Αυτο δεν βγαινει ετσι απλα γρανιτα μου..Ειναι διαφορετικο για τον καθε ανθρωπο
Printable View
Αυτο δεν βγαινει ετσι απλα γρανιτα μου..Ειναι διαφορετικο για τον καθε ανθρωπο
βρε tidekpe επειδη ειναι λιγο τραβηγμενη η περιπτωση σου αναρωτιεμαι.........
1)μη με βρισεις. μετρηση βασικου μεταβολισμου εχεις κανει? μεσα σε ολα που λες οτι εχεις κανει ξανα και ξανα μαλλον θα το χεις κανει κι αυτο αλλα αναρωτιεμαι.
2)μη γελασεις, μηπως υπνοβατεις και σαβουριαζεις? ειχα δει μια τετοια περιπτωση στην tv. ξερω, να την κλεισω τη ρημαδα:smilegrin:
ναι αλλα που μπορω να βρω καμια συμβουλη?
Μεσα σε ολα τα καινουρια που βγαινουν εχει αρχισει να αναγνωριζεται και μια νεα διαταραχη που λεγεται συνδρομο νυχτερινης υπερφαγιας..Δεν ειναι καθολου σπανιο κλικ μου..Πολλες φορες οι ανθρωποι εχουν λιγες αναμνησεις αλλα εκει μιλαμε και για διαταραχη υπνου περα απο διατροφηQuote:
Originally posted by click
1)μη με βρισεις. μετρηση βασικου μεταβολισμου εχεις κανει? μεσα σε ολα που λες οτι εχεις κανει ξανα και ξανα μαλλον θα το χεις κανει κι αυτο αλλα αναρωτιεμαι.
2)μη γελασεις, μηπως υπνοβατεις και σαβουριαζεις? ειχα δει μια τετοια περιπτωση στην tv. ξερω, να την κλεισω τη ρημαδα:smilegrin:
Θα σου πω το κλισε.. Να απευθυνθεις σε ενα επαγγελματια που ξερει πως να σε βοηθησειQuote:
Originally posted by granita
νυχτερινη υπερφαγια ονομαζεται στην απλη μορφη της ή και σε φαση υπνοβασιας?Quote:
Originally posted by spaceride
Μεσα σε ολα τα καινουρια που βγαινουν εχει αρχισει να αναγνωριζεται και μια νεα διαταραχη που λεγεται συνδρομο νυχτερινης υπερφαγιας..Δεν ειναι καθολου σπανιο κλικ μου..Πολλες φορες οι ανθρωποι εχουν λιγες αναμνησεις αλλα εκει μιλαμε και για διαταραχη υπνου περα απο διατροφηQuote:
Στην απλη φανταζομαι εννοεις οτι το ατομο ξυπναει και τρωει.. Σε αυτο αναφερομαι απλα εχει πολυ λιγες αναμνησεις απο το επεισοδιο.. Γι αυτο ειπα οτι μιλαμε και για διαταραχη υπνου σε περιπτωσεις υπνοβασιαςQuote:
νυχτερινη υπερφαγια ονομαζεται στην απλη μορφη της ή και σε φαση υπνοβασιας?Quote:
καλά παίξε λόττο καλύτερα!!! :tumble:Quote:
Θα σου πω το κλισε.. Να απευθυνθεις σε ενα επαγγελματια που ξερει πως να σε βοηθησειQuote:
Αστειέυομαι φυσικά!!
να προσεξετε οτι θελετε.Quote:
Καλο θα ηταν να προσεξουμε λιγο τις γενικευσεις sweetQuote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
για εμενα το πιο σημαντικο του προσον ειναι να εχει καταλαβει καλα την διαδικασια που οδηγει ενα ατομο στην επαναπροσληψη βαρους.
ο γνωστος αφορισμος "χρεειαζεται πειθαρχια κι αν ακολουθησεις το προγραμμα θα χασεις κιλα,εσυ θα φταις αν δεν χασεις" δεν ειναι αρκετος και δεν δειχνει να λειτουργει, αν δουμε τι λενε οι ερευνες για τις διαιτες......90% αποτυχια...αυτο θα πρεπε κατι να λεει σε εναν ολοκληρο κλαδο επαγγελματιων που θελει να εμπορευεται γνωσεις διαιτολογιας...
το ξερουμε ολοι οτι οποιος τρωει λιγο,αδυνατιζει, δεν χρειαζεται να πληρωσεις καποιον για να στο πει.
για μενα οι διαιτολογοι ειναι ενας ολοκληρος κλαδος που πρεπει να επαναπροσδιοριστει σε σχεση με το αντικειμενο σπουδων του.ειναι αποτυχημενη η κατευθυνση τους. ενημερωνονται τεχνοκρατικα ενω ολο το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο. σκαρφιζονται διαφορες κατευθυνσεις 'της μοδας" για να προσελκυσουν το ενδιαφερον των απελπισμενων με τις αποτυχημενες προσπαθειες και να επιβιωσουν σαν κλαδος, οπως τις χημικες, τις θερμιδικες τις παπαρικες και αλλες διαιτες κι ουτε εχουν αγγιξει το προβλημα...
εγω μιλω απο μακροχρονη πειρα και οχι μονο δικη μου , αλλα και πολλων αλλων ατομων με τα οποια εχω συζητησει.
αν διαφωνεις και θελεις να μιλησεις ειδικοτερα,, ειμαι προθυμη να διαβασω τις ερευνες που ισως εχεις και δινουν μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας απο αυτα που ειπα για προσπαθεια με σκετη διαιτα...(επιτυχια =απωλεια κιλων και διατηρηση νεου βαρους για πανω απο 5 χρονια)
Η δικη σου εμπειρια αποκλειεται να εχει καλυψει ολους τους διαιτολογους της Ελλαδας..Εγω ξερω πολλους αξιολογους που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τουςQuote:
να προσεξετε οτι θελετε.Quote:
Καλο θα ηταν να προσεξουμε λιγο τις γενικευσεις sweetQuote:
για εμενα το πιο σημαντικο του προσον ειναι να εχει καταλαβει καλα την διαδικασια που οδηγει ενα ατομο στην επαναπροσληψη βαρους.
ο γνωστος αφορισμος "χρεειαζεται πειθαρχια κι αν ακολουθησεις το προγραμμα θα χασεις κιλα,εσυ θα φταις αν δεν χασεις" δεν ειναι αρκετος και δεν δειχνει να λειτουργει, αν δουμε τι λενε οι ερευνες για τις διαιτες......90% αποτυχια...αυτο θα πρεπε κατι να λεει σε εναν ολοκληρο κλαδο επαγγελματιων που θελει να εμπορευεται γνωσεις διαιτολογιας...
το ξερουμε ολοι οτι οποιος τρωει λιγο,αδυνατιζει, δεν χρειαζεται να πληρωσεις καποιον για να στο πει.
για μενα οι διαιτολογοι ειναι ενας ολοκληρος κλαδος που πρεπει να επαναπροσδιοριστει σε σχεση με το αντικειμενο σπουδων του.ειναι αποτυχημενη η κατευθυνση τους. ενημερωνονται τεχνοκρατικα ενω ολο το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο. σκαρφιζονται διαφορες κατευθυνσεις 'της μοδας" για να προσελκυσουν το ενδιαφερον των απελπισμενων με τις αποτυχημενες προσπαθειες και να επιβιωσουν σαν κλαδος, οπως τις χημικες, τις θερμιδικες τις παπαρικες και αλλες διαιτες κι ουτε εχουν αγγιξει το προβλημα...
εγω μιλω απο μακροχρονη πειρα και οχι μονο δικη μου , αλλα και πολλων αλλων ατομων με τα οποια εχω συζητησει.
η εμπειρια ολων οσων εχουμε συζητησει ομως και ολων των ερευνων που αναφερουν τα ποσοστα αποτυχιας προσπαθειων με σκετη διαιτα, τους εχει καλυψει...Quote:
Η δικη σου εμπειρια αποκλειεται να εχει καλυψει ολους τους διαιτολογους της Ελλαδας..Εγω ξερω πολλους αξιολογους που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους
Δε δουλευουν ολοι οι διαιτολογοι με σκετη οπως λες διαιτα..Επισης οι ερευνες εχουν καλυψει και την ευθυνη του υπερβαρου ανθρωπου.. Αλλα το προβλημα παντα ηταν η μη αναλειψη των ευθυνων μας..Quote:
η εμπειρια ολων οσων εχουμε συζητησει ομως και ολων των ερευνων που αναφερει τα ποσοστα αποτυχιας προσπαθειων με σκετη διαιτα, τους εχει καλυψει...Quote:
Η δικη σου εμπειρια αποκλειεται να εχει καλυψει ολους τους διαιτολογους της Ελλαδας..Εγω ξερω πολλους αξιολογους που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους
οποιοσδηποτε κανει εναρξη επαγγελματος στην εφορια, ειναι επαγγελματιας.....Quote:
για να ξερει να την βοηθησει δεν αρκει αυτο.
μια καλη αρχη θα ηταν να μας πει ο οποιοσδηποτε 'επαγγελματιας" ποσοι απο αυτους που εχουν βοηθησει, ελυσαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το προβλημα τους.
Παιδιά ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ-ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ
για όλα τα άλλα ...χαλάμε τσάμπα σάλιο
Εγώ προσωπικά τα έχω ξαναπεί και βάζω και τον εαυτό μου μέσα...
για καποιους λόγους ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ
και φυσικά ο μηχανισμός άμυνας του εγώ μας ,δουλευει άψογα, συντηρει τη κατάσταση και ρίχνουμε τις ευθυνες σε όλο το κόσμο που μας περιβάλλει...
Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και δεν εγινα αντιληπτος... Εννοουσα να βρει εναν επαγγελματια που να εχει τα διαπιστευτηρια και τις ικανοτητες να τη βοηθησει..Ετσι καλυτερα?