Είναι και κάποιοι γονείς που δεν σκέφτονται ότι το καλό του παιδιού τους είναι αυτό που αποφασίζει το ίδιο το παιδί μόνο του.
Για μερικούς γονείς τα θέλω των παιδιών τους επιβάλλεται να συμπίπτουν με τα δικά τους θέλω.
Printable View
Πάντα φοβόταν τον πατέρα της. Πάντα ήθελε να απομακρυνθεί από τον πατέρα της
Και εγώ είμαι σε συγχυση γιατί τη θέλω, αλλά βάζω ένα όριο σε αυτή τη κρισιμη στιγμη. Πρώτα η κοπελα να γίνει καλα. Γιατι δε γίνεται να τη στελνω στο εξοχικο της σε ασφαλες μερος και να με ειδοποιουν οτι ειναι σε τετοια ασχημη κατασταση... δε γινεται
Και απο την αλλη κριτικες του πατερα της για τη σχέση μας
Εμένα το μυαλό μου με πάει σε κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα για αυτό και η κοπέλα δεν επικοινωνεί μαζί του. Προφανώς να μην το γνώριζε ούτε ο ίδιος όταν ήταν φίλοι...μπορεί να το έκρυβε.....και τώρα με όλο αυτό το θέμα ότι οι γονείς της δεν τον εγκρίνουν να αγχωθηκε η κοπέλα και να υποτροπιασε. Μάλλον τη κοπέλα την είχαν βάλει στη γυαλα για να τη προστατεύουν και για αυτο την έχουν κάνει αβουλη. Και λόγω υγείας της ίσως. Για αυτό το λογο είναι παρεμβατικοι οι δικοί της. Έχουν ένα αιώνιο μικρό παιδί να φροντίζουν. Για αυτό και εκείνη δεν εναντιώνεται ....γιατί τη στηριζουν. Και έχουν λυσσάξει να την αποκαταστήσουν για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα τη πληγώσει και ότι δεν θα υποτροπιασει ξάνα και για να τους φύγει το βάρος ότι μπορεί η κοπέλα για κάποιον λόγο (ίσως ψυχολογικού προβλήματος;) να μείνει στο ραφι;;;;
Κάτι σοβαρό παίζει.....δεν εξαφανίζεται έτσι ένας ανθρώπος και σηκώνει τα τηλέφωνα η μαμα και ο μπαμπάς.
Πρέπει να μάθεις τι συμβαίνει. Υπομονή. Στο μεταξύ ρωτα φίλους της μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω για αυτή που Εσύ αγνοείς....ή κάποιον συγγενή της με τον οποίο έχεις επαφή...
Η κοπελα μου και παλιοτερα επαιρνε καποια αγχολυτικα (entac νομιζω) λόγω του υπερβολικού αγχους. Και οταν ειχαμε κανει μια συζητηση της ειχα πει, εισαι πολυ δυνατη, κάποια στιγμή ας κανεις μια προσπαθεια να τα σταματησεις, μη σε φοβιζει τιποτα.
Δε τη πιεσα ποτε και τωρα μεσα στ συγχυση μου ελεγε οτι εγω ηθελα να μαι δυνατη για σενα. Και λεω οτι με τις αδυναμιες μας προχωραμε.. κοιτα να ηρεμησεις.
Αλλα οι γονεις της μου τη βιδωσαν που μου φαινόταν τοσο παρεμβατικοι στη σταση μου απεναντι της.
Δε καταλαβαίνω....ειναι τελείως αντικρουόμενα αυτά που λες. Εαν τη προστάτευαν τότε γιατί να φοβάται τον πατέρα της;;; και εάν ήθελαν να σας χωρίσουν τότε γιατί να σε τρέχουν σε βαφτισια συγγενων τους;;; και να βιάζονται για αποκατάσταση;; Μήπως τα κάνουν όλα αυτά για να τη παρατήσεις;
Δεν βγάζουν νόημα πολλά από αυτά...η κοπέλα σου κάτι κρύβει....
Μπορεί να έμπλεξες νε προβληματική οικογένεια...
Υπομονή μέχρι να μιλήσεις με τη κοπέλα
Με αυτή σου την απάντηση καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τίποτα για την κοπέλα σου.
Δεν μπαίνεις σε τετοια αγωγή λόγο υπερβολικού άγχους ..Είναι και κάτι άλλο μαζί και μάλλον δεν στο είπε....
Επίσης δεν μου απάντησες και στα άλλα που σε ρώτησα ....
Ψάξτε λιγάκι παραπάνω αν πραγματικά την αγαπάς και την νοιάζεσαι ...Όσο περισσότερα μάθεις τόσο καλύτερα θα χειριστής την όλη κατάσταση...
Πραγματικά μακάρι να είναι οι γονεις της που έχουν το πρόβλημα και όχι η κοπέλα σου και όλα να μην γίνονται για να προστατέψουν το παιδί τους αλλά γιατί έτσι είναι σαν άνθρωποι....
Ο πατερα της μου ειπε στα ισα με μια κοπελα σε κρίση πανικου
Και που ξερουμε εμεις οτι εσυ αυριο δε θα δεις κατι αλλο και θα τη παρατησεις; αντρας εισαι. Και του λεω με απολυτη ευγενεια να γινει λιγο η Σοφια καλα; και μου ειπε εγω αλλο σου λεω τωρα. Δεν εβρισα, δεν έβρισα
Άλλο σκηνικο που θυμαμαι
Παθαινε ουρολοιμώξεις. Πηγαμε στο γιατρο και αμεσως μετα πηρε τη μαμα της τηλέφωνο για να την ενημερωσει οτι αν συμφωνεί με το γιατρο οτι μπορει να ειναι απο την εντονη σεξουαλικη μας ζωη λογω της νεας μας σχεσης.
Αυτο γιατι να το ξερει μια μητέρα;
Αλλο σκηνικο που θυμαμαι
Οταν πηγα σπιτι τους, ολοι ηξεραν πληροφορίες που λεγαμε στα μηνυματα μας, πχ για μια συναυλια που της αρεσει πολυ και αγορασα εισιτηρια οταν με το καλο γινει καλα. Εφυγα αρκετα ταραγμενος και η γιαγια της μου ειπε: αυτο θα ναι το σπιτι σας οταν με το καλο.
Η ερώτηση μου ειναι μια: εστειλα μια κοπέλα σε ηρεμια και την ειδα σμπαραλια. Για ποιο λογο;
Απο τη σχεση μας μαζι της μου ελεγε. Οτι οταν ειχε χωρισει απο μια μακροχρονια σχεση, ο πατερας της της ειπε οτι εσυ τον εχασες. Επισης μου ειχε αναφερει καποια σκηνικα, οπως οτι ο πατερας της δεν ήθελε να σπουδααει γιατι οι γυναικες ειναι για τη κουζινα αλλα αυτη του πηγε κοντρα