εχουν καταλαβει πολλοι τι εισαι εγω παραιτουμαι......παει ολα επιθετικα τα βλεπεις........
Printable View
εχουν καταλαβει πολλοι τι εισαι εγω παραιτουμαι......παει ολα επιθετικα τα βλεπεις........
ενταξει κοπελα μου εμεις ειαμστε οι αδικοι,.
πως γινεται το ξαναλεω ολοι να λεμε πως εσυ εχεις το προβλημα και εσυ να λες πως οι αλλοι ειναι λαθος... δνε ξερω.
σηκωνω τα χερια ψηλα δεν ειμαι ψυχολογος για να κρινω την περιπτωση σου!
Ναι μιλάς κι εσύ που λες μωρή. Σε μεγαλύτερή σου
συγνωμη που επεμβαινω αλλα lbp εχεις λαθος.....
με ειπες χοντρη αη στο διαολο μαλακισμενα κ πουτ.......να συνεχισω μηπως .........................πολλοι εχουν αποδειξεις οτι ολους τους βριζεισ
Ε τώρα δεν μπορείς να μου λες ότι χρειάζομαι ψυχολόγο και να μην βρίσω. Ψυχολόγο χρειάζεσαι εσύ και γρήγορα μάλιστα!
αμα καποαι στιγμη δεις πως μιλας και τι λες θα καταλαβεις πως εχεις προβλημα κοπελα μου οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο καλυτερα για εσενα
στο λεω ωμα πλεον γιατι βλεπω πως δεν παιρνεις απο λογια
Ναι το είδαμε ποιός βρίζει. Εσύ με είπες πουτ.... Depon γιατί έχω λάθος; Επειδή με ειρωνεύονται και κακιάζονται μαζί μου; Ξέρεις τι έχει γίνει;
Ότι πεις! Έκανες διάγνωση εσύ εδώ με ξέρουν τόσα χρόνια κι εσύ ξέρεις καλύτερα από όλουςQuote:
Originally posted by zwhtsa
αμα καποαι στιγμη δεις πως μιλας και τι λες θα καταλαβεις πως εχεις προβλημα κοπελα μου οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο καλυτερα για εσενα
στο λεω ωμα πλεον γιατι βλεπω πως δεν παιρνεις απο λογια
λοιπον δεν θα κατσω να σκασω γιατι ξερω ποιος εχει δικιο ...........μαλλον οσο πιο πολυ ασχολουμαστε μαζι σου περισσοτερη αξια παιρνεις.
Μάλλον το αντίθετο γίνεται.
ειδα μονο εδω μεσα στο ποστ τι εγινε ,και δεν το βρισκω οτι σε ειρωνευτηκε....
απλα ηταν λιγακι αστειο ...ξερεις σχεδον ολοι την λαχανοσουπα την βρισκουμε αηδιαστικη ,εισουν μια εξαιρεση ,για τον λογο οτι σου αρεσει ,και δικαιωμα σου......αλλα δεν σου ειπε το ΕΓΡΑΨΕΣ για να σε ειρωνευτει το πηρες λιγακι λαθος!
Όχι μου το είπε ότι με ειρωνεύτηκε. Και φαίνεται άλλωστε. Είπα στην αρχή ότι μ'αρέσει η λαχανόσουπα, και μετά είπα ότι δεν μ 'αρέσει τελικά, γιατί την μπέρδεψα με την σούπα λαχανικών. Και αυτό σχολίασε.
Μην αρπαζεσε με τετοιες μικρολεπτομεριες....
και ετσι να ειναι ...
Να ξερεις οτι ειναι πολυ ομορφη παρεα εδω μεσα , και υπαρχει πολυ μεγαλη συμπαρασταση ,θα το δεις!!!
Ολοι συμπασχουμε ,και η ειρωνια επιτρεπετε ,θα το δεις με τον καιρο!
Δεν υπαρχει λογος να πληγωνομαστε!
Tι εννοείς η ειρωνεία επιτρέπεται;;;;; Όλοι τρελοί είστε σε αυτό το site? Πάω να φύγω τότε αν το επιβεβαιώσουν και άλλοι. Και δεν είδα καθόλου συμπαράσταση, αντιθέτως με βρίζανε ότι τρώω παραπάνω από όσο τρώω, λες και πρέπει να απολογηθώ. Και μετά ειπώθηκαν πολλά και από άλλους, ότι είμαι φαντασιόπληκτη και εγώ φταίω για όλα, και τέτοια.