Results 46 to 60 of 108
Thread: Εμπόδιο οι γονείς.
-
24-08-2020, 16:13 #46MarilouGuest
Το ίδιο είναι... αν διαβάσεις προσεκτικά τι γίνεται όταν βρίσκεται μαζί με τους γονείς της .
Δεν πάει απλά μια επίσκεψη να δει τι κάνουν, πως περνάει και τα γνωστά που γίνονται πλέον σε φυσιολογικές οικογένειες .
Εδω έχουμε γονείς που κατευθύνουν ένα παιδί που αντιμετωπιζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε τετοια ηλικία.
Το γεγονός και μόνο οτι θα τους βλέπει αυτόματα συνεπάγεται οτι θα ασκείται κριτική της ζωή της και κατ επέκταση στην κοινή τους ζωη....
Θα υπάρχει ένας άνθρωπος κομμένος στα δυο ...από την μια οικογένεια(άμεσα εξαρτημένη ) και απο την άλλη ο σύντροφος...
Οσο μορφωμένος να εισαι αυτές οι καταστάσεις ειναι πολύ ψυχοφθόρες και επειδή έχουν δει πολλά τετοια παραδείγματα ολα καταλήγουν σε διαζυγια ....
Δεν υπάρχει μέση λύση σε αυτά τα πραγματα .Οταν μπαίνεις μέσα σε ενα γάμο κοβεις τον ομφάλιο λώρο ....Οι γονείς των ζευγαριών παρεμβαίνουν μόνο οταν τους ζητήσει το ιδιο το ζευγάρι .
- 24-08-2020, 16:15 #47
24-08-2020, 16:16 #48
Από αυτά που γράφεις φενεται ότι είστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Η συμβίωση σ ένα γάμο βοηθάει αυτούς που μοιάζουν αλλιώς έρχονται πολλές προστριβες
24-08-2020, 16:16 #49MarilouGuest
24-08-2020, 16:23 #50MarilouGuestΌλα αυτά που λες καλέ μου Αποστόλη τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα γι αυτό και σου επισημάνω κάποια πράγματα .
Είμαι ήδη μέσα σε ένα γάμο πολλά χρόνια !Μπορώ να διακρίνω πλέον πια προβλήματα μπορούν να λυθούν μέσα σε αυτόν και πια όχι .
Εισαι λογικό παιδί αν κρίνω από τις σκέψεις σου οπότε πιστεύω θα σκεφτείς λογικά και θα πράξεις .
Η καθαρά προσωπική μου γνώμη στην παρούσα φάση , είναι να λυθεί το θέμα της ψυχικής ηρεμίας της κοπέλας σου.Αν δεν λυθεί αυτό όλα τ άλλα που λέμε δεν υφίστατο καν.
24-08-2020, 16:38 #51
Ας μη ξεχνάμε τη σχέση 9 μηνών... 9 μήνες...
Οχι νταβαντουρια. Απλα η κοπελα να γίνει καλά. Και σε αυτο εμποδιο οι γονεις ειναι. Ξεκαθαρα.
24-08-2020, 16:48 #52MeditationGuestΡε συ θεματοθετη.....μονος σου μιλάς. Να κάνεις διάλογο θες και να πάρεις απόψεις;,,, ή να πεις μόνο τα δικά σου.....και ό,τι σε ενοχλεί ;;;;;; μας τα λες μπερδεμένα....... όλο τονιζεις ότι οι γονείς της είναι στη μέση....παραδειγματα συγκεριμενα δεν φέρνεις....εισαι αόριστος.....δεν σχολιάζεις τις απαντήσεις μας.
Η δεν ξέρεις τι σου γίνεται σχετικά με τη κατάσταση που σε ενοχλεί.....ή κάτι μας κρύβεις
24-08-2020, 16:51 #53MeditationGuestΚαι στη τελική πως ξέρουμε εάν η κοπέλα και οι γονείς της είναι προβληματικοί; επειδή το λες εσύ συνεχώς χωρίς να φέρνεις παραδείγματα;;;
Που ξέρουμε ότι εσύ δεν εισαι χειριστικος;; και δεν θες να την αποκοψεις επιτηδες από εκείνους για να την έχεις του χεριού σου και να κάνει ότι της λες χωρίς να παρεμβαίνουν και να στο χαλάνε άλλοι ;;
24-08-2020, 17:02 #54
Έχεις point. Sorry αλλά είμαι σε σύγχυση γιατί έχω αγχωθεί με τη κατάσταση της κοπέλας μου. Σκέψου ότι τώρα για να μαθαίνω νέα της επικοινωνώ μόνο με το μπαμπά της, αφού η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Οι γονείς της εξ αρχής ήταν αρνητικοί να πάμε διακοπές, διότι δε θα αφιέρωνε πολύ λίγο χρόνο σε αυτούς. Παρόλο αυτά κλείσαμε διακοπές χωρίζοντας τις μέρες.
Δεν είμαι χειριστικος, γιατί ότι μου ζητήσει το κάνω και τη προστατεύω πάντα. Ποτέ όσο καιρό ήμασταν μαζί, δεν είχε κρίσεις άγχους, απλά επειδή είχα καταλάβει την ανασφάλεια της, πάντα της έλεγα άστο πάνω μου και προχωράμε μαζί.
Ίσα ίσα για το στρατό που τόσο είχε άγχος, επειδή ακόμη σπουδάζω, της είχα πει ότι θα το επισημοποιήσουμε με έναν τρόπο.
24-08-2020, 17:06 #55
Από το καιρό της σχέσης, λόγω της φιλίας μας, και οι δυο είχαμε γνωρίσει τους γονείς του άλλου. Πάντα σε ισορροπία.
Είχαμε κανονισει να πάμε ένα Σ Κ στους γονείς μου, κάτι που όπως φάνηκε μετά οι γονείς της ήταν ενάντια (αρραβωνιασμένη είσαι; μπαμπά περνάω υπέροχα, άσε με). Και αμέσως οι δικοί της γονείς μου ζήτησαν να πάμε σε κάτι οικογενειακά βαφτίσια με τον αδερφό της. Φυσικά και δέχτηκα, αναβάλλοντας το Σ Κ για τους δικούς μου μια εβδομάδα αργότερα.
24-08-2020, 17:06 #56MarilouGuestΕδώ δεν συμφωνώ καθόλου...
Ποιος γονιός θέλει το κακό του παιδιού του?
Γιατί εγώ αργότερα να μην δεχτώ τον σύντροφο του παιδιού μου από την στιγμή που θα το βλέπω χαρούμενο και ευτυχισμένο .... Ισα ισα παιδι μου θα το θεωρησω και συτον...Δεν έχει λογική αυτό να ξέρεις...
Όσο προβληματικός όπως λες είναι ένας γονιός, σίγουρα δεν απομονωνη το παιδί του από κάποιον χωρίς την συγκατάθεση του παιδιού σε τετοια ηλικία....
24-08-2020, 17:16 #57
Γιατί τότε η κοπέλα μου δεν έχει καθόλου φίλους; γιατί είναι αγκιστρωμένη επάνω μου. Γιατί θέλει ντε και καλά απλά να παντρευτούμε. Γιατί δίνει το δικαιώμα στους γονείς της να είναι αναστατωμένη; γιατί όταν την είδα, μου λέει, μόνο αν θα το αντέξουμε όλο αυτό; γιατί τίση ανασφάλεια;
24-08-2020, 17:18 #58
24-08-2020, 17:19 #59MeditationGuestΤι λες ρε παιδί μου....σε υποχρέωσαν δηλαδη να πας σε οικογενειακα βαφτίσια συγγενων τους που δεν ξέρεις....ως τι ;;; από μια σχέση 9 μηνων;;; το βιασύνη είναι αυτή....γιατι είναι τόσο παρεμβατικοι, βιαστικοί και υπερβολικοί οι γονείς της ;
Προφανώς και καταλαβαίνω ότι είσαι σε σύγχυση Αλλά και εμείς προσπαθούμε να βρουμε μια άκρη....τα είπαμε όλα.....και δεν καταλήξαμε κάπου.
Τι ζόρι τραβάνε οι δικοι της......για ποιο λόγο να της κάνουν κουμάντο αν θα πάει η Όχι διακοπές....τι είναι πέντε χρόνων να τις απαγορευουν ;;; δεν καταλαβαίνω την αβουλη στάση της κοπέλας σου...
Τεσπα....τωρα προέχει η υγεία της. Να περάσουν οι μέρες....να μιλήσεις μαζί της....να δεις εαν είναι καλά....να δεις τι είναι αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα που έχει..........
Και μετά βλέπεις τι κανετε και πως το κουβεντιάζετε
24-08-2020, 17:21 #60MarilouGuestΘα σε ρωτήσω κάποια πράγματα που δεν μας έχεις διευκρινίσει. ..
Από πότε η κοπέλα σου είναι με ψυχιατρική αγωγή και ποιος ο λογος που την οδγήχησε σε αυτό ?
Γιατί εφόσον είναι καταπιεσμένη δεν σηκώνεται να φύγει μόνη της και ζητάει γάμο σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα ?
Πως δέχεται να την έχουν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο χωρίς καμία επικοινωνία ?