Originally Posted by
giorgos panou
Αυτο συμβαινει στις κοπελες που ειναι απο βιαιες οικογενειες! και δυστυχως ο μπαμπας ειναι οπως κι ο συζηγος τους! Αυτο γινετε διοτις οταν βλεπει σαν παιδακι τον μπαμπα να χτυπαει την μαμα της - οπου ουτες αυτη αντιδρα! ,κι με χαμογελα προσπαθει να το χαλαρωσει- το παιδακι,το κοριτσακι δεν εχει αισθηση του ηθικου! ουτες του σωστου! ,οτι βλεπουν γυρο τους το ρουφαν ως δεδομενο! Οταν πηγαιν σχολειο ,δεν θα ξεχασω μια κουβεντα με εναν φιλο συμαθητη ,οπου στην κουβεντα του εφυγε οτι ο μπαμπας του εχθες πριν βαρεσει την μανα του ! κι πανω που το ελεγε σαν κατις απλο! θυμαμαι οπου ταραγμενος πεταγομαι κι τον ρωταω! "χτυπαει την μανα σου ο μπαμπα σου ρε ??? αυτος μου απαντησαι με χαλαρο τροπο και με περιεργεια "γιατι ρε συ, ο δικος σας δεν χτυπαει την μανα σας?? συγουρα το κανει, αφου πρεπει να την χτυπας ωστε να μαθαινει τα λαθοι της! ετσι παει "" Αυτο που μου ειπε το πιστευε!! εγω νομιζα οτι εκανε χαβαλε!! οταν ομως καταλαβα οτι το πιστευε του εφερα αρνηση!, αυτος?? πωτες δεν πιστεψε οτι ο δικος μου δεν χτυπαει την μανα μου!! νομιζε οτι ελεγα ψεματα,κι εγω κι τα αλλα παιδια που ρωταγαμε για να δει οτι κανει λαθος!!! τρομακτικο! αλλα ετσι ειναι, οταν το κοριτσακι λοιπον εβλεπε να τρωει ξυλο η μανα της περασαι στο υποσυνειδητο της οτι ειναι φυσιολογικο! κι θα γινετε και σε εμενα σαν βρω εναν ανδρα! ετσι λοιπον, αν δεν την χτυπαει το αγορι της δεν γινεται ανδρας της! δυστυχως αυτα υπαρχουν, μονο με την ψυχαναλυση ισως!!! γιατρευτει!!