Υπάρχει ψύχωση με συγκεκριμενο ατομο; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Η περιεργια εφαγε τη γατα λενε.
    1ον πιστευω οτι μπηκες συνειδητα στο μπλογκ της και διαβασες αρθρο που αφορουσε τον πρωην της, το οποιο ειχε καθε δικαιωμα να κανει εφοσον δεν τον κατονομαζε.
    2ον μεγαλο λαθος που της εστειλες μαιλ.

Συνοπτικα αρχικα εσυ ασχοληθηκες μαζι της και οχι αυτη, ασχετο αν πυροδοτηθηκαν μετα τα υπολοιπα γεγονοτα.
    Γνωμη μου ισως να ηταν καλο να μιλουσατε οι δυο σας ηρεμα και να ξεκαθαριζατε την κατασταση, αφου παραδεχτεις κι εσυ το λαθος σου που πρωτοασχοληθηκες
    Δεν υπαρχει τροπος γι αυτο.
    Ουτε ειναι αναγκη δικη μου πλεον να μιλησω μαζι της. Τα δικα μου προβληματα νε ενδιαφερει να λύσω και να αρχισω να με εκτιμάω περισσοτερο. Να αρχισω να μαθαινω που πρεπει να δωσω και που οχι. Να σταματησω να απογοητεύομαι απο τα λάθη μου και να αυτομαστιγώνομαι.

Banned
    δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις κατι εσυ πχ μπορει να το λες αυτο επειδη εχεις βρει ως λυση του ειδικους να τους τα λες ολα αυτα και να ξεθυμαινεις ενω αυτη απλως να τα βγαζει περα μονη της
    Last edited by αλεξανδρος_77; 07-05-2018 at 04:58.

Banned
    ..................................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 09-05-2018 at 00:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julietta View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Σκέψου τι έχει περάσει η Βισση με τη Βανδή. Αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν σε ολου;ς νομιζω.
    Last edited by mchat; 10-05-2018 at 14:38.

Junior Member
    το ο,τι συμβαινουν σε ολους και οτι συμβαινει και στη βισση με τη Βανδη ,δεν με αφορα νομιζω. Ουτε βεβαια το οτι οι κρισεις πανικου συμβαινουν σε ολους με κανει να νιωθω καλυτερα.Καταλαβαινεις τι θελω να πω, ετσι;
    Σε ευχαριστω για το σχολιο σου παρολαυτα.

Αλεξανδρε, ευχαριστω επισης για το χρονο σου. Νομιζω
    θα το κλειδωσω το thread .Ή θα το διαγραψω.

Banned
    ...........................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 09-05-2018 at 18:31.

Banned
    στη προκειμενη περιπτωση οι αλλοι εχουν μια δικαιολογια γιατι δε μπορουν να εχουν τη γνωση να ψυχολογισουν καποια σαν εσενα οσο εσυ νομιζεις οτι εισαι ανοιχτο βιβλιο

τωρα αν δε σε κανει καλυτερα τιποτα στο τελος ετσι οπως πας θα πω δε ... και θα τα κρεμασω ολα στο κοκκορα αν πιστευεις οτι δεν ειμαι ικανος να το κανω ισως δεν εχεις μαθει ολες τις πλευρες μου

ο αντρας σου προφανως ειναι υπερανθρωπος μονο ετσι εξηγιται πως τα βγαζει περα μαζι σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julietta View Post
    @ Αλέξανδρε,
    Πως εξασκείται κανεις στο να κοιτα ανθρωπους που του μοιαζουν;
    Κι αν οντως μου μοιαζει ( ή μοιάζουμε τελοσπαντων σε σημεια η μια στην αλλη)
    εκείνη φαινεται να ενοχλείται σε μεγαλο βαθμο
    κι οχι εγω.
    Εχω μπλέξει σε φαύλο κύκλο :(
    καλησπερα.
    δεν ειχα διαβασει ποτε το θεμα σου, μεχρι σημερα που ειδα το αλλο θεμα για διαγραφη θεματος.

θα απαντησω χωρις να κανω κουοτ στο αρχικο μιας και θελεις να στο σβησουν (δεν ξερω αν γινεται κι αν πρεπει, δικο τους θεμα).

θα συμφωνησω απολυτα με την απαντηση που σου εδωσε ο george.
    δεν ξερω γιατι πελαγοδρομεις σε σκεψψεις σαν την παραπανω ... δεν νομιζω οτι η ενοχληση της ειναι επειδη μοιαζετε η δεν μοιαζετε.
    η ανοχληση της ειναι ξεκαθαρα απο την αρχικη σου κινηση να την ενοχλησεις, χωρις να εχετε επαφεςς, χωρις να την ξερεις. κι απο εκει και περα, αν και εσυ αλλαξες γνωμη και ηθελες οχι μονο συγνωμη να ζητησεις, αλλα ακομα και φιλιες να εχεις μαζι της, εκεινη δεν ηθελε, ειναι εχθρικη, σε θαβει, μαλιστα.

συγνωμη καλη μου, αλλα δικαιωμα της να εχει οποια γνωμη θελει για το ατομο σου και να εχει μεινει στην αρχικη της κακη εντυπωση, να μην σε γουσταρει, να μην σε κανει παρεα, να σε θαβει οποτε θελει.
    εσυ, εκανες ενα λαθος που μκτανιωσες.
    εστειλες το αρχικο μηνυμα οπου ουτε ανταποκριθηκε, αλλα και στραβωσε πολυ μαζι σου απο τοτε.
    οκ, δεν εγινε δεκτη η συγνωμη σου.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ και κανε την ζωη σου με τον φιλο σου, αφου μαλιστα ειναι καλα η σχεση σας.
    τι θες και ασχολεισαι μαζι της?
    δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να σε συμπαθησει, επειδη ετσι θελεις.

δεν μιλας καθολου για τον φιλο σου και πρωην της.
    αυτος τι λεει για ολα αυτα?
    τα ξερει η του τα κρυβεις?
    εχει επικοινωνια μαζι της?

παρ ολα τα παραπανω, αν το θεμα του "διασυρμου" σου για το λαθος με το σκαιπ ειναι κατι που σε ενοχλει πολυ και σουσ τοιχιζει, να σε ενημερωσω οτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικαιωμα της.
    δημοσιευει προσωπικα σου δεδομενα, κι ας καλουσες εκεινην.
    δεν εχει δικαιωμα να δημοσιευει ποιον καλεις στο τηλεφωνι καισ το σκαιπ.
    αν ΟΝΤΩΣ αυτο ειναι ακτι που σου στοιχιζει, αλλα ΟΧΙ σαν αφορμη για να της πιασεις την κουβεντα, στειλε της ενα συντομο, ευγενικο αλλα αποφασιστικο μηνυμα, που να λεει , οτι λυπασαι πολυ που εκανες το λαθος και πηγες να την καλεσεις, οτι ηταν οντως λαθος και θελεις να το δηλωσεις κι ας μην το πιστευει, κι οτι ειτε το πιστευει ειτε οχι (οτι ηταν λαθος), δεν εχει δικαιωμα να δημοσιευει τις κλησεις σου, ακομα κι αν την αφορουν.
    να κατεβαζσει αμεσως την δημοσευση της.
    αν δεν απαντησει η αν δεν το κατεβασει, βαλε καποιον φιλο σου δικηγορο να επικοινωνησει μαζι της να της πει τα σχετικα.

για οοοοολα τα υπολοιπα ομως, πλην του σκαιπ, εχει δικαιωμα να εχει οποια γνωμη θελει κι οποια σταση θελει απεναντι σου, οπως εχει δικαιωμα να μην "ξεχασει' τηναρχικη σου αντιδραση για το μπλογκ της..

Banned
    .................................................. .............
    Last edited by αλεξανδρος_77; 09-05-2018 at 18:38.

Banned
    σε λιγο απο οτι υποπτευομαι θα κανει κανενα κολπο παλι θα της αναψει τα λαμπακια και μετα θα αναρωτιεται γιατι ειναι επιθετικη

Banned
    καλη συμπεριφερα και ο σεβασμος πρεπει να αρχιζει παντα απ τον εαυτο μας αλλιως εχει την απαιτηση να κανει οσα δε κανει η ιδια

Junior Member
    Λοιπον,
    η αρχική μου αντιδραση στο ποστ της ηταν ξεκαθαρα ενδειξη ανασφάλειας απο την πλευρα μου. Αν ειχα αφησει μια- δυο μερες δεν θα το εκανα και δεν θα ειχα μπλέξει σε ολα αυτα και τις βλακώδεις σκεψεις μου.
    Ναι,
    Remedy με ενοχλει αυτο με το Skype, αλλα πλεον δεν εχω τροπο να το επικοινωνησω και η " ζημιά " εχει ηδη γινει. Οπως προείπα, ανήκουμε στον ιδιο κύκλο καλλιτεχνικά και τα κουτσομπολιά δίνουν και παιρνουν. Ο αλλος σε κοιτάει ,παίνευει τη δουλεια σου και την αμεσως επομενη στιγμη σε θάβει.
    Τελοσπαντων, φοβαμαι και να μπλεξω με δικηγόρους κλπ για κατι που απλως με " ενοχλει"και δεν εμπιπτει σε κατηγορια bullying κλπ. Προτιμω να αποτραβηχτω απο τα ατομα που σχετιζονται με εκεινη κι ας μου κοστίσει, παρα να μπλεξω παλι σε κουβεντες μαζι της. Ειναι σαν να πηρα το μαθημα μου

Υγ: αν καποιος ξερει τον Ορεστη, ας του στειλει παρακαλω ενα πμ για να σβήσει το quote.θα ξανασυνταξω το ποστ μου με λιγότερες λεπτομερειες.
    Αλέξανδρε, ευχατιστω για τα edits.

Banned
    δε βρισκω λογο να αποτραβιχτεις απλως να προσεχεις τι κανεις γιατι μπορει κατι που νομιζεις οτι δε καταλαβε να το καταλαβε η απλως να εκανε οτι δε το καταλαβε

Junior Member
    ειναι πολυ εξυπνη και καθε της κινηση ειναι μελετημενη.Η κοπελα που σας ειπα πως συνεργαστηκα, ηταν βαλτη απο εκεινη να με ρωταει πραγματα για τη δουλεια της, για το αν την ξερω κλπ Στην αρχη δεν το συνεδεσα. Τωρα ξερω και δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι αλλο. Οταν υπαρχει "προκαταληψη " απεναντι σου γιατι να πηγαινεις κοντρα.
    Οπως ειπε κ καποιος παραπανω η περιεργεια εφαγε τη γατα. Η γατα ειμαι εγω, εγω εκανα λανθασμενες ενεργειες και απο δω και περα ας προσεχω.

Senior Member
    Επαθεσ ψυχωση κανενασ δεν βαζει κανεναν να ρωτησει μονο αν το πουν οι μπατσοι ρωτανε αλλιωσ ειναι προσωπικη περιεργεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast