Ναι αλλά μεγάλο νύχι στο μικρό δαχτυλάκι επιβάλλεται να έχει !!
Printable View
οχι, δεν λεμε οτι δεν πρεπει να δινει σημασια.
λεμε να κανει σχεση με οποια του αρεσει, ας ειναι οπως την περιγραφει, κανενα προβλημα.
το προβλημα ειναι οτι αυτος θελει να της ασκει συνεχη ελεγχο και πιεση για το τι θα κανει με τα κιλα της, και μαλιστα να μην το παρει χαμπαρι αυτη τον ελεγχο και να τον θεωρει "ειλικρινεια"...
το παιδι ομως, εχει τελεια επιδερμιδα και γλυκυτητα στο προσωπο, δεν κολλανε αυτα τα περι σημαδιων, ξυρισματα κλπ..
επισης και το πιο λεπτο παιδι εχει πιασιματακια, δεν πετανε τα κοκκαλα σε ενα παιδι. αν ειναι μωρο μπορει να εχει και δίπλες, ενω δεν ειναι χοντρο...
Και κλασικά η @remedy διαστρεβλώσεις όπως πάντα, επειδή θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και μου κρατάει κακία που είχα κάνει κομπλιμέντα σε κάτι κοπέλες σε ένα post και αυτήν την άφησα απέξω.
Δε πειράζει. Υγεία να έχουμε.
και κλασσικα ο τζοτζιου πεταει την μπαλα στην εξεδρα γιατι δεν αντεχει να ακουσει την αληθεια...
αλοιμονο αν ηθελα να μου την πεσει καποιος εδω μεσα .ειναι γνωστο τοις πασι οτι δεν ειμαι διαθεσιμη, αλλα και οτι μου την δινουν οι λιγουρηδες.
καλη υγεια να εχουμε.
Παιδιά ας μην ξεφύγουμε απο το θέμα. Πείτε τα με προσωπικό μηνυμα.
Τη λες στην Ρεμ ενώ όλοι εδώ σου είπαμε πάνω κάτω το ίδιο με τον τρόπο του ο καθένας.
Και εγώ που σου είπα τα ίδια προσβλήθηκα που δεν μου την έπεσες; Κι ο oboro, κι ο george και γενικά όλοι;
Είναι φανερό πως δεν θες να δεις την αλήθεια που σου λέμε όλοι. Σου κάνει εντύπωση γιατί κανείς δεν σου απαντά στο ερώτημα πως θα το πεις σε καμιά κοπέλα αλλά δεν σου κάνει εντύπωση που ΟΛΟΙ σου λέμε τελικά οτι αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα δικό σου που πρέπει να το λύσεις με ψυχολόγο;
Εδώ εμείς δεν είμαστε για να κάνουμε διάγνωση. Όλοι κάναμε εγράφη για να συζητήσουμε με κάποια άλλα άτομα για θέματα που μας απασχολούν ή για να βοηθήσουμε.
Πρέπει λίγο να βοηθήσουμε τον Γιώργο για να δει το θέμα που τον απασχολεί πιο σοβαρά γιατί έχει κατεβάσει κουρτίνες.