Κουράστηκα και θέλω να αποχωρήσω... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 159
    Senior Member
    Δεν θα το κρύψω, κι εγώ έστειλα άγνωστε. Μας φρίκαρες λίγο με τις βλακείες περί αυτοκτονίας.
    Παρτο λίγο αλλιώς σε παρακαλώ.
    Το ότι νοιάστηκαν εντελώς άγνωστοι άνθρωποι θα έπρεπε να σου λέει κάτι.

Και εγώ έστειλα από χθες αγνωστε στην δίωξη....Είμαστε πολλοί που νοιαστηκαμε...Και ειμαι σιγουρη και πολλοί άλλοι..

Senior Member
    Στο χε ξαναπροτεινει κ αλλο μελος, θα στο ξαναπω κ εγω.
    Στείλε μου μια φωτο σου και σου δινω τον λογο μου πως θα σου πω την αληθεια. Αν εισαι τοσο χάλια που δνε εχεις ποτέ ελπίδα για τίποτα σου δίνω τον λόγο μου οτι θα στο πω, δεν εχω λογο να σου πω ψέματα, μου εισαι παντελως άγνωστος.
    Σου υπόσχομαι πως θα την δω θα σου πω την γνωμη μου και θα την σβησω οπως ηρθε, θα την εχω δει μονο εγω. Αφου επιμενεις πως αυτο ειναι το προβλημα σου, να η ευκαιρια σου να το διασταυρώσεις απο καποιον εντελως αγνωστο που δεν εχει κανένα λόγο να σου πει ψέματα ή να σου χαιδέψει τα αφτιά.

Senior Member
    Ήρθε η δίωξη σπίτι σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Δεν βρίσκω πια κανένα νόημα ή ευχαρίστηση στην καθημερινότητα μου. Ο ψυχολόγος μου παραδέχθηκε πως ουσιαστικά δεν μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι και πως σύμφωνα με αυτόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς που να επηρεάζει τις κοινωνικές μου συναναστροφές. Δεν θέλω να πάω και σε τρίτο ψυχολόγο και να δώσω χρήματα χωρίς λόγο. Τίποτα δεν έχει βελτιωθεί, το αντίθετο μάλιστα. Η δουλειά, οι παρέες και τα ενδιαφέροντα μου δεν με γεμίζουν καθόλου πια. Διαρκώς νιώθω μία αίσθηση κενού και δυσφορίας, κάτι που έχει αρχίζει να με επηρεάζει σε καθημερινή βάση. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και να φάω τους τελευταίους δύο μήνες και διακατέχομαι από διαρκές αίσθημα κόπωσης. Εκτιμώ πως έχω φτάσει στα όρια μου ψυχολογικά και συναισθηματικά και δεν θέλω να συνεχίσω να παλεύω με προβλήματα που δεν χρήζουν λύσης. Νομίζω πως το τελευταίο που πρέπει να κάνω είναι να βρω την δύναμη να φύγω από την ζωή, μιας και δεν βλέπω να έχει κάτι άλλο να μου προσφέρει, εκτός από παραπάνω δυστυχία.
    χωρις να θελω να το παιξω ειδικος αυτό μοιαζει με καταθλιψη και αυτοκτονικες σκεψεις που περιγραφεις ...
    δεν σε βοηθησε ο ψυχολόγος γτ δεν κανει καλα την δουλεια του είναι απλο....
    πρεπει να βρεις έναν ειδικο που να μπορει να σε βοηθησει......οι περισσοτεροι ειδικοι στα θεματα ψυχικης υγειας δεν είναι δυστυχως στο επιθυμητο επιπεδο ώστε να μπορουν να βοηθησουν έναν ασθενη
    φυσικα και δεν πρεπει να φυγεις από την ζωη........η ζωη είναι χαρα....εχει να σου προσφερει πολλες απολαυσεις και συγκινησεις..

Η δικιά σου ζωή μπορεί να είναι χαρά και να έχει να σου προσφέρει ακόμα απολαύσεις και συγκινήσεις. Εμένα σαφώς και όχι. Δεν έχει καν να μου προσφέρει το πιο βασικό.

Senior Member
    Η δικιά σου ζωή μπορεί να είναι χαρά και να έχει να σου προσφέρει ακόμα απολαύσεις και συγκινήσεις. Εμένα σαφώς και όχι. Δεν έχει καν να μου προσφέρει το πιο βασικό.
    φιλε η ζωη θελει αγωνα..δυστυχως τπτ δεν μας χαριζεται...αλλα παρολαυτα δεν πρεπει να σταματάμε να παλευουμε....μεχρι να μας ανταμειψει

θες να γινεις πιο συγκεκριμενος ποια είναι αυτά τα προβλήματα που σε ωθουν να σκέφτεσαι ετσι?

Senior Member
    Τα εχει γραψει ολα αναλυτικα στο πρωτο του νημα "32 και μονος, γιατι?"
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Άγνωστε σε στηρίζει κάποιος από το περιβάλλον σου ή το περνάς μόνος σου όλο αυτό; Πέρα από την ερωτική αγάπη που σου λείπει, λαμβάνεις αγάπη γενικότερα από την οικογένεια σου ή από τους φίλους σου;

Δεν έχεις αναφέρει κανένα αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Όλοι μας πιστεύω έχουμε κάποιο ελάττωμα στο χαρακτήρα μας έστω μικρό. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Μήπως προσπάθησες πολύ στη ζωή σου να είσαι τέλειος από άποψη χαρακτήρα, συμπεριφοράς, δουλειάς κ.α. ώστε να καλύψεις έτσι το κομμάτι της εμφάνισης που δεν είναι ιδανικό; Αν ισχύει αυτό νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς τον ατελή εαυτό σου τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα.
    Θέλω να πω αυτή η εικόνα του τέλειου ανθρώπου από άποψη συμπεριφοράς, χαρακτήρα κ.α. που δεν χρειάζεται ψυχολόγο είναι αληθινή πιστεύεις;
    Εσύ αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είσαι;
    Μην τα παρατάς και λες ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Επειδή δεν βρέθηκε μέχρι τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ.

Banned
    δεν ειναι θεμα εμφανισης εκτος αν εισαι κοντος χοντρος καραφλος απλα πρεπει να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο το να ξερεις τι σου ταιριαζει ακομα και αν οι αλλοι σου λενε βρες κατι καλυτερο αν εχεις δικιο αυτο θα φανει αν οχι δε θα φανει

αλλα ακομα και αν ειχες σοβαρο προβλημα εμφανισης γυμναστηρια υπαρχουν αν σε ενιαζε τοσο πολυ να βρεις καπια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι θεμα εμφανισης εκτος αν εισαι κοντος χοντρος καραφλος απλα πρεπει να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο το να ξερεις τι σου ταιριαζει ακομα και αν οι αλλοι σου λενε βρες κατι καλυτερο αν εχεις δικιο αυτο θα φανει αν οχι δε θα φανει

αλλα ακομα και αν ειχες σοβαρο προβλημα εμφανισης γυμναστηρια υπαρχουν αν σε ενιαζε τοσο πολυ να βρεις καπια
    Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο !

Senior Member
    μολις διαβασα το άλλο σου κειμενο...
    ελπιζω να μην τα νιώθεις αυτά λογω το ότι δεν ειχες ερωτικη σχεση...
    το ξερω δυσκολο και πραγματικα αρχιζεις και νιώθεις μονος χωρις την γυναικεια συντροφια...αλλα αυτό δεν είναι κατι μη αναστρεψιμο εισαι νεος ακομα....
    για καμια ωρα θα είμαι ακομα εδώ.....θες να σου πω μερικες συμβουλες η να μιλησουμε επι του θεματος?

θα χαρώ πραγματικά να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα. Πάντως το θέμα του γυμναστηρίου έχει ήδη προαναφερθεί και υπεραναλυθεί στο πρώτο μου θέμα, το ίδιο και πολλά άλλα, μην κάνεις τον κόπο να γράψεις αυτά που έχουν ήδη γραφεί εκεί.

Senior Member
    θα χαρώ πραγματικά να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα. Πάντως το θέμα του γυμναστηρίου έχει ήδη προαναφερθεί και υπεραναλυθεί στο πρώτο μου θέμα, το ίδιο και πολλά άλλα, μην κάνεις τον κόπο να γράψεις αυτά που έχουν ήδη γραφεί εκεί.
    γυμναστηριο γιατι? εχεις καποια παραπανισια κιλα?
    δεν το διαβασα ολο το θεμα για να ξερω τι εχει γραφτει εκει...
    ας τα παρουμε από την αρχη.....το πρόβλημα αρχικα εντοπίζεται στο ότι δεν μπορεις να προσεγγίσεις κοπελες η όταν προσεγγίσεις αυτές δεν θελουν?

Σε μένα δεν απάντησες όμως. Δεν ξέρω αν είπα κάτι που σου έχουν ξαναπεί, δεν θυμάμαι όλες τις συμβουλές που σου έχουν δώσει αλλά είχα διαβάσει όλο το θέμα σου και το θυμάμαι και στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα αυτό το θέμα που άνοιξες. Να βοηθήσω προσπαθώ πραγματικά.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast