Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 264
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Έχετε δίκιο που του λέτε ότι δεν πρέπει να δίνει τόση σημασία στα "πρέπει" των κιλών, αλλά να πούμε ότι και για τους άντρες δεν πρέπει να υπάρχουν "πρέπει" έτσι? Πχ δε χρειάζεται να είναι οικονομικά πετυχημένος ή να οδηγάει ο άντρας για να τον προτιμήσει μια γυναίκα
    Ναι αλλά μεγάλο νύχι στο μικρό δαχτυλάκι επιβάλλεται να έχει !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Έχετε δίκιο που του λέτε ότι δεν πρέπει να δίνει τόση σημασία στα "πρέπει" των κιλών, αλλά να πούμε ότι και για τους άντρες δεν πρέπει να υπάρχουν "πρέπει" έτσι? Πχ δε χρειάζεται να είναι οικονομικά πετυχημένος ή να οδηγάει ο άντρας για να τον προτιμήσει μια γυναίκα
    οχι, δεν λεμε οτι δεν πρεπει να δινει σημασια.
    λεμε να κανει σχεση με οποια του αρεσει, ας ειναι οπως την περιγραφει, κανενα προβλημα.
    το προβλημα ειναι οτι αυτος θελει να της ασκει συνεχη ελεγχο και πιεση για το τι θα κανει με τα κιλα της, και μαλιστα να μην το παρει χαμπαρι αυτη τον ελεγχο και να τον θεωρει "ειλικρινεια"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το αλλο, το σκεφτηκε κανεις;

ο τζορτζιου στην πραγματικοτητα θα ηθελε μια κοπελα με εικονα ανορεξιας.
    αυτο που τον σταματαει και κανει την υπαναχωρηση στα 45-47 κιλα (και οχι στα 38), ειναι η γνωση οτι τετοιο βαρος ειναι οπωσδηποτε ανθυγιεινο και βεβαια δεν θελει να αρρωστησει η κοπελα, απλα καποια του γουστου του θελει.
    περα απο αυτο, ενω παραπανω μας λεει οτι δεν τον ενδιαφερει αν θα βαφεται ντυνεται στολιζεται κλπ, η αληθεια, που την εει πει αλλου ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βαφεται να ντυνεται να στολιζεται (ως προτιμηση λεμε, δεν θα της επιβαλει να μην ντυνεται), επισης του αρεσει με κοντα μαλλια και αδιαφορη η ομορφια του προσωπου, τα σημαδια κλπ...

ας συνοψισουμε λοιπον.
    μια γυναικα, χωρις καθολου λιπος, ουτε κρεας (ιδανικα λεμε, ανορεκτικη εικονα), με κοντα η ξυρισμενα μαλλια, πιθανον με σημαδια και τραχυτητα στο προσωπο, χωρις πολλους καλωπισμους, βαψιμο, και απλα αθλητικα ρουχα,τι δεν εχει;;;;;;

μα φυσικα καθολου καμπυλες και καμια υπομνηση θυληκοτητας....
    δλδ στην πραγματικοτητα ο τζ. θελει μια γυναικα που να μην μοιαζει με γυναικα, αλλα να μην ειναι και ανδρας, γιατι οι ανδρες ειναι απαγορευμενοι.....
    μηπως θελει ανδρα και δεν τολμαει να το παραδεχτει, γιατι δεν αφηνει η εκκλησια;
    Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτηκα το να θέλει άντρα αλλά με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό σου ότι θέλει μια γυναίκα χωρίς καθόλου καμπύλες, χωρίς κανένα γυναικείο χαρακτηριστικό που τις προσδίδουν οι καμπύλες, άβαφη, αχτένιστη κτλ...το μυαλό μου πήγε σε παιδί.

Senior Member
    εχεις πει σε πολλα σημεια οτι θελεις οπωσδηποτε να της το πεις για να εισαι ειλικρινης και μονο εδω σου ξεφυγε η αληθεια , "ειλικρινη"...
    θελεις να το πεις ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! για να το λαβει υποψη της! οχι για να εισαι ειλικρινης!
    . και εννοειται οτι οπως κι αν το πεις, αυτη θα καταλαβει οτι σε νοιαζει, κι απ την στιγμη που θα καταλαβει οτι σε νοιαζει, θα λειτουργει σαν μια μονιμη πιεση επανω της. δεν υπαρχει τροπος να λειτουργησει αλλιως μια τετοια δηλωση, οσο "διακριτικα" κι αν την κανεις.
    εκτος αν εκτος απο 40 κιλα, σημαδεμενη, κουτσοδοντα και φαλακρη, την θελεις και ηλιθια. τοτε, εχεις καποιες ελπιδες να της πεισεις οτι ολα τα κανεις για το καλο της...

στο εχουν πει τοσα ατομα εδω, δεν εννοεις να το καταλαβεις.
    ειναι σε λαθος δρομος η σκεψη σου οτι πρεπει η αλλη να κανει κατι στο σωμα της επειδη το ζητας εσυ, η να κανεις εσυ τον εαυτο σου οπως τον ζηταει εκεινη. δεν αλλαζει κατι, επειδη θα το εκανες κι εσυ. μονο το χειροτερευει.
    το ποσο λαθος ειναι, μονο μετα απο ψυχοθεραπεια ισως το καταλαβεις , αφου δεν το καταλαβαινεις.
    Συμφωνώ απολύτως με αυτή την ανάλυση εδώ.
    Αυτό του λέω από την αρχή.
    Δεν είναι ένδειξη ειλικρίνειας, είναι αρρωστημένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτηκα το να θέλει άντρα αλλά με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό σου ότι θέλει μια γυναίκα χωρίς καθόλου καμπύλες, χωρίς κανένα γυναικείο χαρακτηριστικό που τις προσδίδουν οι καμπύλες, άβαφη, αχτένιστη κτλ...το μυαλό μου πήγε σε παιδί.
    το παιδι ομως, εχει τελεια επιδερμιδα και γλυκυτητα στο προσωπο, δεν κολλανε αυτα τα περι σημαδιων, ξυρισματα κλπ..
    επισης και το πιο λεπτο παιδι εχει πιασιματακια, δεν πετανε τα κοκκαλα σε ενα παιδι. αν ειναι μωρο μπορει να εχει και δίπλες, ενω δεν ειναι χοντρο...

Senior Member
    Και κλασικά η @remedy διαστρεβλώσεις όπως πάντα, επειδή θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και μου κρατάει κακία που είχα κάνει κομπλιμέντα σε κάτι κοπέλες σε ένα post και αυτήν την άφησα απέξω.

Δε πειράζει. Υγεία να έχουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Και κλασικά η @remedy διαστρεβλώσεις όπως πάντα, επειδή θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και μου κρατάει κακία που είχα κάνει κομπλιμέντα σε κάτι κοπέλες σε ένα post και αυτήν την άφησα απέξω.

Δε πειράζει. Υγεία να έχουμε.
    και κλασσικα ο τζοτζιου πεταει την μπαλα στην εξεδρα γιατι δεν αντεχει να ακουσει την αληθεια...
    αλοιμονο αν ηθελα να μου την πεσει καποιος εδω μεσα .ειναι γνωστο τοις πασι οτι δεν ειμαι διαθεσιμη, αλλα και οτι μου την δινουν οι λιγουρηδες.

καλη υγεια να εχουμε.

Senior Member
    και κλασσικα ο τζοτζιου πεταει την μπαλα στην εξεδρα γιατι δεν αντεχει να ακουσει την αληθεια...
    αλοιμονο αν ηθελα να μου την πεσει καποιος εδω μεσα .ειναι γνωστο τοις πασοι οτι δεν ειμαι διαθεσιμη και οτι μου την δινουν οι λιγουρηδες.
    Κλασικά χυδαία. Σιγά μη στην έπεφτα.

Senior Member
    Κλασικά χυδαία. Σιγά μη στην έπεφτα.
    χυδαιος εισαι εσυ, που σαλιαριζεις με οποια κοπελα τολμησει να γραψει εδω μεσα τα προβληματα της, για να την ρωτας μηπως κι ειναι κοκκαλιαρα και γλειψεις κανενα κοκκαλο...

george1520
    Guest
    Παιδιά ας μην ξεφύγουμε απο το θέμα. Πείτε τα με προσωπικό μηνυμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Παιδιά ας μην ξεφύγουμε απο το θέμα. Πείτε τα με προσωπικό μηνυμα.
    να μου λειπουν τα πμ με τον τζοτζού.
    στο υπολοιπο συμφωνω. εγω για το θεμα μιλουσα, εκεινος μου επιτεθηκε κι οπως παντα, αντι να μιλησει με επιχειρηματα σε οσα ειπα, αρχισε τις χυδαιοτητες.
    εγω το σταματαω. επανερχομαι στο θεμα.

Senior Member
    χυδαιος εισαι εσυ, που σαλιαριζεις με οποια κοπελα τολμησει να γραψει εδω μεσα τα προβληματα της, για να την ρωτας μηπως κι ειναι κοκκαλιαρα και γλειψεις κανενα κοκκαλο...
    Ότι και να πεις φάνηκε ότι δεν μπήκες για να μείνεις στο θέμα. Λυπάμαι για λογαριασμό σου που πέφτεις τόσο χαμηλά. Σε κατάλαβαν όλοι.

Senior Member
    Τη λες στην Ρεμ ενώ όλοι εδώ σου είπαμε πάνω κάτω το ίδιο με τον τρόπο του ο καθένας.
    Και εγώ που σου είπα τα ίδια προσβλήθηκα που δεν μου την έπεσες; Κι ο oboro, κι ο george και γενικά όλοι;

Είναι φανερό πως δεν θες να δεις την αλήθεια που σου λέμε όλοι. Σου κάνει εντύπωση γιατί κανείς δεν σου απαντά στο ερώτημα πως θα το πεις σε καμιά κοπέλα αλλά δεν σου κάνει εντύπωση που ΟΛΟΙ σου λέμε τελικά οτι αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα δικό σου που πρέπει να το λύσεις με ψυχολόγο;

george1520
    Guest
    Εδώ εμείς δεν είμαστε για να κάνουμε διάγνωση. Όλοι κάναμε εγράφη για να συζητήσουμε με κάποια άλλα άτομα για θέματα που μας απασχολούν ή για να βοηθήσουμε.

Πρέπει λίγο να βοηθήσουμε τον Γιώργο για να δει το θέμα που τον απασχολεί πιο σοβαρά γιατί έχει κατεβάσει κουρτίνες.

Senior Member
    Ότι και να πεις φάνηκε ότι δεν μπήκες για να μείνεις στο θέμα. Λυπάμαι για λογαριασμό σου που πέφτεις τόσο χαμηλά. Σε κατάλαβαν όλοι.

να σε κατι που συμφωνουμε. ολοι καταλαβαινουν τι συμβαινει και βγαζουν τα συμπερασματα τους ;)
    Last edited by Remedy; 24-08-2019 at 23:25.

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast