α κ να συμπληρωσω οτι το επομενο καλοκαιρι πηγα στην Παρο κ τα εσπασα! χααχαχαχαχ
Printable View
α κ να συμπληρωσω οτι το επομενο καλοκαιρι πηγα στην Παρο κ τα εσπασα! χααχαχαχαχ
Μπράβο το ίδιο κανω κι εγώ κάθομαι μόνη μου επίτηδες στην παράλια αναμεσα σε τόσους αγνωστους.. Κ λέω μπορεί να πάθω πανικο, να λιποθύμησω, η καρδιά μου να χτυπάει δυνατά.. Να φοβάμαι επειδή συνέχεια πονάει το κεφάλι μου μην έχω τίποτα κ μου σκάσει ξαφνικά κ πεθάνω κ ένα σωρό.. Μη ζαλίστω κ πεσω.. Κ μετά σκεφτόμαι μια ζωή δεν θα είμαι με παρεα.. Πρέπει μόνη μου να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Κ μπορεί ωρες ωρες να τρεμω αλλά λέω στον εαυτό μου πως όλα είναι θέμα συνήθειας επειδή τόσο καιρό συνήθισα σε άλλη ρουτίνα τωρα ο οργανισμός αντιδράει.. Που θα πάει θα συνηθίσει τη νέα ροη της καθημερινότητας.
ακριβως κ μη τα παρατησεις..
κ θα κανεις απο μεσα σου τις εξης ερωτησεις κ θα απαντας.."τι φοβαμαι?" μη λυποθυμισω..οκ ας λυποθυμισω..τι φοβαμαι τωρα? μη κανω εμετο ..οκ ας κανω..κακο ειναι να κανει καποιος εμετο ? μπροστα στον κοσμο?ποιος θα με κρινει?
τι φοβαμαι? δε ξερω τι φοβαμαι...φοβαμαι κατι ακαθοριστο..οκ αας φοβαμαι δεν εγινε κατι...
τι κινδυνο εχω? κανεναν ..αρα τι φοβαμαι? το τιποτα..αρα ο φοβος μου ειναι φαντασιωσικος..αρα φοβαμαι κατι που δεν υπαρχει...αρα γτ να φοβαμαι?
ειμαι ασφαλης? ναι ειμαι...γτ κανεις δεν με ενοχλει..εχω την θαλασσα κ αν παθω κ κριση κ τι εγινε? τι θα παθω παραπανω αν παθω κριση? τπτ..απλα θα κλαιω θα νιωθω ασχημα κ θα φοβαμαι...και?τι εγινε? τοσος κοσμος παθαινει κριση...
κανε συχνα αυτον τον διαλογο με τον εαυτο σου κ γραφε τα κιολας σε ενα τετραδιο ετσι οπως καθεσαι στην θαλασσα... θελει απομυθοποιηση το αγχος κ χειρισμο...θελει να μη φοβασαι τον φοβο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
οταν πας σπιτι θα νιωθεις ομορφα που κατεκτησες ολο αυτο...κ σιγα σιγα το αγχος θα γινει μικρο κ δεν θα εχει λογο να υπαρχει. εγω ετσι ξεπερασα την αγοραφοβια.
πηγαινα οπουδηποτε κ ελεγα απο μεσα μου ..οκ ας ζαλιστω κ ας ψοφησω..χεστηκα.
Ααααχχχχχ μακάρι να είχα την πολυτέλεια να κάτσω στη θάλασσα έστω να αράξω. Με 3 μικρά ούτε να κολύμπησω! Θα μεγαλώσουν που θα πάει. Λοιπόν δεν έχω καμία φοβία από όλες αυτές που προανεφερες. Έχω αρρυθμίες που δυστυχώς είναι υπαρκτές. Και έντονες. Και μου φέρνουν τις κρίσεις τη στεναχώρια και τον φόβο. Όπου και αν πάω με ακολουθούν. Όλα αυτά που είπες μακάρι να τα είχα ΜΑΚΆΡΙ!! Και να μην ένιωθα την καρδιά να με ταράζει. Και τι δεν θα έδινα να γίνω όπως πριν λίγα χρόνια δίχως αυτές. Σε ευχαριστώ όμως πολύ και εσένα όπως και όλους που μου απαντατε
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ! ΑΝ εκανες ψυχοθεραπεια ο ψυχολογος τωρα δε θα σε χαιδευε.. θα ηταν σκληρος..
θα βαλεις τα ζαναξ στην τσεπη κ θα τα νιωθεις μεσα στην τσεπη σου.. που κ που βαζε το χερι σου να τα νιωθεις, εκει θα βασιστεις για αρχη.
θα νιωθεις ασφαλης γτ θα ξερεις οτι αν νιωσεις αβολα θα παρεις λιγο ζαναξ κ ολα θα ναι σουπερ.
θα μετακινεισαι στην ζωη σου απο εδω κ περα με τον ιδιο τροπο.! δεν θα κανεις πισω!
σε λιγες μερες θα ναι παρελθον...η αγοραφοβια αυτο θελει!
με οποιοδηποτε κοστος εσυ θα βγαινεις απ το σπιτι! δεν ειναι ντροπη ακομα κ να παθεις κριση κ κλαις μεσα στο καραβι, αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΖΑΝΑΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ.!
οταν φτασεις Ναξο θα θεωρησεις καταφυγιο το σπιτι σου εκει..
θα δημιουργηθουν νεες συνθηκες... κ θα νιωθεις κ παλι ασφαλης!
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Κ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
θα παω κ ας ψοφησω θα λες απο μεσα σου συνεχεια.!
κ τι εγινε που εχεις αρρυθμιες?? σιγα τα λαχανα... ας εχεις ...
κ γω εχω ημικρανιες.... κ κανω εμετο μεσα σε πλοια κ σε βαπορια... κλαιν..
εφοσον δεν ειναι κατι παθολογικο ας εχεις.
κ κοιτα κ τον θυρεοειδη σου..
τα πραματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο εμεις τα σκεφτομαστε.
αν επεφτες σε μια βαθια θαλασσα κ δεν ηξερες κολυμπι σε πληροφορω οτι θα μαθαινες αυτοματα κολυμπι κ θα κολυμπαγες..
κλεισε τα ματια κ αφεσου.
Οριστε? Μιλάς για εμένα προσωπικα σε ένα θέμα που άνοιξε η ZME και απευθυνθηκες στη ZME? Κοιτα λίγο τις εμμονές σου κορίτσι μου, εγώ καμία προοδο δεν βλεπω σε σένα.
Δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα να ανοιξουμε το θέμα. Ας σου φρεσκαρω τη μνημη: έχω διαγνωστεί με οισοφαγιτιδα (που όχι δεν είναι παλινδρομηση,είναι φλεγμονή και έλκη οισοφαγου) έχω διαγνωστεί με καρδιολογικο σύνδρομο,με απωλεια ακοής ,αναιμια, υποταση , γαμαπάθεια, προδιαβητη, lyme και πολλα ακόμα θεματα, σε αντίθεση με σένα που ΚΑΜΙΑ απο τις αρρωστοφοβικες σου υστεριες (καρκίνος στον οισοφαγο, όγκος στα κεφάλι κλπ) δεν εχει επιβεβαιωθει εργαστηριακά. Ούτε καν παλινδρομηση δεν σου βρήκε ο ΩΡΛ. Και για κάποιο λόγο έχεις κολλήσει στα δικά μου θέματα υγείας με μια παραλογη εμμονή. Δεν καταλαβαινω το λογο ούτε θα κατσω να αναλυσω την εμμονή και την αρρώστια σου,ελάχιστα με ενδιαφέρει,απλως σταματα να ενοχλείς τα μέλη όταν ανοιγεις θέματα κάθε δεύτερη μέρα.
Εγώ πάρα τα θέματα υγείας μου και σωματικα και ψυχιατρικά, έχω κάνει πολυ προοδο το τελευταιο διάστημα. Οπως άλλωστε και εξαρχής δεν αφησα να με κλείσει σπιτι η ορθοστατικη,το παλεψα και επιτελους βγήκε καποια άκρη με την υγεία μου και μπηκαν όλα σε καποια σειρα.
Το τελευταίο διάστημα είμαι με καθημερινούς πονους στην τραχεία λόγω οισοφαγιτιδας και παρολα αυτά δουλεύω δωδεκαωρα. Φαντασου να ειχες εσύ καποιο θέμα υγείας, θα τα ειχες παιξει, αφού μια απλη παλινδρομηση (που εσύ υποστηριζες οτι έχεις και δεν επιβεβαιωθηκε ΚΑΝ εργαστηριακά. Και μιλάμε για παλινδρομηση που εχει το 80% του πληθυσμου, ούτε αυτό δεν σου βρηκαν) σε έκανε να πιστευεις ότι έχεις καρκίνο στον οισοφάγο. Φαντασου εγω αν ήμουν αρρωστοφοβικος πόσα θέματα για καρκίνο στον οισοφάγο θα επρεπε να ανοιξω με οισοφαγιτιδα β βαθμού (μπορει και πάραπανω πλεον, έχει επιδεινωθει πολυ,θα ξερω μετά τη γαστροσκοπηση),lyme μετά απο τσιμπημα δέκα τσιμπουριων και ένα σωρό αλλα θέματα.
Κοινώς κοιτα το χαλι σου βρε κοπέλα μου και ασε τους υπόλοιπους και ειδικά εμένα. Δεν βλεπω τι κολλημα έχεις φάει μαζί μου ,δεν μου αρεσει καθόλου όμως.
Καποιοι μπαινουμε εδώ μέσα για υποστηριξη,οποτε κρατα την τοξικότητα σου για την επομενη "εκλαμψη αλήθειας" που θα έχεις.
Μιλάς με άτομο που νίκησε την αρρωστοφοβια και τις κρισεις πανικου πολλες φορες στη ζωή του. Δεν ανακάλυψες την Αμερικη. Ούτε τον εαυτό σου δεν έχεις καταφέρει να ανακαλύψεις ακόμα.
Δεν έχω κουράγιο ούτε να το διαβάσω.. Δεν έχεις βαρεθεί να μας λες τι αρρώστιες έχεις;; κ δεν με νοιάζει κιόλας τι έχεις. Σου μίλησα γτ φαντάστηκα ότι εμενα εννοείς. Εσύ προοδο δε βλέπεις Πουθενά μονό άρρωστιες κ βάσανά βλέπεις.. Εγώ από τετοια ατομα μακρυααα... Αυτα με κατάντησαν έτσι εχω πολλά στο περιβάλλον μου. Δεν μ χρειάζονται μοιρολατρες μόνο δυναμικοι κ αισιοδοξοι όπως ήμουν πριν μπλέξω με άρρωστιες κ φαντασιοπληκτους.
Καλά τα ίδια και τα ίδια... Δεν μ ενδιέφερει τι έχεις ούτε τι κάνεις στη ζωή σου. Σου απαντήσα κ γι αυτό μίλησα υποθετικά... Ααν εννοείς εμένα είπα γτ το έβαλες μετά τη δική μου απάντηση χωρίς να φαίνεται που απαντας. Τον εαυτο μας μια ζωή τον μαθαίνουμε.. Και δεν θα μου απαγόρευσεις εσύ να δίνω συμβουλές. Και μη μου ξαναπείς για τις άρρωστιες σου. Κι εγώ υπέφερα 2 χρόνια απο ιλίγγους κ δουλευα να ζαλίζομαι συνεχώς να μην μπορώ να σταθώ αλλά έχεις κολλήσει με τις διαγνωσεις λες και ότι δεν έχει διαγνωστει δεν υφίσταται μόνο με χαρτί γιατρού. Ασε μας ρε Αντώνη που νομίζεις ότι είσαι σε διαγωνισμό ποιος έχει τις πιο πολλες άρρωστιες και οπου βρεθείς κι οπου σταθείς το ανάφερεις. Αυτό ακριβως εννοούσα ότι θαυμάζω τους άνθρωπους με σοβαρά προβλήματα που το κρύβουν κ το πολεμουν. Να μη σχολιάσω το lyme που τώρα απεκτησες.. Ενώ όταν στο είπα ειπες πως πήρες αντιβίωση και το οπιο lyme για να φανεί θέλει χρόνια κ επίσης στην Ελλάδα δεν έχει κέντρα διάγνωσης, ξέρω κοπέλα που το έχει κ έπρεπε να πάει στη Γερμανία για να το βρει. Κ το είχε απο μικρή κ της εμφανίστηκε μετά από 10 χρόνια.
Και ποιος σου ειπε ότι εμείς θέλουμε να διαβάζουμε τα δικά σου παραληρηματα; Με λες αρρωστοφοβικο και κατά φαντασιαν ασθενή και σου θυμιζω ότι αυτή εισαι εσύ, όχι εγώ. Εγώ παρολα τα θεματα υγείας μου, και σωματικα και ψυχιατρικα (ιλλιγγους εχω κι εγω λόγω της απωλειας ακοής, εσενα πιθανον στη φαντασια σου ηταν και αυτο) έχω λειτουργική καθημερινότητα και ασχολουμαι με πάρα πολλα πραγματα. Οποτε ως μια κοπέλα απολυτα υγιής, μην κάνεις τόσο εύκολα κριτική σε άτομα που έχουν θέματα υγείας γιατί σου φαίνονται "λίγα". Δεν μας ενδιαφέρει τι σου φαίνονται, μαθε να σεβεσαι τον πόνο ρου άλλου και get your shit together first, και μετά γραφεις ακόμα μια παραληρηματικη πραγματεία για την διαφθορά της σύγχρονης δυτικής ιατρικής.
Για το lyme ελάχιστα με ενδιαφέρει η γνώμη σου μιας και δεν είσαι γιατρος. Τι ακριβώς υπο στηρίζεις οτι πρεπει να κάνω; με τσιμπήσαν δέκα τσιμπουρια σε διάστημα δυο μηνών και εβγαλα το χαρακτηριστικό εξάνθημα και έχω πονους στα κόκκαλα. Μακαρι να μου περασει και μακαρι να μην με είχαν τσιμπησει τσιμπουρια αλλά η περιοχη που μενω έχει πάρα πολλα και λόγω των γατών με τσιμπήσαν. Μου εχει γράψει ειδικές εξετάσεις ο γιατρός,προς το παρον είμαι ακόμα σε αγωγή με αντιβιωση και εχω ακόμα το εξάνθημα και πονους στα κόκκαλα.
Εγώ αυτό ακριβώς κανω, παλευω τα θέματα μου και ψυχιατρικά και σωματικα. Κάθε νερά με πονους και όμως κάνω δεκάδες δραστηριότητες. Το ίδιο συνέβαινε και όταν είχα καρδιοφοβια. Καθημερινά γυμναστική. Δεν καθομουν ποτε στα αυγά μου οπως εσύ. Και παράλληλα δεν είμαι μπετόστοκος και εμπιστευομαι τους γιατρούς μου, είτε για το σώμα είτε για την ψυχή.
Κάι που ξερεις εσυ τι κανω εγω στην καθημερινότητα μου; εβγαλες το πόρισμα η εισαι μέντιουμ; πραγματικά δεν σημαίνει πως εδώ μέσα ότι γράφω ειναι το μονον που συμβαινει στη ζωη μου.. Όσο για το ότι ο ιλιγγος ηταν της φαντασίας μου δεν θα το σχολιάσω καν γιατι ουτε υποχρεωμένη είμαι να αναφέρω καθε φορα που παω στο γιατρο τι εχω κ τι δεν εχω εδω πέρα. Και ουτε θα κάτσω να αναφέρω τις διαγνώσεις μου ουτε και το τι κάνω γιατι δεν προσπαθώ να δειξω κατι. Και γυμναστήριο παω και ποδηλασια στο βουνο κάνω και καταδύσεις αλλα δεν υπάρχει λογος να τα πω. Το ότι λες ότι ολα ειναι της φαντασιας μου επειδή πιστεύεις μονο στα λογια των γιατρών σε καθιστα αξιολύπητο. Ειναι σαν να ποναει το κεφάλι μου κ να μ λες πως το φαντάζομαι επειδή δεν μου το επισημάνει γιατρός. Εντάξει δεν εχω να πω κατι αλλο πραγματικά. Δεν ανταγωνιζομαι κανενα στις αρρώστιες ειλικρινά. Το αν καθομαι στα αυγα μου δεν το ξες γιατι δεν έχεις ιδέα ποια ειμαι κ ποια είναι η ζωη μου. Εμπιστεύσου όποιον θες ειναι δικαιωμα σου, κ εμένα δικο μου να μην εμπιστεύομαι τους γιατρούς. Παρε τα φαρμακα σου και μη με ζαλίζεις αλλο με τις διαγνώσεις σου.Λες κι έχεις κάνει κανα κατόρθωμα όλη σου η ζωή είναι απο τον ένα γιατρο στον αλλο και μας το λες κ το ξαναλες κάθε μέρα. Εγώ έχω φόβιες για αρρώστιες κ είναι όντως ψυχολογικό και το ξέρω.