Eγω απ αυτά που λες θεωρώ ότι είναι ψυχοσωματικο.. Γιατί κ γω πχ απ το άγχος μου κάνω εμετό.. Κ οι πόνοι που λες στο στήθος μάλλον απ αυτό θα είναι (δηλαδή σίγουρα μετά από τόσες εξετάσεις). Κανεις ψυχοθεραπεία τώρα;
Printable View
Όταν άρχισε όλη αυτή η ιστορία εγώ κατάλαβα ότι ήταν κάτι πάνω από εμένα αλλά ο κύκλος μου έπεσε πάνω μου όταν είπα ότι θέλω να πάω σε ψυχίατρο,, και έτσι ξεκίνησα σε ψυχολογο,,, η αλήθεια ειναι ότι η ψυχολόγος με βοήθησε στο να καταλάβω τι με έφτασε στο σημείο αυτό,, βέβαια όλο αυτό το διάστημα πήγαινα σε ψυχίατρους αλλά δεν τολμούσα να ξεκινήσω ως που βρήκα μια ψυχίατρο ψυχοθεραπευτρια με τν οποία αρχισα και το ladoze,, τώρα έχω να τν δω ένα μισή μήνα γιατί γέννησε και περιμένω πως και πως να πάω από Σεπτέμβρη γιατί βοηθάει και αυτή η κουβεντούλα με κάποιον ειδικό,, αλλά το καλό που μ αρέσει εμένα στη ψυχίατρο μου ειναι πως οπότε με απασχολεί κάτι τν παίρνω τηλέφωνο ακόμα και τν Αύγουστο και ειμασταν σε επικοινωνια
Κ γω πιστεύω ότι οι ψυχίατροι είναι πιο αποτελεσματικοι, με τους ψυχολόγους πρέπει να ψάχνεις σε βάθος και καιρό.. Εγω στη φάση που είμαι ήθελα κάτι δραστικοτερο κι έτσι σήμερα πήγα σε ψυχίατρο
Μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, καλύτερα να το μοιραστείς αυτό κάπου που θα σε καταλάβουν
Το ξέρω και αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου λάθος που δεν πήγα αμέσως,,,, και αλήθεια επειδή και λόγω ότι είναι κοινωνικό παιδί και μιλάω με πολύ κόσμο,, εγώ πριν πάθω αυτό δν ήξερα καν τι σημαίνει γαδ η αυτά τα ψυχικά και με το που τ έπαθα και μιλάω με κόσμο ανακάλυψα ότι πολύ κόσμος έχει θέματα που δν τ ήξερα,,, και όσον αφορά για το χάπι εγώ στην αρχή σκεφτόμουν ότι θα πάρω ναρκωτικά στην αρχή που αλήθεια γτ τ έψαξα πολύ και γενικά δεν σ πάει ο νους τι λευτα έχω φάει σε γιατρούς όλο αυτό το διάστημα δν ειναι τπτ
Και μένα αυτό είναι το λάθος μου, που δεν πήγα απ το 2018 που εμφανίστηκαν όλα.. Έλεγα μια φάση είναι, αλλά δεν ήταν έτσι. Κοιμόμουν 11ωρα,εχασα κάθε ενδιαφέρον για τη σχολή, για τις εξόδους κ μετά δεν υπήρχε επιστροφή.. Μόνο κάτι αναλαμπές κ τώρα χειρότερα.. Ελπίζω κάτι να γίνει με το χαπι
Σε καταλαβαίνω αλλά πίστεψε με,, γενικά σαν άνθρωπος είμαι πολύ απαισιόδοξος για τον ευατο μου,,,, το χάπι σίγουρα μα σίγουρα θα σε βοηθήσει απλώς για να φτάσεις να είσαι έτσι κάτι φταίει πρέπει να το βρεις αυτό και να το δουλέψεις, εγώ ξέρω κατάλαβα τι φταίει το θέμα είναι τώρα να το δουλέψω και όχι με τν ψυχοθεραπεία πιο πολύ με τν ευατο μου καταλαβαίνω μέρα με τ μέρα
Εμένα προσωπικά αυτά τα είχα και πριν το ladoze,, άρα δεν κατάλαβα καμία παρενέργεια του ladoze, αλλά γενικά έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις ότι στην αρχή ναι μπορεί να έχεις μια υπερένταση,, και σου είπα στη δικιά σου περίπτωση που δεν έχεις ψυχοσωματικα θεωρώ ότι θα σε βοηθήσει σίγουρα. Μν τ φοβασαι
εγω ειχα υπερενταση καθε μερα για ενα χρονο απο το ladose.... γενικα ειναι ενα φαρμακο που μπορει να βγαλει ανχος... ειναι περισσοτερο για καταθλιψη... και οχι για το ανχος....
αλλα γενικα δεν εχει παρενεργειες σοβαρες..... και ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο φαρμακο...
εγώ που περνώ ένα σχετικά καινούριο του 2017 νομίζω κυκλοφόρησε ούτε καν όλες της παρενέργειες δεν γραφει ακόμα.... εχω αδυναμια και εντονη δεν νιοθω τον ελενχο τον χεριων μου.... χαλια μαυρα.... αλλα δεν το σταματαω ακομα...
Ναι μπορεί,,, με είχε προειδοποίησει ένας γνωστός ότι θα έχω αλλά εγώ λογικά ήμουν τόσο χάλια που δεν τ κατάλαβα δλδ πόσο πιο χάλια να γινόμουν,,,, γι; να καταλάβεις εγώ δν έχω κατάθλιψη εγώ έχω άγχος και ψυχοσωματικα και πήρα ladoze,,εσύ μόνο η διάθεση σου λείπει αυτό πίστεψε με σε 1.5 το πολύ θα εχεις δει μεγάλη διαφορά αν και πιστεύω ότι από το 15νθημερο θα βλέπεις λίγο λίγο,,,, εμπιστεύσου με μην το φοβάσαι καθολου