Results 61 to 75 of 97
-
03-07-2020, 09:19 #61
η εντυπωση που μου δημιουργηθηκε απο αυτα που σου ειπε και απο αυτα που κανει (αδιαφορια), ειναι οτι πιστευει οτι παιζεις μαζι του και κουραστηκε. δεν σε πιστευει πλεον οτι θελετε το ιδιο..
σε ειχα ρωτησει στην αρχη, γιατι δεν κανατε σεξ τοσους μηνες και μου απαντησες οτι δεν γινοταν λογω δουλειας και μετα καραντινας... που ειναι δικαιολογιες, γιατι καμια δουλεια δεν σε σταματαει απο το να συναντησεις καποιον κι επιπλεον , φυσικα και συναντιοσασταν τους 6 μηνες. αν ειχατε χρονο να συναντιεστε, ειχατε χρονο και για σεξ. τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.
ΟΜΩΣ, μου το ειπες σαν να ειχατε και οι δυο την ιδια αποψη (οτι δεν εχετε χρονο δηλαδη).
απο την απαντηση του ομως καταλαβαινω οτι αυτος ειχε διαφορετικη εντυπωση και θεωρει οτι τον δουλευες πανω σε αυτο το θεμα και το απεφευγες και οχι οτι δεν βρισκατε χρονο οπως ελεγες εσυ..
πραγμα που θεωρω πολυ πιθανο να ισχυει, γιατι οπως ειπαμε, μεσα σε 4 μηνες, χρονο οπωσδηποτε βρισκεις για σεξ.. δεν μιλαμε για 4 μερες.
επομενως θεωρω οτι εχει στραβωσει.
τωρα το αν θα πεισθει να σε δει μια ακομα φορα μηπως τα βρειτε, δεν το ξερω. απο εκεινον εξαρταται.
το οτι δεν ανοιγει καν τα μηνυματα σου, λεει οτι δεν σε πιστευει..
- 03-07-2020, 12:02 #62
Εγώ έχω να σχολιάσω το εξής αγαπητή στελλα......
Είδα ότι έχεις ανεβάσει 3-4 θέματα παλιότερα και όλα με παρόμοιο τιτλο που περιέχουν λέξεις "μπερδεμένη" "μπέρδεμα"" κτλ
Γενικώς η ερωτική σου ζωή είναι ένα σκέτο μπέρδεμα. Μπαίνεις σε μια σχέση με κάποιον και δεν ξέρεις αν τα έχετε.....δεν ξέρεις τι θέλει από σένα.....γενικά δεν ξέρεις τίποτα. Μένεις να αναρωτιέσαι.
Συν του ότι μπλεκεις στο ιδιο μοτίβο σχέσεων. Και όλα σου τα θέματα αν και είναι για διαφορετικά άτομα..... είναι σαν να αναφέρονται στον ίδιο άντρα. Φαίνεται πως κάνεις σχέσεις με αντρες, που δεν ψήνονται πολύ....που σε πλησιάζουν για δικούς τους λόγους... εσύ όμως θεωρείς σχέση οποιαδήποτε γνωριμία.....και επειδή σε έχουν καταλάβει ότι τσιμπας με τα λόγια......σε έχουν φλομωσει όλοι στα λόγια αλλά από έργα λίγα πράγματα.
Σου είχαμε πει επίσης παλιότερα να βελτιώσεις και να κοιτάξεις πιθανά θέματα αυτοεκτίμησης που σε κάνουν να κολλάς με αντρες μη διαθέσιμους και σε καταστάσεις που δεν αποτελείς προτεραιότητα για τον αλλον.
Το μοτίβο των σχέσεων σου και οι άντρες που μπλέκεις είναι συνεχώς μια έτσι μια γιουβέτσι...μια θέλουν μια δεν θέλουν και μια Στέλλα συνεχώς να αναρωτιέται
03-07-2020, 17:33 #63
Ολο αυτό που έγινε είναι γιατί ο ίδιος απο τη μία μέρα στην άλλη σκέφτηκε και έβγαλε συμπερασματα έτσι.. Αν ταιριάζουμε αν είναι κάτι σοβαρό όλο αυτό η όχι. Το ότι δεν το κάναμε επειδή δεν έμενε μόνος του ουτε μένα μου άρεσε ποτέ. Και το είπα κιολας γιατί ενώ έλεγε ότι το θέλει μετά το ξανασκεφτοταν. Η δουλειά είναι δική του άποψη.. Επειδή δυσκολεύεται πολύ με τα ωράρια που έχει.. Εγώ πάντα είχα την όρεξη κι ας ήμουν σε 2 δουλειες. Του είπα ξεκάθαρα ότι τον θέλω.. Και πολλές φορές του το έδειξα πλησιάζοντας τον. Κι ενω το έδειχνε ότι το θέλει μετά σταματούσε γιατί δεν έχει το χώρο μόνος του που ήθελε.. Ακόμα και στο να νοικιάσει σπίτι μια έλεγε ναι μια όχι και δε το αποφάσιζε. Ο ίδιος είπε πως θέλει να τα πούμε από κοντά και με ρώτησε τι σκέφτηκα τόσο καιρό και ότι ήθελε πάντα πολύ να γίνει αυτό. Όταν μιλάμε καταλαβαίνει τι λέω και συμφωνεί όπως και τώρα.Και τώρα που του έστειλα απάντησε αμέσως και είχε διάθεση να μιλήσουμε. Είδα επίσης ότι μπήκε και είδε τα μηνύματα
03-07-2020, 18:09 #64
Εσένα τα όριά σου ποια είναι; Αν γουστάρεις π.χ. κάποιον και 6 μήνες κάνει την πάπια με φτηνές δικαιολογίες, πόσο μπορείς να τον περιμένεις; Και γιατί δεν παίρνεις τόσο καιρό εσύ την πρωτοβουλία και περιμένεις αυτόν; Να του πεις π.χ. Μωρό μου απόψε θα σε βγάλω έξω, θα περάσουμε καλά και να πάτε μετά κάπου απόμερα με το αυτοκίνητο ή στο σπίτι μιας φίλης που λείπει ή σε κάποιο ξενοδοχείο; Έχεις προτείνει κάτι ΄τετοιο και σου έχει πει όχι; Πόσο καιρό έχεις μετακομίσει μόνη σου; Σπίτι σου δεν έχετε βρεθεί;
03-07-2020, 18:31 #65
Δε ξέρω πόσο ακόμα μπορώ να κάνω υπομονή έτσι. Με εκνευρίζει πολύ όλο αυτό. Είναι μια έτσι και μια αλλιώς..από τη μια έκατσε έκανε όλη αυτή τη συζήτηση και απ την άλλη μαζεύεται ξανά. Δε μπορώ άλλο. Θέλω να βρω μια άκρη.. Και γι αυτό του είπα να τα πούμε τις επόμενες μέρες. Του είπα ότι θέλω να πάμε κάπου μόνοι μας. Όχι κάτι συγκεκριμένο. Ούτε μου είπε όχι. Μου είπε προχθές ότι θα θελε να πάμε εκδρομή και να μάστε μόνοι μας ηρεμα. Δεν έχω μετακόμισει ακόμα πλήρως. Είμαι στη διαδικασία γιατί ψάχνω σπίτι.. Αλλά προς το παρόν μένω στο πατρικό μου μόνη μου εφόσον λείπουν οι δικοί μου και ήθελα να του πω να βρεθούμε εκεί.
03-07-2020, 21:04 #66
03-07-2020, 21:06 #67
03-07-2020, 21:47 #68
Ναι θέλω πολύ να πάμε.. Και του το είπα και τώρα που μιλήσαμε. Το θέμα είναι ότι αν πας έξω λογικό να έχει κόσμο η φασαρία.. Αν μιλήσεις σπίτι σου τότε αυτό λύνεται.
03-07-2020, 22:41 #69
Αν είσαι σπίτι μόνη σου γιατί δεν βρίσκεστε εκεί;
03-07-2020, 22:54 #70
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-07-2020, 23:14 #71
Αυτό θέλω να του πω.. Αλλά δεν απάντησε στο πρώτο μήνυμα μου ακόμα.Τουλάχιστον στο επόμενο που λέω να στείλω πιο ξεκάθαρα. Κι εκεί θέλω να πω μήπως φταίω κι εγώ που δεν του είπα ότι θέλω να γίνει άμεσα αλλά είπα μέσα στις επόμενες μέρες που θα έχουμε κενό.Κηοωε δηλαδή ήταν πιο φλου κι όχι τόσο ξεκάθαρο.
04-07-2020, 08:32 #72
04-07-2020, 08:34 #73
εχω την εντυπωση , οτι οπως τα λες μπερδεμενα και συγκεχυμενα σε μας, τα λες και στους αλλους και δεν εχεις σωστη επικοινωνια. ετσι εξηγουνται και τα τοσα παρομοια προβληματα σε ολες σου τις γνωριμιες.
αλλα σκεφτεσαι, αλλα θες να πεις, αλλα λες, αλλα εννοεις και υπαρχουν παρεξηγησεις..
προσπαθησε να εισαι ξεκαθαρη, συγκεκριμενη και ειλικρινης.
04-07-2020, 09:14 #74
μα δεν μενουν στο εξωτερικο!!!
και μενουν με συγκατοικο, οχι με την μανα τους!
το ιδιο ειναι να ειναι στο μεσα δωματιο ενας συγκατοικος και το ιδιο η πεθερα;;;;; κιε συ να πηδιεσαι στο δωματιο;;;;
κι αν μενεις με συγκατοικο, οταν αποκτησεις σχεση, αφηνεις τον συγκατοικο, και συγκατοικεις με την σχεση. δεν παντρευεσαι τον συγκατοικο..
την μανα , πως την ξεφορτωνεσαι;
ποιος μιλησε για παρκα;; ελεος... υπαρχουν και ξενοδοχεια.
04-07-2020, 09:53 #75