Χαχαχα ...
Ευτυχως που αφηνεις την επιλογη σε μενα (παλι καλα να λεμε ....)
Printable View
Σε προκαλω(ατακα μουτσινα )να ανοίξεις thread φαντασιωσεων . Λάσπες τρακτέρ το ένα. Θα γίνει χαμός.
Έχω άνεση στις διαπροσωπικές σχέσεις, κάνω χιούμορ, είμαι προσιτή, απλώς δεν επιδιώκω εύκολα να γνωρίσω καινούρια άτομα. Δηλαδή αν θελήσω, μου είναι εύκολο να το κάνω, αλλά δεν το επιθυμώ συχνά. Επιπλέον, είμαι και αρκετά μοναχική σαν άτομο.
Στις κινήσεις του οχι. Αλλά ήταν πολύ μαζεμένος και δε μίλαγε. Ούτε καν με κοίταζε, όταν του μιλούσα. Γενικότερα, ο τρόπος του έδειχνε ότι ζοριζοταν στις κοινωνικές συναλλαγές. Δεν ήταν και μικρός, σχεδόν σαράντα.
Να διαλέγεις άτομα είτε φίλους είτε φίλες που είναι ανοιχτοί στην επικοινωνία, ώστε να νιώθεις και εσύ ασφάλεια και άνεση. Αν φυσικά αυτό είναι κάτι που επιθυμείς, να έχεις δηλαδή κάποιους φίλους ή γνωστούς.
Σχέση είχα με τον άνθρωπο 10 μήνες. Φυσικά και δε κατάλαβα ότι είχε asperger από τις πρώτες συναντήσεις. Στη συνέχεια άρχισα να το υποψιάζομαι από τον τρόπο ζωής του και σκέψης μέχρι που μου το είπε. Αν διαλέγεις άτομα που έχουν δυσκολίες στη κοινωνικότητα τους, θα είναι πιο δύσκολη η προσέγγιση τους, οι πρωτοβουλίες για να βρεθείς μαζί τους, οι συζητήσεις. Ενώ αν κάποιος σου δείχνει τον δρόμο, εσύ θα οικειοποιεισαι τον δευτερεύοντα ρόλο στην επικοινωνία. Κάποια στιγμή όλο και κάτι θα έχεις να πεις.
αυτός πριν απο εσένα τι έκανε? έμενε μόνος ή μς τους γονείς του? είχε σχέση, είχε παρέες?
ποιος φίλος -φίλη θα κάτσει να γίνει ψυχολόγος κανένας
Πανο
Εχεις κλεισει την πορτα που λεγεται κοινωνια
και επικοινωνεις απο την κλειδαροτρυπα (Internet)
μαζι μας.