Εγω παντοσ δεν παιρνω λογαριασμο δεν δινω λογαριασμο κ τουσ αφηνω ολουσ να χτυπιουνται
Printable View
Εγω παντοσ δεν παιρνω λογαριασμο δεν δινω λογαριασμο κ τουσ αφηνω ολουσ να χτυπιουνται
αρα δε ξερω αν τους συμφαιρει αυτο
χρωσταμε ενος λεπτου κραυγη για τις μερες που σιωπησαμε λιλη ζωγραφου
Δεν επρεπε να σιωπησετε εμενα με λενε επαναστατη χωρισ αιτια απο τα δεκαεφτα μου
ο μονος τροπος να σε λατρεψει η δημοσιοτητα ειναι εσυ να τη μισεις
εγω που μισουσα την αυθεντια η ζωη με εκανε αυθεντια
νομιζω οτι βλεπεις και κρινεις μονο την απεναντι πλευρα.
το να ασχολεισαι ακομα με τα τηλεφωνα της μετα απο τοσα χρονια, δεν δειχνει τιποτε για σενα?
προφανως και φρικαρε που ειδε οτι εμτα απο τοσα χρονια εψαχνες το σκαιπ της...
δεν νομιζω οτι σε προκαλει να κανεις καποια κινηση.
νομιζω ξεκαθαρα οτι σε κοροιδευει και σε διασυρει, επειδη βρηκε πατημα κι επειδη δεν εχει καλη γνωμη για σενα.
οσο για το περιστατικο της κοινης σας γνωστης και φιλης της που σου εκανε τις περιερες ερωτησεις με τον περιεργο τροπο, εγω καταλαβαινω οτι σου εριχνε σποντες οτι την αντιγραφεις.
δεν μου ειπες τι σταση και τι γνωμη εχει ο φιλος σου για ολα αυτα που εχουν γινει.
αν επρεπε να διαβασεις τοσα μυνηματα για να αντιληφθεις το αυτονοητο δηλαδη οτι βλεπει απο την απεναντι πλευρα αυτο ειναι το βασικο χαρακτηριστικο της να ταυτιζεται με τους αλλους
και προφανως δε σου ειπε τη σταση που κρατα ο φιλος της γιατι κανει και αυτος το ιδιο.
απλως το παιζει οτι ακουει αυτα που λες γιατι οραματιζεται οτι ειναι ανεξαρτητη και δεν εχει αναγκη κανενα
δεν εχω εμπλεξει τον συντροφο μου σε ολα αυτα( απο το skype κι επειτα δλδ γιατι ντρεπομαι πραγματικα)
Στα αρχικα, τωρα, η γνωμη που ειχε ειναι να μην ασχολουμαι γιατι εχει το δικαιωμα να γραφει ο,τι θελει αυτη κι εκεινος εχει διαλεξει ετσι κι αλλιως με ποιαν ειναι.
Ρε συ, remedy, οκ το να φρικαρεις, δεκτο. Αλλα δεν εψαχνα τροπο να επικοινωνησω μαζι της! επειδη κι εγω ειχα φρικαρει , να την αποκλεισω ηθελα.
Αλλο το να φρικαρεις ομως κι αλλο το να κοροίδευεις με τροπο που ξερεις πως θα κανει κακο στον αλλο (πρακτικα κακο εννοω γιατι τελικα μια μεριδα ανθρωπων με εχει απορριψει εξαιτιας των λεγομενων της χωρις καν να εχω το "χωρο" να με υπερασπιστω και να αντιδρασω. )
Κι αν ειναι να δω παλι την απεναντι πλευρα οπως λες : εγω την ενοχλησα προσωπικα , εκεινη το χει δημοσιοποιησει ολο αυτο.
Οσο για το τι δειχνει για μενα αυτη η κατασταση; ξεκαθαρα χαμηλη αυτοεκτιμηση, ξεκαθαρα "κολλημα" στο μυαλο μου. Γι αυτο ρωταω αν προκειται για ψυχωση ή εμμονη.
Πες μου ομως κι εσυ τι πιστευεις οτι δειχνει αυτο για μενα.
πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι μια ομαδα ανθρωπων σε εχει αποριψει εφοσον δε γνωριζει σχεδον τιποτα για σενα μηπως αυτο ειχε γινει απο την αρχη και τωρα απλως φανηκε πιο ξεκαθαρα
νομιζω πχ οτι θες να κανεις φιλιες παρομοιες με αυτες εδω σα τη ρεμ πχ απο ατομα που δε μπορουν να σε καταλαβουν συναισθηματικα για να μπορεις να τους λες οτι θες χωρις να ξερουν τι ενοεις πραγματικα και αυτη με αυτα που λεει σου αλαξε τα σχεδια
στεναχωριεσαι δηλαδη για ατομα που ποτε δε σε αγγιξαν συναισθηματικα? και τι εχασες αυτο που ποτε δεν ειχες