Λες ότι και ο ιδιος έχει σεξουαλικο θεμα?
Printable View
Στα δύο χρόνια που είστε μαζί πόσες φορές έχετε προσπαθήσει; Ποιος κάνει την αρχή;
Πάνω σε αυτό το θέμα σου τι σου έχει πει ακριβώς; Πώς το αντιμετωπίζει;
Μου έχει πει ότι είναι σίγουρος ότι θα λυθεί συντομα.αλλά σύντομα και πέρασαν δύο χρόνια. Με στηρίζει αρκετά απλά έχουμε τώρα τελευταία γκρίνια για κάποια πράγματα που φθειρει την σχέση. Και όπως μπήκε κάποιος ανθρωπος στη ζωή μου αμέσως με ταρακουνησε και είπα είμαι με τον σωστό ανθρωπο η όχι?
Στη ζωή σου δεν μπήκε κανένας άνθρωπος. Τον αστυνομικό δεν τον έχεις γνωρίσει. Δεν ξέρεις τι ψάχνει. Όσο για το σύντομα δεν μου λέει κάτι. Θέλω να πω σε ανεβάζει ψυχολογικά ώστε να το ξεπεράσεις; Οκ με τα προκαταρκτικά, όταν όμως βάζεις φρένο τι λέει;
Κοίτα τον αστυνομίκο αν ήθελα τον έβαζα στη ζωή μου γιατί με πήρε τηλ να πάμε για καφέ και εγώ του απάντησα όχι.δεν είπα με το καλημέρα σας ότι θα κάναμε σχέση ούτε και θέλω να κάνω άλλη σχέση.ψυχολογικα ναι με ανεβάζει μου δίνει θαρρος και όταν βάζω φρενο μου λέει ενταξει μη στεναχωριεσαι.ειναι πολύ καλός σύντροφος σε ότι αφορά κατανόηση και συμπαράσταση.αλλά παραδειγμα εγώ σήμερα ήθελα να βγούμε λογω της ημέρας και να πάμε σε κανένα καρναβαλι η για κανένα ποτό. Και αυτός πήγε στο χωριό του.παρέα άλλη δεν είχα να βγω οπότε απόκριες και μένω μέσα.εκεί αρχίζει και η σκέψη ότι μωρέ μήπως με κανέναν άλλον ταιριαζα καλύτερα λογο ηλικίας λόγο νοοτροπίας κ.ο.κ μήπως αν έβγαινα με τον αστυνομικό πχ σήμερα διασκεδαζαμε έξω αντί να κάθομαι εδώ και να λέω τον πονο μου?
Έτσι όπως τα λες φαίνεται ότι ο άνθρωπος σ' αγαπάει πραγματικά και σε νοιάζεται, για αυτό και περιμένει. Όμως δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις στον εαυτό του οι οποίες έχουν να κάνουν με άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι προτεραιότητα του, μάλλον αυτός δεν έχει συνηδητοποιήσει ακόμα ότι είναι καιρός να κάνει δική του οικογένεια κι αυτό σημαίνει πως ο χρόνος που θα διαθέτει σε άλλα συγκενικά του πρόσωπα θα μειωθεί. Γιατί πήγε στο χωριό;
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο όπως τα λες.είπε να πάει να δει τους δικους του και πολύ καλά έκανε δεν λέω αλλά και εγώ σήμερα έμεινα μονη.χθες που είμασταν μαζί πάλι δεν ήθελε να πάμε καρναβάλι και κλαπμ σήμερα δεν ήταν εδώ.και εγώ επειδή άργησα να τα ζήσω όλα αυτά και είχα και κάποια θέματα με τον ευατο μου και δεν ηθελα τότε να βγαίνω μου χουν βγει όλα μαζί τώρα τα απωθημενα.αλλά θεωρώ και εγώ πως με αγαπα αλλά αγαπά και τους δικούς τους και τα μικρά του ανήψια όπως είπα παραπάνω για αυτό με βάζει σε δευτερη μοίρα
Ναι ετσι νομιζω οτι εχει καποιο σεξουαλικο θεμα ..η σ αγαπαει πολυ τι να πω εχω ξεχασει πως ειναι . Εγω δεν ξερω ουτε εναν που θα ηταν μαζι μου χωρις σεξ..γιατι μετα τον πρωτο ειχα θεμα και εγω δεν ηθελα να μ αγγιξει αλλος ..για πολυ καιρο . ..
Δεν σε βάζει σε δεύτερη μοίρα. Απλά προσπαθεί να τα κάνει όλα. Κι αυτό στερεί χρόνο από σένα. Χθες μπορεί να μην ήθελε να βγει γιατί απλά ήθελε να μεινετε οι δύο σας. Κάθε πότε βρίσκεστε; Πόσο χρόνο περνάτε μαζί;
Βρισκόμαστε σίγουρα κάθε Παρασκευή και σαββατοκύριακο όπου μένουμε και μαζί. Και μπορεί να πάω και καμιά καθημερινή να μείνω μερικές φορές. Απο την δουλειά έρχεται τρεις η ώρα καμία φορά ίσως και πιο αργά αλλά όπως ερχεται κοιμαται μετά το φαγητό.μετά ξυπνάει πάει στα παιδιά της αδερφής τους και όταν γυριζει είμαι κομμάτια και ξανά κοιμάται απ τις δεκα και εγώ μένω μόνη και βαριέμαι.και χθες από τις δέκα κοιμηθηκε.μου είπε να βγούμε να πάμε σε ένα ουζερι εγώ ήθελα κλαμπ και του ειπα να μείνουμε σπιτι να δουμε τηλεόραση.ε και κοιμήθηκε απ τις δέκα
Καλησπέρα,
Αποστολία σου έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι στη ζωή καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις σε συνθήκες αβεβαιότητας. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα για το μέλλον.
Σχετικά με το σεξουαλικό σου θέμα, θα σου πρότεινα να δοκίμαζες με τον σύντροφο σου την τεχνική Karezza. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.healthline.com/health/karezza#bottom-line
Για το εάν έχει πρόβλημα σεξουαλικό ο σύντροφος σου πρέπει να εξετάσεις εκτός των άλλων και τα παρακάτω.
Έχει στύση; Ο σύντροφος σου κορυφώνει έστω και χειροκίνητα; Μήπως έχει στενή σχέση με την πορνογραφία;
Όλα αυτά θα πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου.
Τέλος μην πας από μια σχέση στην άλλη. Είναι λάθος προσέγγιση. Σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι στη ζωή ελκύουμε ότι εκπέμπουμε. Τροφή για σκέψη...