Quote:
Originally posted by Μαρία.
Κάποτε οι άνθρωποι ήταν οι περισσότεροι αδύνατοι. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχε τηλεόραση κι ότι είχαν το εξωτερίκευαν με τις δουλειές τους στα χωράφι ή έβγαιναν περίπατο ή πήγαιναν επισκέψεις σε φίλους-γνωστούς-συγγενείς. Στην εποχή μας κάθεσαι να δεις μια ταινία και στο ενδιάμεσο σε βομβαρδίζουν με γλυκίσματα, σνακ και φαγητά και με διαφημίσεις όλων των εκπομπών μαγειρικής! Μας κάνουν υποσυνείδητα πλύση εγκεφάλου. Αυτό πρέπει να ελέγξουμε! Να σταματήσουμε την πλύση και να χειριζόμαστε εμείς το δικό μας εγκέφαλο!
Δεν είναι και έτσι ακριβώς.. Θέλω να πω ότι εγώ προσωπικά δεν πάχυνα επειδή με "βομβάρδισαν με γλυκίσματα, σνακ και φαγητά και με διαφημίσεις όλων των εκπομπών μαγειρικής". Πάχυνα επειδή τα έτρωγα! Και για να είμαι πιο αντικειμενικός όχι επειδή απλά τα έτρωγα αλλά επειδή τα έτρωγα σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που έπρεπε... ΟΚ είναι πιο δύσκολο να αντισταθείς άμα είσαι μέσα στον πειρασμό αλλά πειρασμοί θα υπάρχουν πάντα. Το σουπερμάρκετ, ο φούρνος, το ζαχαροπλαστείο, το περίπτερο θα έχουν πάντα χιλιάδες λιχουδιές (πανάθεμα τα). Αυτά να τα τρώνε οι άλλοι όμως. Εμείς θα γίνουμε fit κορμάρες μέσα στην υγεία και την ευεξία!!