Πρόταση για ανοιχτό ή κλειστό προφίλ στο φόρουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
    Junior Member
    Xμμ δυσκολο

Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Εξαφανίστηκα πολύ καιρό και ίσως πρέπει να αλλάξω ψευδώνυμο και λογαριασμό, γιατί έχω την βάρβαρη υποψία ότι κάποιος από το περιβάλλον μου, επισκέπτης στο forum όπως νομίζω, με ταυτοποίησε. Ψηφίζω κλειστό προφίλ

Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Κλειστα προφιλ για τους επισκεπτες και τα registered members μονο, πολυ καλη η ιδεα του Aeon.
    Τωρα αν μπορουν να κανουν αναζητησεις και ερευνες με αλλους τροπους, ενταξει αυτο δε γινεται να αποφευχθει σε κανενα δημοσιο φορουμ.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    Εξαφανίστηκα πολύ καιρό και ίσως πρέπει να αλλάξω ψευδώνυμο και λογαριασμό, γιατί έχω την βάρβαρη υποψία ότι κάποιος από το περιβάλλον μου, επισκέπτης στο forum όπως νομίζω, με ταυτοποίησε. Ψηφίζω κλειστό προφίλ

Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
    Ωραια η ιδεα σου να το ανακοινωσεις...
    Τωρα θα ψάχνει ο "καποιος" τι ονομα εβαλες.
    Στειλε μνμ στην τεχνικη υποστηριξη για αλλαγη ονοματος.

Senior Member
    Κάτι άλλο που τεχνικά πρέπει να αλλάξει και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό είναι ότι όταν ένα μέλος γίνεται διαγραφή και γράφει deletedmember στο ψευδώνυμο του ή αλλάζει όνομα,στα quotes των απαντήσεων που του έκαναν τα άλλα μέλη,φαίνεται κανονικά το ψευδώνυμο. Κανονικά θα έπρεπε και εκεί να γράφει deletedmemberxxx

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Κάτι άλλο που τεχνικά πρέπει να αλλάξει και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό είναι ότι όταν ένα μέλος γίνεται διαγραφή και γράφει deletedmember στο ψευδώνυμο του ή αλλάζει όνομα,στα quotes των απαντήσεων που του έκαναν τα άλλα μέλη,φαίνεται κανονικά το ψευδώνυμο. Κανονικά θα έπρεπε και εκεί να γράφει deletedmemberxxx
    καποιος που εχει κανει διαγραφη.και στα παλια τοου μηνυματα γραφει deletedmember....

Senior Member
    Οχι, ελεος. Ευτυχως που υπαρχουν οι παραθεσεις και προσπαθουμε καπως να καταλαβουμε ποιος μιλαει με ποιον στα νηματα που ειναι γεματα διαγραμμενους. Αυτα τα delmem457835969346asdad ειναι τρομερα εκνευριστικα και γινεται μεγαλη καταχρηση σε αιτηματα διαγραφης "γιατι ετσι", "γιατι δε μου ειπατε αυτα που ηθελα να ακουσω" απο πεισμα, εκδικητικοτητα και εγωισμο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ωραια η ιδεα σου να το ανακοινωσεις...
    Τωρα θα ψάχνει ο "καποιος" τι ονομα εβαλες.
    Στειλε μνμ στην τεχνικη υποστηριξη για αλλαγη ονοματος.
    είμαι άσχετη με τούτα Ρεμ. καλά λες. θα δω τί θα κάνω. προς το παρόν θα συμμαζέψω το στόμα μου σε ό,τι με αφορά. θενκς
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Banned
    ολο αυτο το σοου εχω την υποψια οτι καπιος με γνωρισε αποσκοπει μηπως να πεισει πλαγια τους χρηστες να μη λενε λεπτομερειες? οταν αρχισουν τα ζορια ομως και τα προβληματα εκει θα καταλαβουμε πολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ολο αυτο το σοου εχω την υποψια οτι καπιος με γνωρισε αποσκοπει μηπως να πεισει πλαγια τους χρηστες να μη λενε λεπτομερειες? οταν αρχισουν τα ζορια ομως και τα προβληματα εκει θα καταλαβουμε πολα
    Λες να ανοίχθηκε αυτό το θέμα αποκλειστικά και μόνο για σένα;
    Τι να κρύβεται άραγε πίσω από όλα αυτό;

Banned
    δεν εχουν καταλαβει το πως σκεφτομαι καταρχην

σκεφτομαι πχ οταν θες να δωσεις πολα στους αλλους συχνα σου ζητουν τα λιγοτερα

καπιες φορες πχ μπορω να πεισω μεχρι και εμενα οτι τα πιστευω αυτα που λεω γιατι αλαζω αποψεις συνεχεια αναλογα με το πως εχουν εξελιχθει τα πραγματα

προσωπικα ειμαι ο πιο ουδετερος ανθρωπος που υπαρχει γιατι ετσι σκεφτομαι οτι οσοι προσπαθουσαν ωρες να σκεφτουν τι να κανουν για να με εκνευρισουν στο τελος θα εκνευριστουν οι ιδιοι με την ηρεμια μου..

οταν παιρνω θεση το κανω συνηθως για τους αλλους γιατι πιστευω οτι τελικα θα σκεφτουν οι αλλοι αυτα τα λογια που θα πει αυτος που ειναι πιο δικαιος

μου ειναι αδιαφορο γιατι ανοιχτηκε αυτο το θεμα εγω συνηθως ειμαι στο κοσμο μου και εκει θα μεινω και οι αλλοι ας κατσουν να σκεφτουν πως θα διαμορφωσουν ολα αυτα γυρω μας για να τους μεινουν τελικα ολα αυτα για να τα βλεπουν αυτοι

Senior Member
    Πωπωπω τι ειπε ο ανθρωπος.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εχουν καταλαβει το πως σκεφτομαι καταρχην

σκεφτομαι πχ οταν θες να δωσεις πολα στους αλλους συχνα σου ζητουν τα λιγοτερα

καπιες φορες πχ μπορω να πεισω μεχρι και εμενα οτι τα πιστευω αυτα που λεω γιατι αλαζω αποψεις συνεχεια αναλογα με το πως εχουν εξελιχθει τα πραγματα

προσωπικα ειμαι ο πιο ουδετερος ανθρωπος που υπαρχει γιατι ετσι σκεφτομαι οτι οσοι προσπαθουσαν ωρες να σκεφτουν τι να κανουν για να με εκνευρισουν στο τελος θα εκνευριστουν οι ιδιοι με την ηρεμια μου..

οταν παιρνω θεση το κανω συνηθως για τους αλλους γιατι πιστευω οτι τελικα θα σκεφτουν οι αλλοι αυτα τα λογια που θα πει αυτος που ειναι πιο δικαιος

μου ειναι αδιαφορο γιατι ανοιχτηκε αυτο το θεμα εγω συνηθως ειμαι στο κοσμο μου και εκει θα μεινω και οι αλλοι ας κατσουν να σκεφτουν πως θα διαμορφωσουν ολα αυτα γυρω μας για να τους μεινουν τελικα ολα αυτα για να τα βλεπουν αυτοι
    Ναι, άλλο καημό δεν έχουν οι άνθρωποι απ' το πως θα σε εκνευρίσουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αυτο ομως δεν γινεται αυτόματα.
    Αυτος που τοσο πολυ θελει να εξαφανίσει το ψευδωνυμο του απο παντου ενω μπορει να εχει λαβει και 2900 απαντησεις στην πορεια του εδω, ας προσλαβει καποιον να κανει τις 2900 διορθωσεις...
    Η διαχειριση δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει ντιλιτ κανεναν. Οποιος θελει να αποχωρησει, ανοιγει την πορτα και φεύγει.
    Το οτι τους διαγραφουν σαν χάρη το κανουν. Ποιος τους(μας) κραταει αν θελουμε να φυγουμε; τι πειραζει αν μεινει ενα ψευδωνυμο πισω;
    Αν καποιος χρησιμοποιει αληθινο ονομα αντι ψευδωνυμο ενω δεν θελει να ταυτοποιηθει, ειναι μεγαλο λαθος του. Αλλα δεν ειναι και πολλοι τετοιοι.
    Προσωπικα ειμαι κατα των διαγραφων εκτος αν υπαρχει παραβιαση, προκυπτει απο μπαν δηλαδη, η συντρεχει σοβαρός λογος.

Senior Member
    'Αμα είναι έτσι απλά βρίζεις διαρκώς και σε μπανάρουν αντί να ζητήσεις απλά να διαγραφείς. Σίγα μην σου κάνουν και χάρη!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast