Xμμ δυσκολο
Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Xμμ δυσκολο
Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαφανίστηκα πολύ καιρό και ίσως πρέπει να αλλάξω ψευδώνυμο και λογαριασμό, γιατί έχω την βάρβαρη υποψία ότι κάποιος από το περιβάλλον μου, επισκέπτης στο forum όπως νομίζω, με ταυτοποίησε. Ψηφίζω κλειστό προφίλ
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Κλειστα προφιλ για τους επισκεπτες και τα registered members μονο, πολυ καλη η ιδεα του Aeon.
Τωρα αν μπορουν να κανουν αναζητησεις και ερευνες με αλλους τροπους, ενταξει αυτο δε γινεται να αποφευχθει σε κανενα δημοσιο φορουμ.
Κάτι άλλο που τεχνικά πρέπει να αλλάξει και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό είναι ότι όταν ένα μέλος γίνεται διαγραφή και γράφει deletedmember στο ψευδώνυμο του ή αλλάζει όνομα,στα quotes των απαντήσεων που του έκαναν τα άλλα μέλη,φαίνεται κανονικά το ψευδώνυμο. Κανονικά θα έπρεπε και εκεί να γράφει deletedmemberxxx
Οχι, ελεος. Ευτυχως που υπαρχουν οι παραθεσεις και προσπαθουμε καπως να καταλαβουμε ποιος μιλαει με ποιον στα νηματα που ειναι γεματα διαγραμμενους. Αυτα τα delmem457835969346asdad ειναι τρομερα εκνευριστικα και γινεται μεγαλη καταχρηση σε αιτηματα διαγραφης "γιατι ετσι", "γιατι δε μου ειπατε αυτα που ηθελα να ακουσω" απο πεισμα, εκδικητικοτητα και εγωισμο.
ολο αυτο το σοου εχω την υποψια οτι καπιος με γνωρισε αποσκοπει μηπως να πεισει πλαγια τους χρηστες να μη λενε λεπτομερειες? οταν αρχισουν τα ζορια ομως και τα προβληματα εκει θα καταλαβουμε πολα
δεν εχουν καταλαβει το πως σκεφτομαι καταρχην
σκεφτομαι πχ οταν θες να δωσεις πολα στους αλλους συχνα σου ζητουν τα λιγοτερα
καπιες φορες πχ μπορω να πεισω μεχρι και εμενα οτι τα πιστευω αυτα που λεω γιατι αλαζω αποψεις συνεχεια αναλογα με το πως εχουν εξελιχθει τα πραγματα
προσωπικα ειμαι ο πιο ουδετερος ανθρωπος που υπαρχει γιατι ετσι σκεφτομαι οτι οσοι προσπαθουσαν ωρες να σκεφτουν τι να κανουν για να με εκνευρισουν στο τελος θα εκνευριστουν οι ιδιοι με την ηρεμια μου..
οταν παιρνω θεση το κανω συνηθως για τους αλλους γιατι πιστευω οτι τελικα θα σκεφτουν οι αλλοι αυτα τα λογια που θα πει αυτος που ειναι πιο δικαιος
μου ειναι αδιαφορο γιατι ανοιχτηκε αυτο το θεμα εγω συνηθως ειμαι στο κοσμο μου και εκει θα μεινω και οι αλλοι ας κατσουν να σκεφτουν πως θα διαμορφωσουν ολα αυτα γυρω μας για να τους μεινουν τελικα ολα αυτα για να τα βλεπουν αυτοι
Πωπωπω τι ειπε ο ανθρωπος.....
Αυτο ομως δεν γινεται αυτόματα.
Αυτος που τοσο πολυ θελει να εξαφανίσει το ψευδωνυμο του απο παντου ενω μπορει να εχει λαβει και 2900 απαντησεις στην πορεια του εδω, ας προσλαβει καποιον να κανει τις 2900 διορθωσεις...
Η διαχειριση δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει ντιλιτ κανεναν. Οποιος θελει να αποχωρησει, ανοιγει την πορτα και φεύγει.
Το οτι τους διαγραφουν σαν χάρη το κανουν. Ποιος τους(μας) κραταει αν θελουμε να φυγουμε; τι πειραζει αν μεινει ενα ψευδωνυμο πισω;
Αν καποιος χρησιμοποιει αληθινο ονομα αντι ψευδωνυμο ενω δεν θελει να ταυτοποιηθει, ειναι μεγαλο λαθος του. Αλλα δεν ειναι και πολλοι τετοιοι.
Προσωπικα ειμαι κατα των διαγραφων εκτος αν υπαρχει παραβιαση, προκυπτει απο μπαν δηλαδη, η συντρεχει σοβαρός λογος.
'Αμα είναι έτσι απλά βρίζεις διαρκώς και σε μπανάρουν αντί να ζητήσεις απλά να διαγραφείς. Σίγα μην σου κάνουν και χάρη!