Υπάρχει ψύχωση με συγκεκριμενο ατομο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by julietta View Post
    Λοιπον,
    η αρχική μου αντιδραση στο ποστ της ηταν ξεκαθαρα ενδειξη ανασφάλειας απο την πλευρα μου. Αν ειχα αφησει μια- δυο μερες δεν θα το εκανα και δεν θα ειχα μπλέξει σε ολα αυτα και τις βλακώδεις σκεψεις μου.
    Ναι,
    Remedy με ενοχλει αυτο με το Skype, αλλα πλεον δεν εχω τροπο να το επικοινωνησω και η " ζημιά " εχει ηδη γινει. Οπως προείπα, ανήκουμε στον ιδιο κύκλο καλλιτεχνικά και τα κουτσομπολιά δίνουν και παιρνουν. Ο αλλος σε κοιτάει ,παίνευει τη δουλεια σου και την αμεσως επομενη στιγμη σε θάβει.
    Τελοσπαντων, φοβαμαι και να μπλεξω με δικηγόρους κλπ για κατι που απλως με " ενοχλει"και δεν εμπιπτει σε κατηγορια bullying κλπ. Προτιμω να αποτραβηχτω απο τα ατομα που σχετιζονται με εκεινη κι ας μου κοστίσει, παρα να μπλεξω παλι σε κουβεντες μαζι της. Ειναι σαν να πηρα το μαθημα μου

Υγ: αν καποιος ξερει τον Ορεστη, ας του στειλει παρακαλω ενα πμ για να σβήσει το quote.θα ξανασυνταξω το ποστ μου με λιγότερες λεπτομερειες.
    Αλέξανδρε, ευχατιστω για τα edits.
    δεν αμφιβαλλω για τον λογο της αρχικης σου αντιδρασης.
    αυτο που σου λεω, ειναι οτι επειδη εσυ μετανιωσες, δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ξεστραβωσει κι η αλλη.
    αυτη, στραβωσε.
    παει και τελειωσε.
    παρτο αποφαση και προχωρα.

οσο για το σκαιπ, μπορει να μην ειναι μπουλινγκ, αλλα ειναι παρανομια αυτο που κανει.
    δεν μπορει να δημοσιευει ντοκουμεντα για το που παιρνεις τηλεφωνο, εσυ.

Junior Member
    ναι, το καταλαβα αυτο που μου λες.
    οπως ειχα γραψει απο τοτε που την ενοχλησα τελευταια φορα μεχρι την καταλαθος κληση ειχαν μεσολαβησει πολλα χρονια.
    οποτε και το να αντιδρασει ετσι αυτη και κατοπιν να λεει την ιστορια σε ανθρωπους που ξερει πως με ξερουν απλα και μονο επειδη εχει "επιρροη" πανω τους, μου δειχνει κακια.
    Προφανως και ηξερε πως ειναι παρανομο , ανηθικο κλπ. Αλλα νομιζω πως εκει πονταρει : σε μια επομενη κινηση μου . αλλα δεν θελω πια να παιζω το ρολο του ψαριου. Ας εχει εκεινη τον τελευταιο λογο.
    Το θεμα μου εμενα ειναι να ηρεμησω και να μην με απασχολει πια. εχω κααποιο δρομο ακομα :(

Banned
    .................................................. ............
    Last edited by αλεξανδρος_77; 09-05-2018 at 20:44.

Banned
    επισης να μας ενημερωνεις για οτι συμβαινει γιατι παρατηρω πολα ατομα εδω και καιρο που προσπαθησαν πολες φορες να μου προκαλεσουν προβληματα με διαφορα κολπα και εγω τους κοιταγα συνεχως για να καταλαβω που το πανε

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επαθεσ ψυχωση κανενασ δεν βαζει κανεναν να ρωτησει μονο αν το πουν οι μπατσοι ρωτανε αλλιωσ ειναι προσωπικη περιεργεια
    βρε Elis,
    όταν κάποιος με το που σε βλέπει(για πρώτη φορα!)σε ρωτάει ξέρεις τον τάδε (στην προκειμένη την τύπισσα που αναφέρω) και σου λέει πως μοιάζουν οι δουλειές σας και μπλα μπλα και εν τω μεταξύ αποφευγει να κανει eye contact και νιωθει αβολα, πως το ερμηνευεις εσυ αυτό;
    Είναι φίλες και συμπαθιούνται. κι αυτό το διασταυρωσα αλλά αργοτερα και εντελώς τυχαία.
    Κι επίσης, το να μου λες τώρα πως έχω ψύχωση ενώ πριν δεν το ανέφερες καν με κάνει σκατα!
    αυτη ηταν και η πρωτη ερωτηση μου εξαλλου!

Banned
    αν εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι φιλες επειδη ενδεχομενως εμιαζε με αυτη εξωτερικα μπορει καπιος να την εστιλε εκει για πολεμο και στη περιπτωση αυτη φταιει η ιδια κυριως που δεχτηκε να το κανει

Senior Member
    Το διαχειριζεσαι λαθοσ ενω ειναι απλο λεω εγω μια ιστορια σε ενα φιλο μου αμα θελει την πιστευει αμα θελει οχι επειδη ειναι πονηροσ ομωσ σε πιανει εσενα κ σε ρωταει για να βρει την αληθεια αυτο κανουν οι κουτσομπολεσ αλλιωσ δε θα τησ λεγαν κουτσομπολεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Στον κοσμο που λεγεται ελλαδα υπαρχουν οι κουτσομπολεσ οι ρουφιανοι τα καρφια τησ πιατσασ οι ασφαλιτεσ οι στρατιωτικοι ολοι αυτοι ξερουν τα παντα αν τυχει κ συναντησεισ καποιον καποιοσ λογοσ υπαρχει του λεσ αληθεια κ τελειωνει η ιστορια πωσ θα τουσ καταλαβεισ αμα θελουν να μαθουν κλπ καταλαβεσ τιποτα

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι φιλες επειδη ενδεχομενως εμιαζε με αυτη εξωτερικα μπορει καπιος να την εστιλε εκει για πολεμο και στη περιπτωση αυτη φταιει η ιδια κυριως που δεχτηκε να το κανει
    δεν το εβγαλα εγω το συμπερασμα. Τοτε θα ηταν πιθανα λανθασμενο(λογω του ιστορικου μας με την πρωην).Ετυχε να το ακουσω σε κοινη παρεα! Οποτε, ναι, επιβεβαιωθηκα οτι η μεν εβαλε την δε να ρωταει επιτηδες κι οχι απο "αγνη" και αθωα περιεργεια. Τεσπα, κουραστικο ολο αυτο και ο μονος που φθειρεται τελικα ειμαι εγω.

Banned
    το προβλημα δεν ειναι οτι εχεις ψυχωση με αυτη αλλα οτι καπιες φορες τρομαζεις μπορει και αυτη να τη τρομαξε κατι και να αντεδρασε οπως εσυ.οταν κατι σου μιαζει ειναι φυσικο να το σκεφτεσαι

Banned
    του εστιλα μυν του ορεστη και το λεω αν θελει να σβησει το κατεβατο με τη παραθεση

Banned
    χρησιμες οι πληροφοριες σου ελις

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    του εστιλα μυν του ορεστη και το λεω αν θελει να σβησει το κατεβατο με τη παραθεση
    Σε ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Αλεκο πρεπει να τα ξερεισ αυτα υπαρχουν καποιοι που ξερουν ολη τη ζωη σου απο τη στιγμη που θα βγεισ για δουλεια ειτε αφεντικα ειτε κουτσομποληδεσ ειτε το κρατοσ κλπ απο τη στιγμη που βγαινεισ για δουλεια καποιοι μαθαινουν τα παντα ετσι γινεται στη πιατσα του βορρα χωριο ειμαστε αθηνα δεν ξερω αλλα φανταζομαι πανω κατω κι εκει

Banned
    το ξερω αυτο το εχω καταλαβει ειδη αλλα στο τελος θα αρχισουν να τσιριζουν αν προσπαθουν να καταλαβουν τι θελω η πως θα πορευτω στη ζωη μου αν δε τους εξηγισω εγω τι ενοω

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast