Γιατί δεν είμαι αρκετή; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Senior Member
    10 χρονια γραφω εδω ψηλε ποσο χρονων ειμαι ?
    Quote Originally Posted by tamally maak View Post
    elis απο παντα ελεγες ασυναρτητα πραγματα?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    To όλο μυστικό για να έχεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα είναι 11 χρυσοι κανόνες. Αν τους έχεις στο μυαλό σου πάντα όλα θα είναι τέλεια

1) Η γυναίκα κάνει τους κανόνες
    2) Οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση
    3) Η γυναίκα δεν κάνει ποτέ λάθος
    4) Αν τυχόν προκύψει κάποιο λάθος τότε σίγουρα αυτό οφείλεται σε κάτι που έκανε ή είπε ο άνδρας
    5) Αν τυχόν συμβεί το 4 τότε ο άνδρας πρέπει αυτομάτως να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη
    6) Η γυναίκα μπορεί να αλλάξει την γνώμη της ανα πάσα στιγμή για οποιοδήποτε λόγο
    7) Ο άνδρας απαγορεύεται να αλλάξει γνώμη αν τυχόν δεν έχει την έγγραφη συγκατάθεση της γυναίκας του
    8) Η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένη ή αναστατωμένη οποιαδήποτε στιγμή
    9) Ο άνδρας οφείλει να είναι διαρκώς ήρεμος εκτός αν η γυναίκα του επιτρέψει να είναι θυμωμένος ή αναστατωμένος
    10) Οποιαδήποτε αναφορά των συγκεκριμένων κανόνων από τον άνδρα προς όφελος του απαγορεύεται
    11) Αν τυχόν η γυναίκα έχει PMS τότε οι κανόνες είναι άκυροι.

Οποιος ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες θα περνάει ζωή χαρισάμενη!
    Χαχαχα Δεν τη παλεύετε χαχαχαχα

Banned
    To όλο μυστικό για να έχεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα είναι 11 χρυσοι κανόνες. Αν τους έχεις στο μυαλό σου πάντα όλα θα είναι τέλεια

1) Η γυναίκα κάνει τους κανόνες
    2) Οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση
    3) Η γυναίκα δεν κάνει ποτέ λάθος
    4) Αν τυχόν προκύψει κάποιο λάθος τότε σίγουρα αυτό οφείλεται σε κάτι που έκανε ή είπε ο άνδρας
    5) Αν τυχόν συμβεί το 4 τότε ο άνδρας πρέπει αυτομάτως να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη
    6) Η γυναίκα μπορεί να αλλάξει την γνώμη της ανα πάσα στιγμή για οποιοδήποτε λόγο
    7) Ο άνδρας απαγορεύεται να αλλάξει γνώμη αν τυχόν δεν έχει την έγγραφη συγκατάθεση της γυναίκας του
    8) Η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένη ή αναστατωμένη οποιαδήποτε στιγμή
    9) Ο άνδρας οφείλει να είναι διαρκώς ήρεμος εκτός αν η γυναίκα του επιτρέψει να είναι θυμωμένος ή αναστατωμένος
    10) Οποιαδήποτε αναφορά των συγκεκριμένων κανόνων από τον άνδρα προς όφελος του απαγορεύεται
    11) Αν τυχόν η γυναίκα έχει PMS τότε οι κανόνες είναι άκυροι.

Οποιος ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες θα περνάει ζωή χαρισάμενη!
    Συμφωνω σε ολα απλα στη θεση της λεξης γυναικα βαλε τη λεξη ΕΛΕΗΝΙΔΑ αυτο το υποειδος ειναι το χειροτερο,δεν ειναι σε ολες τις χωρες οι γυναικες ιδιες

Senior Member
    Συμφωνω σε ολα απλα στη θεση της λεξης γυναικα βαλε τη λεξη ΕΛΕΗΝΙΔΑ αυτο το υποειδος ειναι το χειροτερο,δεν ειναι σε ολες τις χωρες οι γυναικες ιδιες
    Μαλάκια είπες και θα σου εξηγήσω το γιατί. Οπως εσύ έχεις το δικαίωμα και λες για παράδειγμα εγώ δεν γουστάρω να τα φτιάξω με κάποια που είναι χοντρή, έτσι και εκείνες έχουν δικαίωμα να πούνε πως δεν γουστάρουνε την εμφάνιση σου. Γιατί ντε και καλά κάποια που δεν σε γουστάρει φυσιογνωμικά θα πρέπει να είναι ελεηνίδα; Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα τους να ζούνε με αυταπάτες. Αν για παράδειγμα όλες οι Ελληνίδες έχουν την αυταπάτη πως ο χ κούκλος θα γίνει δικός τους και εστιάζονται σε αυτόν είνια δικαίωμα τους ακόμα και αν εκείνες εμφανισιακά δεν αξίζουν καθόλου.

Senior Member
    ανοιξτε θεμα να συζητησουμε θελει 30 χρονια να μαθεισ τισ γυναικεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Μαλάκια είπες και θα σου εξηγήσω το γιατί. Οπως εσύ έχεις το δικαίωμα και λες για παράδειγμα εγώ δεν γουστάρω να τα φτιάξω με κάποια που είναι χοντρή, έτσι και εκείνες έχουν δικαίωμα να πούνε πως δεν γουστάρουνε την εμφάνιση σου. Γιατί ντε και καλά κάποια που δεν σε γουστάρει φυσιογνωμικά θα πρέπει να είναι ελεηνίδα; Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα τους να ζούνε με αυταπάτες. Αν για παράδειγμα όλες οι Ελληνίδες έχουν την αυταπάτη πως ο χ κούκλος θα γίνει δικός τους και εστιάζονται σε αυτόν είνια δικαίωμα τους ακόμα και αν εκείνες εμφανισιακά δεν αξίζουν καθόλου.
    Εχει μεγαλη διαφορα το να μη θες καποια να ειναι χοντρη και μεγαλη διαφορα το να λες θελω τον αλλον να ειναι ψηλος γεροδεμενος με θεληματικο πηγουνι προσωπο αρρενωπο με γωνιες,μελαχρινο με μουσια και τατουαζ,η καστανοξανθο με μπλε ματια,αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα εχεις μεγαλο προβλημα.Ολοι οι ανθρωποι πρεπει να εχουμε καποια στανταρ αρκει αυτα τα στανταρ να μην ειναι εκτος πραγματικοτητας σε σχεση με τη δικη μας εμφανιση.
    Δικαιωμα τους λοιπον να θελουν τον Μπρατ πιτ και δικαιωμα δικο μου να το κατακρινω οταν βλεπω οτι αυτες που θελουν τον Μπρατ πιτ ειναι σαν την ελενη λουκα.

Senior Member
    Υπάρχουν κατά τη γνώμη μου πολλές Ελληνίδες που αξίζουν, το κυρίως πρόβλημα είναι ότι πολλές από τη μία θέλουν ισότητα στα δικαιώματα, από την άλλη "ο άντρας πρέπει να οδηγάει, να βγάζει λεφτά, να φλερτάρει, να βρίσκει τις καλές ατάκες στο πέσιμο κλπ". Αν θες ισότητα στα δικαιώματα να ισχύει αυτό και στις υποχρεώσεις!

Senior Member
    Κατι ασχετο. Εχω γραφτει στο forum και δεν ξερω πως να γραψω το προβλημα που μ' απασχολει. Που μπορω να γραψω την ας πουμε εξομολογηση μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by oubna1 View Post
    Κατι ασχετο. Εχω γραφτει στο forum και δεν ξερω πως να γραψω το προβλημα που μ' απασχολει. Που μπορω να γραψω την ας πουμε εξομολογηση μου;
    Θα πας να κάνεις κλικ στο +Post new thread θα γράψεις τίτλο μετά το κείμενο κτλ

Senior Member
    Θα πας να κάνεις κλικ στο +Post new thread θα γράψεις τίτλο μετά το κείμενο κτλ
    ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καταρχάς να καταλάβεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοί δεν θέλουν περισσότερα πράγματα...........

Όλοι οι άνθρωποι δεν κουμπωνουν μεταξύ τους και παιζουν και οι συγκυρίες.....σε ποια φάση τη ζωή του πετυχαίνεις τον καθένα.....

Οπότε απενοχοποιησε τον εαυτό σου! Είσαι μια χαρά και φυσικά με αυτόν που θα ταιριάζεις θα συμβεί

Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί ότι πέρα από τις οικονομικές δύσκολιες οι άνθρωποι σήμερα δεν είναι τοσο πρόθυμοι να επενδύσουν σε σχέσεις....Είναι φαινόμενο της εποχής.....εγώ τα λέω αυτά σε σημείο να καταντήσω πλεον γραφική!

Μπορεί εσύ να έχεις χιλια δύο καλα αν όμως πέσεις σε κάποιον που δεν είναι πρόθυμος να επενδύσει σε κάτι μαζί σου και θέλει να περάσει καλά δεν θα το δει....

Το σεξ έχει γίνει πολύ εύκολο και οι άνθρωποι είμαστε αναλώσιμοι.............οι σχέσεις είναι ελεύθερες χωρίς δεσμεύσεις και ρευστές......

Και στη τελική γιατί να επενδύσει κάποιος σε έναν μόνο άνθρωπο;;;;; όταν έχει την ευκαιρία να έχει στα πόδια του άλλους ανθρώπους στη ζωή του εύκολα;;;;; επειδή μπορεί να τύχει να ερωτευτεί;;;;

ναι ωραίο σενάριο αλλα δεν έχουν τόσο ψηλά όλοι τον έρωτα .........ασε 9πυ κραταει και λίγο.......κάποιοι έχουν την άνεση και το γρήγορο σεξ ως υψηλές αξίες .....Και αυτό έχει δημιουργηθεί ως αντίληψη στην κοινωνία και έβαλαν όλοι το χέρι τους να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ....
    Ακριβώς αυτό Miliva. Έβαλε ο καθείς το λιθαράκι του για κα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς τα σοσιαλ μίντια παίζουν τον ρόλο τους σε όλο αυτό. Τσεκαρεις τον καθένα λες και πας σε κρεαταγορα να πάρεις αρνί για το Πάσχα. Βλέπει ο μέσος άντρας τις μικρούλες που κάνουν κρα για θαυμασμό και λαϊκς. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο εύκολα έχουν γίνει όλα.

Θα φτάσουν οι σημερινές 20αρες στα 40 και θα νιώθουν ότι τα έχουν ζήσει όλα. Ποιο παιδί θα γεννηθεί και δεν θα ξέρει το παρελθόν της μάνα του? Λυπαμαι Γιατί κι εγώ γίνομαι γραφική και εισπράττω ειρωνείες όταν λέω ότι κανω σεξ μόνο όταν ερωτεύομαι και νιώθω οικειότητα. Ειμαι βέβαια 30 Εγώ, άλλη γένια προλάβαμε έστω να κάνουμε μια δύο σχέσεις και τώρα βλέπουμε το γυπινγκ στα σοσιαλ μίντια να πέφτει βροχή.

Θεματοθετρια μην κάθεσαι στον καθένα γιατί δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις. Με αυτή την πράξη επικοινωνούν και οι ψυχές εκτός από τα κορμιά η τουλάχιστον ΕΤΣΙ θα έπρεπε. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν σε θέλει φύγε με αξιοπρέπεια και μείνε λίγο μόνη με τον εαυτό σου για να τα βρείτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Laila View Post
    Θα φτάσουν οι σημερινές 20αρες στα 40 και θα νιώθουν ότι τα έχουν ζήσει όλα.
    Tη ζωή που έχει ζήσει μια σημερινή 40άρα πού ήταν αλάνι στα 20 της, χρειάζεται 100 ζωές για να την ζήσει η σημερινή 20άρα

Junior Member
    εχετε δικιο δεν θα ξανασχοληθω ουτε με τον τυπο ουτε με παρομοιους τυπους στο μελλον. thanks for the advice <3

Junior Member
    Εχω να πω οτι μου έστειλε παλι ,δεν το άνοιξα,τον εκανα ghosting. Και νιώθω πολύ καλα με τον εαυτό μου ������

Senior Member
    Εχει μεγαλη διαφορα το να μη θες καποια να ειναι χοντρη και μεγαλη διαφορα το να λες θελω τον αλλον να ειναι ψηλος γεροδεμενος με θεληματικο πηγουνι προσωπο αρρενωπο με γωνιες,μελαχρινο με μουσια και τατουαζ,η καστανοξανθο με μπλε ματια,αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα εχεις μεγαλο προβλημα.Ολοι οι ανθρωποι πρεπει να εχουμε καποια στανταρ αρκει αυτα τα στανταρ να μην ειναι εκτος πραγματικοτητας σε σχεση με τη δικη μας εμφανιση.
    Δικαιωμα τους λοιπον να θελουν τον Μπρατ πιτ και δικαιωμα δικο μου να το κατακρινω οταν βλεπω οτι αυτες που θελουν τον Μπρατ πιτ ειναι σαν την ελενη λουκα.
    καμια διαφορα δεν εχει, για τον απλο λογο, οτι ΔΕΝ λενε αυτο που εγραψες. υπερβαλεις για να το δειξεις σαν κατι διαφορετικο, αλλα ειναι το ιδιο πραγμα.
    αυτο που ισχυει ειναι οτι ΠΟΛΛΕΣ θελουν εναν ανδρα ψηλο και αρρρενωπο, ασχετως ξανθου και γαλανων ματιων, ακριβως οπως ΠΟΛΛΟΙ ανδρες, οπως κι εσυ, θελουν μια γυναικα λεπτη και ομορφη.
    αν την θελεις ασχημη, αρκει να ειναι λεπτη, δεν εχει μεγαλη διαφορα. εσυ, εισαι ψηλος κι αρρενωπος;;;

δεν θελουν τον μπρατ πιτ.
    δικαιωμα τους να θελουν ψηλο/αρρενωπο ανδρα, κι εσενα δικαιωμα σου να θες αδυνατη γυναικα, αλλα το ιδιο πραγμα κανετε. αφου κανετε το ιδιο πραγμα, να πληροιτε κι εσεις τα κουτακια.
    ας εισαι κι εσυ ενας ωραιος ανδρας και να διεκδικεις μια ωραια γυναικα που θελει ωραιο ανδρα.
    αλλιως, μην παραπονιεσαι..

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast