Originally Posted by
Remedy
εξουθενωμενε....
(προτεινω να αλλαξεις το νικ σε "εξουθενωτικος")...
υπαρχει μια υπερβολη σε οσα αντιλαμβανεσαι βρε παιδι μου. δεν την εχεις εντοπισει κι εσυ;
δλδ... με καλη προθεση στο λεω ειλικρινα.
παιρνεις "κατι" και το τεντωνεις σαν να μην υπαρχει αυριο....
εκτος αν δεν τα αντιλαμβανεσαι ετσι αλλα υποκρινεσαι κατι (τι αραγε;) για να προκαλεσεις(;;;) δεν ξερω. κι εγω υποθεσεις κανω.
να σου απαντησω σοβαρα λοιπον, εφοσον αυτο εννοεις.
προσπερναω τα περι συνδρομου, ειπωθηκαν ηδη αρκετα και πολυ δικιο ειχαν οσοι το σχολιασαν (αλλα εσυ της απαυτης σου τον χαβα).
ΝΑΙ, συζητιεται πολυ ο μυθος "οι ανδρες ειναι παιδια", "οι ανδρες παραμενουν παιδια" και συνηθως συμφωνουν ολοι και πανε παρακατω.
η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ανδρες και γυναικες ποτε δεν χανουν καποια παιδικα τους κομματια, γιατι δεν παθαινουμε καμια ολοκληρωτικη μεταλλαξη μεγαλωνοντας ωστε απο παιδια να γινουμε ενηλικοι ως ενα διαφορετικο ειδος ζωου, αλλα αλλαζουν καποια κομματια μας και καποια παραμενουν κοντινα η ιδια με εκεινα του παιδικου εαυτου μας.
επομενως οποιος ψαχνει το παιδι9 μεσα μας, θα το βρει.
οποιος επικαλειται το παιδι μεσα του, ειτε για να εχει αφεση αμαρτιων στις σκανδαλιες, ειτε για να εχει απαλλαγη ευθυνων, επισης μπορει να το βρει...
"ζητειτε και δοθεισεται", μιας και εισαι χριστιανοπουλο.
απο εκει και περα, δεν χρειαζεται να κοιταξω καποιον καθρεφτη για να σου πω οτι ΟΛΟΙ κι εγω μαζι ειχαμε κομματια του παιδικου ψυχισμου μας μεσα μας, ΟΧΙ ομως με τον καθηλωτικο και περιοριστικο χαρακτηρα που υπαινισσεσαι ωστε να το προβαλλω σαν πρωταρχικο μας στοιχειο και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ σαν καποιο στοιχειο που αναζητουσα ποτε οταν επελεγα συντροφο....