Quote:
Ενας νευρολογος ασχολειται με το κομματι συμπεριφορας ενος ατομου;
Συσχετιζω τωρα και με κατι που μου ειπε η δικη μου ψυχολογος, βασει μιας περιγραφης που εκανα
για εκεινον, οτι δινει την εντυπωση οτι εχει λαβει συμβουλη ψυχολογου/ειδικου ο συζυγος χωρις να μου το λεει.
Να προσθεσω οτι λιγο πριν παραπονεθει για καθημερινους πονοκεφαλους, μεσα στο καλοκαιρι δλδ,
ηθελε να κανει αντισυμβατικα πραγματα, δλδ σκεφτοταν να κανει τατουαζ, εβαλε σκουλαρικι στο αυτι, ενω ποτέ μεχρι τοτε δεν ειχε δειξει οτι θα το εκανε. Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο ενα σκουλαρικι, αλλα στα 40κατι σου, σε μια παρορμητικη αποφαση της στιγμης, ισως ειναι.
Επαναλαμβανε συχνα οτι θελει να ζησει σαν να ειναι 15 χρονων και οτι γι αυτο το λογο να μην τον πιεζω.
Πώς μπορει ολ' αυτα να συσχετιζονται; Κριση ηλικιας;
Δεν αποκλειεται να τον εχει συμβουλεψει καποιο ατομο. Οχι απαραιτητα ψυχολογος ή ψυχιατρος. Μπορει να εχει συζητησει με καποιο ατομο διεξοδικα το ποσο τον καταπιεζεις, οτι εισαι επικριτικη και παρεμβατικη σε ολα και να εχει μεταφερει αυτη την πεποιθηση οτι "Τον εχεις αρρωστησει" και να αποφασισε αντι να κανει αυτοκριτικη, να κανει εφηβικη επανασταση. Θα του περασει, ΑΝ τον αφησεις και λιγο ησυχο...