Δεν θα το κρύψω, κι εγώ έστειλα άγνωστε. Μας φρίκαρες λίγο με τις βλακείες περί αυτοκτονίας.
Παρτο λίγο αλλιώς σε παρακαλώ.
Το ότι νοιάστηκαν εντελώς άγνωστοι άνθρωποι θα έπρεπε να σου λέει κάτι.
Printable View
Δεν θα το κρύψω, κι εγώ έστειλα άγνωστε. Μας φρίκαρες λίγο με τις βλακείες περί αυτοκτονίας.
Παρτο λίγο αλλιώς σε παρακαλώ.
Το ότι νοιάστηκαν εντελώς άγνωστοι άνθρωποι θα έπρεπε να σου λέει κάτι.
Και εγώ έστειλα από χθες αγνωστε στην δίωξη....Είμαστε πολλοί που νοιαστηκαμε...Και ειμαι σιγουρη και πολλοί άλλοι..
Στο χε ξαναπροτεινει κ αλλο μελος, θα στο ξαναπω κ εγω.
Στείλε μου μια φωτο σου και σου δινω τον λογο μου πως θα σου πω την αληθεια. Αν εισαι τοσο χάλια που δνε εχεις ποτέ ελπίδα για τίποτα σου δίνω τον λόγο μου οτι θα στο πω, δεν εχω λογο να σου πω ψέματα, μου εισαι παντελως άγνωστος.
Σου υπόσχομαι πως θα την δω θα σου πω την γνωμη μου και θα την σβησω οπως ηρθε, θα την εχω δει μονο εγω. Αφου επιμενεις πως αυτο ειναι το προβλημα σου, να η ευκαιρια σου να το διασταυρώσεις απο καποιον εντελως αγνωστο που δεν εχει κανένα λόγο να σου πει ψέματα ή να σου χαιδέψει τα αφτιά.
Ήρθε η δίωξη σπίτι σου;
χωρις να θελω να το παιξω ειδικος αυτό μοιαζει με καταθλιψη και αυτοκτονικες σκεψεις που περιγραφεις ...
δεν σε βοηθησε ο ψυχολόγος γτ δεν κανει καλα την δουλεια του είναι απλο....
πρεπει να βρεις έναν ειδικο που να μπορει να σε βοηθησει......οι περισσοτεροι ειδικοι στα θεματα ψυχικης υγειας δεν είναι δυστυχως στο επιθυμητο επιπεδο ώστε να μπορουν να βοηθησουν έναν ασθενη
φυσικα και δεν πρεπει να φυγεις από την ζωη........η ζωη είναι χαρα....εχει να σου προσφερει πολλες απολαυσεις και συγκινησεις..
Η δικιά σου ζωή μπορεί να είναι χαρά και να έχει να σου προσφέρει ακόμα απολαύσεις και συγκινήσεις. Εμένα σαφώς και όχι. Δεν έχει καν να μου προσφέρει το πιο βασικό.
Τα εχει γραψει ολα αναλυτικα στο πρωτο του νημα "32 και μονος, γιατι?"
Άγνωστε σε στηρίζει κάποιος από το περιβάλλον σου ή το περνάς μόνος σου όλο αυτό; Πέρα από την ερωτική αγάπη που σου λείπει, λαμβάνεις αγάπη γενικότερα από την οικογένεια σου ή από τους φίλους σου;
Δεν έχεις αναφέρει κανένα αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Όλοι μας πιστεύω έχουμε κάποιο ελάττωμα στο χαρακτήρα μας έστω μικρό. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Μήπως προσπάθησες πολύ στη ζωή σου να είσαι τέλειος από άποψη χαρακτήρα, συμπεριφοράς, δουλειάς κ.α. ώστε να καλύψεις έτσι το κομμάτι της εμφάνισης που δεν είναι ιδανικό; Αν ισχύει αυτό νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς τον ατελή εαυτό σου τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα.
Θέλω να πω αυτή η εικόνα του τέλειου ανθρώπου από άποψη συμπεριφοράς, χαρακτήρα κ.α. που δεν χρειάζεται ψυχολόγο είναι αληθινή πιστεύεις;
Εσύ αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είσαι;
Μην τα παρατάς και λες ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Επειδή δεν βρέθηκε μέχρι τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ.
δεν ειναι θεμα εμφανισης εκτος αν εισαι κοντος χοντρος καραφλος απλα πρεπει να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο το να ξερεις τι σου ταιριαζει ακομα και αν οι αλλοι σου λενε βρες κατι καλυτερο αν εχεις δικιο αυτο θα φανει αν οχι δε θα φανει
αλλα ακομα και αν ειχες σοβαρο προβλημα εμφανισης γυμναστηρια υπαρχουν αν σε ενιαζε τοσο πολυ να βρεις καπια
μολις διαβασα το άλλο σου κειμενο...
ελπιζω να μην τα νιώθεις αυτά λογω το ότι δεν ειχες ερωτικη σχεση...
το ξερω δυσκολο και πραγματικα αρχιζεις και νιώθεις μονος χωρις την γυναικεια συντροφια...αλλα αυτό δεν είναι κατι μη αναστρεψιμο εισαι νεος ακομα....
για καμια ωρα θα είμαι ακομα εδώ.....θες να σου πω μερικες συμβουλες η να μιλησουμε επι του θεματος?
θα χαρώ πραγματικά να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα. Πάντως το θέμα του γυμναστηρίου έχει ήδη προαναφερθεί και υπεραναλυθεί στο πρώτο μου θέμα, το ίδιο και πολλά άλλα, μην κάνεις τον κόπο να γράψεις αυτά που έχουν ήδη γραφεί εκεί.
γυμναστηριο γιατι? εχεις καποια παραπανισια κιλα?
δεν το διαβασα ολο το θεμα για να ξερω τι εχει γραφτει εκει...
ας τα παρουμε από την αρχη.....το πρόβλημα αρχικα εντοπίζεται στο ότι δεν μπορεις να προσεγγίσεις κοπελες η όταν προσεγγίσεις αυτές δεν θελουν?
Σε μένα δεν απάντησες όμως. Δεν ξέρω αν είπα κάτι που σου έχουν ξαναπεί, δεν θυμάμαι όλες τις συμβουλές που σου έχουν δώσει αλλά είχα διαβάσει όλο το θέμα σου και το θυμάμαι και στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα αυτό το θέμα που άνοιξες. Να βοηθήσω προσπαθώ πραγματικά.