10 χρονια γραφω εδω ψηλε ποσο χρονων ειμαι ?
Printable View
Μαλάκια είπες και θα σου εξηγήσω το γιατί. Οπως εσύ έχεις το δικαίωμα και λες για παράδειγμα εγώ δεν γουστάρω να τα φτιάξω με κάποια που είναι χοντρή, έτσι και εκείνες έχουν δικαίωμα να πούνε πως δεν γουστάρουνε την εμφάνιση σου. Γιατί ντε και καλά κάποια που δεν σε γουστάρει φυσιογνωμικά θα πρέπει να είναι ελεηνίδα; Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα τους να ζούνε με αυταπάτες. Αν για παράδειγμα όλες οι Ελληνίδες έχουν την αυταπάτη πως ο χ κούκλος θα γίνει δικός τους και εστιάζονται σε αυτόν είνια δικαίωμα τους ακόμα και αν εκείνες εμφανισιακά δεν αξίζουν καθόλου.
ανοιξτε θεμα να συζητησουμε θελει 30 χρονια να μαθεισ τισ γυναικεσ
Εχει μεγαλη διαφορα το να μη θες καποια να ειναι χοντρη και μεγαλη διαφορα το να λες θελω τον αλλον να ειναι ψηλος γεροδεμενος με θεληματικο πηγουνι προσωπο αρρενωπο με γωνιες,μελαχρινο με μουσια και τατουαζ,η καστανοξανθο με μπλε ματια,αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα εχεις μεγαλο προβλημα.Ολοι οι ανθρωποι πρεπει να εχουμε καποια στανταρ αρκει αυτα τα στανταρ να μην ειναι εκτος πραγματικοτητας σε σχεση με τη δικη μας εμφανιση.
Δικαιωμα τους λοιπον να θελουν τον Μπρατ πιτ και δικαιωμα δικο μου να το κατακρινω οταν βλεπω οτι αυτες που θελουν τον Μπρατ πιτ ειναι σαν την ελενη λουκα.
Υπάρχουν κατά τη γνώμη μου πολλές Ελληνίδες που αξίζουν, το κυρίως πρόβλημα είναι ότι πολλές από τη μία θέλουν ισότητα στα δικαιώματα, από την άλλη "ο άντρας πρέπει να οδηγάει, να βγάζει λεφτά, να φλερτάρει, να βρίσκει τις καλές ατάκες στο πέσιμο κλπ". Αν θες ισότητα στα δικαιώματα να ισχύει αυτό και στις υποχρεώσεις!
Κατι ασχετο. Εχω γραφτει στο forum και δεν ξερω πως να γραψω το προβλημα που μ' απασχολει. Που μπορω να γραψω την ας πουμε εξομολογηση μου;
Ακριβώς αυτό Miliva. Έβαλε ο καθείς το λιθαράκι του για κα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς τα σοσιαλ μίντια παίζουν τον ρόλο τους σε όλο αυτό. Τσεκαρεις τον καθένα λες και πας σε κρεαταγορα να πάρεις αρνί για το Πάσχα. Βλέπει ο μέσος άντρας τις μικρούλες που κάνουν κρα για θαυμασμό και λαϊκς. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο εύκολα έχουν γίνει όλα.
Θα φτάσουν οι σημερινές 20αρες στα 40 και θα νιώθουν ότι τα έχουν ζήσει όλα. Ποιο παιδί θα γεννηθεί και δεν θα ξέρει το παρελθόν της μάνα του? Λυπαμαι Γιατί κι εγώ γίνομαι γραφική και εισπράττω ειρωνείες όταν λέω ότι κανω σεξ μόνο όταν ερωτεύομαι και νιώθω οικειότητα. Ειμαι βέβαια 30 Εγώ, άλλη γένια προλάβαμε έστω να κάνουμε μια δύο σχέσεις και τώρα βλέπουμε το γυπινγκ στα σοσιαλ μίντια να πέφτει βροχή.
Θεματοθετρια μην κάθεσαι στον καθένα γιατί δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις. Με αυτή την πράξη επικοινωνούν και οι ψυχές εκτός από τα κορμιά η τουλάχιστον ΕΤΣΙ θα έπρεπε. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν σε θέλει φύγε με αξιοπρέπεια και μείνε λίγο μόνη με τον εαυτό σου για να τα βρείτε.
εχετε δικιο δεν θα ξανασχοληθω ουτε με τον τυπο ουτε με παρομοιους τυπους στο μελλον. thanks for the advice <3
Εχω να πω οτι μου έστειλε παλι ,δεν το άνοιξα,τον εκανα ghosting. Και νιώθω πολύ καλα με τον εαυτό μου ������
καμια διαφορα δεν εχει, για τον απλο λογο, οτι ΔΕΝ λενε αυτο που εγραψες. υπερβαλεις για να το δειξεις σαν κατι διαφορετικο, αλλα ειναι το ιδιο πραγμα.
αυτο που ισχυει ειναι οτι ΠΟΛΛΕΣ θελουν εναν ανδρα ψηλο και αρρρενωπο, ασχετως ξανθου και γαλανων ματιων, ακριβως οπως ΠΟΛΛΟΙ ανδρες, οπως κι εσυ, θελουν μια γυναικα λεπτη και ομορφη.
αν την θελεις ασχημη, αρκει να ειναι λεπτη, δεν εχει μεγαλη διαφορα. εσυ, εισαι ψηλος κι αρρενωπος;;;
δεν θελουν τον μπρατ πιτ.
δικαιωμα τους να θελουν ψηλο/αρρενωπο ανδρα, κι εσενα δικαιωμα σου να θες αδυνατη γυναικα, αλλα το ιδιο πραγμα κανετε. αφου κανετε το ιδιο πραγμα, να πληροιτε κι εσεις τα κουτακια.
ας εισαι κι εσυ ενας ωραιος ανδρας και να διεκδικεις μια ωραια γυναικα που θελει ωραιο ανδρα.
αλλιως, μην παραπονιεσαι..