θέση της κοπέλας που δεχτηκε δύσκολη κριτική , και αν ναι πως αντέδρασες ?
Δεν συνηθιζω να συζηταω τα προβληματα μου,
Αλλα αν θες, οριστε μια αρχη.
Πριν καμποσες μερες με χωρισε η κοπελα μου κυριως δε απο λαθη δικα μου οπως τουλαχιστον λεει.
Αποδεχτηκα την αποψη της και προχωραω.
Η αποψη της δε, ηταν να ψαχτω και αλλα τετοια κλασικα....
Δεν καταλαβαινω για πιο λογο πρεπει να ψαχτει καποιος.
Αυτος ειμαι - αυτη ειναι αμα καθεται παει καλα, αμα οχι - απλα οχι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πιεστουμε, να βρουμε την χαμενη ατλαντιδα σωνει και καλα.
Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ψυχοπλακωθω επισης σωνει και καλα.
Δεν υπαρχει δυσκολη κριτικη, υπαρχει συζητηση που θελουμε να γινει και συζητηση που δεν θελουμε.
Γενικα ειμαι ανοικτος σε πασης φυσεως συζητηση αρκει να γινεται με ισους ορους οπως ειπα παραπανω.
Γενικως δεν αντιδραω σε τετοιες περιπτωσεις.
Ειμαι αρκετα στωικος και αποδεχομαι την κριτικη που μου κανει ο αλλος. Αυτο βεβαια να ξερεις οτι δεν σημαινει οτι την κανω και αποψη μου.
Νομιζω σε καλυψα.....
;)
Κλειω, συμφωνω απολυτα με την δικη σου οπτικη του θεματος.Quote:
Originally posted by Kleiw
Και εγω πιστευω οτι βοηθήσαμε , μέχρι το σημείο που μας επέτρεψε . Στο συγκεκριμμένο θέμα μπορεί να μην έλαβα μέρος , αλλα το σκηνικό έχει συμβεί και στο παρελθόν . Σε καμμία περίπτωση δεν νιώθω μαλάκας επειδή κάποιος δεν αντέχει να δουλέψει περισσότερο στο πρόβλημα του . Αυτα που ειπώθηκαν μπορεί και να του φανούν χρήσιμα , μπορεί και οχι . Αυτο όμως είναι ανεξάρτητο απο το delete .
Σίγουρα καλό είναι να μένουν στο φόρουμ τα γραπτά , ωστε να βοηθηθούν περισσότεροι του ενός , αλλα αν κάποιος δεν το αντέχει , το σέβομαι . Στο κατω-κατω εχει και ο ίδιος απώλειες απο την φυγή του και επομένως δεν τον ζηλεύω .
Μην ξεχνάμε επίσης οτι το να θεωρούμε κάποιον ίσο , δεν σημαίνει οτι είναι ίδιος . Επίσης μην ξεχνάμε οτι αυτός που εκθέτει το πρόβλημα , βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση .
weird,
θα σου απαντησω αυριο γιατι τωρα σχολαω.
Και εχω μπολικα να γραψω και δεν προλαβαινω σε 5 λεπτα.....
Τουλαχιστον εσυ Θεοφανια μιλας πιο πολυ στο \"εγω νιωθω και πιστευω αυτο\" ενω ο Κρινος, εκκινα απο τις δικες του αντιληψεις και τις κανει αντιληψεις του κοσμου ή του φορουμ ή του πρεπει.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
weird.....σόρι καταρχήν που μπαίνω ανάμεσα στη συζήτηση σας, αλλά θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου.....
Ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθιά και έχουμε κάνει συζητήσεις άπό τις οποίες εγώ τουλάχιστον έχω εισπράξει πολλά και σημαντικά πράγματα.
Ξέρεις ότι με τον Krino έχω σκοτωθεί άπειρες φορές σε πολλά θέματα, αλλά σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί του και δεν κάνω το δικηγόρο κανενός, απλά μπλέκτηκα πριν κάποιες σελίδες σε αυτή την ιστορία και τα άκουσα και α΄πό πάνω.
ΝΑΙ....κατά τη γνώμη μου είναι άθλιο να καθόμαστε κάποιοι να χαραμίζουμε το χρόνο μας και το συναίσθημα μας προσπαθώντας να βοηθήσουμε κάποιον, (σωστά ή λάθος αυτό δεν έχει σημασία), και ο άλλος να συμπεριφέρεται καθ\' αυτό τον τρόπο.
Είναι προσβολή και αγένεια.
Φαντάσου να έμπαινα στα θέματα που είχαμε μιλήσει μαζί και να έσβηνα τα δικά μου ποστ.
Πως θα ένιωθες?
maria.....γίνεται μια σοβαρή συζήτηση αν δεν το έχεις καταλάβει.
Σε περίπτωση που θες να παίξεις μπορείς να γράψεις σε άλλα τόπικ...εγώ προσωπικά ενοχλούμαι....
Οσο για αυτο το αθλι που λες, εγω προσωπικα δεν το νιωθω ετσι.
Δεχομαι οτι εσυ ετσι νιωθεις με ενα delete, εγω ομως δεν θα ενιωθα ετσι κι αν εσβηνες οτι μου ειπες, απλα θα σε ρωταγα γιατι χωρις να επιμεινω να μου πεις.
Συμφωνω με την Κλειω, οτι αυτος που τα σβηνει χανει πολλα. Όσο δυσκολο κι αγχωτικο κι αν ειναι καμια φορα να μην τα σβησει.
Στο καλο!Quote:
weird,
Εγω παντως θα κανω καιρο να μπω μαλλον γιατι εχω διαβασματα...
θα τα πουμε.
Οσο για τον χωρισμο, θα σου εγραφα αν ανοιγες τοπικ, αν και μη ψυχοπλακωμενος.
Quote:
ενω ο Κρινος, εκκινα απο τις δικες του αντιληψεις και τις κανει αντιληψεις του κοσμου ή του φορουμ ή του πρεπει.
στα σβελτα σου λεω οτι εχεις λαθος 101%.
Αιτιολογηση αυριο πρωι πρωι.
Quote:
Στο καλο!Quote:
weird,
Εγω παντως θα κανω καιρο να μπω μαλλον γιατι εχω διαβασματα...
θα τα πουμε.
Οσο για τον χωρισμο, θα σου εγραφα αν ανοιγες τοπικ, αν και μη ψυχοπλακωμενος.
Μερσι καλο διαβασμα.....
μπα δεν εχω και τιποτα να πω...
καθε μερα κοσμος χωριζει συνεχεια.
Τι να πουμε δηλαδη???
ε αφου δεν θελει????
εχω και γατο, το πολυ πολυ θα τον βαλω να κλαιει....
να παρακαλαω δεν εμαθα στην ζωη μου.....
;)