μολις γυρισα απο το γιατρο και αυριο το ξεκιναω κανονικα! τελικα εχει αρκετη ποσοτητα φαγητου ( γευμα 550 θερμιδων μου εχει δωσει) το δυκολο ειναι το μεσοδιαστημα που δεν θελει τπτ.. μονο υγρα χωρις θερμιδες .. αχ ... κομμενα τα φρεντο μου .. αλλα τι να κανουμε ..!
μου εδωσε και κατι μπαρες που μπορω να τρω αντι για την σκονη μετα την 4η μερα .. σιγουρα βολικο πολυ μιας και δεν μπορεις οπουδηποτε να βγαλεις την σκονη να πιεις ..
ραντεβου ξανα εχω στις 10 του μηνος και μεχρι τοτε ειπε σιγουρα 3,5 κιλα μειον αν το κανω καταγραμμα ..
η πρωτη βδομαδα ειπε ειναι σημαντικο να ακολουθηθει σωστα χωρις παρασπονδιες ..
και το αλλο που με κουφανε .. του ειπα πως θελω να ξεκινησω γυμναστηριο .. και μου ειπε πως δεν ειναι απαραιτητο τωρα ..γιατι απο ερευνες που εγιναν στην αμερικη εδειξε πως στη διαρκεια της διαιτας το γυμανστηριο προκαλει πεινα .. και καλυτερο ειναι να ξεκιναμε στη διαρκεια της συντηρησης .. τι να πω ..
και το αλλο που με σοκαρε πως εχω πανω μου 20 κιλα λιπος :( τραγικο .. οτι ειναι να χασω δλδ ειναι λιπος ... αντε καλη μας αρχη! το απογευμα μαρκετ για ψωνια ... και απο αυριο στο προγραμμα