Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το θεμα δεν ειναι τι εχεις περασει εσυ η εγω, αλλα πως μπορουν να ερμηνευτουν τα γραφομενα μας απο οσους διαβαζουν. Βασικα λες οτι δεν ειναι ατυχης ο τροπος που εκφραστηκες, γιατι εχεις προσωπικη εμπειρια.

Ειναι μια ενδιαφερουσα εικονα της εικονας που δινει ο,τι γραφουμε εδω μεσα. Να αρχισω λοιπον και εγω τις ατυχεις τοποθετησεις σε ολα τα θεματα οπου η ζωη με εχει πληγωσει η και σκληρυνει ακομα, και μετα να περιμενω οχι μονο να μην παρεξηγηθει αυτο που εγραψα αλλα επειδη ακριβως εχω τις ουλες και τα παρασημα, να ερμηνευτει με τροπο που δε δικαιολογουν οι λεξεις οι ιδιες.

Σχετικη ερωτηση - η προσωπικη, επωδυνη και συχνα εκ γενετης εμπειρια με τετοιες καταστασεις, ανεβαζει τον πηχυ για το πως εκφραζομαστε για αυτες, η τον κατεβαζει; Τι λες;
    δεν ειπε τπτ τετοιο.
    τελικα, εχεις ειδικοτητα στις διαστρεβλωσεις των λεγομενων των μελων (τουλαχιστον).
    αυτο που ειπε ειναι οτι δεν επανελαβε καν ολοκληρη την φραση του εξ. γιατι δεν ηθελε να τονισει το κακο σχολιο του.
    και ο λογος που το θεωρει κακο ειναι οτι οχι μονο συμφωνει με οσα ειπε η σεσε, αλλα το βιωνει κιολας και δεν θα εκανε καποιο αναρμοστο σχολιο επι τουτου.
    και μαντεψε, ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!

τωρα που το βρηκες εσυ, και μαλιστα παιρνεις και το ελευθερο να συνεχισεις τις ατυχεις τοποθετησεις (τις εχεις ηδη αρχισει), εσυ το ξερεις, αλλα ειναι ενα θεμα που εσυ πρεπει να λυσεις.
    δεν θα στο λυσει η ελισσαβετ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    "
    Σκεψου να πρεπει να περασεις 50-60-70 χρονια
    με κατι ΣΑΝ παιδακι 12 ετων που εχει κατι ΣΑΝ συνδρομο down.
    "

Τωρα,
    το αν καποιες δεν γνωρισαν ποτε καποιον αντρα "παιδι", οι ιδιες το ξερουν.
    Ας κοιταχτουν στον καθρεπτη και ας το πουν καταμουτρα. Εαν πεισουν τον
    εαυτο τους ... εγω, πασο !
    εξουθενωμενε....
    (προτεινω να αλλαξεις το νικ σε "εξουθενωτικος")...
    υπαρχει μια υπερβολη σε οσα αντιλαμβανεσαι βρε παιδι μου. δεν την εχεις εντοπισει κι εσυ;
    δλδ... με καλη προθεση στο λεω ειλικρινα.
    παιρνεις "κατι" και το τεντωνεις σαν να μην υπαρχει αυριο....
    εκτος αν δεν τα αντιλαμβανεσαι ετσι αλλα υποκρινεσαι κατι (τι αραγε;) για να προκαλεσεις(;;;) δεν ξερω. κι εγω υποθεσεις κανω.

να σου απαντησω σοβαρα λοιπον, εφοσον αυτο εννοεις.
    προσπερναω τα περι συνδρομου, ειπωθηκαν ηδη αρκετα και πολυ δικιο ειχαν οσοι το σχολιασαν (αλλα εσυ της απαυτης σου τον χαβα).
    ΝΑΙ, συζητιεται πολυ ο μυθος "οι ανδρες ειναι παιδια", "οι ανδρες παραμενουν παιδια" και συνηθως συμφωνουν ολοι και πανε παρακατω.
    η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ανδρες και γυναικες ποτε δεν χανουν καποια παιδικα τους κομματια, γιατι δεν παθαινουμε καμια ολοκληρωτικη μεταλλαξη μεγαλωνοντας ωστε απο παιδια να γινουμε ενηλικοι ως ενα διαφορετικο ειδος ζωου, αλλα αλλαζουν καποια κομματια μας και καποια παραμενουν κοντινα η ιδια με εκεινα του παιδικου εαυτου μας.
    επομενως οποιος ψαχνει το παιδι9 μεσα μας, θα το βρει.
    οποιος επικαλειται το παιδι μεσα του, ειτε για να εχει αφεση αμαρτιων στις σκανδαλιες, ειτε για να εχει απαλλαγη ευθυνων, επισης μπορει να το βρει...
    "ζητειτε και δοθεισεται", μιας και εισαι χριστιανοπουλο.

απο εκει και περα, δεν χρειαζεται να κοιταξω καποιον καθρεφτη για να σου πω οτι ΟΛΟΙ κι εγω μαζι ειχαμε κομματια του παιδικου ψυχισμου μας μεσα μας, ΟΧΙ ομως με τον καθηλωτικο και περιοριστικο χαρακτηρα που υπαινισσεσαι ωστε να το προβαλλω σαν πρωταρχικο μας στοιχειο και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ σαν καποιο στοιχειο που αναζητουσα ποτε οταν επελεγα συντροφο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειπε τπτ τετοιο.
    τελικα, εχεις ειδικοτητα στις διαστρεβλωσεις των λεγομενων των μελων (τουλαχιστον).
    αυτο που ειπε ειναι οτι δεν επανελαβε καν ολοκληρη την φραση του εξ. γιατι δεν ηθελε να τονισει το κακο σχολιο του.
    και ο λογος που το θεωρει κακο ειναι οτι οχι μονο συμφωνει με οσα ειπε η σεσε, αλλα το βιωνει κιολας και δεν θα εκανε καποιο αναρμοστο σχολιο επι τουτου.
    και μαντεψε, ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!

τωρα που το βρηκες εσυ, και μαλιστα παιρνεις και το ελευθερο να συνεχισεις τις ατυχεις τοποθετησεις (τις εχεις ηδη αρχισει), εσυ το ξερεις, αλλα ειναι ενα θεμα που εσυ πρεπει να λυσεις.
    δεν θα στο λυσει η ελισσαβετ...
    Ωχ σορρυ ξεχασα, διαφωνησα παραλληλα και με εσενα με αυτο που εγραψα. Σ' αυτο εχεις δικιο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν γνωρίζω αν υπήρχε κάπου τέτοια συνήθεια.
    Η παρεξήγηση με τον Καιάδα από όσο γνωρίζω υπήρξε διότι από ευρήματα που είχαν βρει θεώρησαν ότι είναι οστά μικρών παιδιών...ε και φαντάζομαι ότι αυτό σε συνδυασμό με την φήμη των Σπαρτιατών ως σκληροί, πολεμιστές κτλ...δημιουργήθηκε ο μύθος. Αργότερα βρέθηκε όμως πως δεν υπήρξαν ποτέ οστά παιδιών στον Καιάδα, αντίθετα βρέθηκαν ευρήματα από ενηλικες φυλακισμένους.
    Η πιο τρανή απόδειξη βέβαια γιαυτό είναι οτι υπήρχαν αρκετοί επιφανείς Σπαρτιάτες με αναπηρίες...νομίζω και κάποιος βασιλιάς που μου διαφεύγει το όνομα του τώρα.

edit https://www.mixanitouxronou.gr/o-mit...e-echmalotous/
    στο δημοσιευμα της μηχανης του χρονου, οπου ξεκαθαριζεται η χρηση του καιαδα βασει των ευρηματων, δημοσιευεται βεβαια και το παρακατω που φαινεται να ισχυε, που δεν ειναι λιγοτερο ανησυχητικο απο τον "καιαδα":

"....Ο μύθος με τα ασθενικά παιδιά ξεκίνησε από τον Πλάτωνα, ο οποίος στην «Πολιτεία» έκανε λόγω για θανάτωση ασθενικών βρεφών σε βάραθρο. Βέβαια ο Πλάτωνας αναφερόταν στην κλασική Αθήνα και όχι στη Σπάρτη. Ίσως ο μύθος λοιπόν να ταυτίστηκε με μια αναφορά του Πλουτάρχου στον βίο του Λυκούργου για τους «Αποθέτες». Σύμφωνα μ’ αυτή οι Σπαρτιάτες οδηγούσαν τα νεογέννητα σε μια επιτροπή γερόντων. Αν το πόρισμα της επιτροπής ήταν αρνητικό σήμαινε ότι το παιδί δεν θα ήταν ικανός πολίτης για τη Σπάρτη. Τότε το οδηγούσαν στους «Αποθέτες», ένα βάραθρο κάπου στον Ταΰγετο, έτσι ώστε το ασθενές βρέφος να πεθάνει μεν, αλλά ο θάνατός του να μη βαρύνει την πολιτεία. Η έρευνα υποστηρίζει ότι σ΄ αυτή την περίπτωση υπήρχαν εξακριβωμένες βαριές δυσμορφίες και όχι ελαφρές αναπηρίες. Προφανώς αυτό ίσχυε και για τα παιδιά εκτός γάμου....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/o-mith...e-echmalotous/"

Το γεγονός ότι έβαλαν στόχο να καταρρίψουν το μύθο όπως γράφει εμένα με συγκινεί θετικά είτε ισχύει είτε όχι. Το σημείο περί βαριάς ή μη αναπηρίας μου φαίνεται περίεργο. Άλλωστε και στο σήμερα κάθε φορά καλείται ένας γονέας να αποφασίσει αν θα θανατώσει ένα πλάσμα που δεν έχει θετικους οιωνούς. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί είναι τόσο λεπτό ζήτημα και θέλει Τιτάνια ψυχική δυμαμη να επιλέξει κάποιος την δύσκολη οδό. Ευχαριστώ πολύ για τις αποσαφηνισεις. Τροφή για το μυαλο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εξουθενωμενε....
    (προτεινω να αλλαξεις το νικ σε "εξουθενωτικος")...
    υπαρχει μια υπερβολη σε οσα αντιλαμβανεσαι βρε παιδι μου. δεν την εχεις εντοπισει κι εσυ;
    δλδ... με καλη προθεση στο λεω ειλικρινα.
    παιρνεις "κατι" και το τεντωνεις σαν να μην υπαρχει αυριο....
    εκτος αν δεν τα αντιλαμβανεσαι ετσι αλλα υποκρινεσαι κατι (τι αραγε;) για να προκαλεσεις(;;;) δεν ξερω. κι εγω υποθεσεις κανω.

να σου απαντησω σοβαρα λοιπον, εφοσον αυτο εννοεις.
    προσπερναω τα περι συνδρομου, ειπωθηκαν ηδη αρκετα και πολυ δικιο ειχαν οσοι το σχολιασαν (αλλα εσυ της απαυτης σου τον χαβα).
    ΝΑΙ, συζητιεται πολυ ο μυθος "οι ανδρες ειναι παιδια", "οι ανδρες παραμενουν παιδια" και συνηθως συμφωνουν ολοι και πανε παρακατω.
    η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ανδρες και γυναικες ποτε δεν χανουν καποια παιδικα τους κομματια, γιατι δεν παθαινουμε καμια ολοκληρωτικη μεταλλαξη μεγαλωνοντας ωστε απο παιδια να γινουμε ενηλικοι ως ενα διαφορετικο ειδος ζωου, αλλα αλλαζουν καποια κομματια μας και καποια παραμενουν κοντινα η ιδια με εκεινα του παιδικου εαυτου μας.
    επομενως οποιος ψαχνει το παιδι9 μεσα μας, θα το βρει.
    οποιος επικαλειται το παιδι μεσα του, ειτε για να εχει αφεση αμαρτιων στις σκανδαλιες, ειτε για να εχει απαλλαγη ευθυνων, επισης μπορει να το βρει...
    "ζητειτε και δοθεισεται", μιας και εισαι χριστιανοπουλο.

απο εκει και περα, δεν χρειαζεται να κοιταξω καποιον καθρεφτη για να σου πω οτι ΟΛΟΙ κι εγω μαζι ειχαμε κομματια του παιδικου ψυχισμου μας μεσα μας, ΟΧΙ ομως με τον καθηλωτικο και περιοριστικο χαρακτηρα που υπαινισσεσαι ωστε να το προβαλλω σαν πρωταρχικο μας στοιχειο και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ σαν καποιο στοιχειο που αναζητουσα ποτε οταν επελεγα συντροφο....
    Οι αντρες (ΟΛΟΙ οι αντρες) εχουμε εκ γεννετης μια αναπηρια στο θεμα ευαισθησια
    αλλα και αλληλοβοηθεια, συνυπαρξη, συμβιωση.

Εχω την εντυπωση οτι μιλαω σε μιας Χ ηλικιας γυναικες που απλα το αντιλαμβανονται
    (οι παραδεισενιες σχεσεις που περιγραφει η Curious περιγραφουν μονο ΜΙΑ εμπειρια,
    τιποτα παραπανω). Εφοσον λοιπον ειμαστε αναπηροι απο πλευρας ευαισθησιας
    τι πιο περιγραφικο απο παιδι με συνδρομο down. Ζηταω συγνωμη αν εξυσα πληγες.
    Ομως, βρειτε μου καποιον αλλον χαρακτηρισμο που να υποδηλωνει αναπηρια εκ γεννετης
    .... γιατι η περιγραφη ΠΡΕΠΕΙ να παραμεινει γλαφυρη και ακριβης. Δεν γινεται να
    εξαιρουμε λεξεις απο τον γραπτο μας λογο ... αυτο απλα ... ξεχαστε το.

Παντως, εχεις και εσυ μια ικανοτητα διαστρεβλωσης ... Remedy.
    Εγραψα "ας κοιταχθει στον καθρεφτη και ας το πει καταμουτρα".
    ΟΧΙ τοσο γενικολογα και στρογγυλεμενα οσο το περιεγραψες (για ολους).
    Εγω εγραψα να το πει ΜΟΝΟ για τους αντρες. Γιατι αν το πει για τις γυναικες
    απλα θα πει ψεμματα ... καμια γυναικα μετα την πρωτη της περιοδο δεν εκτιμα
    το παιδι μεσα της. Το πεταει σαν φθαρμενο ρουχο. Το μονο που της μενει ειναι
    να βιαστει να πονηρεψει και να τεκνοποιησει. Το οτι γινεται μανα, καποια στιγμη,
    αποτελει την ακροτελευτια ταφοπλακα του παιδιου μεσα της. Αστε μου την εφεση
    προς παιχνιδια και σκανταλιες (και χουτσου χουτσου ιστοριες) που μπορει να εχει μια
    ενηλικη γυναικα (και ενας ενηλικας αντρας). Αυτα ειναι σκιες της παιδικης ψυχης.
    Το παιδι διακρινεται για ανεμελια, αθωοτητα (και ας εχει θυμους), ανυστεροβουλια
    αγαθη προαιρεση (και ας αρπαζεται με αλλα παιδακια), ελπιδα και παντελη ελλειψη
    πορωσης και αρτηριοσκληρωσης σε ψυχη και συνειδηση. Ημασταν παιδια (καποτε),
    ζησαμε με αλλα παιδια, θυμομαστε τι νιωθαμε ... δεν σβηνουν αυτα !
    Ειναι χαραγμενα σε πετρα !

Δεν λεω οτι εγω εχω ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα. Ουτε οτι ολοι οι αντρες
    τα εχουν ! Ομως .. ΔΙΑΟΛΕ ... αν καπου μπορει να ξαναβρεθουν, ειναι ΜΟΝΟ σε
    αντρες. Γιατι αυτοι ειναι αρκετα μπουνταλαδες (ακομη και ως ενηλικες) για να
    τα τιμησουν. Οι γυναικες ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Οποτε, φιλη Βαλσαμο (Remedy)
    οταν ξανακοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη σκεψου πολυ βαθια και δυνατα
    ποια απο τις φιλες σου ... εξακολουθουν να θελουν να γινουν ΠΑΙΔΙΑ στην ψυχη
    και το πνευμα. Γιατι εγω μπορω να βρω τουλαχιστον δυο φιλους μου (ανυπαντρους).

(εκτιμω οτι θα πεις την αληθεια ... και εδω μεσα ....)

Ειναι όλοι οι άνδρες παιδιά Καταβαθος; Τα αγόρια που δέχθηκαν κακοποίηση από 6 ετών λες να κράτησαν αθώα στάση απέναντι στους ανθρώπους γενικά; Τα αγόρια που τα φόρτωσαν με βάρη και ευθύνες σε λάθος ηλικία πάλι κράτησαν την αθωότητα ή έγιναν δυνάστες; Ίσως να μην έτυχε να το διαβάσεις κάπου αλλά ειδικά η γυναίκα καλείται να επαναδιαπραγματευτει την παιδική της ηλικία λογω της μητρότητας. Έχει τεράστια ευθύνη αν θα επαναλάβει τα κακώς κείμενα ή όχι. Θα μπορούσες να φέρεις παράδειγμα το σάκχαρο αν ήθελες να μιλήσεις για χρόνια πάθηση που έχει και αρνητικό ψυχολογικο αποτέλεσμα. Τέλος μιας και γράφεις ξανά και ξανά πως είσαι Φαλοκρατης δεν έχω πετύχει φαλοκρατη με παιδικότητα αντιθέτως. Ιδιότητες όπως "χαβαλετζης, πολυλογας, αυθόρμητος,επιπολαιος, με τεράστια ανάγκη για αποδοχή και συγχώρεση όλων των σφαλματων του ΝΑΙ". Εχεις πει επίσης πως είσαι εδώ για να ξυπνήσεις το κτήνος μέσα μας και όχι το ωραιοποιημενο στρογγυλεμενο ενήλικο ον. Αν ο άνθρωπος επιθυμεί να μείνει στάσιμος να κάνει ότι γουστάρει με έλλειψη ευαισθησίας και να τον χειροκροτούν κιόλας για εμένα είναι παράλογος. Ακόμα και τα βρέφη μπορούν να αντιληφθούν τη διάθεση του ανθρώπου που τα φροντιζει από κάποιο μήνα και μετά. Όπου αν μη τι άλλο θέλουν δε θέλουν βιώνουν την απόλυτα εγωκεντρική διασταση. Και θα δεχτώ ότι τα αρσενικά είναι γεννημένα έτσι;;; Γιατί τότε τα αγοράκια βγαίνουν μπροστά να προασπισουν όποιον αγαπούν αυθόρμητα; γιατί κλαίνε όταν κλαίει ο φίλος του ή η αδερφή τους; Εντάξει δε χάνεται αίμα κάθε μήνα αλλά χάνεται άλλα στοιχεία. Ελπίζω να γράψει κάποιος άντρας τη θέση του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το θεμα δεν ειναι τι εχεις περασει εσυ η εγω, αλλα πως μπορουν να ερμηνευτουν τα γραφομενα μας απο οσους διαβαζουν. Βασικα λες οτι δεν ειναι ατυχης ο τροπος που εκφραστηκες, γιατι εχεις προσωπικη εμπειρια.

Ειναι μια ενδιαφερουσα εικονα της εικονας που δινει ο,τι γραφουμε εδω μεσα. Να αρχισω λοιπον και εγω τις ατυχεις τοποθετησεις σε ολα τα θεματα οπου η ζωη με εχει πληγωσει η και σκληρυνει ακομα, και μετα να περιμενω οχι μονο να μην παρεξηγηθει αυτο που εγραψα αλλα επειδη ακριβως εχω τις ουλες και τα παρασημα, να ερμηνευτει με τροπο που δε δικαιολογουν οι λεξεις οι ιδιες.

Σχετικη ερωτηση - η προσωπικη, επωδυνη και συχνα εκ γενετης εμπειρια με τετοιες καταστασεις, ανεβαζει τον πηχυ για το πως εκφραζομαστε για αυτες, η τον κατεβαζει; Τι λες;
    oboro για να συννενοούμαστε.
    Οχι δεν λέω ότι δεν είναι ατυχής ο τρόπος που εκφράστηκα επειδή έχω προσωπική εμπειρία, λέω πως δεν έκανα αυτό για το οποίο με κατηγόρησες. Ουτε σαν μπιχτή το χρησιμοποίησα, ούτε ψυχολογική ανάλυση προσπάθησα να του κάνω....ούτε προκατάληψη απέναντι στα άτομα με αναπηρία έχω (για αυτά με κατηγόρησες!) ....μάντεψε γιατί!!! Γιατί την προκατάληψη και τις "ατυχείς" εκφράσεις τις έχω φάει στη μάπα πολύ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς. Και το θέμα αναπηρία είναι ένα θέμα για το οποίο δεν ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ χιουμοράκι και πείραγμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ!
    Θες να σου πω πως πέρασα τα τελευταία μου 24ωρα;; Θες να μάθεις; Τα πέρασα υπερασπιζόμενη ένα τέτοιο άτομο σαν κι αυτό που έφερε για παράδειγμα ο Εξουθενωμένος με κίνδυνο να συλληφθω!!! Επειδή κάποιος θεώρησε ότι θα μπορούσε να κάνει "χιουμοράκι" σε ένα τέτοιο άτομο και εγώ του όρμησα, πέρασα κάμποσες ώρες σε ένα αστυνομικό τμήμα. Χέστηκες θα μου πεις, εσένα σε νοιάζει γιατί δεν έβαλα εισαγωγικά μεταφέροντας την φράση του Εξουθενωμένου για να γίνει απολύτως κατανοητό πως απλά ΜΕΤΕΦΕΡΑ τα λόγια του για να καταλάβει η Ρεμ τι της λέω και δεν ΣΧΟΛΙΑΣΑ πουθενά το περιεχόμενο των όσων είπε. Το μόνο προσωπικό σχόλιο/κριτική που περιείχε το μνμ μου ήταν η φράση " αυτο κατάλαβα τουλάχιστον γιατι ο Εξουθενωμένος έχει πάρει φόρα να μας προκαλεί" (ή κάπως έτσι τελοσπάντων, βαριέμαι να γυρίσω να βρω την ακριβη φράση, μη με κατηγορήσεις τώρα και για τα εισαγωγικά)

Αν το πρόβλημα σου λοιπόν είναι, επειδη φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να τα γνωρίζεις όλα αυτά για μένα, ούτε μπήκα ποτέ εδώ να διαφημίσω το τι μπορεί να κάνω εγώ για τα άτομα με αναπηρίες στην προσωπική μου ζωή, οτι μπορεί κάποιος που διαβάζει να παρερμηνεύσει γιατί θεωρείς πως δεν εκφράστηκα σωστά.... τότε να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη oboro , και να ξεκαθαρίσω πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έδειχνα τέτοια συμπεριφορά. Ζητώ επίσης συγγνώμη που δεν είχα το κουράγιο να απαντήσω στον Εξουθενωμένο όπως θα του άρμοζε και αρκέστηκα απλά στο να συμφωνήσω με το σχόλιο της cc (που παρεμπιπτόντως δεν ένιωσα οτι αναφέρεται σε μένα)

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ειναι όλοι οι άνδρες παιδιά Καταβαθος; Τα αγόρια που δέχθηκαν κακοποίηση από 6 ετών λες να κράτησαν αθώα στάση απέναντι στους ανθρώπους γενικά; Τα αγόρια που τα φόρτωσαν με βάρη και ευθύνες σε λάθος ηλικία πάλι κράτησαν την αθωότητα ή έγιναν δυνάστες; Ίσως να μην έτυχε να το διαβάσεις κάπου αλλά ειδικά η γυναίκα καλείται να επαναδιαπραγματευτει την παιδική της ηλικία λογω της μητρότητας. Έχει τεράστια ευθύνη αν θα επαναλάβει τα κακώς κείμενα ή όχι. Θα μπορούσες να φέρεις παράδειγμα το σάκχαρο αν ήθελες να μιλήσεις για χρόνια πάθηση που έχει και αρνητικό ψυχολογικο αποτέλεσμα. Τέλος μιας και γράφεις ξανά και ξανά πως είσαι Φαλοκρατης δεν έχω πετύχει φαλοκρατη με παιδικότητα αντιθέτως. Ιδιότητες όπως "χαβαλετζης, πολυλογας, αυθόρμητος,επιπολαιος, με τεράστια ανάγκη για αποδοχή και συγχώρεση όλων των σφαλματων του ΝΑΙ". Εχεις πει επίσης πως είσαι εδώ για να ξυπνήσεις το κτήνος μέσα μας και όχι το ωραιοποιημενο στρογγυλεμενο ενήλικο ον. Αν ο άνθρωπος επιθυμεί να μείνει στάσιμος να κάνει ότι γουστάρει με έλλειψη ευαισθησίας και να τον χειροκροτούν κιόλας για εμένα είναι παράλογος. Ακόμα και τα βρέφη μπορούν να αντιληφθούν τη διάθεση του ανθρώπου που τα φροντιζει από κάποιο μήνα και μετά. Όπου αν μη τι άλλο θέλουν δε θέλουν βιώνουν την απόλυτα εγωκεντρική διασταση. Και θα δεχτώ ότι τα αρσενικά είναι γεννημένα έτσι;;; Γιατί τότε τα αγοράκια βγαίνουν μπροστά να προασπισουν όποιον αγαπούν αυθόρμητα; γιατί κλαίνε όταν κλαίει ο φίλος του ή η αδερφή τους; Εντάξει δε χάνεται αίμα κάθε μήνα αλλά χάνεται άλλα στοιχεία. Ελπίζω να γράψει κάποιος άντρας τη θέση του.
    Mπορουμε να ξημερωθουμε με εξαιρεσεις ...
    Οσοι ειναι αντρες γνωριζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εστι παιδι (και παιδικη ψυχη).
    Ξερουν ποιος ειναι ο κανονας ! Τον εζησαν ! ....

Πάω πάσο. Ειμαι γυναίκα και από τα λεγόμενα σου η παιδικότητα στα κορίτσια εξαφανίζεται ή δεν υπάρχει. Μόνον Άντρες μπορούν να κάνουν διάλογο μαζί σου στο συγκεκριμένο έτσι ακριβώς όπως το θέτεις!!!!

Banned
    Thanks .... trully and sincerely ... THANKS !

Kοντευει να γινει εθνικο σπορ, ακομα και οταν συμφωνουμε να μου το χαλατε.

Senior Member
    Ψαχνω αυτοπεποιθηση ....

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ψαχνω αυτοπεποιθηση ....
    Έκανες τις εξετάσεις σου; νιώθεις έναν κορεσμό εμπειριών και επαναλήψεων; μακάρι να ήξερα τρόπους εύρεσης. Συνήθως όταν νιώθουμε πως τα καταφέρνουμε σε έναν τομεα ή στόχο βρίσκουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πάω πάσο. Ειμαι γυναίκα και από τα λεγόμενα σου η παιδικότητα στα κορίτσια εξαφανίζεται ή δεν υπάρχει. Μόνον Άντρες μπορούν να κάνουν διάλογο μαζί σου στο συγκεκριμένο έτσι ακριβώς όπως το θέτεις!!!!
    Φυσικά και οι γυναίκες έχουν το παιδί μέσα τους, το μικρό εκείνο κοριτσάκι του μπαμπά, όλες το έχουν, πάντα προσπαθώ και συνήθως τους το βγάζω, είναι το πιο γλυκό κομμάτι τους, και 45 που είχα μια και όσο θέλεις βάλε, πάντα έχουν το κοριτσάκι εκείνο, το λατρεύω , αν δε το δεις αν δε στο δείξει, τότε σημαίνει ότι ακόμα δε σε εμπιστεύεται, δε θα δώσει έτσι εύκολα την καρδιά , τον πυρήνα της ζωής της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ψαχνω αυτοπεποιθηση ....
    γΙΑΤΙ ΚΑΛΑ εΛΙΣΑΒΕΤ ΝΑΣ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙς , ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΙΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ .....

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast