η εντυπωση που μου δημιουργηθηκε απο αυτα που σου ειπε και απο αυτα που κανει (αδιαφορια), ειναι οτι πιστευει οτι παιζεις μαζι του και κουραστηκε. δεν σε πιστευει πλεον οτι θελετε το ιδιο..
σε ειχα ρωτησει στην αρχη, γιατι δεν κανατε σεξ τοσους μηνες και μου απαντησες οτι δεν γινοταν λογω δουλειας και μετα καραντινας... που ειναι δικαιολογιες, γιατι καμια δουλεια δεν σε σταματαει απο το να συναντησεις καποιον κι επιπλεον , φυσικα και συναντιοσασταν τους 6 μηνες. αν ειχατε χρονο να συναντιεστε, ειχατε χρονο και για σεξ. τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.
ΟΜΩΣ, μου το ειπες σαν να ειχατε και οι δυο την ιδια αποψη (οτι δεν εχετε χρονο δηλαδη).
απο την απαντηση του ομως καταλαβαινω οτι αυτος ειχε διαφορετικη εντυπωση και θεωρει οτι τον δουλευες πανω σε αυτο το θεμα και το απεφευγες και οχι οτι δεν βρισκατε χρονο οπως ελεγες εσυ..
πραγμα που θεωρω πολυ πιθανο να ισχυει, γιατι οπως ειπαμε, μεσα σε 4 μηνες, χρονο οπωσδηποτε βρισκεις για σεξ.. δεν μιλαμε για 4 μερες.
επομενως θεωρω οτι εχει στραβωσει.
τωρα το αν θα πεισθει να σε δει μια ακομα φορα μηπως τα βρειτε, δεν το ξερω. απο εκεινον εξαρταται.
το οτι δεν ανοιγει καν τα μηνυματα σου, λεει οτι δεν σε πιστευει..