Αν στηρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου, θα έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να χαλάσουμε το πρόγραμμα. Η υποστήριξη είναι σημαντική.
Printable View
Αν στηρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου, θα έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να χαλάσουμε το πρόγραμμα. Η υποστήριξη είναι σημαντική.
Quote:
Originally posted by p_k
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!
Και εγώ το ίδιο:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:Quote:
Originally posted by marimari
Quote:
Originally posted by p_k
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Αν και χθες έφαγα τα πάντα...με βοηθήσατε πολύ σήμερα! Θα μπορούsα να συνεχίζω και σήμερα τον κατήφορο! Σας ευχαριστώ! Εχει δίκιο η pK!Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Quote:
Originally posted by p_k
O p_k! ;)Quote:
Εχει δίκιο η pK!
ερχομαι κ εγω λοιπον με τη σειρα μου να συμφωνησω απολυτα!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Αν και χθες έφαγα τα πάντα...με βοηθήσατε πολύ σήμερα! Θα μπορούsα να συνεχίζω και σήμερα τον κατήφορο! Σας ευχαριστώ! Εχει δίκιο η pK!Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Quote:
Originally posted by p_k
Αύριο ξεκινάω επίσημα! Πάμε! :)
Ευκαιρία για ανοδιοργάνωση και αναπροσδιορισμό στόχων Ευαγγελία!Με έξτρα εμπειρίες για έξτρα γνώση.Καλή αναγέννηση όπως είπε και μια φίλη πιο πριν.
test
1,2:smirk:
Θα το συνηθισω που θα παει :saint:Quote:
Originally posted by p_k
O p_k! ;)Quote:
Εχει δίκιο η pK!
Έλα μπραβο να ''βασανιστούμε'' όλοι μαζί παρεούλα.Quote:
Originally posted by p_k
Αύριο ξεκινάω επίσημα! Πάμε! :)
Καλή αρχήηηηη:thumbup:
Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη ευχή σου. Έχω συνοδοιπόρους εδω μέσα και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Για όλους μας!!!Quote:
Originally posted by fata_morgana
Ευκαιρία για ανοδιοργάνωση και αναπροσδιορισμό στόχων Ευαγγελία!Με έξτρα εμπειρίες για έξτρα γνώση.Καλή αναγέννηση όπως είπε και μια φίλη πιο πριν.
Baggelitsa mou δεν είσαι μόνη, δεν τα παρατώ ούτε γω, βρήκα το τευτέρι μου που έγραφα τις θερμίδες και την απώλεια κιλών, θα το παλέψω ξανά. Ειμαστε πολλοι και ενωμένοι θα πάμε μπροστα, να έβρισκα μόνο μια δίαιτα κι γω βρε παιδια. Λες να πάω ξανα στο διαιτολόγο? Κυριως με θερμιδομετρηση μονη μου τα εχανα τα κιλα, καλα βλεπω νουμερο 78 κιλά το 2006 και να κάνω δίαιτα :crazy: Ας ήμουν τώρα 78!!!! Και θα έκανα συντήρηση χαχαχαχαχ
Δωρεάν ομάδα υποστήριξης: έλα κοντά με άλλους, προσέφερε και δέξου βοήθεια!
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:
- Νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, απομονωμένοι και είμαστε αποδεκτοί
- Κερδίζουμε μία αίσθηση ενδυνάμωσης και ανάκτησης του ελέγχου
- Βελτιώνουμε τις τεχνικές αντιμετώπισης και προσαρμογής
- Μπορούμε να εκφράσουμε και να μιλήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα μας
- Μειώνουμε το άγχος
- Κατανοούμε καλύτερα το πρόβλημα μας και βλέπουμε πιο εύκολα τη λύση του
- Παίρνουμε πρακτικές συμβουλές και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας
- Προσφέρουμε ανεκτίμητη βοήθεια σε άλλους και παίρνουμε βοήθεια πολύτιμη για μας.
από εδώ http://virginiapapaemmanouil.blogspo...1_archive.html